infók

fajok

terrárium

etetés

vedlés

párzás

betegség

hasznos

   
 

galéria

börze

linkek

 dnfs fórum  

Üdvözöllek!

Külföldi kitelepedésemre való tekintettel az oldal beláthatatlan ideig nem fog frissülni, de továbbra is elérhető! Kérdések esetén nyugodtan fordulhattok a dnfs fórum adminisztrátoraihoz! Megértéseteket köszönöm!

Megszerettem ezeket a csodálatos és érdekes állatokat, melyek egyesekben félelmet és undort, másokban viszont komoly érdeklődést keltenek. Én is az utóbbiak közé tartozok, bár őszintén bevallom: soha nem gondoltam volna, hogy fogok pókokat tartani a lakásomban! Megváltozott a véleményem: kezdtem egy pókkal... aztán rövid időn belül lett három. Nem kell mondanom, hogy azóta több van...

Mindazok érdeklődését szeretném felkelteni, akik foglakoznak azzal a gondolattal, hogy tartsanak madárpókokat, vagy akik már tartanak. Sok újat biztosan nem tudok mutatni, mert vannak bőven, akik jóval tapasztaltabbak e téren és már több évtizede foglakoznak a pókokkal, tudományos szinten is, de szeretném megmutatni mindenkinek ezeket a szép állatokat és megosztani a saját tapasztalataimat, a lehető legegyszerűbb módon: a neten keresztül!

Oldalamon sok információt, képeket fogok megosztani veletek. Azt viszont előre szeretném leszögezni: minden kommentár szubjektív vélemény, melyekbe bele lehet kötni, vagy egyet lehet érteni. Minden véleményre kíváncsi vagyok! eMail

Ha vissza akartok térni erre az oldalra, csak kattintsatok az oldal fejlécére.

Belenézhettek a vendégkönyvbe is, örülök minden hozzászólásnak. Csak a vulgáris szövegeket és a bunkóságokat mellőzzük. Előre is köszönöm.

Archív:

 

utolsó frissítés: 2005 Október 17. (hétfő) 11:08

 

a lap tetejére

 

webmaster, design: priZZ