Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 543
Legújabb tag: MichDieway

Látogatók ma: 58
Látogatók tegnap:190
Összes látogató: 537518

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Jár a gratuláció
Ezúton szeretnék gratulálni a Gyöngyös teljesen megérdemelt bajnoki címéhez.
#1 | toto - 2017.06.03 20:12
Ja,gratulálok én is
#2 | Nótás Attila - 2017.06.03 20:28
Én ahhoz szeretnék gratulálni, hogy 20.30 perckor még sem az MLSZ adatbank,sem semmilyen egyéb média egy kibaszott *** szót ,eredményt,nem írt még le a Gyöngyös meccséről!
No ezért tart itt ez a megye!
Amilyen a mosdó, ugye olyan a törölköző!
Egy nagy kupac szar ELVTÁRSAK!
#3 | Cs.P. - 2017.06.03 23:21
Én is gratulálok. Ha mi szomorúan is vesszük tudomásul, a Gyak megérdemelten lett bajnok.Ellenben a megye fociáért felelős nagyjaink nem lehetnek büszkék magukra. Nem tudom, van-e olyan megye rajtunk kívül, ahol az nb 3 is szinte megugorhatatlan....... Csak remélni tudom, hogy a GYAK feljut és nem átszállójegyet vált.
#4 | varg - 2017.06.04 10:07
A GYAK megérdemelte a bajnoki címet. Az egymás elleni meccsekből jobban jöttek ki, ez döntött. Remélem, nem rontják el az osztályozót. Csapatunknak is gratulálok, és köszönöm az egész éves munkát, a sok jó meccset. Nem szabad feladni! Jövőre sem lesz könnyű, nyilván a Hatvan is vissza szeretne kerülni. Kívánok mindenkinek jó pihenést, majd kitartást a következő szezonra. Én már alig várom, hogy elkezdődjön!
#5 | mennyei - 2017.06.04 13:33
Reméljük Józsi bácsi elmegy pihenni és jön egy semleges edző akit nem befolyásolnak még az öregek sem ! Fél szezon óta rossz öltözői hangulat aminek a pályán is ott van az eredménye természetesen !
Sok gólt rúgatok magammal mert nyerni akarok !
Érted ugye Tibor?
Az u19 sem neked való!
Nem lehet tőlük beépíteni senkit a felnőttek közé!
#6 | Nótás Attila - 2017.06.04 15:56
mennyei!
Írd már ki a valós neved!Légy férfi!
MAjd utána mond el légyszi, hogy te mennyivel tudsz többet az edzőségről, meg hány gólt rúgtál és hol!
De amíg ezt nem teszed..engedd meg, hogy egy utolsó, szájhős ***nek gondoljalak!
Olyen fotelből ugató, parizerzabáló,szemüveges kis b.uzinak!Aki még életében nem tett semmi értelmeset, de álnéven osztja az észt!
Cáfolj rám!
#7 | NA - 2017.06.04 15:58
a k.öcsög mióta vulgáris szó?
#8 | vasutas - 2017.06.04 16:46
mennyei, te egy jó nagy *** lehetsz. Zagyválod itt az értelmetlen baromságokat.
#9 | Egri! - 2017.06.04 16:52
Nótás most nincs igazad! Az biztos rúgott gólokat viszont az is biztos miatta men el 1-2 meccs is! Az őszi szezonba minden rendbe volt aztán anyira benyalta magát csuhaynál, hogy ha követted a mérkőzéseket észre vehetted, hogy egy lebaszást sem kapott ellentétben az Őszi szezonnal! De ha eltelik egy kis idő akkor kérdezz rá egy két játékosnál. És más csinálta meg helyette a neheze munkát munkákat! Nekem ne mondja senki, hogy nem lehet helyettesíteni! De megnézheted az U19 mit játszott Hatvannal! Mert ki ki lehet kapni, de enyire?
#10 | NA - 2017.06.04 20:12
Egri!
Büszke vagyok arra, hogy jó néhány játékossal jó viszonyt ápolok!
Így vagyok Tibivel is!
De:
Légy már tényszerű!Ne csak papagáj!
"Rúgott gólokat"....
39 gólt rúgott koma!Az országban kevesen rúgtak ennyit a megyékben!Nehogy bocsánatot kelljen már kérnie!
Jelen korban nem sok olyan játékos szaladgál a magyar pályákon,aki egri kötődésű és NB-s bajnokságban játszik!
Az utóbbi években ő volt az egyetlen, aki "hazajött" és teszi a dolgát!
A benyalás dolgot ugye te sem gondolod komolyan...Csuhay Józsinál talán még a Jó Isten sem nyalhat...ezt hagyjuk is!
Azt meg nem is értem, hogy mit jelent, hogy más csinálta meg helyette a nehezét!DDDDD
Az u-17-19-et ne nagyon értékeljük, mert ugye ők azok a korosztály, amit Mezőkövesd teljesen lerabolt!Örüljünk, hogy van!
És amúgy azt is megkérdezném tőled, hogy ki lehetne még Egerben edző?Mert lasszóval nem tudtak fogni az utánpótlásba.....nem hogy NBI-ben jártat, hanem semmilyet!
VAn itt gond Eger utánpótlásában bőven...az eredmény hidd el sokadlagos!
Ne azokat bántsuk, akik tesznek, tettek ezért a a csapatért!
Mert félő, hogy pár év múlva hasonlókat sem látunk a pályánkon!
#11 | Géza - 2017.06.04 21:06
Igazat adok az Egrinek.Az igaz,hogy rúgott 39 gólt de ebből minimum 10 et büntetőből a maradék nagyrészét pedig olyan helyzetből,hogy nehezebb lett volna kibagyni mint berúgni.Gondolom a nehézét pedig arra érted,hogy ahoz kell nagyobb tudás aki oda is tudja neki tenni a labdát!Akkor nézzük meg azt is mennyi gólpaszt adott talán az egy kezemen megtudnám számolni!Nagyon ritkán passzolt a jobb helyzetben lévő játékosnak is hiába kérték tőle a labdát!Na meg ahogy beszélt sok játékossal meccsközben nem codálkozom ,hogy utána kedvük nem volt futbalozni!Ő egy "sztárt"csinálhatott volna egy-két fiatal játékosból ha mondjuk átadja 11 es rúgásokat vagy lepasszolja ugyan úgy gólhelyzetben lévő játékosnak stb.Neki már úgy is mindegy hogy mennyi gólt rúg magasabb szinten már úgysem tudna játszani de azok a fiatalok igen már az ő karierje lefutott.Az igaz magas szinten tudott futbalozni amihez gratulálok neki!
#12 | Egri! - 2017.06.04 21:19
Géza ott a pont! Csak ezt sokan nem veszik észre elfogult emberek! Neki van még 1-2 éve, és vége! Viszont a fiatalokkal úgy beszél, mint a ronggyal. Pedig azokat kellene dicsérni és buzdítani. Ezért tart itt a futballunk, hogy ilyen emberek elveszik másoktól a lehetőséget, és ha mégis játszik az a fiatal, akkor is baszogatja a pályán nem, hogy segítené! De ehhez látni kellene. Az, hogy anó mit ért el engem nem izgat, most itt van, és itt kell társnak lenni és csapatkapitánynak, és nem egy olyan embernek ki kapitány létére úgy beszél a pályán a fiatal játékosokkal, mint a kutyával! De hagyjuk nálam egy nulla és kész!
#13 | Géza - 2017.06.04 21:56
Köszönöm Egri,hogy egyetértessz velem tudom sokan tudják ezt csak nem nyilvánítják ki a véleményüket!Belőlem is csak most jött ki mert nemakartam szezon közben kritizálni!Nekem a szezon legjobbja Gresó volt ha kanadai pontozást nézzük gól és gólpassz akkor magasan veri Tibit.A védelemből pedig Sebe Attila.
#14 | apukának - 2017.06.05 09:49
Ahogy én látom. Van itt egy két apuka, rokon miegymás, akiknek nem tetszik, hogy a csemete nem, vagy csak keveset játszik, esetleg ha bénázik akkor keményen odaszólnak nekik. Ez itt foci nem simlilabda és ha valaki bajnok akar lenni akkor keménynek kell lenni és nem sírva fakadni mert lebasznak valamiért. A másik, hogy Tibi szórt 40 gólt!! A bajnokság nem a közepén dőlt el hanem az utolsó fordulóban. Teljesen a végéig számításba kellett venni mindent, még a gólarányt is. Ha 7:0 vezettünk és tizi volt, Montvainak kellett lőnie, mert úgy nagy valószínűséggel gól lett! Itt nem fért bele az hogy vezetünk sokkal rúgja bárki, mert minden lőtt gól számított. Mint ahogy a kapott gól is. Nem egy meccsen vezettünk 7-8 góllal, mégsem cseréltünk kapust, hogy a fiatal is védhessen, mert tudtuk jól, hogy a kapott gólok is számítani fognak! (és még az apuka sem reklamált). Magyarul egy ilyen kiélezett bajnokságban mindig minden percben a legjobbaknak kell játszani és mindenkinek arra törekedni hogy gólt gólokat rúgjon valamint hátul minél kevesebbet bekapni. Ilyen egyszerű ez kérem.Aki ért hozzá és ezt akarja az oda is kerül. Aki mást mond mert tudatlan az a foteljából ossza az észt. Nem kell mindenkinek jóban lennie mindenkivel a csapatban. Ez szinte sehol sem működik. Ha nem tetszik tovább kell állni. És még valami kedves apuka! Nem gondolnám, hogy olyan hülye vagy a focihoz, hogy beszólj Csuhaynak, vagy Montvainak, hacsak nem személyes sértődés van mögötte. Ha meg az van akkor ne itt folyasd a nyálad, hanem állj oda a megnevezett két ember elé (akik egyébként veled ellentétben sokat tettek le a foci asztalára, sőt tettek le annyit, hogy csendben légy) és mond el a szemükbe. A fiadra meg adjál bugyit meg melltartót, mert ha a kemény kritikától sírva fakad, akkor neked nem is fiad van hanem lányod.
#15 | Géza - 2017.06.05 10:56
Ki itt a hozzászólók között apuka.Nemtuom mos ezt kinek a hozzászólásához írtad!
#16 | Egri! - 2017.06.05 12:03
Apukának! Te nagyon buta vagy! Csak ugatod a focit! A gyöngyös is majdnem elbukta az utolsó meccsét, hisz az első félidőt folyamatos vitába torkolt nekik. Még az a szerencse, hogy a második elején tudtak szerezni gólt és így lecsillapodtak a kedélyek! És nem a kőkorszakba élünk, hogy veréssel és szidással lehet elérni célokat! Tehát te menj vissza a kőkorszakba. Viszont ez a 15-16 s évadban is látszott a haver és én mindent megtehetek hova vezetett! Most dettó ez történt! De nem ragozom neked nem ugatni, kell a focit, hanem játszani! Ha nekünk nem megy az ívelgetés, akkor minek csináljuk! Viszont ha kint voltál az utolsó mérkőzésen, láthattad egy az egybe, vagyunk a kapussal szembe, és nem lövünk, hanem lepasszoljuk a labdát a nagy ászunknak Montvainak mert, ez van megkövetelve! Úgy, hogy jobb, ha csendbe vagy!
#17 | apukának - 2017.06.05 12:23
Az előző írásból kiderül ki az apuka Grin Ismételni tudom magam. menj oda az edzőhöz és az ország legeredményesebb megyei csatárához és mond a szemükbe, hogy nem értenek hozzá, na és persze azt is hogy hogy is kell ezt csinálni. A fiadat meg vagy vidd el innen, vagy adj rá bugyit és melltartót ahogy azt már korábban javasoltam, mert a mester és Tibi is marad jövőre! Grin
#18 | Egri! - 2017.06.05 13:04
Te tényleg buta vagy! Igazad van Tibi a KIRÁLY, Hisz, azért fiatalítanak mindenhol, mert az a rossz! A honvéd azért nyerte meg a bajnokságot, mert fiatalított é engedte a fiatalokat kibontakozni! A Gyöngyös azért nyerte meg a bajnokságot meg idősekkel játszatta végig a mérkőzéseit! Igen begyepesedett az agyad az idősekre. De nem vitatkozom veled, mivel buta vagy hozzá! Viszont tudatom veled nincs fiam! Én csak a fiatal játékosokat nézem! Ott van Árvai! Szerinted sokat fejlődött? Mikor nem is játszatták, pedig ne mond, hogy nincs benne a tehetség! És előtte jövő lenne, amit elbasznak, ha nem megy el innen. És igen Montvai tehet arról, hogy nincs U19-s csapatunk!
#19 | apukának - 2017.06.05 13:29
Itt kaptok bugyit! http://www.firstf...
#20 | Egri! - 2017.06.05 14:51
Na ez az amit te csak fényképeken látsz! Ezen élvezel el!
#21 | apukának - 2017.06.05 17:10
Ezt írtad! "Viszont tudatom veled nincs fiam!" Na hát ezt mondom én is. Lányod van. Lányod vazze. Akkor most min vitázunk? Grin
#22 | Egri! - 2017.06.05 17:39
Ha nem tudod, min vitázunk, akkor nagyon sajnállak! Megsúgom neked! Nem ordibálással nem csapattársak cseszegetésével lehet egy erős csapatot építeni! Ellentétbe veled te ezt értékeled. Így tényleg csak képen fog még fehérneműt is látni! Mert nem, hogy magad ellen fordítod a gyereket, de még a fehérneműt hordó szebbik nemet is!
#23 | toto - 2017.06.06 12:05
Kár vitázni,ez az idény ennyire volt elég megint.Tanulni kell a hibákból,és változtatni!Ennyi és nem több, a megye 1-ről beszélünk.
Hozzászólás küldése
Név:

