igen. önmagában az is mutatja egómat, hogy saját honlapot hozok létre - de mit tegyek, nincs jobb dolgom mint így kiélni írós hajlamaimat. arról nem beszélve, hogy akit esetleg érdekelnek zenéim, infót kaphat, mikor és hol játszom.

vagyis az, hogy mutasd meg magad. a zene számomra egy kiváló önkifejezési forma és ilyen módon egyáltalán nem izgat, hány ember érti meg azt, amit csinálok. itthon eleve nem sok, de nem az én feladatom, hogy zenei utánképzést tartsak
Kodályról, abban az országban, ahol Liszt és Bartók is született, illetve élt, valamint olyan zenészeket adunk a világnak mint Szabó Gábor. szóval azt mondom, az számít, ami benned van és ha ezt kiteszed a vitrinbe mások elé, akkor egy bátor ember vagy. ennyi, nincs több mítosz emögött.

egyébként 78as vagyok, azaz voltam még úttörő és 8ikban is oroszt tanultunk még. igen, így volt. ha valakit érdekel, bika mit oroszlán ascendant. kínai föld-ló és azték keselyű. azonban ide most nagyon illik a következő meghatározás:
a vektor olyan szakasz, aminek iránya és nagysága van
és ha megfelelően nagy, akkor
az ég a csillagos határ.

ebből is látszik, hogy spec mat szakot végeztem fővárosunk
Berzsenyi Dániel Gimnáziumában. mégis az a furcsa, hogy ezt az egzakt absztrakciót, mint matematika, a legtöbben számok kavalkádjának látják. csak rúd és zászló - de nem, zászló. aztán nagyon érdekelt a szociológia is, egészen Közgáz posztgraduális szintig. letettem róla. piackutatást végezni havonta nem jó dolog, viszont gazdasági informatikát igen, pláne, ha történetesen SAP rendszeren végzed.

ez a lap pedig egy újfajta médiametszete annak, amivel foglalkozom és annak, ami hat rám.
remélem, találsz rajta neked is fontos dolgokat.

Budapest, 2005. október 3. hétfő


adamskij
(ez a név már rajtam ragad:)