Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
TV Eger
A hétvégi ESE - Ájvékoló kislányok bajnoki mérkőzés összefoglalóját és az edzői nyilatkozatokat IDE kattintva nézhetitek meg, a TV Eger jóvoltából.
Mestermérleg: Vígh Ferenc
Amit ígértem a kilencven percre azt nem teljesítettük! Nem kértem sokat a mérkőzés előtt sem csak annyit,hogy tegyünk meg mindent a győzelemért és ,szakadjunk’ meg a pályán. Megszakadtunk........Antal Zsolti,de ő szó szerint. A látásával is gond lehet pár embernek,mert ha én jól tudom pirosban játszunk hetek óta,de nekünk többször sikerült ma is az ellenfélnek passzolni. Amit gyakoroltunk a héten azt nem sikerült viszontlátnom a pályán. Az első félidőben a vendégek kétszer jöttek el a kapunkig,persze egyet be is lőttek. Több nagy hibát követtünk el akkor pár másodperc alatt. Nem akarom elfogadni azokat a véleményeket miszerint ez a csapat kihozta magából a maximumot és nincs tovább,mert nem ezt látom edzéseken. Azt elfogadom,hogy négy-öt ember kivételével a többségének ez az év az első vagy második NB-s éve és rutinra,tapasztalatra van szükségük. A helyzetkihasználáshoz viszont nem rutin kell,hanem koncentráció! Lassan az egészségem látja kárát az elpuskázott lehetőségeknek. Nem működik valami,de nagyon nem! Leülök a vezetőkkel,egyeztetünk,hogyan tudunk előrelépni a keretet illetően,ami minden bizonnyal személyi változásokat is eredményezhet majd. Amit hiányolok,hogy nincs igazi vezér a pályán,aki ha kell rendbe szedi a társaságot,mert ha lenne egy ilyen akkor a DVTK II és a három döntetlen mindegyikét behúztuk volna. Nem ledegradálva ellenfelünket,de megint elbuktunk két pontot. Sőt! A végén még izgulni kellett nehogy az egyik kontrájuk beakadjon és az egy pont is elússzon. A vezetők minden tekintetben nyugodt környezetet biztosítanak nekünk a munkához. Kutya kötelességünk lett volna az utolsó hazai meccsünket mindenáron megnyerni! Minden csapat életében eljön a hullámvölgy,minket lehet most ért el. Gólokban mutatkozik meg igazán ez a negatív hullám. Kitaláltam több változást is a hétre,de nem hozott pozitív változást,sajnos. Megyünk tovább,készülünk a következő feladatra,mert két borzasztóan nehéz mérkőzésünk még hátra van a hosszú téli szünet előtt.
X

Az első félidőben 100 kapufa meg 1000 helyzet. A másodikban leültünk mint Diósgyőrben.  "kikaptunk" 1:1-re! Egy pozitívum, hogy ezért is kaptunk egy pontot. Már van 20 és még van egy mérkőzés. 

ESE - SBTC 1:1 (1:1)

Gól: Gresó

Várható kezdő
Tajti-Debreczeni Lakatos Pataki Lőrincz Gresó Rjaskó Antal Farkas Titkó Czéh
Nótás Attila: "ha Tajti góljával is, de győzni kell!

Megkértem Nótás Attilát, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen az NBIII Keleti csoport, következő forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!

Szakál Csabiék tovább menetelnek!
Akadémia ide, akadémia oda, U14 ESE - Mezőkövesd 8:0 (2:0) Gratulálunk!
Ott a helyed!
2018.11.11. 13:30 Szentmarjay Tibor Városi Stadion. 16 fok! Száraz idő! Ebéd utáni kiruccanás. Nincs szüret, nincs a TV-ben Barcelona, Real vagy Juventus meccs! Az asszony sorozatot néz, ha mégsem akkor hozd őt is! Tulajdonképpen egy indokod sincs, hogy ne gyere el a meccsre. Ez nem "egy meccs" lesz, hanem "A MECCS"! ESE - SBTC A fiuk elérhetik azt amit megígértek, nekünk pedig kötelességünk szurkolni nekik, mert megérdemlik. Hogy miért? Azért, mert Eger! Ott a helyed! Én ott leszek! És Te?
Lakatos: hálásak vagyunk a szurkolóknak!
Az Eger–Stécé meccs hajdan más polcon volt.

Az NB III. Keleti csoportjának 14. fordulója:
EGER SE (8.)–SBTC (14.)
Eger, Szentmarjay stadion, vasárnap, 13.30. V.: Valu Tibor (Benkő, dr. Ambrus).
– Vegyes érzelmek kavarognak bennem, mert salgótarjániként hajdani nevelőegyesületem ellen készülök a mérkőzésre – szögezte le az egriek csapatkapitánya, Lakatos Béla. – Nagyon szurkolok az SBTC-nek, hogy a gárda elérje a célját, ám ebben a mezőnyben nyilván nekem az Eger SE az első. Erre az egy meccsre – no meg a tavaszi visszavágóra – azonban félreteszem az érzelmeket, és csak arra összpontosítok, hogy a miénk legyen a három pont.
Közös szál az Eger SE és az SBTC életét illetően, hogy mindkét megyeszékhely képviselője a DVTK égisze alatt működik, így esetükben a testvércsapat jelző sem túlzó. Vasárnap azonban rivális lesz a piros-kék és a fekete-fehér egylet aktuális csapata.

– A tarjániak a Füzesgyarmat ellen aratott bravúros győzelem után érkeznek hozzánk, ami kellő önbizalmat kölcsönöz a vendégeknek – folytatta Lakatos Béla. – Mi azonban – a tabellán elfoglalt hely alapján – esélyesként lépünk pályára, bízva abban, hogy győzelemmel tudunk elköszönni a hazai pályától, de főleg a szurkolóinktól. A drukkereknek különösen hálásak vagyunk, mert párját ritkító gesztust tettek a fegyelmi döntésként kiszabott 100 ezer forintos pénzbüntetés összegyűjtésével. Vagyis értük is játszunk, mert rendkívül mélyen érintett bennünket a cselekedetük.

forrás: HEOL.hu

NB II-es focit szeretne Harmati Péter

Arra szeretnék megkérni minden egri fociszurkolót, hogy legalább a hazai meccsekre feltétlenül jöjjön ki és mutassuk meg, hogy igenis van igény Egerben a labdarúgásra – ezzel a drámai hangvételű kéréssel kezdte lapunknak adott nyilatkozatát Harmati Péter egykori védekező középpályás játékos, egri üzletember, aki 2014-ben a felszámolás alá és kizárásra került helyi futballt lényegében a sírból hozta vissza a megyei első osztályba.

Kattints a részletekre!

Elnöki interjú Harmati Péterrel

-A beharangozóhoz hasonlóan Harmati Pétert is megkérdeztük, hogy mit vár a nagy hagyományokkal rendelkező ESE - SBTC mérkőzéstől.

- Közhely hogy rangadó, amit nyerni kell, s mindenki azt várja, hogy a lelkét tegye ki a pályára. Ez alap. Tudjuk a mögöttünk lévő csapatok ellen nem megy, s gólt is lőni kellene már. Mikor ha nem most, bár tudjuk hogy néha nagyon stabil a tarján. Szurkolunk nekik mint „testvérnek”, de remélem nem olyan testvér lesz mint volt a DVTK. Persze arra gondolok, hogy a mieink megtesznek mindent, s nem az ellenfél hozzáállásáról beszélek. Sajnos a maroknyi szurkolón kívül ( akik a pénzt is összedobták Ferinek, s ezért nagy hála feléjük, főleg hogy névtelenül, s nem a nyilvánosság elismeréséért tették ) azt érzem, hogy senkit nem érdekel a foci Egerben, ezért át kell értékelni sok mindent. Persze ez nem azt jelenti, hogy feladnánk, s visszalépünk, csak el kell gondolkozni sok mindenen. Nem véletlen hogy az elmúlt közel 20 évben jöttek támogatók, de sajnos el is mentek, mert ezt tapasztalták több fronton. Most csak ennyit mondok, mert nem akarok senkit megbántani. Azt gondolom az előbb említett szurkolói hozzáállás végett is nagyon jó és eredményes játékot kell produkálniuk a fiúknak.

