Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 541
Legújabb tag: 6666

Látogatók ma: 142
Látogatók tegnap:440
Összes látogató: 752877

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
K. Zoltán II
M.A. Ildikó
H.László
Nótás Attila: Sima liba

Megkértem Nótás Attilát, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen az NBIII Keleti csoport, következő forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!

Beharangozó
Sütő Szilárd vezetőedző ESE: Egy igazi rangadó előtt állunk nem csak a két csapat múltja, de a jelenlegi játék ereje miatt is. A BVSC hozzánk hasonlóan próbál domináns focit játszani ami egy jó mérkőzést vetít előre. Az elmúlt napokban a regenerációra helyzetük a hangsúlyt mert a vasárnap szerda vasárnap ritmusban ennek óriási jelentősége van. A csapattal elindultunk egy úton most a következő akadályt kell sikerrel vennünk.
Újabb kövesdi csere

Az MLSZ adatbank szerint a Kövesd II megint a pályaválasztói jog cseréjét kérte és kapta is! 

Zsinórban ez lesz a harmadik idegenbeli mérkőzése, és bár valószínüleg jövőre fordított állás lesz, ennek ellenére Kövesden egy rég inka mondás szerint cselekszenek!

" minél hamarabb lemaradsz, annál több időd marad a hátrány ledolgozására!"

Játékvezetői küldés

Skovér újra Egerben lenget!

A BVSC elleni hazai mérkőzésünket Sándor Csaba vezeti!

A játékvezető segítői: Skover Péter, Benkő Róbert

 

Forrás: Heol Sport
Zsidai József
Csípőprotézis-műtét előtt áll Zsidai József. Az Eger SE hajdani futballistája, majd edzője a következő felhívással fordult embertársai felé. „Irányított véradásra van szükségem, aki ebben tud nekem segíteni, köszönöm szépen. Ha nekem nem lesz rá szükségem, embertársainkon mindenképpen segít. Az ország bármely vérellátó állomásán lehet vért adni, de meg kellene jelölni az adataimat irányított véradásként. Amennyiben a vért adó vércsoportja nem egyezik az enyémmel, akkor az egri Markhot Ferenc kórház lesz a kedvezményezett, ahol műtenek. Az egri vérellátó állomás száma időpont és helyszínegyeztetés miatt hívható: 36/518-300. Az adataim: Zsidai József, 1954. 02. 11. Vércsoportom: B, Rh negatív. TAJ-szám: 018 470 378. Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet Invazív Mátrix Osztály Traumatológia-Ortopédia Ortopédiai profil. A műtét időpontja: 2020. 08. 24.”
Együtt találtuk meg, az elmúlt 40 év egri álomcsapatát!

Az utolsó szavazásnak is vége!

Véget ért a szavazás, már ami az elmúlt 40 év szakvezetőjét illeti. A szavazatok szerint a  40 év álomcsapatának edzője Csank János lett 53 szavazattal. Második helyen Bánkúti László, míg a harmadikon Szentmarjay Tibor végzett!

Ezzel teljes lett a szurkolók által választott, 40 év álomcsapata!

"A" csapat:

Molnár Róbert - Méhesi Ferenc, Fegyverneki János, Szert Gyula- Hegedűs Dávid- Móricz István, Csepregy János, Horváth János - Kis Gyula, Kiss Tibor, Sass János

Edző: Csank János

"B" csapat:

Bodolai István – Debreczeni Dávid, Vaskó Tamás, Aranyos Imre – Fitala Zoltán – Hompot Balázs, Simon Antal, Béres Mihály – Szamosi Szabolcs, Fodor András, Pécsi Imre

Edző: Bánkúti László

"C" csapat:

Illyés Dániel – Schindler Szabolcs, Lakatos Béla, Zágonyi Sándor – Csató János – Vojtekovszki Csaba, Vígh Ferenc, Telek Zoltán – Hamar Ádám, Montvai Tibor, Bajzáth Péter

Edző: Szentmarjay Tibor

Köszönet mindenkinek aki részt vett a játékban!

A győzelem Forrás: www.egerse.com
Mestermérleg
Sütő Szilárd ESE: Egy szervezett dinamikus csapat ellen arattunk megérdemelt győzelmet. Végig kontrolláltuk a mérkőzést pozitív, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a találkozót. Mostantól a legfontosabb, hogy megfelelően regenerálódjunk és becsületesen felkészüljünk a szerdai BVSC elleni mérkőzésre.
Győzelem

Szinte a kapunkra teljesen veszélytelen, de szimpatikusan játszó ellenfelünket, megérdemelten vertük még ilyen arányban is!

Eger SE - DVSC II 4:0 (3:0)

Gól: Pál (2), Boros, Gresó,

Hegedűs Dávid

Mint azt korábbi cikkükben megírtuk, Hegedűs Dávid a régi – új játékosunk felajánlott öt belépőt, vagy ha úgy tetszik, annak a költségét rendezi, azok közt, akik elsőként és helyesen tippelik meg azt, hogy mikor játszott utoljára az Eger színeiben. Az öt szerencsésnek honlapunk már el is juttatta a belépők árát. A nyertesek: Franczen Sándor, Fodor Gergő, Tamási Péter, Kalmár Péter. Az 5. nyertes Györki Norbert lett, aki a távolság, valamint egyéb elfoglaltság miatt átadta a jegyét a hatodik leggyorsabban tippelőnek, így a hétvégi mérkőzést ötödikként Jantyik János tekintheti meg díjmentesen. Gratulálunk a nyerteseknek és köszönjük a felajánlást!

Szavazás
ESE - BVSC

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

666  11839
08.11 07:07
Sérült, kb 10 nap mire el kezdhet edzeni!

Mono 
08.10 22:16
Sziasztok! Olasz Dénesről mit tudtok, miért nem volt keretben sem a kis Loki ellen?

666  11839
08.09 21:21
Rendben, igyekszem. Viszont ez az oldal nem az ESE vezetése alatt áll! Az ő honlapjukon ezek már megtalálhatóak. egerse.com

Stalmajer.Jozsef 
08.09 20:20
Kérem az ESE vezetését, hogy a játékosállományt fényképpel, névvel a honlapra feltölteni szíveskedjenek. S.J.

mimi 
08.02 23:37
Sajnos a magyar labdarúgással egyutt, az Eger Se-nél se sikerult rájonni arra, hogy utanpotlas nevelesre, kepzesre szukseg van. Ha fektetnenek az utanpotlas kepzesre akkor nem lenne az a csod mint ami gyakran elofordul itt Egernel, hogy polgármester választás kell, vagy más tényező? az ivóvíz pótlására.?

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
08.11 13:32 - Együtt találtuk meg, az elmúlt 40 év egri álomcsapatát!
Első osztályú! Nagyon köszönjük. A 'C' csapatta...

08.10 13:15 - Együtt találtuk meg, az elmúlt 40 év egri álomcsapatát!
Admin! Ez szép munka volt! Köszönjük szépen!

08.08 20:52 - Köszöntés az ÖREGriektől
Isten éltesse Sanyi bácsit még sokáig!

08.07 18:30 - Tállaiéknak egy tál, vagy inkább szakajtónyi gól
Sajnos tényleg megye 1-es a kövesd II

08.07 18:03 - Tállaiéknak egy tál, vagy inkább szakajtónyi gól
Csak az Eger!!!!!!

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség