Bemutatkozás, vagy ilyesmi.

Javában épül az oldal, kénytelen vagyok némi türelmet kérni, egy hozzám mérhető volumenű egyén is elbajlódott hét napig a világ teremtésével. Amúgy meg rohadtul sok idővel rendelkezem néha, úgyhogy ráérek. :)

Elsősorban 3D grafikával foglalkozok, de a hagyományosabb terület sem idegen számomra, ott jobbára a Corel programokat használom, bár a többi program sem jelent mindig sötétben tapogatódzást..

A fotózás sem olyan dolog, amit nem szívesen művelek, bár ez irányú tevékenységemet fényképezőgép híján (lásd a magyarázatot dübörgő gazdaság, fellendülés, új munkahelyek milliói címszó alatt) telefonnal vagyok kénytelen elkövetni, persze számítógépes utómunkálatokat alkalmazva a minőség illúziójának érdekében.

Erősen agyalok egy kezdőnél kezdőbb Linux blogféleség elindításán, hátha a magam gyötrődése és megoldástalálása másoknak is jól jöhet. Jobbára akkor bíbelődök vele, amikor valami problémába ütközök, vagy valami érdekesre bukkanok. Nem ennek a weboldalnak a naprakészségén múlik a világbéke és a magyar gazdaság soha nem látott magasságokba süllyedése.