Beharangozó
Vígh Ferenc (vezetőedző ESE): Utolsó hazai mérkőzésünkön is meg fogunk tenni mindent a győzelemért. Tudjuk a mérkőzés fontosságát és átérezzük a súlyát. De semmi plusz teher, csak annyit kérek élvezzük a focit, de teljes odafigyeléssel. Aki nem ad ki mindent magából annak már nem kell többet jönnie! Nem vagyok a csapattal elégedetlen, de az utóbbi időben nem maximális a koncentrációnk, ami csak fejben dől el!
  Híves Balázs (játékos SBTC): Hosszú idő után sikerült nyernünk az elmúlt hétvégén. Ez már nagyon ràfért a csapatra. Bízom benne hogy mindenki átérzi az Eger elleni mérkőzés fontosságát és sikerül megszereznünk az első idegenbeli győzelmünket!
   Galambosi Máté (játékos ESE): Nem lesz könnyű mérkőzés, mint ahogyan semelyik ebben a bajnokságban. Nagy hiba lenne lebecsülni ellenfelünket, igaz a tabellán elfoglalt helyezések alapján gyengébbnek tűnhetnek. Nekünk sajnos éppen az ilyen csapatok ellen sikerült eddig "botlani". Reméljük, hogy most értékesítjük a helyzeteinket és győzelmet ünnepelhetünk saját közönségünk előtt.
   Magos Mátyás (játékos SBTC): A Füzesgyarmat elleni győztes mérkőzés után úgy gondolom, hogy bizakodóan várjuk az Eger ellenit. Igazi futballrangadót várok, sok nezővel és SBTC győzelemmel.
   Busai Barna (játékos ESE): Az az igazság, hogy sokkal jobb lenne ha magasabb osztályban találkozna ez a két csapat nem pedig az nb3-ban hasonló célokert küzdve! Mindenképpen győzni szeretnénk az őszi utolsó hazai bajnokin és szeretnénk megtörni a két meccse tartó rugótt gól nélküli rossz szériát! Nem lesz könnyű dolgunk de az biztos hogy mindent megfogunk tenni és a lefújásig küzdeni fogunk a 3 pontért! Megérdemlik a szurkolók...főleg ezután a szép gesztus után mindenképp amit tettek...ez nekünk is nagyon sokat jelentett mert érztetik hogy velünk vannak!
   Megyeri Gábor (játékos SBTC): Egy nagyon parázs hangulatú mérkőzésre számítok, amire számításaim szerint elég sokan ki fognak jönni úgyhogy a hangulattal nem lehet gond. Mi mindent meg fogunk tenni, hogy eredményesen hagyjuk el a pályát bármi áron!
   Konyecsik Ferenc (játékos ESE): A tabella alapján sokan egy könnyed hazai győzelemre számitanak majd a mérkőzésen, de tudjuk hogy az nb3-ban egyik mérkőzés sincs lefutva előre mivel láttuk, hogy az elmúlt hétvégén a jó erőkből álló Füzesgyarmat csapatát is sikerült legyőzniük hazai pályán, ezért nagyon oda kell figyelnünk majd a mérkőzés első percetől, ha nem szeretnénk hogy ebben a fordulóban is meglepetést okozzon a salgótarjáni együttes. Nehéz mérkőzésre számitok tehát de mindent megteszünk, hogy győztesen hagyjuk el a pályát hétvégén.
   Sárközi Tamás (játékos SBTC): Mindenképp kiélezett harcos mérkőzést várok hiszen nagy hagyományokkal rendelkező klubról és rangadóról van szó, ahogy említetted. A mi helyzetünkben csak az elfogadható hogy küzdeni fogunk az utolsó percig. Tudjuk hogy rutinos és jó játékosokkal bír az ellenfél, személyesen is ismerek pár játékost. Tiszteljük őket de mi hétvégén győzni megyünk Egerbe.
   Debreczebi Dávid (játékos ESE): Remélem sok nező előtt, egy parázs hangulatú, kemény mérkőzésen nyerni tudunk! Tudjuk hogy a szurkolók szempontjából kiemelt fontosságú ez a rangadó! Mi mindent megteszünk azért, hogy győztesen jöhessünk le a pályáról!
   Palóc Urak (szurkolói csoport SBTC): Minden félelmet megelőzve nem balhézni megyünk Egerbe!  Küzdelmet, harciasságot várunk és üdvözöljük Lakatos Bélát.
   Menyhárt Zsolt (szurkoló ESE): Most is győzelmet, és egy jó szinvonalú meccset várok a fiúktól!
   Bertha Zsolt (szurkoló ESE): Természetesen győzelmet várok, mert még egy pár pont kellene ahhoz, hogy nyugodtan teleljünk.
   Admin (szurkolói oldal ESE): Ha valamelyik játékos azt hiszi, hogy a Sajóbábony elleni mérkőzés kemény volt, az nagyot téved. Most lesz kemény az ősi rivális ellen vasárnap. Biztos vagyok benne, hogy a SBTC játékosai vért fognak inni a mérkőzés előtt! Reményeim szerint ez is kevés lesz nekik és ha minden egri a mérkőzés súlyának megfelelően odateszi magát, akkor meglehet a három pont. Legyen egy jó meccs, sok néző és győzzön a jobbik! 
   
Szavazás
Putnok - ESE

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

Kiskarcsi 
11.12 19:02
Lakat, magyarázd már meg nekem, hogy a gólnál mit csináltál? És te, Pataki? Ha talán lenyomtál volna egy 5 (!) méteres sprintet, akkor nincs gól mert simán eléred... Vicc...

NA 
11.11 17:53
farkas! Ha én nyomorultan ki tudok menni....akkor bárki ki tud!! Gyalázatos volt! a teljesítmény!Lehet ezt szépíteni...de nem érdemes! Közepes megyeI-es teljesítmény! Nulla játék! Mindenki csomóban, mint a csörgőlabda meccsen...nekem nagy csalódás volt!

en 
11.11 17:33
Három dolog jut eszembe: Bunda (?). a minimum, hogy Lakat kill és elnézést kér a saját (!) és a csapat nevében, végül: Titkó, Mikolka, Fekete, Czéh.....

farkas 
11.11 16:09
Attila ! Ez így nem egészen jogos. Csak addig örülj amíg nem tudod az eredményt ...


11.11 16:06
Mi voltunk otthon Smile ?

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség