Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 543
Aktiválatlan tagok: 0
Legújabb tag: Hopp

Látogatók ma: 70
Látogatók tegnap:539
Összes látogató: 1239572

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Sütő Szilárd
Kugler Gyula
Összefoglaló, KovMik
Vereség

Egy pocsék második félidőt láttunk, aminek fordítás lett a vége, így pont nélkül maradtunk. Ismerve a többi eredményt és megnézzük a tabellát, nagy tételben fogadnék, hogy a jövő héten is kikapunk. Ha így lesz, szégyelje magát mindenki aki részt vesz benne!

Eger SE - Tiszafüred 1:2 (1:0)

Varga Iván: Az egriek egy enervált, nagyon lassan játszó együttes benyomását keltették

Nem sikerült Sényőn megszerezni a három pontot az életükért pályára lépő hazaiak ellen. Teljesen megérdemelten nyertek Kapacináék. Az egriek egy enervált, nagyon lassan játszó együttes benyomását keltették, aminek nem lehetett más a vége, mint vereség. A hétvégén ismét nagyon nehéz meccs vár az Egerre. A rettenetes őszt produkáló és negatív meglepetést okozó Tiszafüred látogat a Szentmarjayba. A Tisza-partiak az utóbbi időben fantasztikus teljesítményt nyújtanak, hiszen immár nyolc forduló óta nem találtak legyőzőre és átmenetileg kiszabadultak a kieső zónából, de még nem múlt el a veszély. Amennyiben nem szereznek pontot vagy pontokat a hétvégén, akkor könnyen vonal alá kerülhetnek, ezért biztos, hogy nagyon motiváltan és szervezetten fognak pályára lépni Hegedűsék ellen. Az őszi eredménnyel minden egri szurkoló elégedett lenne. 

 

1. EGER SE – TISZAFÜREDI VSE

Az utolsó hazai mérkőzés következik. Bukránék nehéz feladat megoldása előtt állnak, főleg akkor, ha nem lesz megfelelő a hozzáállásuk a mérkőzéshez. Most nem lesz elég a 100%, sokkal több kell mindenkitől, ha eredményesebbek és „pontosabbak” akarnak lenni. Egy egri győzelemmel (3pont) még lehetne kicsit lépdelni fölfelé a tabellán. A szurkolók is csak a három pont itthon tartásával lennének maradéktalanul elégedettek. A Tisza-parti együttes veretlen az utolsó nyolc bajnoki mérkőzésén. Nagy hajrában vannak és ez a lendület plusz motivációt adhat a csapatnak.

Ősszel: 2-0 Eger SE

HAJRÁ EGER SE!!!
Tippem: 2-1

 

2. KARCAGI VSE – KISVÁRDA II

A Varga-legények kezdenek kiegyenesedni, főleg ez a legutóbbi öt találkozójukra érvényes, ugyanis ezeken négyszer nyertek. A hétvégén is győzelmi esélyekkel lépnek pályára a Kisvárda II ellen. A Várkerti-vitézek hosszú idő óta nem szereztek pontot, talán már szabadságon vannak.

Ősszel: 2-0 Kisvárda II

Tippem: 2-0

 

3. SALGÓTARJÁNI BTC – REAC

A Salgótarján hiába produkált egy fantasztikus sorozatot, a Hatvan elleni hazai vereséggel minimálisra csökkentek a bennmaradási esélyei. A fővárosiak mérlege az utolsó fordulókban: 8 mérkőzés 7 vereség, ez minden, csak nem elfogadható szereplés, de tudják ezt Rákospalotán is. Valószínű már elfogadták a kiesés tényét is.

Ősszel: 2-1 REAC

Tippem: 1-0

 

4. FC HATVAN – ÚJPEST FC II
A hatvaniaknak megmaradt még az esély, hogy meghosszabbítsák az NB.III-as tagságukat, de ehhez mindenképpen le kell győzni a fővárosi lilákat. A lila-fehérek már biztos, hogy a tabella első felében végeznek.

Ősszel: 3-1 Újpest FC II

Tippem: 1-1

 

 

5. TISZAÚJVÁROS FC – DEAC

A Tisza-partiak is régen kaptak már ki, az elmúlt hétvégén győzelmet ünnepelhettek, hiszen a Kisvárdát sikerült nekik kétvállra fektetni. Az egyetemisták megnyerték a városi rangadót a Lokival szemben és ezzel nyitott maradt a verseny a dobogóért. Van mit törleszteni a Debrecennek.

Ősszel: 5-1 Tiszaújváros

Tippem: 1-2

 

6. CIGÁND SE – DVTK II

A diósgyőriek vereséget szenvedtek a listavezető ellen (0-2). Nem lesz könnyebb dolguk az újabb megyei rivális elleni mérkőzésen sem. Vereség esetén nagyon kellemetlen helyzetbe kerülhetnek a piros-fehérek A Cigánd együttese változatlanul az élmezőny tagja, de Füredi vereséggel „elúszott” a bajnoki cím is.

Ősszel: 2-2


Tippem: 0-2

 

7. GYÖNGYÖSI AK – PUTNOK FC

A forduló legsimább mérkőzésének ígérkezik ez a találkozó Gyöngyösön. Szerintem csak a gólkülönbség kérdéses. A Putnok győzelme esetén, minden más eredménytől függetlenül már biztos, hogy bajnoki címet ünnepelhetnek a borsod megyeiek.

Ősszel: 4-1 Putnok

Tippem: 0-4

 

8. DVSC II – SÉNYŐ FC SELYEM-BER

A vasárnapi matinén nagy téttel bíró mérkőzést játszik egymással a két gárda. A Loki vereséget szenvedett a városi rivális egyetemistáktól. Ettől függetlenül még mindig a harmadik helyen vannak és ennek megtartásához nyerni kell, a kiesés elöl menekülő Sényő ellen. A szabolcsiak is győzelemmel hangoltak erre a számukra roppant fontos meccsre.

Ősszel: 6-1 DVSC II

Tippem: 2-0

Beharangozó

Grósz Ákos

Egy tökéletes családi programnak gondolom a mérkőzést, nagyon kellemes és kulturált lett az új lelátó, wc-k, élmény mérkőzésekre járni-össze sem hasonlítható a tv-ben nézett összecsapásokkal- szép zöld a gyep, jó a hangulat, jókat lehet anekdotázni, a büfében hidegek az üdítők-mindenkinek csak ajánlani tudom. A mérkőzés nagy csata lesz, presztízs jellege miatt is, két jó csapat kiélezett küzdelméből a hazai pálya miatt felénk billen a mérleg nyelve. Tippem: 2-1

 

Farkas Péter

Azért a Sényő elleni meccs előtt ott motoszkált a fejemben, mi lesz, ha Kapacináék mégis összeszedik magukat és megnyerik a meccset. Látható volt a rövid gólösszefoglalóban, hogy a Sényő széleken vezetett támadásaival nehezen birkóznak meg a védőink. Most a T. Füred ellen erre is oda kell figyelnünk, a Füred győzelmi szériában van, mert a Putnokot és Cigándot is sikerült megvernie. Még egy kemény összecsapás lesz a hétvégén, egy döntetlen szagú meccsen. Hajrá ESE!

 

Lakatos Csaba

Feltétlen győzelmet várok. Jobb csapatunk van, mint a fürednek és ez majd gólokban is meg fog látszódni. Tudom felesleges elmondanom, mert Borsodban úgysem értik, hogy meg kell tartani a csapat zömét, a távozók helyett meg hozni egy JÓ védőt, egy JÓ középpályást, meg két JÓ csatárt! Szerintem vasárnap megszakad a gyengébb csapatok elleni átkunk és három pontot szerzünk majd.

 

Sashalmi Árpád

Mondhatnám, hogy örülök a közvetítés hiányának, mert legalább nem láttam a vereséget, de a szurkolók kiszolgálása érdekében nem ez a követendő út és akkor finoman fogalmaztam... Az utolsó hazai meccsen örülnék, ha szépen, vagyis győzelemmel búcsúzna a csapat. Nem lesz könnyű, mert a Füred az életéért küzd. Abban bízom, hogy a mieinket motiválja az utóbbi évek legjobb helyezésének elérése, és padlógázzal nyomják majd. Lendületes játékban bízva szerintem nyerünk 1-0 ra.

