Útvonalkövetők Klubja

A XI. kerület kerülete

/tájkép/

A túráról

A XI. kerület kerülete elnevezésű jelvényszerző túra nagyrészt a kerület határvonalát követve igyekszik bemutatni a városrész természetes és épített látnivalóinak egy részét, s persze nagyszerű túralehetőséget szeretne biztosítan az ebből a szempontból még jobbára ismeretlen területen.

Ki és miért járja végig a XI. kerület kerületét?

A túrát gyakorlatilag bárkinek ajánljuk, aki érdeklődik eme városrész látnivalói iránt. A túra nem túl megerőltető, s bár hossza 35,28 km, természetesen több részletben is bejárható, bárhonnan elkezdve, tetszőleges irányban.

Technikai információk

A túrára érdemes magunkkal vinni egy Budapest-térképet. A túra több pontja a BKV Rt. járataival könnyedén megközelítető.

A teljesítés igazolása

A letölthető igazolólapon található kérdésekre kell válaszolni, majd azt a

Hevér Gábor 1111 Budapest, Bertalan Lajos utca 16., IV. em. 3.

címre elküldeni a díjazás aktuális árának, 300 Ft-nak társaságában (vagy 200 Ft + saját névre címzett és felbélyegzett A5 méretű válaszboríték - ennél kisebben sajnos nem fér el az oklevél!!!). A válaszok kiértékelése után azonnal küldjük a jól megérdemelt díjazást, azaz a kitűzőt és oklevelet minden teljesítőnek. Ha többen egyszerre teljesítették a túrát, és közös címre szeretnék kapni a díjazást (pl. turista egyesületek), akkor elegendő egy lapot kitölteni a válaszokkal, csak a személyi adatokat kell külön-külön megadni.

További információ

Bármilyen felmerülő kérdés esetén érdeklődni lehet Hevér Gábornál a

heverg@freemail.hu

e-mail címen, vagy a 20/3211805 telefonszámon.

Szép élményeket és jó túrázást kívánunk!

| ©2005 Útvonalkövetők Klubja ... Utolsó frissítés 2005. március 3. Minden jog fenntartva!

Az oldal a Macromedia Dreamweaver MX 2004 programjával készült, készítette: Gethe László