Völgység Search
blank
blank
blank
 
blank
blank
blank
blank
blank
 
A honlapról:
A honlap célja,
hogy segítséget és közösségi színteret adjon a Tolna és Baranya megyében lakó, harcművészetet gyarkoló tanulóknak és mestereknek. Célja továbbá, hogy a harcművészet után érdeklődőknek pontos felvilágosítást nyújtson és segítse döntésükben azzal, hogy olvashat a különböző stílusokról és azokról a klubokról, ahova járhat (Paks, Szekszárd, Bonyhád, Pécs stb.)

Figyelem:
Minden Tolna és Baranya megyei iskolának lehetősége van felkerülni az oldalra! Nem kell mást tenni, mint a kacsolat menüben feltüntetett címre elküldeni néhány fontos adatot, illetve a részleteket megtárgyalni. Természetesen mindez INGYENES!
 
Welcome

Itt találod az egyesületeket stílusok és városok szerint rendezve. Természetesen, ha egy új városból, vagy egy úgy stílustól jön információ, akkor bővül a lista. Egyesületeket tréninghelyeit, amelyek Tolnán és Baranyán kívül vannak, nem jegyzünk be, de az adatlapon feltüntethetők.Engedély: Az egyesületekről való információkat mi gyűjtjük és az egyesületek küldik el nekünk.
Örülnénk, ha az egyesületek bejegyeznék magukat, illetve ha megtálálták saját egyesületük nevét, akkor kiegészítenék a hiányzó információkat.
Sajnos nem áll módunkban leellenőrizni minden esetben, hogy valóban az egyesület megbízásából kaptuk az információkat, ezért ha valaki olyan információt találna a honlapon, mely engedély nélkül lenne fenn, kérjük írjon egy emailt és rögtön törlésre kerül a honlapról (illetve javításra, ha helytelen adatközlésről lenne szó).
 
 

 Új egyesület vagy változás (ez független a fórumtól!)
blank
Frissítve: 2008. október 20.

 Bejegyzett iskolák:
blank
7 pécsi
2 szekszárdi
1 komlói
1 paksi
1 mohácsi
1 szigetvári
1 bólyi
1 bonyhádi

 Stílusok rövid leírásai