 

T. Lacibácsi

Aki csak tud, jöjjön ki és vigyen haza valami kellemes emléket a fedetlen lelátó utolsó meccséről. A következő hazai meccsen már az eső sem lesz probléma. Azon kívül ismerve az egri viszonyokat, valószínű, hogy a csapat és a stáb felét sem láthatjuk többet, és kezdhetünk mindent elölről. Az még talány, hogy a következő csapatunk milyen szintet fog képviselni, de a mostaninak kutya kötelessége győzelemmel búcsúznia tőlünk, mi pedig szurkolással és tapssal fogjuk megköszönni ezt a sokaknak búcsúmeccset jelentő győzelmet. Csak az Eger! Tippem: 3:0

Varsányi pincészet

Ezen a héten Farkas Gedeon a Varsányi Pincészet Kft ügyvezetője egy üveg bort ajánl fel annak, aki helyesen tippeli meg az Eger SE - Tiszafüred  mérkőzés, számszerű eredményét. Tippeket, névvel és E-mail címmel kérem a szurkoloesse@gmail.com–ra. 

Több helyes válasz esetén sorsolással döntünk a nyertes személyéről. (+18)

Összefoglaló, KovMik
Sényő - Eger SE (frissítés F5)

Sényő - Eger SE 3:1 (2:1)

Varga Iván: a legnehezebb idegenbeli összecsapása vár Bukránékra

Sajnos nem sikerült egymásután a harmadik győzelmet is megszereznie a csapatnak. Az a játékstílus, amit az Eger játszott nagyon feküdt a debreceni fekete-fehéreknek. Azt gondolom, hogy hosszútávon meglátszik a csapaton a rutintalanság és ez valahol érthető is, mert a fiatalok még nem tudnak folyamatosan, stabilan koncentrálva játszani. Ezt nagyon jól használták ki Korhuték és szerintem abszolút erre építették a meccs taktikáját. Még három forduló van hátra a szezonból, három rettenetesen nehéz mérkőzést kellene sikeresen abszolválnia a gárdának, hogy legalább az ötödik helyet megszerezzék. Rögtön az első ellenfél, aki szembe jön hétvégén, a kiesés elől menekülő Sényő lesz, akikhez nem nyerni jár a csapat. Kapacináék nagyon motiváltak lesznek, mert még nem biztos a bennmaradásuk az NB.III-ban. Az Egernek is fejben kell erősnek lenni és mindenkinek, aki pályára lép odatennie magát, ha pontot vagy pontokat szeretnének szerezni. Talán a tavaszi szezon legnehezebb idegenbeli összecsapása vár Bukránékra. Sok szurkolótársam nevében mondhatom, hogy nagyon szép eredmény lenne a bajnokság végén az az ötödik helyezés.

 

1. DEAC – DVSC II  (szombaton)
A helyezésektől függetlenül egy városi derbi mindig hatalmas presztízzsel bír. A két csapat rendre kemény összecsapást vív egymással. Ez most sem lesz másképp a DEAC sportcentrumban. A vendégeknek nyerni kellene, ha meg akarják szerezni a bronzérmet.

Ősszel: 4-1 DVSC II

Tippem: 1-2

 

2. SÉNYŐ FC SELYEM-BER – EGER SE

Mindkét társaság vereséget szenvedett az előző fordulóban. Kapacináék az utolsó percekben kapott gólokkal veszítettek minimális különbséggel a dobogóért harcoló Cigánd együttese ellen. Még mindig nem sikerült elmozdulniuk a kieső zónából. Az Eger hazai pályán kapott ki a feltámadt debreceni egyetemistáktól, akik ezzel átvették az ötödik helyet.

Ősszel: 1-1

HAJRÁ EGER SE!!!
Tippem: 1-1

 

3. TISZAFÜREDI VSE – CIGÁND SE

Két, hosszú ideje veretlen és teljesen más célokért küzdő csapat találkozik a hétvégén a Tisza-parton. Érdekes eredmény született a listavezető otthonában. A Tiszafüred óriási meglepetésre 0-3- ról tudott nyerni, pedig a 86. percben még 3-1 volt a Putnoknak, innen „tápászkodott” fel a vendégcsapat. A Bogdanovic vezette cigándi csapat Sényőn nyerte meg aktuális mérkőzését és ezzel a három ponttal versenyben van az aranyéremért. Itt is az utolsó percekben fordította meg a mérkőzést a Cigánd. Azt mondják, „ezért szép játék a labdarúgás…” Hmm…!

Ősszel: 3-1 Cigánd

Tippem: 2-2


4. KISVÁRDA II – TISZAÚJVÁROS FC

A Várdai-Vitézekre kihatással lehet az első csapat búcsúja az első osztálytól, mert zsinórban három vereséget szedtek össze, s ezzel lecsúsztak még a dobogóról is. Ki tudja, hogy mit tartogat még számukra az utolsó három forduló? Ebből a lelki állapotból nagyon nehéz „felállni” és lehet, hogy nem is fogják már nagyon erőltetni. Azért reméljük, a „becsület” és a sportszerűség megváltoztat sok mindent Szabolcsban! A borsodiak meglepetésre csak egy pontot szereztek a már kieső REAC ellen. Lehet, hogy már ők is a szezon végét várják?

Ősszel: 2-1 Tiszaújváros

Tippem: 1-1

5. FC HATVAN – GYÖNGYÖSI AK

Heves megyében is egy igazi presztízs mérkőzés következik. Ebben az esetben sem számít a csapatok helyezése. A két szomszédvár mérkőzése mindig tele van izgalommal, váratlan fordulatokkal. Ez vasárnap is így lesz a Népkerti-pályán. A hazaiaknak mindenképpen győzni kell a bennmaradáshoz.

Ősszel: 1-1

Tippem: 2-0

 

6. ÚJPEST FC II – SALGÓTARJÁNI BTC

A lilák hazai környezetben veszélyesebbek, mint idegenben. Inkább otthon gyűjtögetik a pontokat. A nógrádiak hazai pályán váratlan vereséget szenvedtek a Hatvan ellen, ezzel megnehezítették a dolgukat a bennmaradást illetően. Pedig egy győzelemmel kicsit megléphettek volna az üldözőktől, így viszont még nem biztosították a helyüket a ligában. A hétvégén kisebb az esélyük, hogy gyarapítsák a pontjaikat.

Ősszel: 4-0 SBTC
Tippem: 0-2

 

7. REAC – KARCAGI VSE

Varga Attila elégedett lehet az utóbbi hetek teljesítményével, hiszen négy meccs óta veretlenek, amit tovább vihetnek a REAC ellen is. A fővárosiaknak sikerült végre pontot szerezni, de ez már kicsit késői fellángolás. A tavaszi szereplésük miatt búcsúzni kényszerülnek.

Ősszel: 3-0 Karcag

Tippem: 3-1

 

8. DVTK II – PUTNOK FC

Egy nagyarányú győzelem is kevés lehet az üdvösséghez. A diósgyőri fiatalok nyertek Gyöngyösön, de még ezzel sem biztos a bennmaradásuk. A listavezető ellen is „pontosan” kellene játszaniuk, hogy levegőhöz jussanak. Egy esetleges vereséggel nagy bajba kerülhetnek. A Putnok hatalmas meglepetésre otthon kapott ki a kiesés elöl menekülő Tiszafüredtől, úgy, hogy a vége előtt négy perccel még vezettek 3-1-re. Egy újabb „botlás”, akár végzetes is lehet számukra, tönkre téve az egész éves munkájukat.

