Kezdőlap

Isabella Swan


Születési neve: Isabella Mary Swan
Született: 1987. szeptember 13. Forks
Halála/vámpírrá válása: 2006 szeptember 10.
Eredetileg itt élt: Phoenix, Arizona. Később Forksba költözött.
Haja színe: Barna
Szeme színe: Barna
Külső jellemezői: Világos bőre, hosszú, egyenes sötét barna haja és csokoládébarna szemei vannak. Arca szív alakú, homloka magas, szemei nagyok, orra kicsi, arca keskeny, álla hegyes, ajkai közepesen teltek. A szemöldöke sötétebb valamivel a haja színénél. Vékony termetű, de nem izmos. Rágja a körmét. 
Magasság: 165 cm
Átváltoztatta: Edward Cullen
Hobbija: könyvből kiderül
Autója:
Egy piros színű, 1953-as Chevy Furgon
Különleges képessége: Vámpírrá válása után nem rendelkezik semmilyen különös képességel, csak képes más vámpírokét elhárítani magáról.Az emberi szagától bágyadt lesz, de ez különösebben nem nyugtalanítja. Talán ez az oka, hogy nem vágyik annyira az emberek vérére, mint más új vámpírok. Úgy gondolja, hogy jobban rálát a világra, mióta vámpír lett. Nagy önfegyelemmel rendelkezik, ezért képes rá, hogy elfusson az első vadászatán, amint megérzi az emberi vér szagát.
Családtagjai:

    Édesanyja: Renee Dwyer
    Mostoha apja: Phil Dwyer
    Édesapja: Charlie Swan
    Férje: Edward Cullen
    Gyermeke:  Renesmee "Nessie" Carlie Cullen
Személyisége: Bella megértő, komoly,gondoskodó lány akinek van humorérzéke, habár rendkívül makacs és ügyetlen. Valamint az átlag emberektől eltérő, furcsa gondolkodás módja van (már rádióhullámon rezeg az agya). Ez keltette fel Edward érdeklődését is, mivel csak az ő gondolatait nem látta. Bella nem tud hazudni, és színésznőnek is nagyon rossz. Edward szerint még vámpírként is elbűvölő, beleértve az esetlenségét is.
Háttértörténet:
   
Bella egy teljesen átlagos lány, leszmítva azt az egyetlen kis apróságot,hogy szörnyűek a reflexei, akár a saját lábában is képes megbotlani és ennél fogva nem egy atletikus alkat.A szülei elváltak és édesanyjával, Reneevel Phoenixbe, Arizonába költöztek míg édesapja, Charlie Forksban maradt.Mikor Renee újra megházasodik Bella úgy dönt - mivel úgyis láb alatt van - visszaköltözik az apjához Forksba.Gyűlöli a nedves és a hideg dolgokat, tehát Forks se az ő városa, de odamegy, hogy anyja boldog életet élhessen...

Renesmee Carlie Cullen

Született: 2006 szeptember 10.
Apja: Edward Cullen
Anyja:
Isabella Swan 
Élettörténete:
    Bella 19.születésnapja előtt született 3nappal a Breaking Downban. Az első keresztneve Bella édesanyja (Renée) és Edward anyja (Esme)nevének kombinációjából született.Míg középső nevét Edward (Carlisle) és Bella (Charlie) apjának keresztnevéből alkották. Ugyanolyan vonásai és hajszíne van mint Edwardnak,de göndör a haja mint nagyapjának Charlienak, és olyan barna szemei vannak mint édesanyjának. Habár nagyon fiatal, Bella és Edward szerint ő a világon a leggyönyörűbb teremtés. Becenevét-Nessie- Jackob Blacktől kapja, habár Bella hevesen tiltakozik ellene, hogy lányát a Loch Ness-i szörnyhöz hasonlóan becézzék, mégis a negyedik rész végére, minden családtagja ezt használja. Renesmee születése után már is veszélyben van, mivel egy másik vámpírkoven tagja, Irina meglátja és azt hiszi, hogy ő egy halhatatlan vámpír-gyerek. Azonnal értesíti a Volturikat, akik a vámpírok "rendőrsége"ként műkődnek. Azok elutaznak Forksba hogy végezzenek a gyerekkel, mivel a vámpíroknak tilos gyerekeket átalakítaniuk.A Cullen család bebizonyítja Alice segítségével, hogy Renesmeet senki nem alakította át, és nem veszélyes.Mivel Alice keres egy másik félvért, Nahuelt, akit elvisz a Volturiknak, és ő elmagyarázza nekik hogy mi is Renesmee valójában. Hisznek neki, és a Volturik elmennek Forksból.
Jellemzői és képessége:
    A szive vért pumpál, és falfehér bőre a napfényben világít.De bőrének érintése meleg.Renesmee pedig olyan erős akár egy vámpír. Egyaránt ihat vért, és ehet emberi táplálékot,de a vért jobban szereti. Viszont az igazi vámpírokkal ellentétben ő nem termel mérget. Képes mások gondolataiba látni,de csak akkor ha megérinti az illetőt, valamint mások képességeivel szemben mentális védőpajzsal rendelkezik. Renesmee szellemileg és fizikailag is gyorsan nő, születése után már 7 nappal tudott beszélni.A Breaking Dawn végére már képes futni,olvasni,vadászni és más képességei hasonló gyorsasággal fejlődtek ki.Az intelligenciája mindenkit elbűvöl, különösen Bellát és Edwardot,amikor megérti a kislány hogy mi zajlik körülötte mikor a Volturik megérkeznek Forksba. 7 éves korára befejezi a fizikai fejlődést is,habár már ekkor 17 évesnek néz ki. De innentől kezdve megáll az öregedésben.
 A könyvről
 A filmről
 Szereplők
 Galéria
 Zenék
 Kották
 A folytatás
 Linkek
Karekterek: