nagyon szeretem benne, hogy viszonylagos. ami az egyik embernek fekete, az a másiknak fehér. pedig vörös. és ha fekete, szürke, vagy barna, számít? ugyan. viszont ha nincs benne szellem, akkor bizony annyi. és hiába minden igyekezet, egy szellem vagy ott van a próbateremben, vagy nincs, bármit csinálhatsz később. ezért szeretem. mert nem extrém sport. mégis, nap mint nap megköveteli figyelmed, odaadásod és előbb-utóbb megtanulod értékelni a sokszínűséget általa. már ha számodra zászló az a bizonyos zászló.

mivel hegedülök már régóta, általános zenei suliba jártam és szüleim hathatós tanácsára kezdtem el zenével foglalkozni -
ti is vigyétek gyermeketeket zeneiskolába! - és ebből az lett, ami. nem Paganini és konzervatórium, hanem rockklubok és elektromos hegedű. és metal, etno, akusztikus, enyhe elektro, illetve prog és kortárs. egyszóval amit akarok. ezért is gyűjtöttem össze, eddig hol és mit műveltem. köszönhetően most formálódó stúdiónknak - hej Tomán & Liszt! - biztos vagyok benne, hogy akkurátusan segédkezek majd pár fiatal anyag születésénél.

nem utolsósorban nagyon érdekelnek új zenék. minden stílusból, de magára valamit is adó előadóktól. ezért örülök a
last.fmnek és az ipodomnak is. kell az a 44 gigányi készlet nehezebb időkre :)