Aktuális hírek

Véget ért az “idei” (2018-as) 1v1 HunCup. Összesen 28 jelentkezőből a csoportkörös selejtezők után Gold, valamint Silver Ligákban folytatódott a verseny 14-14 fővel. A Silver Ligába a csoportok 3. illetve 4. helyezettjei kerültek, és egyenes ágú kiesésen vettek részt. A selejtező csoportjainak 1. és 2. helyezettjei a Gold Ligába kerültek, itt vigaszágas versenyen kellett a játékosoknak helytállniuk.

A Silver Liga dobogósai így:

  1. Hangyapete
  2. senki_alfonz
  3. _Jedi__

Nyereményük a játékosok által felajánlott szeszes italok 🙂

A Gold Liga dobogósai:

  1. Leto_trombone
  2. squeak
  3. KT_toboz (paradoxon_ aka kunyi)

Nyereményük a Voobly által felajánlott Silver premium membershipek, valamint profile badge-ek.

A magyar bajnokságok recei 2005-ig visszamenőleg itt találhatóak meg.

2018 végén lezajlott a világbajnokság is, melyről nem sok szót ejtettünk. A Hungary A csapat (squeak, paradoxon_, Am4deus) trio a Gold Liga méltán kemény csoportköreiből (Argentin A, Lengyel A, Német A) sajnos nem jutott tovább a legjobb 16-ba. A B csapatot (Leto_Apor, Leto_Lui_, Leto_Arathyen) a Silver Ligában hosszú harcok közepette az egyeneságú kieséses versenyben a legjobb 8 között Ausztrália C csapata állította meg, így holtversenyben 5. helyezést ért el. A recek (WK móddal nézhető) itt találhatóak meg mindkét ligáról.

Várhatóan nyáron megrendezésre kerül a szokásos Nations Cup, de, hogy indul-e magyar csapat még senki sem tudja 🙂 Az aktuális AoE tournamentek megtekinthetőek a hivatalos oldalon.

Megalapult egy újabb facebookos magyar csoport a Steames játékosok összefogására, ahova (és a régibe is természetesen) mindenkit szeretettel várunk.

Gyertek minél többen! 🙂 GLHF