Ősszel: 4-0 Putnok

Tippem: 0-3

 

Beharangozó

Grósz Ákos

Sényő ellen, szinte a kötelező győzelem terhe alatt lépünk pályára, sajnos a múltheti rangadó nem sikerült, a játék, lehet a helyosztó terhe miatt, döcögött, annyit üzennek csak a játékosoknak, hogy játszanak felszabadultan és önbizalommal és az adandó kontrákat vigyék végig, ne biztonsági játékot játszanak, és akkor biztos lesz a siker. Tippem: 0-2

Sashalmi Árpád

Anyák napján nem sikerült örömet szerezni, ez sajnos elég karcsú teljesítmény volt. Első kapura lövés a 80. percben.... Hát ettől jóval több kell. Nem lesz könnyű dolgunk Sényőn, a legaggasztóbb Juhász Geri eltiltása. Bízom benne hogy - feltehetően - Hege megoldja. Győzni kell, ha a középmezőny elején akarunk végezni.

Csanádi Péter

Lehet, hogy furcsának tűnik, de szerintem az egyik legnehezebb tavaszi meccsnek nézünk elébe. Nem csak azért, mert a házigazdák a bentmaradásért küzdenek, hanem azért is, mert ott az élcsapatok is megszenvednek. Legutóbb pl. a Cigánd a 88. és a 90. percben szerzett gólokkal tudta csak megfordítani a meccset. De mondhatnám a Putnok egy héttel korábbi vendégjátékát, amikoris a 75. percig egál volt az állás. Az biztos, hogy most a végére is nagyon figyelni fognak¡ Kizárólag szervezett védekezéssel és ötletes támadójátékkal lehet esélyünk a győzelemre.

Farkas Péter

Remélem, hogy a vasárnapi meccsen Kapacináék otthon hagyják a góllövő cipőjüket. Mivel a Sényő hazai pályán fogadja az Egert, ezért egy újabb kemény összecsapásra számítok, természetesen egri győzelemmel. Nagyon kellenek a sikerek, hogy legalább az ötödik helyre kerüljünk vissza a táblázaton. Ehhez már a hátralévő három meccsen hozni kell a pontokat. Tippem egy 2:1-es győzelem.

T. Lacibácsi

Az borítékolható, hogy nem lesz sétagalopp! Nekünk amúgy sem fekszik az alsóház. Álltalában az ilyen meccsen a védekezésre összpontosít az ellenfél, mi meg kocogósan, kényelmesen elpasszolgatunk hátul. A labdabírtoklás megvan, de nem érünk vele semmit. Aztán menetrendszerűen jön a kontra. Az első perctől úgy kellene játszani, ahogy a vesztes mérkőzések utolsó negyedórájában. Az is talány számomra, hogy miért játszunk mindig jobban, amikor beállnak a cserejátékosok. A DEAC elleni mérkőzés is bizonyította, hogy amíg hátul untatták a nézőket és megszerezte a vezetést a vendégcsapat, majd emberhátrányba kerültünk, jöttek a cserék taktikát váltottunk és majdnem ledolgoztuk a két gólos hátrányt. Na, valahogy így kellene játszani az első perctől és nem a kapusig visszapasszolgatni a saját szögletünket. Bízom a győzelemben, és remélem, akik a nyáron maradni szeretnének, azok odateszik magukat. Tippem: 1:2

Varsányi pincészet

A Farkas Gedeon által felajánlot üveg bort, a DEAC elleni mérkőzés eredményt eltaláló, Kecskés József nyerte.

Köszönjük a felajánlást és  gratulálunk a nyertesnek!

Összefoglaló, KovMik
Szavazás
DVTK II - Eger SE

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

MATYO 
04.10 10:00
Ez a jancsiszög több klubnál megbukott már, Egerben jól érzi magát mert aki tehetné nem akarja elmozdítani. / miért?/ talán majd a második félévben.

Oreg 
03.31 13:09
Mai SBTC-ESE meccsről várhatóan lesz-e élő TV közvetítés?

Szurkolo 
03.12 14:16
Stadion rekonstrukció hogy áll ? Esetleg egy szöveges , képes infót kaphatnánk?

Peter 
03.10 15:20
Hogy áll a meccs??

Oreg 
03.10 15:02
Félidő?

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség
Table 'egrifc.fusion_new_users' doesn't exist