Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 543
Legújabb tag: 6666

Látogatók ma: 143
Látogatók tegnap:185
Összes látogató: 715074

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
K. Zoltán II
M.A. Ildikó
H.László
Az igazi Mirkóczki Ádám!
Végtelenül büszke vagyok a klubjainkra, sportolóinkra, edzőinkre! Ilyen sehol nincs az országban, mint itt Egerben! Óriási segítségek ők nekem és nem csak önkéntességben, hanem emberileg is mind támaszaim. Soha nem fogom ezt elfelejteni nekik, hogy ezekben az időkben mindenben mellettem állnak. Hát én is mellettük fogok mindig. Azért egy képpel illusztrálnám, hogy hogy járok be a hivatalba olykor...
Előrelátás és segítség!
Az önkormányzat szeretett volna felkészülni arra az eshetőségre, ha beütne valami komolyabb gond, akkor tudjon segíteni a rászorulóknak és az időseknek. Ezért csomagok kerültek összeállítasra. Az értéke kb. 5000/csomag... A sportolók segedkeztek Mirkóczki Ádámnak. Kézi, vizilabda, karate... A focit VITÁNYI LÁSZLÓ képviselte.
Napok kérdése az ésszerű magyar döntés! Szlovákiában már meglépték.
Szlovákiában már 

Törölték a 2019/2020-as szezont a harmadik ligától lefelé! A szezonban eddig elért eredményeket törlik.

A 2020/2021-es idény előkészítésekor érvényes lesz az az elv, hogy senki nem jutott fel és nem esett ki a 2019/2020-as szezonban. 

Az ESE és Vitányi László az alapítványán keresztül is segít

Talán kevesen tudják rólam, hogy saját alapítványom révén is igyekszem segítséget nyújtani a rászorulóknak, de nagyon szívesen állok nemes ügyek mellé. Harmati Péter úr tájékoztattott, hogy a klub felajánlotta segítségét Eger önkormányzatának. Most jött el a pillanat, hogy Mirkóczki Ádám polgármester úr élt vele és a város által telepített fertőtlenítő pontokhoz kérte támogatásunkat. Egy pillanatig nem volt kérdés, hogy a kézilabdázókkal és vizilabdázókkal közösen ott a helyünk. Nagy örömömre szolgál és büszkeséggel tölt el, hogy minden edző és a felnőtt csapat játékosai is jelezték, hogy nyugodtan beoszthatom őket a feladatra. Példaértékű a sportklubok összefogása, de azt gondolom, hogy rengetegen igyekeznek segíteni még rajtunk kívül is. Eger évszázadok óta bizonyítja, hogy egy nagy családot alkotnak az itt élők és a bajban összefognak, miért lenne ez másképp 2020-ban!? Amíg szükség van ránk, addig menni fogunk!

Hajrá Eger!"

Kérés

Ha valaha még legalább egy meccset meg akarsz nézni, például, amikor elkenjük a Gyöngyös száját, akkor

MARADJ OTTHON!

Semmissé nyilváníthatja az UEFA a teljes szezont

Amennyiben egy bajnokságban nem tudják befejezni a teljes szezont, a jelenleg élen álló csapatok nem lennének bajnokok, jelentette ki Aleksander Ceferin, az Európai Labdarúgó Szövetség elnöke. A hír azt jelenti, hogy egyre nagyobb esély mutatkozik arra, hogy a 2019-2020-as idényt semmissé nyilvánítják.

Az UEFA vezetői keddi tanácskozásukon döntést hoztak arról, hogy a koronavírus-járvány miatt az idei Európa-bajnokságot 2021-ben rendezik meg, illetve a bajnoki szezont június 30-ig be kell fejezni.

Ceferin szerint azonban az nem igaz, hogy egy félbeszakadt szezon után a jelenleg élen állók lesznek a bajnokok.

A kialakult helyzetről kérdeztem Sütő Szilárdot
-Mennyire jött jókor vagy éppen sroszkor ez a kényszerszünet?
-Nagyon fontos győzelem után nem jön jókor a kényszerszünet még akkor sem ha teljesen érthető. Úgy érzem a Füzesgyarmat legyőzése átszakította azt a gátat amit a Hatvan elleni mérkőzésen érezhettünk. Jó lett volna lendületben maradni és hétről hétre játszani a bajnoki mérkőzéseket.


-A csapat megtartja-e az edzéseket?
-Nem tarthatunk edzéseket mi is szigorúan betartjuk a szabályokat és az ajánlásokat.-Van-e egyéni program amit a játékosoknak el kell végezniük?
-A játékosok a téli szünethez hasonlóan egyéni program alapján fognak készülni.

- Mivel telnek a szabadidővel megnövekedet napjaid?
-A kislányom első osztályos a szabad időmben neki segítünk itthon felváltva a napi iskolai teendői ellátásában. Meg kell jegyeznem, hogy a tanárok nagyszerű munkát végeznek és nagyon jó feladatokat küldenek ki. A fennmaradó időben edzés gyakorlatokat nézek és fordítok le.


