Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 543
Legújabb tag: 6666

Látogatók ma: 20
Látogatók tegnap:181
Összes látogató: 717234

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
K. Zoltán II
M.A. Ildikó
H.László
Ki ő?

A holtidényben egy új játékot indítottunk. Régi egri labdarúgókról kellene kommentbe kitalálni ki is ő?

A tippeket kommentbe kérem.

Hajrá ESE! Miért? Azért, mert Eger!

ESE + vezetők + Vitányi L. + Titánium
Az ÖREGriek 65 év feletti tagjainak megajándékozásáról IDE kattintva nézhetitek meg a TV Eger felvételét!
Lemondtak a fizetésről

Nemhivatalos információnk szerint, az Eger SE utánpótlás edzők teljes stábja a kialakult helyzetre való tekintettel, nem vesz fel fizetést addig, amig a helyzet nem normalizálódik!

RESPECT!

Köszönet és hála!

A szívemhez közeli ÖREGriek Baráti Kör, ezen belül is elsősorban a "megajándékozott" szurkolók üzenetét tolmácsolom az alábbiakban: Az ESE vezetésének, stábjának, játékosainak és a Titánium Alapítványnak hálás szívvel köszönjük segítő összefogását, az idősebb szurkolók támogatását. Igazán jól eső érzés, hogy gondoltak ránk ezekben a nehéz időkben is. Hangsúlyozva, hogy nem az Alapítvány kérésére, de beleegyezésével közzétesszük a Titánium Alapítvány számlaszámát, melyre kisebb, nagyobb adományok utalhatók, garantálva, hogy valóban jó helyre kerül:

OTP BANK: 11742094-26992051

Bajban ismerszik meg az ember- szokták mondani.
Amíg a szurkolók, köztük az ÖREGriek Baráti Kör tagjai is kiéhezve várják, hogy újra tapsolni tudjanak kedvenc csapatuknak, kiderült az is, hogy a mi klubunk a legjobbak közé sorolható! Sajnos messze még az Nb 2 is, de az biztos, hogy emberségből az elsők között a helyük. Nyugodtan mondhatjuk, jelesre vizsgázott az ESE stábja, annak játékosai, vezetői. A Vitányi László nevével fémjelzett Titánium Alapítvány karöltve a felnőtt csapat tagjaival és a klub operatív vezetőjével, Harmati Péterrel, szép gesztussal kedveskednek a szurkolói csoport igazi „öregjeinek". Információink szerint az egylethez kötődő személyek és az alapítvány vállalta, hogy az ÖREGriek manapság leginkább segítségre szoruló, 65 év feletti tagjainak 1-1 „segélycsomagot” állítanak össze, így is megköszönve a szurkolók támogatását, szeretetét. A csomagokat ma délelőtt adják át a csoport „fiatalabb” tagjainak, akik azokat (mintegy 13 főnek) eljuttatják. Köszönet! Bajban ismerszik meg az ember, a barát…….
Az is hír, hogy nincs hír
Sütő Szilárd szerint sajnos semmi új információ nincs. A csapat tagjai egyénileg edzenek, és beosztástól függően próbálnak segíteni a fertőtlenítő pontokon. Remélik, hogy  minél hamarabb vége lesz ennek az egésznek .
Harmati Péter operatív vezető:

Klubunk operatív vezetőjét arról faggattuk, hogyan éli meg a jelen helyzetet, miként látja a klub jövőjét, hiszen nem tudni, lesz-e folytatás, ha igen, miként, mi lesz a folyamatban lévő projektekkel, tervekkel.

Harmati Péter: Nem vagyunk könnyű helyzetben. Sajnálatos, de talán érthető módon az önkormányzat által megszavazott sporttámogatás kiutalását felfüggesztették, egyelőre tehát a várostól nem kaptunk anyagi segítséget, miként a DVTK-tól sem érkezett meg a nagyegyesületi programból ígért összeg. A kialakult helyzetben sem az utánpótlás, sem a felnőtt csapat nem tud csoportos edzést tartani. Korábban elkezdődtek a tárgyalások a létesítmény használatba adásáról is, jelen helyzetben ezek az egyeztetések is állnak. A vírus okozta helyzet sosem jön jókor, de most elmondhatjuk, hogy sport szempontból (is) a legrosszabbkor érkezett a probléma. Úgy tűnt, feliívelő pályára állhat az egri foci ügye, de most sajnos minden bizonytalanná vált….

