Autómentés az M5 autópályán Kecskemét környékén

Az autómentő szolgálatok az autópálya-infrastruktúra fontos részévé váltak az elmúlt tíz- tizenöt évben. Segítségükkel az úton meghibásodást vagy egyéb műszaki meghibásodást jelentő járművezetőket tudnak elszállítani abban az esetben, ha a jármű a helyszínen nem javítható.

Az autómentés a balesetet szenvedett gépjárművek elszállítására is tökéletesen alkalmas. Ezek a szolgáltatások csökkentik a javításhoz vagy helyreállításhoz szükséges időt és biztosítják, hogy a járművezetők biztonságosan és gyorsan hagyják el a helyszínt a járművükkel. Az autómentő az M5 autópálya Kecskemét közelében lévő lehajtónál vette fel a lerobbant autómat.

Amennyiben autómentőre van szükség, az azt jelenti, hogy az autót el kell szállítani az adott helyszínről, mivel nem hárítható el a hiba a helyszínen. A legtöbb esetben autószerelő (sárga angyal) meg tudja javítani az autót még az autópályán is, ha lerobbant. Amennyiben valamilyen fődarabot kell kicserélni, amihez emelő is kell, akkor sajnos autószervizbe kell szállítani a járművet, ahol az autószerelő megjavítja a meghibásodott gépjárművet.

Comments are closed.