Egri Szurkolói Oldal
Következik
Következik
Encs, Gagarin út
MOL Magyar Kupa 1. forduló

2022.08.06. 16:30

Encs VSC
-
Eger SE
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Igazolások
Érkező:
Orosz Donát
(DVTK II)
Kispál Tamás
(DVTK II)
Jónyer Kristóf
(DVTK II)
Varga Máté
(DVTK II)
Banik Dániel
(Ukrajna)
Szalay Alex Miklós
(SBTC)
Simon Attila
(Dunaharaszti)
Kovács Dávid
(Kazincbarcika)
Fényes Szabolcs
(Budaörs)
Burger Botond
(Honvéd)
Mezey Keve
(Vác)
Papp Kristóf
(Budaörs)

Távozó:
Nagy-Kolozsvári D.
(Siófok)
Varga-Huba L.
(Mór)
Antal Zs.
(Füzesabony)
Farkas K.
(Füzesabony)
Vajda Á.
(Füzesabony)
Debreczeni D.
(Füzesabony)
Pál Sz.
(Érd)
Lencsés B.
(?)
Zimányi Á.
(Ózd-Sajóvölgye)
Fejes J.
(Jászberény)
Valkay R.
(Tiszaújváros)
Feddinisinec E.
(Karcag)
Statisztika
Regisztrált tagok: 541
Legújabb tag: 6666

Látogatók ma: 209
Látogatók tegnap:279
Összes látogató: 1015069

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Vitányi László
Sütő Szilárd
Kugler Gyula
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
K. Zoltán II
M.A. Ildikó
H.László
B. Miklós
Figyu Adrián! Így is lehet! (heol sport)
Vitányi László

Ma ünnepli névnapját csapatunk sportigazgatója, Dr.Vitányi László.

Boldog névnapot Laci!

Akinek gond van a lelkiismeretével
Kinlódás

Hihetetlen blama!

120 percig rezgett a léc egy megyei csapat ellen!!!!

No comment!

Encs - ESE 2:3 (0:0) (1:1) (2:2)

Káosz az Északin

A mai napon utánpótlás torna zajlik az Északi Sporttelepen. Sajnálatos, hogy “vezetői” döntés értelmében a szülők NEM mehettek a füves pálya lelátójára. Az egri, nyíregyházi, kisvárdai és diósgyőri szülők egytől egyig tiltakoztak az érthetetlen döntés miatt, hiszen semmi sem indokolta hogy a pálya mellett lévő lelátóra se mehessenek be. Az új épület lelátóját kínálták fel a sok-sok kilométert utazó szülők számára. Tudni kell, hogy az épület lelátójáról nem lehet figyelemmel kísérni a füves pályán lévő meccseket. Ha ez még nem lenne elég, az épületben lévő büfét sajnos nem sikerült kinyitni a klubnak. Azt nem tudni, hogy ez is “vezetői” döntésre született-e, de az biztos, hogy ez is rossz döntés, hiszen több mint száz ember állna sorba hideg italért és esetleg ennivalóért, ebben a tikkasztó hőségben. Hogy felelôs vezető jelen van-e a rendezvényen??  Nincs!! Szegény edzőkre marad minden. Sajnálatos, szervezetlen, esemény, szülői felhàborodás, újabb egri szégyen….

Frissítés: A feldühödött szurkolók  eltolták a kordonnak odaállított focikaput, hogy nézhessék a mérkőzéseket!

Ezért ugyan valaki vállalja a felelőséget? 

Frissítés 2: Megérkezett Gyarmati "Úr" és a szülőket beengedik meccset nézni. Vajon mi történ pár óra alatt, hogy amit eddig nem lehetett, azt most már lehet? 

Valaki nagyon AMATŐR volt!

Magyar Kupa

Aranylábú miskolci és pesti gyerekek!

Remélem, ha az természetes volt, hogy osztálykülönbség miatt hatot kaptatok a DVTK-tól, akkor most az is természetes lesz, hogy ugyan úgy kijön a hatgólos különbség az egy osztállyal lejebb játszó ellenfelünk ellen.

Minden más eredmény elfogadhatatlan, ellenben a hatgólos győzelem természetes, amiért nem jár senkinek dicséret, mert ez a minimum!

Petneházynak elég volt ennyi

Petneházy Márk is elhagyja csapatunkat, ami több mint érdekes mert pár hete érkezett. 

Gondolom, hogy ő is azt látja amit mi szurkolók!

Ha az edző nwem válaszol, majd válaszol valaki más.