 


Az igazi Mirkóczki Ádám!
Végtelenül büszke vagyok a klubjainkra, sportolóinkra, edzőinkre! Ilyen sehol nincs az országban, mint itt Egerben! Óriási segítségek ők nekem és nem csak önkéntességben, hanem emberileg is mind támaszaim. Soha nem fogom ezt elfelejteni nekik, hogy ezekben az időkben mindenben mellettem állnak. Hát én is mellettük fogok mindig. Azért egy képpel illusztrálnám, hogy hogy járok be a hivatalba olykor...
Előrelátás és segítség!
Az önkormányzat szeretett volna felkészülni arra az eshetőségre, ha beütne valami komolyabb gond, akkor tudjon segíteni a rászorulóknak és az időseknek. Ezért csomagok kerültek összeállítasra. Az értéke kb. 5000/csomag... A sportolók segedkeztek Mirkóczki Ádámnak. Kézi, vizilabda, karate... A focit VITÁNYI LÁSZLÓ képviselte.
Napok kérdése az ésszerű magyar döntés! Szlovákiában már meglépték.
Szlovákiában már 

Törölték a 2019/2020-as szezont a harmadik ligától lefelé! A szezonban eddig elért eredményeket törlik.

A 2020/2021-es idény előkészítésekor érvényes lesz az az elv, hogy senki nem jutott fel és nem esett ki a 2019/2020-as szezonban. 

Az ESE és Vitányi László az alapítványán keresztül is segít

Talán kevesen tudják rólam, hogy saját alapítványom révén is igyekszem segítséget nyújtani a rászorulóknak, de nagyon szívesen állok nemes ügyek mellé. Harmati Péter úr tájékoztattott, hogy a klub felajánlotta segítségét Eger önkormányzatának. Most jött el a pillanat, hogy Mirkóczki Ádám polgármester úr élt vele és a város által telepített fertőtlenítő pontokhoz kérte támogatásunkat. Egy pillanatig nem volt kérdés, hogy a kézilabdázókkal és vizilabdázókkal közösen ott a helyünk. Nagy örömömre szolgál és büszkeséggel tölt el, hogy minden edző és a felnőtt csapat játékosai is jelezték, hogy nyugodtan beoszthatom őket a feladatra. Példaértékű a sportklubok összefogása, de azt gondolom, hogy rengetegen igyekeznek segíteni még rajtunk kívül is. Eger évszázadok óta bizonyítja, hogy egy nagy családot alkotnak az itt élők és a bajban összefognak, miért lenne ez másképp 2020-ban!? Amíg szükség van ránk, addig menni fogunk!

Hajrá Eger!"

Szavazás
Szerinted folytatni kellene a bajnokságot?

Igen, mert úgy fair, mégha zártkapu mellet is!

Nem, mert az egészség és az emberélet az első!

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

farkas 
03.15 11:44
Szép volt Fiúk ! Így nagyon sokat ér a Hatvan elleni eredmény !!! Hajrá ESE !

bela 
03.15 09:53
Nótásapuka miért nem tippelt?

Ese 
03.14 10:19
Köszönet az EGER SE vezetőségének és az Öregriek támogatói körnek, hogy így kedveskednek az egri szurkolóknak! Bejelentjük, hogy a 2020.03.14.-én 14.30-tól megrendezésre kerülő Eger se-Füzesgyarmati SK bajnoki mérkőzésünket a Tv Eger ÉLŐADÁSBAN közvetíti a TV EGER FACEBOOK oldalán. Közös megtekintés: Gesztenyés sportbárban. Osszátok ! www.facebook.com/...

janonen 
03.09 19:16
Vaskó kisárgult,így nem lesz könnyű..

Toto 
03.09 04:42
Ezek az úgynevezett A Meccsek Az A meccseket Egerben meg kell nyerni Így A Hatvan ellenit és A Gyongyos ellenit. Ha nincs győzelem akkor nincs néző ilyen egyszerű. Tehát Ki mész a pályára fiam és megdoglesz a győzelemert És Gyozol.

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
04.04 16:17 - Bajban ismerszik meg az ember- szokták mondani.
Respect

04.04 08:38 - Bajban ismerszik meg az ember- szokták mondani.
Respekt!

03.30 19:04 - Az igazi Mirkóczki Ádám!
Ez igen, le a kalappal! Ilyen mondatokat Adlert...

03.29 17:46 - Napok kérdése az ésszerű magyar döntés! Szlovákiában már meglépték.
Szerintem egyszerű a képlet. Ők már a bajnokság...

03.29 15:12 - Napok kérdése az ésszerű magyar döntés! Szlovákiában már meglépték.
Akkor itt az Ózddal mi lenne?

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség