Üdvözöljük a VENŐKE CHARITY weboldalán!


Sikerrel zárult az I. Venőke-Charity Adományvásár

 

 

Sikerrel zárult a "VENŐKE CHARITY" (cseriti) adományvásár, amelyet a Veszprémi Nők Kerekasztala Egyesület a Nagycsaládosok Veszprémi Egyesületével közösen rendezett december 15-16-án a Városi Művelődési Központ és Könyvtár (volt HEMO) épületében.

Nagyon sok adomány érkezett, közöttük nagyobb értékű gépek, háztartási cikkek, dísztárgyak, játékok, sok szép ruhanemű és könyv. Több önkéntes segítő dolgozott a Nagycsaládosoktól, a Kézfogás Veszprémért Egyesülettől és a VENŐKÉ-től is. A lelkes vásárlók a készletet már az első napon alaposan "kimazsolázták", de azért a második napra is maradtak hasznos tárgyak. Elégedettek vagyunk a látogatók számával és az adományokból származó bevétellel.

A cseriti nemcsak a már feleslegessé vált cikkektől való megszabadulást, hanem a jótékonyság, a közösségérért való felelősségvállalás egyik formáját jelenti. Az adománygyűjtésből olcsóbban hozzáférhető holmik sok embernek könnyítik meg az életét, miközben a bevétel ismét a rászorulókat segíti.

Ezúton is köszönjük az adományozóknak a felajánlott tárgyakat, az önkéntes segítőknek pedig a munkájukat!

Eddigi törekvésünk, hogy állandó jelleggel működő adományboltot nyissunk, még nem járt sikerrel. Reméljük, hogy az Önkormányzat, vagy más szervezet, esetleg vállalkozás megfelelő helyiséget fog tudni biztosítani számunkra.

Addig is amíg erre sor kerül, „közkívánatra” úgy tervezzük, hogy jövő év tavaszán ismét megrendezzük az adományvásárt.

Fotógaléria a facebookon: Klikk ide!

Köszönjük!