Beharangozó Nótás Attilával: 

Encs-Eger SE magyar kupa! Most kezdhetném azzal, hogy legalább nem kell messze utazni, de lehet nem ez lesz a legnagyobb problémánk! Mert lehet, hogy gatya lesz! Az Encs a borsodi régióban a megye I-es bajnokságban szerepel! Tavaly az előkelő 6. helyen végzett, céluk ebben az évben legalább egy helyezéssel előrébb végezni! Távozó a csapatból nem volt, a 3 érkező viszont NB-s játékos! Ugye megyeI-ről beszélünk, elvileg osztálykülönbségről kellene írni, de látva csapatunk teljesítményét, az biztosan nem lesz! Sőt! Az encsi csapatban van egy Egert is megjárt játékos,  Varga Máté, aki anno Honvéd nevelés volt, Liga kupában lépett pályára, van több mint 30 NBII-es és több mint 70 NBIII-as meccse! Jelenleg középső védőt játszik, de 30 évesen nem lesz egyszerű átjutni rajta! A legnevesebb érkező Nyitrai Dávid, aki Kazincbarcikán az NBII-ben több mint 50 meccset játszott! Majd kis kitérők után Tállyán húzott le 8 évet és lett még így 180 NBIII-as meccse! Nekem van pár emlékem róla, mikor Felsőtárkányban volt......hát nem sokan érték utol! Ha rendesen alapozott, lesz vele baj! 30 éves! Ifistákkal biztosan eljátszik! A következő említésre méltó játékos Király Vitalij! Ő is 30 éves, akadémiákon nevelkedett, majd összekapirgált 22 NBII-es meccset, majd 80 NBIII-ast, az utóbbi időkben főleg futsalban tevékenykedett, tehát jól bánik a labdával ő is! 3. évét kezdi a csapattal Horváth Benjamin. 31 éves, 8 év Tállyán, 130 NBIII-es meccs.....gondolom egy egyeneset ő is fog rúgni a labdába, annál is inkább, mert ő is futsallos! És vannak még így 30 körül párán és a fiatalokban is van sebesség! Mindezek után adódik a kérdés, ki jut tovább? Én azt mondom, Encs, mert ők biztosan akarni is fognak! Plusz látják eredményeinket és érzik a vérszagot! Látják, hogy halovány kis ifista gyerekek messze vannak még a felnőtt futballtól! Az igazolt tapasztaltabbak meg ha nem kapnak labdát...nincs is mit megmutatni! És még kihagytam az encsiek közül Tarnai Danit! Ugye ő is 30 éves, Honvéd nevelés, de Gyöngyösön összekapart ő is majd 120 NBIII-as meccset, de fő profilja már régóta a futsall, tehát a labdabiztosabb, ügyesebbek közül való ő is. várom az összecsapát! A pályájuk jó állapotú! Hajrá!

Egy pár hozzászólás a különböző fórumokon. Raktam volna ki pozitívat is, de olyat nem találtam.

-        ??? Mi folyik itt Egerben?? valamit nagyon el számítottak!!!!

-        Katasztrófa!!!!

-        Most látom megdöbbenve az eredményt, jó, hogy erről lemaradtam...Ez elég rémisztő szezonrajt, 0-9-es gólaránnyal 2 meccsen. Így kiesés lesz...

-        Jól belehúztak a fiúk.

-        ez gombfoci vagy mi?!?

-        Ha így megy tovább nem lesz jó vége! 

-        Ez az új vezetés csapata, ők hozták össze a galerit, hordának nevezve a korábbi csapatot. No komment. Hajrá Eger, de máshogy, mással.

-        Nekem 20 percig tartott ez a mérkőzés....Jóbol is megárt a sok, hátmég a rosszból!...

-        Az új koncepció meghozza gyümölcsét! És ezek a nagy szakértők! Nevetséges!

-        Gyenge kezdés után erős visszaesés 

-        Hol van a csapat??????!!!!!óriási blama!!!èbredjünk!

-        A sok bla-blából elég legyen!

-        Megye 1-es szintű csapat ellen nem meglepő az ekkora különbségű győzelem!

-        Az egyetlen elfogadható reakció most az ESE-nél a menesztések és lemondások sora.

-        Ez nem maradhat így. Egyszerűen vérlázító

-        Diósgyőr, Farkas Balázs és Szekeres Adrián, továbbá az egész slepp, távozzatok Egerből, hogy irmagotok sem maradjon!

-        Az lehet, hogy Simon ott volt, de labdába nem ért az tuti. Szekeres barátja ő csalta ide!

-        Most hallgattam a mestert a heol-on. Nos, ha ezt a csapatot most kell a mester szerint megtanítani arra, hogy megfelelő szituációban jó döntést hozzanak, üzenem, hogy azt egy nb3-as szintű játékosnak rég tudnia kellene. Ha nem megy, úgy a játékos nem érett az nb-s szintre! Ahogy Hofi mondta: "ha a kupleráj nem megy, nem a bútorokat kell kicserélni, hanem a kurv@kat! Értem én, hogy nevelő egyesület lennénk, no de ennyire az alapoktól?

-        Most komolyan. Én a 80-as évekig emlékszem vissza, de nem rémlik két első ilyen meccs. 0-9. Emlékeztek ettől rosszabbra?

-        Egy biztos, a rutintalan vezetőedzőnek ezzel a csikócsapattal nagy falat a bennmaradás reális esélyének a megteremtése. Le kellene vonnia a konzekvenciát, mielőtt menesztik..

-        Ugyanaz a menetrend, mint Klink után. Egy rutinos, karizmatikus edző, mint Sütő Szilárd, majd télen megerősíteni a csapatot annyira, hogy bennmaradjunk!

-        Hihetetlen, hogy technikai fejlesztésről beszél az edző, meg hogy nincs meccs rutin. A jó istenit már csakugyan. Ki válogatta ezeket a játékosokat? KI hangoztatta hogy nem szereti az edzőmeccseket? Lehet hogy nagy tudás birtokában van a mester, de inkább máshol próbálgattam szárnyait.

-        régi szabály, hogy rutintalan, fiatal játékosok élére sokat látott edzőt kell helyezni. Elhiszem, hogy Adrián elméletben mindent tud, ami ehhez a szakmához kell és igen, annak idején jó focista volt, de, és itt jön az a bizonyos de. Képtelen kezelni a helyzetet, buzgón ismételgeti, amit tanult, de ez ide nem elég. Egy olyan csapat élén bizonyíthatna, ahol a rutinos játékosok képesek lefordítani az elképzeléseit a futball nyelvére és azt alkalmazni a gyakorlatban, korrigálva a hibás elképzeléseket. De ez a csapat nem a mostani ESE.

-        Hmmm ,elég nehéz szòhoz jutni. Nem kell kirúgni a mestert , mostmár egye meg amit főzött. Le kell venni a fizetését neki is a felére és be kell rakni portásnak a Farkas Balázzsal együtt. Végül is azt mondták jobb csapatunk lesz mint előző szezonban.Gratuĺálok a diósgyőrnek sikerül az egri focit eltiporni. Kizsákmányolók.

-        Gondoltam hogy bukógála lesz, de hogy ennyire...

-        Egy valamirevaló edző tudja mi a dolga két ilyen meccs után. Nem a jövő tervezése, az biztos. Ezt nem kell, de nem is lehet megmagyarázni. A vezetés jobban tette volna, ha legalább a tavalyi csapatot nem "hordázza" le. Hogy néz ez most ki? Kíváncsian várom., mi lesz a Klink 2 korszakkal.

-        Ezt a fost derekt módszeresen sem lehetett volna jobban csinálni. Ha az volt a cél, hogy egy valamire való csapatot, várost tönkrebasszanak, ez bizony *** rövid idő alatt sikerült. Szerintem világcsúcs gyanús

-        Nincs itt semmi meglepő. Aki egri(szurkoló) és beszélt a távozókkal,az (szinte)pontosan tisztában volt/van a jövőképpel. Ez van.C'est la vie!!!

-        Ar eredmény tragikus.0:5 van egy nyugdíjas játékosunk aki akart de...és sok falábú,Az edző 94 percet áldogált egy helyben a pálya szélén,mint a néma Levente.Ez volt a szakmai munkája.A védelem mint a vihar által szétszórt szalma,és adtunk 4 gólpaszt ellenfélnek

-        0-5 Szégyen

-        Úgy tűnik a dvtk itt is megteremtette a feltételeket a jó szerepléshez. Ja, nem!

-        Áll profik

-        Ez a gyerek a Kiss Tibiék idejében vizhordó se lehetett volna nem még edző

-        Pancser coach

-        Believe - hinni akarom, hogy ez volt az utolsó nyilatkozatod Eger edzőként.

-        Az Eger edzője annyit nem mondott hogy gratulálok a 60-nak! Pedig öt nulla után ennyit megérdemelt volna a csapat mondjuk szerintem nem is lesz ott sokáig az edző

-        Nem semmi eredmény! Jövőre megye

-     Hegedűst meg Nagy Gergelyt megtartani a tübbit hazazavarni

Mestermérleg
Sz. Adrián a megkeresésünkre újra nem válaszolt.
ki érti ezt?

Már, másnap reggel 7 óra van és még senki sem mondott le és senki sem lett elkergetve!

Szavazás
Békéscsaba II - ESE

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

Egri 
08.03 22:59
Nincs itt semmi meglepő. Aki egri(szurkoló) és beszélt a távozókkal,az (szinte)pontosan tisztában volt/van a jövőképpel. Ez van.C'est la vie!!!

soos 
08.03 21:40
Ar eredmény tragikus.0:5 van egy nyugdíjas játékosunk aki akart de...és sok falábú,Az edző 94 percet áldogált egy helyben a pálya szélén,mint a néma Levente.Ez volt a szakmai munkája.A védelem mint a vihar által szétszórt szalma,és adtunk 4 gólpaszt ellenfélnek

Levente68 
08.03 19:24
0-5 Szégyen.

ruha 
07.30 19:48
4-0

Toto 
07.30 19:41
2-0

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség