Völgység Search
blank
blank
blank
 
blank
blank
blank
blank
blank
 
A honlapról:
A honlap célja,
hogy segítséget és közösségi színteret adjon a Tolna és Baranya megyében lakó, harcművészetet gyarkoló tanulóknak és mestereknek. Célja továbbá, hogy a harcművészet után érdeklődőknek pontos felvilágosítást nyújtson és segítse döntésükben azzal, hogy olvashat a különböző stílusokról és azokról a klubokról, ahova járhat (Paks, Szekszárd, Bonyhád, Pécs stb.)

Figyelem:
Minden Tolna és Baranya megyei iskolának lehetősége van felkerülni az oldalra! Nem kell mást tenni, mint a kacsolat menüben feltüntetett címre elküldeni néhány fontos adatot, illetve a részleteket megtárgyalni. Természetesen mindez INGYENES!
 
WelcomeA VÖRÖS NAP honlapja azért jött létre, hogy felkeltse a figyelmet a harcművészetekre, mint egy alternatívára a sportok között. Célja, hogy eloszlassa a harcművészettel kapcsolatos téveszméket és hogy könnyebben elérhetővé, megtalálhatóvá és összehasonlíthatóvá váljanak a Tolna és Baranya megyei harcművész iskolák. Bár röviden az iskolák stílusa is bemutatásra kerül, a hangsúly a helyi tulajdonságokon van. (hely, közösség, díjak, időpontok, tagok száma stb.)

2006 március
A honlap márciusban indult útnak, mindenkinek a bemutatkozóját szívesen várjuk és vesszük.

A honlap csak akkor válik élővé ha mindenki a munkatársa lesz. A honlap mindenkié, aki besegít, hasonlóan a wikipediához. Különösen igaz ez a fórumra!

A honlap előnyei annak, aki KERES:
Nem kell ezentúl napokat tölteni azzal, hogy megtaláld a neked való stílust. Sok egyesületnek nincs honlapja, ha van nehéz megtalálni. Ha mégis van honlapjuk és könnyű megtalálni, esetleg elegendő információt is nyújt, akkor is segítséget nyújt ez a honlap a leginkább neked megfelelő stílus kiválasztásához. A (jövendőbeli) fórumnak köszönhetően találkozhatsz olyan emberekkel, akik messzebb járnak edzeni és így csatlakozhatsz hozzá(juk). Tudni fogod mire számíthatsz: mennyire "verekedős" a stílus, milyen fajta emberek járnak oda és mennyit kell fizetned, ha oda akarsz járni stb.

A honlap előnyei annak, aki KÍNÁL:
Sok haszna származhat az egyesületnek, ha szerepelnek ezen a honlapon. Egyrészt a reklám, azaz könnyebben megtalálhatók lesznek. Másrészt nem kell ezentúl felesleges kérdésekkel szembesülniük. Pályázati és egyéb pénzszerzési lehetőségekhez is könnyebb jutni, amiben a segít a honlap, de információt cserélhetnek egymással az egyesületek is. Nem lesz többé olyan kérdés sem (legalábbis kevesebb), mint például "ez itt most karate vagy kungfu? "Olyan emberekkel fognak találkozni, akik komolyabb vizsgálódás után találnak rájuk, ami nagyobb biztosítékot ad arra, hogy olyan emberek, akik valóban oda valók!

Mindenféle segítséget szívesen veszünk:

			
			
  • az egyesületek felé kapcsolattartókat.
  • a honlap fejlesztéséhez, frissítéséhez
  • hírek, linkek, ötletek beküldése!
  • cikkek írása!
    
    			 
 

 Kiemelt hirdetés, hírek:
blank
Igazolt sportolóknak kedvezmények adatbázisa.

 Bejegyzett iskolák:
blank
egy több bejegyzés ;)