Egri Szurkolói Oldal
Következik
Következik
Magyar Kupa, 2. forduló

2016.02.20., 14.00

Egerszólát
-
ESSE
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Adó 1%
Kérjük adója 1%-ának felajánlásával támogassa az Egri Sportcentrum Labdarúgó Sportegyesület munkáját!
Adószámunk: 18592144-1-10
Egyebek
A nap vicce

Farkas Zsolt

Ma ünnepli születésnapját csapatunk gólvágója, Farkas Zsolt!

Boldog születésnapot "Kuksi"!

Edzői értékelés
Illyés Dániel: Támadó szellemben futballoztunk az első perctől kezdve, de sajnos nem sikerült gólt szereznünk, pedig három csatárral és két támadó szélsővel próbálkoztunk… Sajnos kevés játékos akar “hőssé” válni nálunk. Ha a támadó harmadba nem veszünk le védőket 1:1-ben egy masszívan védekező csapatot nem igazán tudunk megbontani.
A védekezésünk rendben volt, örülök, hogy Sopronyi Dani is megbízható teljesítménnyel debütált a kapuban. Az ellenfelünknek gratulálok a célfutballhoz, nekünk nagyobb kreativitásra és becsvágyra lesz szükségünk a folytatásban.
Értékelés

A mérkőzést megtekintő T. László szurkolótársunk értékelte az egri játékosok teljesítményét, a Pétervására elleni, idegenbeli mérkőzéssel kapcsolatban.

Kattints a részletekre!

Játékos értékelés
Sopronyi Dániel: A mai meccsen a védelem jól működött, de ezt a sportágat gólra játszák. A második félidőben kezdtünk el helyzeteket kialakítani, de a kulcshelyzetekben nem a megfelelő döntést hoztuk meg, de ha továbbra is ugyanazzal a hozzáállással dolgozunk az edzéseken, hiszem, hogy a befektetett munka meghozza a várt eredményt.
Pétervására - ESSE (folyamatosan frissítve)

Csapatunk Pál László sípszavára a következő felállásban kezdi a játékot: Spronyi Dániel - Dócz István, Madarasi Máté, Kerékgyártó tamás, Farkas Krisztián - Somogyo László, Farkas Zsolt, Halász Márió, Jacsmanik Attila - Tóth Kristóf, Montvai Tibor. A padon Illyés Dániel, Dorkó Alex, Antal Zsolt, Szakál Csaba, Godó gergő, Podolecz Péter foglal hellyet. Az első félidő első fele egri fölénnyel telt, voltak helyzeteink, Kuksi kapufa, de még 0:0 az eredmény. Szünet van (0:0). A hazai gárda szinte el sem jutott az ESSE kapujáig! Jól játszunk, reméljük a második fálidőban vendég gólnak is örülhetünk. Az első félidő medrében folyik tovább a találkozó. Még fél óra van hátra, az eredmény 0:0. A második félidő elején kettőt cseréltünk. Le Farkas és Halász, be Dorkó és Podolecz. Montvai hatalmas löketét védte bravúrral Balázs Levente! Jacsmanik lövése is kipiszkálva a sarokból! Tóth Szakál csere. Hatalmas fölényünk egyenlőre csak lesgólra volt elég. Csapatunk végi fölényben játszott, de meg kellett elégedni a döntetlennel miután a legnagyobb helyzetekből sem sikerült bevenni a Pétervására kapuját, így ott hagytunk két pontot a szinpatikusan játszó hazaiaknak.

Pétervására - ESSE 0:0 (0:0)

Hasznos időtöltés

Az ESSE család mai programjai eléréséhez kattints a részletekre!

Hajrá ESSE!

Miért? Azért, mert Eger!

Mi van vele?
Vajandt Szilárd: Az elmúlt hét keddi edzésén, egy rossz mozdulat hatására meghúzódtak a szalagok. Szerencsére semmi komoly, de sajnos az eheti bajnokit is még ki kell hagynom. Jövőhéten már szeretnék edzeni ha minden rendben lesz és remélem a jövőhét hétvégi bajnokin már bevethető leszek.
Beharangozó
Illyés Dániel: A csapat első-számú kapusa Vajandt Szilárd még mindig sérült, Kasza Dávid szintén. Továbbra is szeretnék minél több fiatalnak lehetőséget adni így a szintén tehetséges Sopronyi Dániel fog védeni. Mezőnyjátékosaink közül is sok nem játszhat eltiltás vagy sérülés miatt. A héten felkértem a tavalyi bajnokcsapat kitűnő csatárát, Farkas "Kuksi" Zsoltot, hogy segítsen nekünk ezen a mérkőzésen amit szívesen vállalt. Köszönet érte! Minden problémánk mellett el kell hoznunk a három pontot Péterkéről.
Tipp!

Ezen a héten Bodolai Zsolt szurkolótársunkat kértem meg arra, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen a hétvégi forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!

Szucsik 1 Busai 2

Szucsik Ádámot az Egri Sportcentrum SE felnőtt játékosát a FB. 1 (egy) soron következő felnőtt bajnoki mérkőzéstől eltiltja. FSZ. 72.§.(2) a.

Busai Barnát az Egri Sportcentrum SE felnőtt játékosát a FB. 2 (kettő) hétre 2015.10.12.-ig mérkőzéstől eltiltja. FSZ. 82.§.(2) b

A hétvégi ellenfelünk sem játszhat a legjobb összeállításban.

Kattints a részletekre!

Játékvezetői küldés

A Pétervására elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésünket Pál László vezeti. A játékvezető segítői Baranyi Gábor és Kurinka Béla lesznek.

Hajrá ESSE!

Miért? Azért, mert Eger!
Szavazás
ESSE - Heves

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

domboroczki.adam 
09.20 16:35
eger fc hajrá domboróczki ádám 2015 szeptember 20 vasánap

vendeg 
09.16 13:36
csaó

666  21209
09.13 13:52
Igaz

Petya 
09.13 12:28
Most akkor itthon játszunk, vagy Detken? Nem mindegy a szavazás szempontjából!

video 
09.02 10:32
GYAK - ESSE összefoglaló: [Link megnyitása]

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség