Völgység Search
blank
blank
blank
 
blank
blank
blank
blank
blank
 
A honlapról:
A honlap célja,
hogy segítséget és közösségi színteret adjon a Tolna és Baranya megyében lakó, harcművészetet gyarkoló tanulóknak és mestereknek. Célja továbbá, hogy a harcművészet után érdeklődőknek pontos felvilágosítást nyújtson és segítse döntésükben azzal, hogy olvashat a különböző stílusokról és azokról a klubokról, ahova járhat (Paks, Szekszárd, Bonyhád, Pécs stb.)

Figyelem:
Minden Tolna és Baranya megyei iskolának lehetősége van felkerülni az oldalra! Nem kell mást tenni, mint a kacsolat menüben feltüntetett címre elküldeni néhány fontos adatot, illetve a részleteket megtárgyalni. Természetesen mindez INGYENES!
 
BANNER
 Kapcsolat
blank
Email: vorosnap

 Iskolák, egyesületek, tréningek bejegyzése:
blank
Fontos! Miután bejegyeztük az iskolátokat ne feledkezz meg rólunk. Híreket, a fórum használatát, bármilyen harcművészeti cikket szívesen veszünk!

  Bejegyzés
Ha valaki be szeretné jegyezni az egyesületét, csoportját, tréningjeit, akkor itt egy kis segítség. Letölthető (jobb klikk, mentés másként...) adatlap .doc formátumban. Kitöltés után csatolva visszaküldendő. Ha nem működne, vagy nem ért valaki hozzá, szívesen segítünk!
> > > Adatlap