Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Statisztika
Regisztrált tagok: 543
Legújabb tag: MichDieway

Látogatók ma: 24
Látogatók tegnap:215
Összes látogató: 571126

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Egy kiállítás margójára

Aki ott volt a Cigánd elleni mérkőzésen az láthatta, hogy mérkőzés közben a játékvezető elküldte a kispadtól az Eger SE vezetőedzőjét Vígh Ferencet. Megkérdeztük hát az érintettet, hogyan emlékszik vissza a történésekre.

Vígh Ferenc: Igen, sajnos hagytam magam provokálni. Számomra még fontosabb volt a cigándi mérkőzés (érthető okok miatt) mint az egri csapathoz kötödőknek, gondolok itt a klubnál dolgozókra, a játékosokra és a szurkolóinkra. A kilencven perc alatt a sokadik olyan szituáció volt már ami után ,elfelejtette’ a játékvezető sporttárs megfogni sárga lappal a mérkőzést. Nem vagyok elfogult (nem mellékesen nekem is megvan a játékvezetői vizsgám ismerem a szabályokat) nálunk is elmaradt egy-egy sárga, meg a hazaiaknál is. A cérna akkor szakadt el nálam mikor Gresót hátulról szándékosan szabálytalanul szerelték. Isteni szerencse, hogy nem történt ott komolyabb baj. Az 1-es számú asszisztens dolga a mérkőzések alatt az, hogy a kispadokat is figyelje és rendezze. Ez lassan már olyan szintre megy náluk át, hogy a pályát kevésbé tartják figyelemmel. És gondolom a mérkőzés előtt már dörzsölték a tenyerüket, hogy ha tehetik akkor akár ,bosszút’ is tudnak állni a 2-es számú asszisztens diósgyőrben történt eltiltásos bakija miatt. Így is lett! A tetteimért vállalom a felelősséget, viszont a jegyzőkönyvbe valótlan dolgokat jegyeztek fel vagy természetesen hozzátettek olyan szavakat amiket én nem használtam. Például említve azt is megjegyeztem, ha én ennyit hibáznék a munkahelyemen már nem dolgozhatnék ott. Ez érdekes módon nem került a jegyzőkönyvbe! A mérkőzés másnapján már hívtam az egyik ismerősömet aki azt tanácsolta hagyjam a fenébe bármit is tervezek, mert olyan szinten védve vannak a videó felvétel sem segít. Így marad az, hogy várom a büntetést, pedig jó lenne valamit csinálni, mert a labdarúgásért vannak a játékvezetők nem pedig fordítva!

Varsányi pincészet

Ezen a héten Farkas Gedeon a Varsányi Pincészet Kft ügyvezetője egy üveg bort ajánl fel annak, aki helyesen tippeli meg a hétvégi ESE - Tállya mérkőzés számszerű eredményét. Tippeket, névvel és E-mail címmel kérem a szurkoloesse@gmail.com –ra. Több helyes válasz esetén sorsolással döntünk a nyertes személyéről.

Hajrá ESE! Miért? Azért, mert EGER!

Az önjelölt fotós!

Először tegyük tisztába a dátumokat!

Nem az egrifc.atw.hu neve hasonlít az egrifocimédiára, hanem fordítva! Az egrifc.atw.hu(egrifoci.hu) néven, évekkel korábban (ha nem 10 évvel!!!) müködött az oldal, mint a minden iskola nélkül, önjelölt fotós "egrifocimédia" néven! Nem az szokott hasonlítani a másikra ami előbb jön létre, hanem fordítva! Sőt tovább megyek, az egrifocimédia szinte létre sem jöhetett volna az egrifc.atw. hu nélkül, mivel az első képei közzétételéhez  én / mi segítettük hozzá, majd a második gépéhez én / mi kalapoztuk össze a gép árának nagy részét, (az elsőt ingyen kapta!) amit később igyekezett elfelejteni!  Akkor nem volt sportszerűtlen, hogy kitől jön a pénz!