Ellenőrzőkód:
Ellenőrzőkód


Szavazás
ESE - Andornaktálya

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

farkas 
05.22 06:38
Gratulálok a CSAPATNAK az egész éves teljesítményéhez ! Hajrá ESE !

en 
05.21 20:38
Igen, valóban csend van. Viszont én itt (is) GRATULÁLOK a CSAPATNAK és a VEZETŐKNEK egyaránt!

P.Anna 
05.21 19:27
De nagy a csend.

Jolly.Goff 
05.21 16:58
Az osztályozó meccs mikor lesz? Illetve az esti órákban lesz vagy délután?

K..Adam 
05.18 13:03
Én Tiszafüreden sem láttam fedett lelátót!

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
05.20 22:32 - Készülhetünk az osztályozóra!
Ez volt a cél! Gusztustalan viselkedés az edzőv...

05.20 14:10 - Készülhetünk az osztályozóra!
Ez a cikk volt alattomos, nem a Marshall!

05.20 07:49 - Készülhetünk az osztályozóra!
Ezen kívül mondanál még egy egri szurkolói olda...

05.20 04:31 - BAJNOKCSAPAT
GRATULÁLOK. Még KÉT MECCS ÉS DOBBANTUNK A MEGY...

05.20 00:17 - Készülhetünk az osztályozóra!
Egerben mindenki deficites, hogy nem bírnak a k...

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség