TAO 2024/2025

Határozat
Sportfejlesztési program


TAO 2023/2024

Határozat
Sportfejlesztési program

 

TAO 2022/2023

Határozat
Sportfejlesztési program

 

TAO 2021/2022

Határozat

Sportfejlesztési program

 

TAO 2020/2021

Határozat

Sportfejlesztési program

 

TAO 2019/2020

Határozat

Sportfejlesztési program

 

TAO 2018/2019

Határozat

Sportfejlesztési program

 

TAO 2017/2018

Határozat

Sportfejlesztési program

 

TAO 2016/2017

Nyertes pályázat

Sportfejlesztési program

TAO 2015/2016

Határozat
Sportfejlesztési program

 

TAO 2014/2015

Pályázat: 1 2

Határozat: 1 2
HOSSZABBÍTÁSI HATÁROZAT

 

Facebook: facebook.com/bonyhadvlc

 

:: Folytatnánk az idei tendenciát ::

Mély talajú pályán kezdődött a Komló elleni összecsapásunk, ennek köszönhetően látványos játék, valamint sok gólhelyzet nem is alakult ki a 90 perc során. Jól kezdtük az összecsapást, egyből Márk Attila szerezhetett volna vezetést a 6. percben, azonban szólója után a jobb kapufa mellett elhagyta a labda a játékteret. Az első 45 percben jellemző volt a hazai mezőnyfölény, azonban ez nagy lehetőségekben nem mutatkozott meg, Kovács Lászlónak nem kellett bravúrral védenie. A második félidő sem hozott igazán izgalmas játékot, bár az 50. percben vezetéshez juthatott volna a KBSK, Kalmár Bence lövését azonban nagy bravúrral fogta kapusunk. A 65. percben azonban vezetéshez jutott a hazai gárda, Takács Máté adott be a jobb oldalról, és az érkező Kalmár Bence az ötösről a kapunkba pofozta a játékszert. A gól szépséghibája csak annyi volt, hogy Takács beadása előtt a labda elhagyta a játékteret, azonban Kovács Zsolt asszisztens nem jelzett a játékvezetőnek...
Sajnos nagy lehetőség már csak a komlóiak előtt adódott, az is a 92. percben, így pont nélkül utazhatott haza csapatunk.

Komlói BSK - Bonyhád VLC 1:0 (0:0)
Komló, 180 néző, Jv.: Ferencz N.

Komló: Herbert - Takács, Halasi, Kelemen, Kovács Z. - Piti (Kozma), Kalmár B., Bárkányi, Keresztes, Kovács P. (Kis-Varga) - Czonev (Iván D.)
Edző: Horváth Lajos

Bonyhád: Kovács L. - Takács, Máté N., Tóth P., Kadosa - Sebestyén N. (Mondovics), Máté R., Kirch, Fekete (Hencz), Pfaff (Szabó E.) - Márk A.
Edző: Kniesz Mátyás

Gól: Kalmár B.

További eredmények a Dráva csoport 12. fordulójából:
Nagyatád - Dunaújváros 0:2, Bölcske - PMFC II 1:0, Nagybaracska-Csátalja - Szekszárd 0:1, Dombóvár - Szentlőrinc 2:1, Tolna - Nagybajom 1:3, Balatonlelle - Siófok II 1:1

- 2012. 11. 04. -

 

:: Folytatnánk az idei tendenciát ::

Az őszi szezon utolsó idegenbeli bajnoki mérkőzését játssza csapatunk Komlón a holnapi nap. Horváth Lajos csapata igencsak előkelő helyen áll a tabellán, a második helyen székel a baranyai alakulat. Ráadásul remek formában várhatják a komlóiak a holnapi összecsapást, hiszen utolsó öt mérkőzésükön 15 pontot gyűjtöttek Kovács Patrikék. A KBSK hazai mérlege is igencsak figyelemre méltó, a Kökönyösben lejátszott hat mérkőzésükből ötöt megnyertek (Siófok II, PMFC II, Híd SC, Tolna, Dombóvár), mindössze a Dunaújvárosnak sikerült pontot rabolnia egy 2:2-es döntetlennel Komlóról. Csapatunk ebben a naptári évben kétszer csapott össze a kék-fehér gárdával, a tavaszi, Bonyhádon játszott bajnoki mérkőzésen 2:1 arányú győzelmet arattunk, Deli Dániel és Máté Róbert 1-1 góljára az azóta légiósnak állt Mészáros Bálintnak sikerült csak válaszolnia, míg a két csapat augusztusi edzőmeccsét is csapatunk nyerte, Márk Attila találatával hoztuk el a képzeletbeli három pontot. Horváth Lajos nincsen könnyű helyzetben, mivel nem számíthat idén már légiósaira, Stefan Herak kapus valamint Endi Puskar és Sretko Savicic hazautazott, Iván Dániel pedig betegséggel bajlódik.
Csapatunkból Márk Krisztián továbbra is maródi, viszont Takács Norbert és Szekeres Dániel keretbe kerülése már lehet a holnapi nap eljön.
A szombati találkozót a Ferencz Norbert - Golubics Zoltán, Kovács Zsolt hármas dirigálja majd.

- 2012. 11. 02. -

 

:: Szomorú hétvége ::

Mindössze egy pontot szereztek fiataljaink az elmúlt hétvégén. Az U19-es csapat hozott egyedül haza pontot Fonyódról, Takács Norbert játékosainak nem sikerült ez a bravúr, U13-as csapatunk pedig sima vereséget szenvedett az éllovas Bátaszék otthonában.

U19: Niké SE Fonyód - Bonyhád VLC 1:1 (0:0)
Bonyhád: Schleining (Szabó Sz.) - Kálózdi, Szlama, László L., Szalay, Kovács L., Preininger, Zsók Gy. (Schäfer), Tolnai Sz., Branauer, Erlich
Edző: Köő László
Bonyhádi gólszerző: Tolnai Sz.

U17: Niké SE Fonyód - Bonyhád VLC 3:1 (1:1)
Bonyhád: Szabó Sz. - Reining, Tolnai G., Hitter, Buzás M., Oláh R., Szentes, Kinczli, Jakab R., Selyem, Forrai P.
Edző: Takács Norbert
Bonyhádi gólszerző: Forrai P.

U13: Bátaszék SE - Bonyhád VLC 15:2 (7:1)
Bonyhád: Szász D. - Fenyvesi Á., Boros K. (Székely), Tamás Á., Szabó Sz. (Frey), Buzás T., Bogos B., Domokos (Erni), Győrfi B. (Gillich)
Edző: Máté Norbert
Bonyhádi gólszerzők: Erni, Győrfi B.

A hét utánpótlás mérkőzései:
U19: Bonyhád VLC - Kozármisleny SE; 11. 04., 10:00
U17: Bonyhád VLC - Kozármisleny SE; 11. 04., 12:00

- 2012. 11. 01. -

 

:: Büntetett a Pécs II ::

Csapatunknak sajnoks a PMFC második csapata ellen nem sikerült növelnie pontjainak számát. Az első félidőben mindkét fél előtt akadtak lehetőségek, akár több gólos előnnyel is szünetre vonulhattunk volna, Márk Attila és Fekete Krisztián lehetett volna eredményes, azonban vagy nem sikerült eltalálnunk a kaput, vagy Molnár Péter védett bravúrral. Kovács Lászlónak akadt is dolga bőven, azonban a 48. percben vezetéshez jutott a Pécs, egy bal oldali kavarodás után Nagy Dominik volt eredményes. A második félidőt jól kezdték a vendégek, több lehetőséget dolgoztak ki kapunk előtt, ennek a 62. percben lett eredménye, Nagy Dávid lőtt a védőink gyűrűjéből Kovács László kapujába. 8 perccel később ismét a vendégek örülhettek, egy bal oldali támadásuk után a centerezést Turi Tamás váltotta gólra. A 74. percben sikerült szépítenünk, Márk Attila egy 18 méteres lökete a jobb alsóban kötött ki, ami felpörgette az eseményeket. Egy perccel később Hazenauer Kristóf gyűjtötte be második sárgáját, majd öt percre rá Márk Attilát rántották le a 16-oson belül, a felzárkózáshoz szükséges büntető azonban elmaradt, így maradt a két gólos különbség a két csapat közt.
A vendégek könyörtelenül kihasználták védelmi megingásainkat, így a helyenként jól játszó csapatunknak nem sikerült a pontszerzés.

Bonyhád VLC - Pécsi MFC II 1:3 (0:1)
Bonyhád, 120 néző, Jv.: Böröczi Z.

Bonyhád: Kovács L. - Kirch, Tóth P., Máté N., Kadosa - Mondovics (Sebestyén N.), Hencz (Schmidt), Máté R., Fekete (Szabó E.), Pfaff - Márk A.
Edző: Kniesz Mátyás

PMFC II: Molnár P. - Eröss, Hazenauer, Vucko, Panikvar - Zelenyánszki, Nagy Dominik - Kiss P. (Bozsovics), Jukics (Turi), Hrelja (Kovács D.) - Nagy Dávid
Edző: Fekete Tivadar

Gól: Márk A., illetve Nagy Dominik, Nagy Dávid, Turi

További eredmények a Dráva csoport 11. fordulójából:
Dunaújváros - Nagybaracska-Csátalja 4:2, Komló - Dombóvár 2:1, Szekszárd - Bölcske 1:1, Szentlőrinc - Balatonlelle 4:0, Tolna - Siófok II 0:1, Nagybajom - Nagyatád 1:3

- 2012. 10. 27. -

 

:: A győzelemre törő PMFC II látogat a otthonunkba ::

A bajnokság 11. fordulójában a Siófok után a csoport másik ligacsapatát, a Pécsi MFC II-t látja csapatunk vendégül. Fekete Tivadar a tabella negyedik helyét foglalja el, öt győzelemmel, két döntetlennel és két vereséggel. A Baranya megyei alakulatnak nem megy túl jól az idegenbeli mérkőzések során, Dunaújvárosban és Komlón egyaránt 1:0 arányú vereséget szenvedtek, siófoki vendégjátékuk 1:1-es döntetlennel zárult, viszont a Balatonlellét 3:0, míg a Nagyatádot 3:1 arányban győzte le a tavalyi ezüstérmes. Az előző kiírásból nincsenek jó emlékeink a Mecsek aljai gárdával szemben, Pécsett 5:2 arányú vereséget szenvedtünk, míg Bonyhádon 4:0 arányú győzelmet aratott a PMFC, a gólokon Turi Tamás (2), Vágner Attila és Irakly osztoztak. Bár az első osztályú PMFC szintén holnap játssza soros bajnoki mérkőzését, visszajátszókra így is lehet számítani, pl. a nigéria az ex- Herta BSC és Aalesund játékos Okoronkwo az Eger ellen begyűjtötte ötödik sárgalapját, míg a szlovén nemzetiségű Leon Panikvar is rend szerint a második csapatban kap szerepet újabban.
Kniesz Mátyás változatlanul nem számíthat Szekeres Dániel, Takács Norbert és Márk Krisztián játékára,  viszont a Dombóváron sérülés miatt lecserélt Pfaff Ferenc játékára jó esély mutatkozik.
A 90 perc Böröczi Zoltán sípszavára indul, segítői Babos Csaba és  Kiss Szabolcs lesznek.

Ezt várja az összecsapástól Fekete Tivadar, a PMFC második csapatának edzője:
 

Az elmúlt fordulókban nem úgy jött ki a lépés ahogy tervezték. Sikerül a Bonyhád ellen rendezni a sorokat?

- Nagyon nincs mit rendezni a sorokon. Sajnos nehézséget jelent számomra, hogy előző nap tudom meg a bevethetők névsorát. Ez valahol egy edzőnek nem könnyű, de igyekszem a feladatot mindig maximálisan és tökéletesen megvalósítani a srácokkal.
 

Milyen összeállítással készül erre az idegenbeli bajnokira?

- Mindenképpen lehetőséget fognak kapni holnap azok a játékosok, akik eddig kevesebbet játszottak. Lesz olyan aki az elmúlt hetekben nem volt kezdő és most szeretnék neki bizalmat szavazni.
 

Milyen eredményre számít holnap?

- Az elmúlt két fordulóban nem szereztük pontot és bízom benne, hogy most mindenképpen három ponttal fogunk hazatérni.

- 2012. 10. 26. -

 

:: 3 mérkőzés, négy pont ::

Utánpótlás csapataink az elmúlt hétvégén négy pontot tartottak hazai pályán. Az U19-es csapat a Nagyatád csapatát győzte le, míg Takács Norbert játékosai remiztek a somogyi csapattal. Kemény mérkőzés vár az említett két csapat játékosaira szombaton, az újonc meglepetéscsapat, a Niké PSE Fonyód csapatához látogatnak játékosaink. U13-as csapatunk számára sajnos nem termett babér, a Tolna csapata magabiztos győzelmet aratott a Völgységben.

U19: Bonyhád VLC - Nagyatád FC 4:2 (3:1)
Bonyhád: Schleining - Kálózdi (Zsók Gy.), Szlama B., László L. (Schäfer), Schmidt N., Kovács L., Preininger, Magyari, Tolnai Sz., Branauer, Erlich (Szalay)
Edző: Köő László
Bonyhádi gólszerzők: Kálózdi, Preininger, Kovács L., Szalay

U17: Bonyhád VLC - Nagyatád FC 1:1 (1:0)
Bonyhád: Szabó Sz. - Török, Tolnai G., Reining, Buzás M. (Szabó D.), Forrai P., Oláh R. (Putterer), Kinczli, Jakab R., Selyem (Brandt D.), Molnár N. (Sárközi)
Edző: Köő László
Bonyhádi gólszerző: Molnár N.

U13: Bonyhád VLC - Tolna VFC 0:5 (0:2)
Bonyhád: Szász D. - Tamás Á. (Boros K.), Fenyvesi Cs., Fenyvesi Á., Bogos B. (Guth), Buzás T., Szabó Sz. (Frey), Erni (Domokos)
Edző: Máté Norbert

A hét utánpótlás mérkőzései:
U19: Niké PSE-Fonyód - Bonyhád VLC; 10. 27., 10:00
U17: Niké PSE-Fonyód - Bonyhád VLC; 10. 27., 12:00
U13: Bátaszék SE - Bonyhád VLC; 10. 26., 14:00

- 2012. 10. 24. -

 

:: Újra pontszerzés ::

Csapatunk legutóbb a hatodik fordulóban, a Tolna otthonában szerzett pontot, azóta három vereség volt mérlegünk. A 10. helyen tanyázó Dombóvár otthonába látogattunk, ahol az előző kiírásban 2:1 arányú győzelmet arattunk, így most is a három pont megszerzése volt a cél. Hazai mezőnyfölénnyel indult a találkozó, ami helyzetekben nem nyilvánult meg, mindkét csapat játékát a pontatlanság jellemezte. A 20. percben azonban egy Fekete Krisztián által vezetett kontrából vezetést szerzett csapatunk, az első próbálkozást még hárította Szabados, azonban a kipattanót Pfaff Ferenc vágta a jobb felső sarokba. A gól után sem változott a játék képe, a meddő hazai fölény nem érett góllá, Kovács Lászlónak egyszer kellett nagyot nyújtóznia Fábián szabadrúgásánál.


Pfaff Ferenc (zöldben) szerezte csapatunk vezető találatát

A második félidő elején rögtön kettőre nőhetett volna előnyünk, Mondovics húzott bal szélről befelé, azonban csavarása centikkel elkerülte a bal felső sarkot. Az 51. percben aztán egalizáltak a vendéglátók, Kirch Dávid buktatta Bockot a 16-oson belül, a megítélt büntetőt Bán Csaba magabiztosan értékesítette. Az egyenlítő gól után mindkét fél előtt adódott még lehetőség bőven, a hazaiak magas játékosaiknak köszönhetően pontrúgásokkor voltak veszélyesek, míg csapatunkból Márk Attila, Szabó Erik és Sebestyén Norbert is megszerezhette volna a vezetést, igaz, utóbbinak azért nem sikerült, mert Nagy István játékvezető sípja néma maradt, mikor jobb szélsőnket buktatták a büntetőterületen belül.
Rengeteg hibával tarkított mérkőzésen sok lehetőség akadt mindkét csapat előtt, a pontosztozkodás igazságosnak mondható.

Dombóvári FC - Bonyhád VLC 1:1 (0:1)
Dombóvár, 100 néző, Jv.: Nagy I.

Dombóvár: Szabados - Takács Z. (Kovács R.), Korbuly, Farkas I., Várai - Bán (Varga N.), Kardos - Gelencsér, Keczeli, Bock (Csanádi) - Fábián I.
Edző: Tóth II József

Bonyhád: Kovács L. - Kirch, Tóth P., Máté N., Kadosa - Sebestyén N., Máté R., Fekete (Mondovics), Hencz (Preininger), Pfaff (Szabó E.) - Márk A.
Edző: Kniesz Mátyás

Gól: Bán (11-esből), illetve Pfaff

További eredmények a Dráva csoport 11. fordulójából:
Bölcske - Dunaújváros 2:2, Nagyatád - Siófok 4:2, Tolna - Szentlőrinc 0:3, PMFC II - Szekszárd 0:3, Balatonlelle - Komló 1:2, Nagybaracska-Csátalja - Nagybajom 2:0

- 2012. 10. 21. -

 

:: A veretlen UFC-t fogadjuk ::

Bonyhád VLC - Szekszárdi UFC 1:2 (1:2)
Bonyhád, 250 néző, Jv.: Mód István

Bonyhád: Kovács L. - Kirch, Tóth P., Máté N., Pfaff - Hencz, Kadosa, Máté R., Fekete (Szabó E.), Sebestyén N. (Mondovics) - Márk A.
Edző: Kniesz Mátyás

Szekszárd: Horváth B. - Dobra (Juhász M.), Márton, Pulcz, Calka S. - Czinkon (Rigó), Rátkai, Ganczer, Szolomájer - Deli - Fejes (Csende R.)
Edző: Kvanduk János

Gól: Calka S. (öngól), illetve Deli, Rátkai

Jók: Kovács L., Tóth P., Máté R., Márk A., Pfaff

Többet birtokolta a labdát az UFC, azonban a helyzetek száma alapján pontot érdemelt volna a jól küzdő hazai csapat.

Kniesz Mátyás: Örülök, hogy meg tudtuk nehezíteni a Szekszárd dolgát. Kívánom, hogy nyerjék meg a bajnokságot.

- 2012. 10. 12. -

 

:: A veretlen UFC-t fogadjuk ::

A bajnokság 9. fordulójában a tabella első helyén tanyázó, eddig veretlen Szekszárdi UFC látogat a Völgységbe. Kvanduk János csapata eddig mindössze 2 pontot hullajtott el 8 mérkőzése alatt, Dombóváron remiztek Pulczék. A sárga-fekete alakulat idegenbeli teljesítménye irigylésre méltó, az említett dombóvári remin kívül legyőzték vendégként a Tolnát (3:1), a Szentlőrincet (1:0) és a Nagybajomot (7:0). Az előző fordulóban ráadásul Juhász Máté találatával 1:0 arányban gyűrték le a Dunaújvárost, így önbizalomtól duzzadva érkezhetnek a megyeszékhelyiek a Sport utcába. Külön pikantériája a mérkőzésnek, hogy mindkét csapatban vannak "átjátszók", Tóth Péter, Hencz Balázs és Szabó Erik volt az UFC játékosa, míg Czinkon Szabolcs, Csende Roland, Márton Erik, Calka Sebastian és Dobra Benjamin is volt a játékosunk. A két csapat tavalyi párharcai során sok babér nem termett csapatunknak, hazai pályán 2:0, míg vendégként 5:0 arányú vereséget szenvedtünk a Szekszárd ellen.
Vezetőedzőnk, Kniesz Mátyás továbbra sincs könnyű helyzetben, továbbra is kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódik Márk Attila, Márk Krisztián, Máté Róbert, Szekeres Dániel, Takács Norbert, viszont Pfaff Ferenc újra a pályán lehet holnap.
A megyei rangadót Mód István vezeti majd, Deák Tibor és Mohai József segítik majd a játékvezetőt.

- 2012. 10. 12. -

 

:: Egy U13-as pont ::

Utánpótlás csapataink mind nehéz ellenfél ellen léptek pályára a hétvége folyamán, egyedül az U13-as csapatnak sikerült pontot szereznie Nagymányokon, a Köő László által dirigált U19 és Takács Norbert játékosainak sem sikerült a pontszerzés.

U19: Bonyhád VLC - Szekszárdi UFC 2:5 (0:3)
Bonyhád: Szabó Sz. - Erlich (Kálózdi), Szalay (Deér), Szlama B., László, Branauer, Schmidt N., Kovács L., Preininger, Magyari (Schäfer), Tolnai Sz. (Zsók Gy.)
Edző: Köő László
Bonyhádi gólszerzők: Magyari, Kovács L.

U17: Bonyhád VLC - Szekszárdi UFC 3:4 (1:2)
Bonyhád: Szabó Sz. - Hitter (Reining), Tolnai G., Török, Buzás M. (Szabó D.), Forrai P. (Putterer), Oláh R. (Selyem), Genczler (Szentes), Jakab R. (Brandt), Horváth F., Molnár N.
Edző: Takács Norbert
Bonyhádi gólszerzők: Molnár N., Forrai P.

U13: Nagymányoki SE - Bonyhád VLC 2:2 (2:1)
Bonyhád: Szász - Boros K. (Frey), Fenyvesi Cs., Fenyvesi Á., Győrfi (Gillich), Bogos B. (Székely), Buzás T., Szabó Sz. (Lőrincz D.), Domokos (Erni)
Edző: Máté Norbert
Bonyhádi gólszerzők: Szabó Sz., Gillich

A hét utánpótlás mérkőzései:
U19: AC Nagybajom - Bonyhád VLC; 10. 13., 10:00
U17: AC Nagybajom - Bonyhád VLC; 10. 13., 12:00
U13: Bonyhád VLC - Szekszárdi UFC; 10. 11., 15:00

- 2012. 10. 10. -

 

:: Nem várt vereség ::

Sérülések tizedelte csapatunk a sereghajtó, még pont nélkül álló Balatonlelle otthonába látogatott a 8. fordulóban. Gyorsan vezetést szerzett a hazai gárda, egy bal oldali támadás után Tóth Ariel váltotta gólra a középre adást. A hazai vezetés után öt perccel egalizálhattunk is volna, Mondovics azonban a hazai kapusba lőtte az előtte kínálkozó nagy lehetőséget. A gyors helyzet-váltás után teljesen betömörültek a hazaiak saját kapujuk elé, gyors kontratámadásokra építettek, míg csapatunk nem tudott mit kezdeni a fegyelmezett kék-fehér védelemmel. A 36. percben ráadásul tovább nőtt a hazai előny, az első gólt szerző Tóth Ariel cselezett a bal szélről középre, majd lőtte ki a rövid alsó sarkot. A félidőig Fekete Krisztián szépíthetett volna, azonban szabadrúgása a keresztlécen csattant. A második félidő sem hozott jobb játékot mint az első részünkről, ráadásul a hazaiak előre játéka jelentősen feljavult, többször csak Kovács László és a szerencse óvta meg kapunkat. A 78. percben tovább nőtt a hazai előny, a sérüléssel ápolt Galgóczi Károlyt Bánfai játékvezető engedte vissza a pályára, aki abban a pillanatban száz százalékos ziccerbe került, Kovács László lábai közt pedig a kapuba talált.
Az első 45 percben gólokat lőtt, a második félidőben jól is játszott a hazai csapat, akik teljesen megérdemelten tartották otthon a három bajnoki pontot.

Balatonlelle SE - Bonyhád VLC 3:0 (2:0)
Balatonlelle, 100 néző, Jv.: Bánfai Zs.

Balatonlelle: Varga Sz. (Varga B.) - Sylla, Kovács N., Kenéz Sz., Stocker - Gál B., Nagy G. (Andermann), Kerekes, Tóth A. (Bodrogi), Galgóczi - Bérczi
Edző: Keszei Ferenc

Bonyhád: Kovács L. - Kirch, Tóth P., Máté N., Kadosa - Sebestyén N. (Tolnai Sz.), Hencz, Márk A., Fekete, Mondovics (Schmidt) - Szabó E. (Preininger)
Edző: Kniesz Mátyás

Gól: Tóth A. 2, Galgóczi

- 2012. 10. 06. -

 

:: Egy győzelem, egy remi, egy vereség ::

...ez utánpótlás-csapataink hétvégi mérlege. Köő László tanítványai a PVSK otthonában szenvedtek egy gólos vereséget, vendéglátónk az utolsó percekben szerezte meg a győztes találatot. Megizzadtak az U17-esek is Pécsett, 2:0-ás hazai vezetésről fordítottak, azonban egy védelmi megingásunkat kihasználva döntetlenre hozta a mérkőzést a Vasút. U13-as csapatunk három vesztes mérkőzés után gyűjtötte be első pontjait Majoson.

U19: Pécsi VSK - Bonyhád VLC 2:1 (0:1)
Bonyhád: Szabó Sz. - Erlich, Schäfer (Schleining), László L., Kálózdi, Branauer, Szlama, Schmidt, Deér, Zsók Gy., Tolnai Sz. (Sárközi)
Edző: Köő László
Bonyhádi gólszerző: Zsók Gy.

U17: Pécsi VSK - Bonyhád VLC 3:3 (2:1)
Bonyhád: Szabó Sz. - Hitter (Reining), Tolnai G., Török, Buzás M., Forrai P. (Selyem), Horváth F. (Szentes), Genczler, Jakab R., Oláh, Molnár N.
Edző: Takács Norbert
Bonyhádi gólszerzők: Jakab R. 2, Molnár N.

U13: Majosi SE - Bonyhád VLC 0:2 (0:2)
Bonyhád: Szász - Tamás Á. (Fenyvesi Á.), Fenyvesi Cs., Boros K., Győrfi B. (Gillich), Bogos B., Buzás T., Szabó Sz., Erni (Domokos)
Edző: Máté Norbert
Gól: Buzás T., Bogos B.

A hét utánpótlás mérkőzései:
U19: Bonyhád VLC - Szekszárdi UFC; 10. 07., 10:00
U17: Bonyhád VLC - Szekszárdi UFC; 10. 07., 12:00
U13: Nagymányoki SE - Bonyhád VLC; 10. 05., 15:00

- 2012. 10. 04. -

 

:: Gyorsan eldőlt... ::

A 7. fordulóban a Dráva-csoport egyik arany-várományosa, a Dunaújváros csapata volt ellenfelünk. Jakab Elek csapata a várakozásoknak megfelelően kezdett, védelmünk megingásait könyörtelenül kihasználták a Fejér megyeiek már a 3. és a 6. percben. Először az ex-debreceni Böőr Zoltán beadását váltotta gólra Perovic elalvó védőink mellett, majd három perccel később hasonló volt a felállás, ismét szöglet, ismét a Böőr adott be, Kocsis pedig a hosszú oldalról vágta a hálóba a labdát. A gyorsan kapott két gól után csapatunk némileg kijött az újvárosi szorításból, Márk Attila szólója után szépíthettünk volna is, azonban a vendég védők buktatták játékosunkat a kaputól mintegy 20 méterre. A vendégek azonban továbbra is sok zavart okoztak kapunk előtt, ennek egy letámadás után lett újabb eredménye, egy labdavesztés után ismét Kocsis volt eredményes. A második játékrészben is nagy nyomás alatt volt kapunk, leginkább Kovács László bravúrjainak köszönhetően nem lett kiütéses vereség az összecsapás vége, azonban Godslove így is eredményes tudott lenni a második félidőben.
Sajnos az NB I-es játékosokkal megtűzdelt Újváros ellen nem tudtuk felvenni a kesztyűt, a hamar bekapott két gól megpecsételte csapatunk sorsát. Folytatás szombaton Balatonlellén, remélhetőleg csapatunk az első hat fordulóban mutatott arcát mutatja újra.

Bonyhád VLC - Dunaújváros PASE 0:4 (0:3)
Bonyhád, 200 néző, Jv.: Ferencz N.

Bonyhád: Kovács L. - Kirch, Máté N.,Tóth P., Pfaff - Kadosa, Márk A. (Szabó E.) - Mondovics, Fekete, Sebestyén N. (Preininger) - Hencz
Edző: Kniesz Mátyás

Dunaújváros: Milinte - Villám (Beleuc), Salamon, Farkas V.,  Köntös - Micskó (Ato), Böőr (Miskovicz), Kocsis G. - Perovic, Sitku, Godslove
Edző: Jakab Elek

További eredmények a Dráva-csoport 7. fordulójából:
Szentlőrinc - Bölcske 2:0, Nagybajom - Szekszárd 0:7, Siófok II - PMFC II 1:1, Balatonlelle - Tolna 0:2, Dombóvár - Nagyatád 0:0, Komló - Nagybaracska-Csátalja 2:1

- 2012. 09. 29. -

 

:: Kórház a város szélén ::

Csapatunk nem várja jó előjelekkel a szombati, Dunaújváros elleni hazai mérkőzést. Kniesz Mátyás több meghatározó játékosára sem számíthat sérülés miatt, többek közt Márk Attila, Márk Krisztián, Máté Róbert, Pfaff Ferenc és Szekeres Dániel bajlódik sérüléssel az amúgy sem túl bő keretből.
Az is nehezíti dolgunkat, hogy a DPASE zsinórban négy tétmérkőzést nyert (3 bajnoki, 1 Magyar Kupa), így Jakab Elek tanítványai biztosan jó morális állapotban érkeznek a mérkőzésre. A tavaly még NB II-ben szereplő Újváros idegenbeli mérlege az elvárásoknak megfelelően alakul, legyőzték Salamonék a Balatonlellét (3:0) és a Siófok II-t (13:0!), egyedül a Komló volt képes arra, hogy megszorongassak a piros-fehéreket, Horváth Lajos csapatának otthonában 2:2-es döntetlennel zártak a csapatok. Legutóbb 2009-ben mérkőztünk meg az újvárosi gárdából, igaz, abból a csapatból egyedül Salamon Miklós maradt hírmondónak, azt a Magyar Kupa összecsapást Sztanó góljával 1:0 arányban nyerték meg a Fejér megyeiek. A Dunaújváros gárdájából többen is a góllövőlista élbolyában tanyáznak, Sitku Illés 6, Kocsis Gábor és David Perovic 5-5 találatig jutott eddig.
A találkozó játékvezetője Ferencz Norbert lesz, Nagy Attila és Máyer Gábor lesznek az asszisztensei.

- 2012. 09. 28. -

 

:: Hazai pályán továbbra is veretlenül a legidősebbek ::

A 2012/13-as bajnokság során nem szenvedett még vereséget hazai környezetben sem Köő László, sem pedig Takács Norbert csapata sem. Ez a tendencia a Híd SC ellen sem változott, mindkét gárda magabiztos győzelmet aratott a PVSK elleni rangadók előtt. U13-as csapatunk sajnos a második fordulóban is vereséget szenvedett, a Bátaszék ellen nem sikerült pontot szereznie játékosainknak.

U19: Bonyhád VLC - Nagybaracska-Csátalja Híd SC 7:0 (4:0)
Bonyhád: Szabó Sz. (Schleining) - Erlich (Zsók Gy.), Kovács L. (Schäfer), László L., Kálozdi (Vogronics), Branauer, Szlama B., Schmidt, Preininger, Magyari (Deér), Tolnai Sz.
Edző: Köő László
Gól: Preininger 3, Kovács L., Kálózdi, Zsók Gy., Tolnai Sz.

U17: Bonyhád VLC - Nagybaracska-Csátalja Híd SC 5:1 (4:1)
Bonyhád: Szabó Sz. (Szentes) - Buzás M., Horváth F. (Selyem), Hitter, Oláh R., Tolnai G., Genczler, Jakab R. (Sárközi), Forrai, Molnár N. (Brandt), Reining
Edző: Takács Norbert
Bonyhádi gólszerzők: Oláh R. 3, Genczler, Forrai

U13: Bonyhád VLC - Bátaszék SE 0:2 (0:2)
Bonyhád: Szász D. - Fenyvesi Á., Fenyvesi Cs., Boros K., Győrfi B. (Erni), Bogos B., Buzás T., Szabó Sz., Domokos (Gillich G.)
Edző: Máté Norbert

A hét utánpótlás mérkőzései:
U19: Pécsi VSK - Bonyhád VLC; 09. 29., 12:00
U17: Pécsi VSK - Bonyhád VLC; 09. 29., 10:00
U13: Majosi SE - Bonyhád VLC; 09. 28., 15:00

- 2012. 09. 25. -

 

:: Egy ponttal távozhattunk Tolnáról ::

Három pont reményében utazott csapatunk Tolnára, azonban mindössze egy egységgel sikerült elhagyni a VFC otthonát. Hamar vezetést szerzett Wiesner József csapata, a 10. percben egy kapu előtti kavarodás után Batánovics Péter elé került a labda, aki a kifutó Kovács László fölött a kapuba emelt. Nem sokkal később tovább növelhette volna előnyét vendéglátónk, egy bal oldali akció után nagy bravúrral hárított kapusunk. A félidő közepétől azonban feljavult csapatunk játéka, Márk Attilát rúgták fejbe a 20. percben a hazai kapu előtt, az egyértelmű büntető sajnos elmaradt, ráadásul le is kellett cserélni támadónkat. Nem sokkal az első félidő vége előtt Fekete Krisztián egalizálhatott volna, azonban szabadrúgása a keresztlécen csattant. A második félidőben Szabó Erik egyenlíthetett volna hamar, azonban közeli fejesét Kiss Gergő hárította. A 65. percben azonban megszületett egyenlítésünk, Máté Róbert beadása után Máté Norbert fejelt a hazaiak hálójába. Öt perccel később Fekete Krisztián egy csellel három hazai játékost hagyott faképnél, jó passza után pedig Máté Róbert lőtte ki a bal alsó sarkot. A 77. percben emberelőnybe is kerültünk, Agócs Gábor második sárgája után kénytelen volt idő előtt elhagyni a játékteret. A 83. minutumban azonban nem várt fordulat jött, Kiss Gergely ívelt előre egy szabadrúgást, amit Szabolcska Tamás fejelt védőink mellett kapunkba.
2:1-es állásnál két meccslabdát is elrontottak játékosaink, ez nem sokkal a lefújás előtt meg is bosszulta magát.

Tolna VFC - Bonyhád VLC 2:2 (1:0)
Tolna, 300 néző, Jv.: Atyánszky L.

Tolna: Kiss G. - Wéber, Agócs, Kun, Házer - Hegedűs L., Stadler (Horváth M.) - Szegleti (Lacza Zs.), Rikkers, Karszt - Batánovics (Szabolcska)
Edző: Wiesner József

Bonyhád: Kovács L. - Takács (Szabó E.), Tóth P., Máté N., Kadosa - Sebestyén N., Hencz, Máté R., Fekete, Pfaff (Kirch) - Márk A. (Mondovics)
Edző: Kniesz Mátyás

Gól: Batánovics, Szabolcska, illetve Máté N., Máté R.

További eredmények a Dráva-csoport 6. fordulójából:
Nagybaracska-Csátalja - Dombóvár 4:1, Szekszárd - Siófok II 3:1, PMFC II - Szentlőrinc 4:2, Bölcske - Komló 2:0, Nagyatád - Balatonlelle 4:1, Dunaújváros - Nagybajom 4:0

- 2012. 09. 23. -

TAO PÁLYÁZAT

2012. 11. 10., 13:30

Bonyhád VLC - Bölcskei SE

Hely.

Csapat

Pont

1.

Szekszárdi UFC

32

2.

Komlói BSK

28

3.

Dunaújváros PASE

26

4.

Bölcskei SE

21

5.

Pécsi MFC II

20

6.

Szentlőrinc SE

19

7.

Nagyatád FC

18

8.

Dombóvári FC

13

9.

Bonyhád VLC

13

10.

AC Nagybajom

12

11.

Híd SC

11

12.

Tolna VFC

9

13.

BFC Siófok II

8

14.

Balatonlelle SE

7

Részletes tabella itt.

Név

Gól

Fekete Krisztián

4

Máté Róbert

3

Márk Attila

3

Pfaff Ferenc

2

Sebestyén Norbert

1

Máté Norbert

1

2008. 02. 24. óta 67400 látogatója volt az oldalnak.
Tilos a www.bonyhadvlc.atw.hu-adatbázis bármely fotójának vagy írott anyagának előzetes írásbeli hozzájárulás nélküli újraközlése!