Egri Szurkolói Oldal
Következik
Következik
Magyar Kupa, 2. forduló

2015.02.28., 14.00

Kömlő SC
-
ESSE
Tabella
Gólszerzők
Farkas Zsolt 6
Árvai Ádám 3
Tompos Krisztián 3
Csohány Gábor 2
Csohány Tamás 2
Szucsik Ádám 1
Somogyi László 1
Aux Péter 1
Lehóczky Zsolt 1
Szécsi Attila 1
Partnerek
Névnap
Friss hírek
Kocsa István

A múlt héten érkezett a legtöbb tipp az Uria Grassi az Iwg Bor Kft tulajdonosa által felajánlott bor elnyerése érdekében. Négy tippelő is 2:1-es hazai sikert tippelt, közülük sorsolással döntöttünk és így Kocsa István egri lakos örülhet az üveg nedünek.

Köszönjük a felajánlást és gratulálunk a nyertesnek!

1 csapat 4 ember 61 hét eltiltás!

Bár Hartman Gábor a Hatvani LSE edzője a mérkőzés utáni nyilatkozatában el akarta bagatellizálni a dolgokat, de a Fegyelmi Bizottságot nem sikerült hintába ültetnie! A „mesternek” és a három kiállított játékosnak lesz ideje gondolkodni, mert összesen 61 hét eltiltást kaptak, cserbenhagyva ezzel városukat, a többi játékost és a szurkolókat.

Részletek a hajtás után!

Petangos nyerte a tizenegyes párbajt!

Újabb tizenegyes versenyebn vagyunk túl. Ezúttal, Szeles Attila nyert, így övé lehet a Marján cikrászda álltal felajánlott torta.

Köszönjük a felajánlást, a nyertesnek meg gratulálunk!

Utánpótlás Eredmények

A hétvégén az U14 és U15-ös csapatunk a DVTK gárdáját fogadta a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban, míg az U17 és U21 Hajdúböszörménybe utazott. 

Részletek a hajtás után!

Edzői értékelés
Szabó Béla:A legfontosabb célunkat elértük szombaton,begyűjtöttük a 3 pontot. Sajnálom,hogy a végjátékban pontatlanok voltunk,mert néhány gól a fiúk lábában maradt. Végig uraltuk a mérkőzést egy jólszervezett csapat ellen. A második félidőben szinte felbillent a pálya de gólt már nem sikerült szereznünk. A jövőben még fegyelmezettebb játékot és jobb helyzetkihasználást várok és akkor nem lesz semmi gond.
Gyerek játék volt

Csapatunk bár "csak" egy gólos győzelmet aratott, senki nem szólhatott volna egy szót sem, ha a szimpatikus vendégeket 5-6 góllal győzzül le. A második félidőbe a kapujuk elé teljesen beszorúló vendégek hálóját már nem sikerült megzörgetni, de izgulnunk azért nem kellett!

ESSE - Zagyvaszántó 2:1 (2:1)

Gól: Farkas (2)

Senki többet másodszor

Aki olvas sportoldalakat, az bizonyára olvasott a Kaposvári Rákóczi fiatal játékosának, Horváth Tomika tragikus betegségéről. Újra összefogtak a klubok, hogy a maguk módján segítség a felépülés költséges időszakát. Dedikált mezeket árvereznek el, és a befolyt összeget átutalják a játékos számlájára. Ebből a segítségből az ESSE csapata sem akart kimaradni, így hát ők is felajánlottak egy, a csapat játékosai által aláírt mezt. Jelenleg 16,000 forintnál járunk és már csak négy nap van hátra. Liciteket a szurkoloesse@gmail.com címre várom. Senki többet másodszor?

Egy üveg bor a nyeremény

Ezen a héten Uria Grassi az Iwg Bor Kft tulajdonosa egy üveg bort ajánl fel annak, aki helyesen tippeli meg a hétvégi ESSE - Zagyvaszántó bajnoki mérkőzés, számszerű eredményét. Tippeket, névvel és E-mail címmel kérem a szurkoloesse@gmail.com –ra. Több helyes válasz esetén sorsolással döntünk a nyertes személyéről.

Csak 18 éven felüli személy kaphatja meg a nyereményt!

Beharangozó

Szabó Béla: A múlt heti vereséggel nehéz helyzetbe hoztuk magunkat, amit szombaton mindenképp javítani kell. Talán ez lesz az a mérkőzés,hogy megtudjuk, milyen erőt képviselünk valójában, és kire lehet igazán számítani a céljaink eléréséhez. Nehéz mérkőzésre számítok, de csak a győzelem elfogadható.

játékvezetői küldés

A hétvégi ESSE-Zagyvaszántó mérkőzés (a helyezések alapján joggal nevezhetjük rangadónak) játékvezetője egy ifjú hölgy, Nagy Petra (1990) lesz. A spori munkáját Farkas Dávid és Kiss Gergő fogja segíteni.

Hajrá ESSE!

Agócs László

Ezen a héten Agócs Lászlót kértem meg, hogy egy –egy mondattal megfűszerezve tippeljen a hétvégi forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!

Szavazás
T.méra - ESSE

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Heti program
Szeptember

K - edzés 18 óra
Cs - edzés 18 óra
Szo - Bajnoki mérkőzés
Hozzászólások
09.27 20:08 - Gyerek játék volt
Nem tud senki sem eredményeket?

09.27 18:34 - Diósgyőri segítségnyújtás az Egri Sportcentrumnak
Habis úr! Nem láttalak az Eger-Zagyvaszántó mec...

09.26 06:11 - A nyeremény egy torta!
Szép volt fiúk ! Marján Sándor Agócs László

09.24 17:05 - ESSE - DVTK kapcsolat!
"stadionunk is bekerül a fejlesztési programba"...

09.24 07:12 - Felszámolás, de így?
Egy tipp a felszámolónak. Az egyik volt alkalma...

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

foci 
09.29 18:22
Kokler, Te eggy igazi *** vagy.Szünjél meg te.

agocslaszlo  258229
09.27 22:08
MLSZ adatbank ! [Link megnyitása] Mderecske ikszelt !

Jatek 
09.27 14:41
Azért látom, hogy igen csak piszkálják a ESSE nb2-s csapatot! vegyük már észre elfogytunk. 14-15 fővel kezdték el a bajnokságot és az utánpótlásból járnak fel a fiatalok kisegíteni, kiknek felnőtt mérkőzésekben nincs tapasztalatuk, és a kemény játékban. A bírók sincsenek velünk, mert igen csak engedik a kemény játékot. Viszont ha rosszat mond egy játékos villan a lap egyből!

agocslaszlo  258229
09.27 11:15
Nem lesz semmilyen formában - Csapat.csere - fúzió , kinevezés és jogutódlás sem.

kokler 
09.27 08:38
Hát ez az amit nem kell meglépni! Szűnjenek csak meg,ahogy minden klub,ahol lopnak!!!

További üzenetek

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség