Képek az Apartmanról

 CROATIA-HORVÁTORSZÁG

            Foglalással_Kapcsolatos_Tudnivalók

Apartman
Képek az apartmanról
Képek a szigetről
Képek a környékről
Árak
F o g l a l á s
Vendégkönyv

Sziget Infó
Útirány
Térképek
Időjárás
Vámszabályok
Szexy Tengerparti fotók


virapartman@gmail.com

FOGLALÁSSAL KAPCSOLATOS FONTOS TUDNIVALÓK !!!


Kedves Látogató! A honlapunk kínálatában szereplő apartman-ház igen nagy népszerűségnek örvend vendégeink körében. Minden kedves vendégünk 100%-osan meg volt elégedve az általunk kínált apartmanokkal, ill. árakkal. Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, ne késlekedjen, foglalja le most!

Az apartman foglalás telefonon való előzetes egyeztetés alapján történik, és akkor lép életbe, ha az üdülési összeg 30%-át foglalóként befizeti. A befizetés történhet átutalással vagy készpénzben személyesen. Amennyiben az utazást valamilyen oknál fogva visszamondja, az Ön által befizetett foglalót nem áll módunkban visszafizetni.

Az apartman foglalásról szerződést töltünk ki, amit megküldünk Önnek. A foglaló megérkezése után válik lekötötté az Ön által kiválasztott időpont. Az üdülési díj fennmaradó részét az utazás előtt három héttel kell befizetni. Amennyiben a fennmaradó rész nem kerül kifizetésre, úgy azt az utazás visszamondásának tekintjük.

A nyaralás megkezdése előtt küldeni fogunk az Ön részére egy részletes útvonal tervet, hogy gond nélkül megtalálhassa az apartman-házunkat.

A szobák vagy apartmanok elfoglalása 14 órától történik, az üdülés utolsó napján az apartmanokat 10 óráig kérjük kitakarítva elhagyni.
KELLEMES NYARALÁST KÍVÁNUNK !!!

A weblap tartalma szerzői jogvédelem alatt áll, melynek bármiféle jogtalan másolása, felhasználása büntetőeljárást von maga után.

Copyright 2008 by GoluWeb