- Van -e valami sejtés arról, hogy folytatódik-e a bajnokság, vagy esetleg a jelenlegi állás alapján húzzák meg a vonalat?
-Nincs semmi információm a pontos tervekről, szerintem az illetékesek is kivárnak, hogy alakul a vírus lefolyása.

- Ha folytatódna a bajnokság akkor szerinted erre mikor kerülhat sor?
-Szerintem a bajnokság valamilyen formában folytatódni fog. A kényszerszünet szerintem 4-6 hét lesz.


-Te, személy szerint és a játékosok, hogyan viselik a kialakult helyzetet?
-Nehezen viseljük több okból kifolyólag is. Mivel nagyon jó közösséget alkotunk így hiányzik mindenkinek a közösen eltöltött idő.  A másik ok, hogy úgy éreztük a Füzesgyarmat mérkőzés lendületet adott a következő mérkőzések sikeres megvívásához, így nem jön jókor a szünet.

- Esetleg volna valami ötlet, javaslat az MLSZ részére, hogy mit kellene tenniük, vagy így van jó ahogy határoztak?
-Nem igazán tudok semmi okosat mondani ezzel kapcsolatban. A véleményem az, hogy figyelni kell azokat az országokat, ahol előrehaladottab stádiumban van a vírus és tanulnunk kell abból ők mit csináltak jól és mi az amit mi jobban csinálhatunk.

Itt szeretnék kérni minden játékost, szurkolót és egri lakost vegyék komolyan az egészségügyi szervek döntéseit és ajánlásait! Vigyázzunk magunkra, szeretteinkre, és embertársainkra egyaránt.
Varsányi pincészet

A Farkas Gedeon által felajánlott 1 palack bort, ezúttal Tompa Zalán szurkolótársunk nyerte. 

Köszönjük a felajánlást és gratulálunk a nyertesnek!

Hajrá ESE! Miért? Azért, mert Eger!

Pause
Teljesen magától értetődően, a labdarúgó bajnokságokat határozatlan időre felfüggesztették!
Összefoglaló
Mestermérleg
Sütő Szilárd vezetőedző ESE: Nagyszerű győzelmet arattunk a mai napon az osztály egyik legjobb csapata ellen. A múlt heti Hatvani mérkőzés nem úgy sikerült ahogy szerettük volna mert a túlzott akarás és bizonyítási vágy görcsössé tette a csapatot. A mai napon felszabadultabban és ebből adódódóan sokkal pontosabban futballoztunk. A rúgott gólon kívül több lehetőségünk is volt a gólszerzésre, de a Füzesgyarmatnak  is megvoltak a lehetőségei. Összességében megérdemelten tartottuk itthon a három pontot és hoztunk le egy újabb találkozót kapott gól nélkül. Szeretném a csapat nevében megköszönni a stadionon kívülről minket támogató szurkolók biztatását.
Szavazás
Gyöngyös - Eger SE

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

farkas 
03.15 11:44
Szép volt Fiúk ! Így nagyon sokat ér a Hatvan elleni eredmény !!! Hajrá ESE !

bela 
03.15 09:53
Nótásapuka miért nem tippelt?

Ese 
03.14 10:19
Köszönet az EGER SE vezetőségének és az Öregriek támogatói körnek, hogy így kedveskednek az egri szurkolóknak! Bejelentjük, hogy a 2020.03.14.-én 14.30-tól megrendezésre kerülő Eger se-Füzesgyarmati SK bajnoki mérkőzésünket a Tv Eger ÉLŐADÁSBAN közvetíti a TV EGER FACEBOOK oldalán. Közös megtekintés: Gesztenyés sportbárban. Osszátok ! www.facebook.com/...

janonen 
03.09 19:16
Vaskó kisárgult,így nem lesz könnyű..

Toto 
03.09 04:42
Ezek az úgynevezett A Meccsek Az A meccseket Egerben meg kell nyerni Így A Hatvan ellenit és A Gyongyos ellenit. Ha nincs győzelem akkor nincs néző ilyen egyszerű. Tehát Ki mész a pályára fiam és megdoglesz a győzelemert És Gyozol.

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
03.29 17:46 - Napok kérdése az ésszerű magyar döntés! Szlovákiában már meglépték.
Szerintem egyszerű a képlet. Ők már a bajnokság...

03.29 15:12 - Napok kérdése az ésszerű magyar döntés! Szlovákiában már meglépték.
Akkor itt az Ózddal mi lenne?

03.27 18:44 - Napok kérdése az ésszerű magyar döntés! Szlovákiában már meglépték.
Most kaptam a hírt, Angliában és vége a bajnoks...

03.15 11:16 - Összefoglaló
Szép volt Dénes, jól bevarrtad!

03.14 18:12 - Győzelem
Kimentetek a pályára kitettétek a lelketeket a ...

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség