Karszalag nyomtatás házhoz szállítással Budapesten.

A karszalag kiváló és egyben nagyszerű módja annak, hogy szórakoztató és egyedi elemet adjunk bármilyen eseményhez vagy bulihoz. Használhatók a vendégek azonosítására (a legtöbb esetben), hozzáférés-szabályozás biztosítására (rendezvényen vendegek jogosultságának megállapíttása különböző színű karszalagokkal), vagy egyszerűen divatos kiegészítőként hordják például a Sziget fesztivál után is hetekig látni egy-egy résztvevő csuklóján.

A karszalagok többféle stílusban és színben kaphatók, így bármilyen alkalomra tökéletesek, a szélessége két méretben érhető el, a 19 mm-es a legelterjedtebb. Legyen szó születésnapi partiról, esküvői fogadásról, céges rendezvényről vagy bármilyen más különleges ünnepről, a karszalagok még egy kis mókát és izgalmat adhatnak. A karszalagok feliratozása, vagy egyedi (akár céges) logóval való ellátása sem probléma.

A Tyvek karszalagok a hulladékmentes gyártáskor szem elé tűzte, hogy kizárólag lebomló anyagokból készíti termékeit, így bármilyen eseményhez vagy bulihoz használható, még vízparton is, mivel vízálló termékek. Különböző színekben és kivitelben kaphatók, így ideális választás bármilyen típusú összejövetelhez egyaránt.

Comments are closed.