Panaszkodik, hogy összekeverik, pedig panaszra nekem lenne okom, hiszen nem én vesztem össze a világgal, a munkaadómmal, Egerrel, a megyével, Mezőkövesdel és még ki tudja kivel, ellentétben velem, akinek az Ő elmodndása szerint mindenki nyilatkozik.

Aki olvassa honlapom, az tudja, mi volt a véleményem az ESMTK-ról! Most nézzük mi volt a véleménye a "MÉDIÁNAK": Próbálok óvatosan fogalmazni Nem értem,hogy aki felmegy a pályára ,az legyen már azzal tisztában ,hogy senki sem kíváncsi a fetrengésére a Neymárt meghazudtoló teljesítményre ! Foci helyett ma időhúzásra berendezkedett vendégcsapatot láthattunk akik kapaszkodtak,minden fűszálban elestek,hogy elvigyék a három pontot. Ezzel egyébként nincs is semmi baj , hiszen ezt a fajta játékot nem tiltja semmi . Főleg úgy könnyű ez ha a játékvezetők is támogatják ezt a fajta anti futballt ! 15 sárga lap illetve elképzelhetően akár piros lap is a spori zsebében maradt,és ezzel tevőlegesen is hozzájárult a kifejezetten alacsony színvonalú mérkőzéshez!

A kérdésem az, hogy akkor most mitől határolódik el? 

És, hogy kit érdekel, az hogy Ő kivel állna szóba?

A kutyát sem!  

Legyünk minél többen!

Október 28.-án az Eger SE - Tállya KSE mérkőzésre azzal a szurkolóval, aki jegyet vásárol, egy másik szurkoló ingyen mehet be!

Részletekért kattins IDE!

Mestermérleg
Vígh Ferenc: Nem álltunk be védekezni bátran próbáltunk támadni,de igazi gól helyzetünk nem nagyon adódott az első félidőben. A vezetést mégis sikerült megszerezni egy hiba után. A második félidőben kiegyenlített volt a mérkőzés egy helyzet náluk és egy Fekete kapufa nálunk volt említésre méltó. Valamint az,hogy a játékvezetői hármas megint átment arroganciába,holott Gresó lába törött majdnem el. Engem nyugodtan ki lehet állítani,de nem hagyom,hogy a játékosaim testi épsége veszélybe kerüljön! Bár az is igaz mi kintről nem tehetünk semmi,ők nagyon védve vannak. Köszönöm a csapatnak a győzelmet sokat melóztak érte.
Nagyon kellett

Csapatunk megérdemelt három pontot hozott idegenből, így továbbra is stabil középcsapatnak számítunk! A csoportban meglepetés eredmény a Tarján döntetlenje, viszont nem meglepetés, hogy a kislányok nem bírtak hazai pályán a szinte végig emberhátrányban játszó DEAC-al, így lassan de biztosan megindultak a helyükre, egy kis jóindulattal a középmezőny elejére! 

Cigánd - ESE 0:1 (0:0)

ESE: Tajti - Mikolka, Farkas, Fekete, Antal, Vajda, Gresó, Titkó, Busai, Debreceni, Lakatos

Gól: Farkas

Nótás Attila: Most kell megmutatni, hogy van tartás a csapatban!

Megkértem Nótás Attilát, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen az NBIII Keleti csoport, következő forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!

Beharangozó
Vígh Ferenc (ESE edző): Az elmúlt héten volt aki nem értett egyet azzal amit én láttam a mérkőzésen. Ezért szép játék a foci, mert ehhez mindenki ért és másképpen is látja. Más fókuszon keresztül....Én most is úgy érzem, mint a mérkőzés után több lehetőségünk volt arra, hogy gólt vagy gólokat szerezzünk, de csak lehetőség! Ami nem ziccert jelent! Csak mindig hiba csúszott bele, mert blokkolták a lövést vagy az utolsó passz, vagy rossz döntések miatt nem sikerült betalálnunk. De ez már történelem. A hétvégén egy újabb komoly párharc vár ránk Cigándon.Számomra egy kicsit más lesz ez a mérkőzés, mert aki nem tudná 2014 őszén Girdán Sándor invitálására, az utolsó öt fordulóban,mint megbízott edző dolgoztam a csapatnál és igazán jól éreztem ott magam. Nincsenek jó passzban a hazaiak,mint ahogyan mi sem, de mi képesek vagyunk bárkit feltámasztani, lásd DVTK....Nagyon remélem a srácok átérzik a mérkőzés fontosságát és megmutatják, hogy nem csak a tabella elején álló csapatok ellen tudunk nyerni. Nem lesz egyszerű feladat!
Lakatos Béla (ESE csapatkapitány): Mindekeppen győzni megyünk Cigandra. Az előző két mérkőzés nem úgy alakult ahogy elterveztuk, éppen ezért szeretnénk vissza térni a helyes útra az egyik vetélytársunk ellen.
Antal Zsolt (ESE játékos): Sajnos az utóbbi meccseken kikaptunk ahol nem érdemeltünk vereséget, hétvégén a Cigánd otthonában javítanunk kell. Gresó Matyi eltiltása lejár, sérültjeink is valószínű felépülnek. A megszokott ritmusban készülünk a héten. Ha mi oda koncentrálunk és jobban akarjuk a győzelmet ellenfelünknél elhozhatjuk a 3 pontot. 
Lőrincz Patrik (ESE játékos): Egy hajtós mérkőzésre számítok a Cigánd ellen,úgy érzem hogy megfogjuk törni ezt a rossz szériát! Az előző mérkőzéseken sajnos elpártolt mellőlünk a szerencse,de bizakodóan tekintek előre! Hajrá Eger!

Sashalmi Árpád (ESE szurkoló): Az utóbbi pár meccsen látszott, mit jelent Gresó Matyi játéka, illetve annak hiánya. Bízom 1-0 ás győzelemben, de ehhez az is kell, hogy vezetés birtokában ne higgye el a csapat hogy megvan a meccs.

Hajrá ESE!

Hihetetlen!

A Diósgyőrben megrendezett mérkőzésünkbe a vak és világtalan Soós András rendesen belenyúlt! Ennek következménye képen a következő fordulóban nem jutott szerephez, persze teljesen megérdemelten. Megrökönyödve látom, hogy a mellőzése csak egy fordulón át tartott! És, most jön a slusszpoén! A szemészeti problémával küszködő integető következő küldése a Cigánd - ESE mérkőzés lesz! 

Soós! Figyelni foglak! Kamerával!!!!!!!

Értékelés szurkolói szemmel

Kérésemre, a csajok elleni mérkőzést megtekintő T. László szurkolótársunk értékelte a látottakat.

Kattints a részletekre!

TV Eger
A hétvégi ESE - Ájvékoló kislányok bajnoki mérkőzés összefoglalóját és az edzői nyilatkozatokat IDE kattintva nézhetitek meg, a TV Eger jóvoltából.
Szavazás
ESE - Tállya

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

Jolly.Goff 
10.23 16:45
Két kitűnő szurkolói honlap egy csapatnál. Máshol egy sincs. Két kiváló szerkesztő. Máshol senki.Rossz látni a civakodást.

P. 
10.22 22:28
Gratulálok, itthon ismételni kellene. Hajrá ESE.

fedezet 
10.22 20:54
Hajrá ESE!

CSAK 
10.21 16:54
További sikereket!!!!!!!!!!!!!!


10.21 16:28
Csak az Eger!

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
10.23 08:52 - Az önjelölt fotós!
Ebből is látszik a széthúzás a kavarás az egri ...

10.23 07:39 - Az önjelölt fotós!
Valaki leírná mi történt, mert én már egy éve t...

10.23 00:01 - Az önjelölt fotós!
Egy köpönyegforgató senkiházi, kétszínű ember.

10.22 22:33 - Az önjelölt fotós!
Egyáltalán van még valaki aki ezt a szarkeverőt...

10.22 22:25 - Az önjelölt fotós!
Egy igazi idióta. Te meg admin csináld tovább.

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség