Képek az Apartmanról

 CROATIA-HORVÁTORSZÁG

Részletes Leírás Az Apartmanról

A p a r t m a n
Képek az apartmanról
Képek a szigetről
Képek a környékről
Árak
Foglalás
Vendégkönyv

Sziget Infó
Útirány
Térképek
Időjárás
Vámszabályok
Szexy Tengerparti fotók


virapartman@gmail.com

RÉSZLETES LEÍRÁS AZ APARTMANRÓL

Vir egy Zadar melletti kis sziget, melyet híd köt össze a szárazfölddel (híd díj nincs). Vir távolsága a határtól (Nagykanizsa, Letenye) kereken 400 km, Pécstől kb. 550 km. A Horvát határtól az utazás most már autópályán történik, melyet 2005-ben adtak át, így az utazás a határtól csupán 3-4 órát vesz igénybe.

A szigetnek rengeteg kiépített és "vad" strandja van (homokos, kavicsos, betonozott), melyek ingyenesen igénybe vehetők a sziget vendégei számára!

A sziget fekvése ideális, hiszen a horvát tengerpart közepén helyezkedik el, ez által a levegő és a tenger hőmérséklete is kiváló. Ebben a környezetben, a sziget középpontjában található a 2005-ben épített apartman-házunk.


Az épületben 6 apartman várja vendégeit, 2 db 4 személyes és 4 db 2 személyes. Az apartman-házban összesen 16 fő foglalhat helyet. Az apartman-ház ideális nagyobb családok vagy baráti társaságok nyugodt, kényelmes nyaralására is.

Az apartmanok igényesen berendezettek vendégeink teljes kényelme érdekében (TV, hűtőszekrény mélyhűtővel, mikrosütő, főzési lehetőség, a főzéshez szükséges komplett edénykészlet, evőeszközök, étkészlet, poharak, grillezési lehetőség, mosdó, tusoló, wc, klíma, stb.), valamint mindegyikből hatalmas, tágas teraszok nyílnak. A központi strand a nyaralótól 150 m-re fekszik.A szigeten található: éttermek, pizzériák, posta, gyógyszertár, disco, számos szórakozási lehetőség, gyönyörűszép tájak, élő koncertek, piac, sportolási lehetőség (foci, horgászat, csónakázás, hajóutak, stb.), melyek az apartman-ház ideális fekvésének köszönhetően gyalog megközelíthetők. A szigettől 100 km távolságon belül 5 Nemzeti park található!

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését ill. további kérdésekre szeretne választ kapni, nyugodtan írjon e-mailt vagy hívjon a megadott telefonszámokon!!


Kellemes nyaralást kívánunk !

A weblap tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, melynek bármiféle jogtalan másolása, felhasználása büntetőeljárást von maga után.

Copyright 2008 by GoluWeb