Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
Tekse Ferenc

A Farkas Gedeon által felajánlott 1 palack bort, ezúttal Tekse Ferenc szurkolótársunk nyerte. 

Köszönjük a felajánlást és gratulálunk a nyertesnek!

Hajrá ESE! Miért? Azért, mert Eger!

TV Eger
A hétvégi ESE - Ájvékoló kislányok bajnoki mérkőzés összefoglalóját és az edzői nyilatkozatokat IDE kattintva nézhetitek meg, a TV Eger jóvoltából.
Mestermérleg: Vígh Ferenc
Amit ígértem a kilencven percre azt nem teljesítettük! Nem kértem sokat a mérkőzés előtt sem csak annyit,hogy tegyünk meg mindent a győzelemért és ,szakadjunk’ meg a pályán. Megszakadtunk........Antal Zsolti,de ő szó szerint. A látásával is gond lehet pár embernek,mert ha én jól tudom pirosban játszunk hetek óta,de nekünk többször sikerült ma is az ellenfélnek passzolni. Amit gyakoroltunk a héten azt nem sikerült viszontlátnom a pályán. Az első félidőben a vendégek kétszer jöttek el a kapunkig,persze egyet be is lőttek. Több nagy hibát követtünk el akkor pár másodperc alatt. Nem akarom elfogadni azokat a véleményeket miszerint ez a csapat kihozta magából a maximumot és nincs tovább,mert nem ezt látom edzéseken. Azt elfogadom,hogy négy-öt ember kivételével a többségének ez az év az első vagy második NB-s éve és rutinra,tapasztalatra van szükségük. A helyzetkihasználáshoz viszont nem rutin kell,hanem koncentráció! Lassan az egészségem látja kárát az elpuskázott lehetőségeknek. Nem működik valami,de nagyon nem! Leülök a vezetőkkel,egyeztetünk,hogyan tudunk előrelépni a keretet illetően,ami minden bizonnyal személyi változásokat is eredményezhet majd. Amit hiányolok,hogy nincs igazi vezér a pályán,aki ha kell rendbe szedi a társaságot,mert ha lenne egy ilyen akkor a DVTK II és a három döntetlen mindegyikét behúztuk volna. Nem ledegradálva ellenfelünket,de megint elbuktunk két pontot. Sőt! A végén még izgulni kellett nehogy az egyik kontrájuk beakadjon és az egy pont is elússzon. A vezetők minden tekintetben nyugodt környezetet biztosítanak nekünk a munkához. Kutya kötelességünk lett volna az utolsó hazai meccsünket mindenáron megnyerni! Minden csapat életében eljön a hullámvölgy,minket lehet most ért el. Gólokban mutatkozik meg igazán ez a negatív hullám. Kitaláltam több változást is a hétre,de nem hozott pozitív változást,sajnos. Megyünk tovább,készülünk a következő feladatra,mert két borzasztóan nehéz mérkőzésünk még hátra van a hosszú téli szünet előtt.
X

Az első félidőben 100 kapufa meg 1000 helyzet. A másodikban leültünk mint Diósgyőrben.  "kikaptunk" 1:1-re! Egy pozitívum, hogy ezért is kaptunk egy pontot. Már van 20 és még van egy mérkőzés. 

ESE - SBTC 1:1 (1:1)

Gól: Gresó

Várható kezdő
Tajti-Debreczeni Lakatos Pataki Lőrincz Gresó Rjaskó Antal Farkas Titkó Czéh
Nótás Attila: "ha Tajti góljával is, de győzni kell!

Megkértem Nótás Attilát, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen az NBIII Keleti csoport, következő forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!

Szakál Csabiék tovább menetelnek!
Akadémia ide, akadémia oda, U14 ESE - Mezőkövesd 8:0 (2:0) Gratulálunk!
Ott a helyed!
2018.11.11. 13:30 Szentmarjay Tibor Városi Stadion. 16 fok! Száraz idő! Ebéd utáni kiruccanás. Nincs szüret, nincs a TV-ben Barcelona, Real vagy Juventus meccs! Az asszony sorozatot néz, ha mégsem akkor hozd őt is! Tulajdonképpen egy indokod sincs, hogy ne gyere el a meccsre. Ez nem "egy meccs" lesz, hanem "A MECCS"! ESE - SBTC A fiuk elérhetik azt amit megígértek, nekünk pedig kötelességünk szurkolni nekik, mert megérdemlik. Hogy miért? Azért, mert Eger! Ott a helyed! Én ott leszek! És Te?
Lakatos: hálásak vagyunk a szurkolóknak!
Az Eger–Stécé meccs hajdan más polcon volt.

Az NB III. Keleti csoportjának 14. fordulója:
EGER SE (8.)–SBTC (14.)
Eger, Szentmarjay stadion, vasárnap, 13.30. V.: Valu Tibor (Benkő, dr. Ambrus).
– Vegyes érzelmek kavarognak bennem, mert salgótarjániként hajdani nevelőegyesületem ellen készülök a mérkőzésre – szögezte le az egriek csapatkapitánya, Lakatos Béla. – Nagyon szurkolok az SBTC-nek, hogy a gárda elérje a célját, ám ebben a mezőnyben nyilván nekem az Eger SE az első. Erre az egy meccsre – no meg a tavaszi visszavágóra – azonban félreteszem az érzelmeket, és csak arra összpontosítok, hogy a miénk legyen a három pont.
Közös szál az Eger SE és az SBTC életét illetően, hogy mindkét megyeszékhely képviselője a DVTK égisze alatt működik, így esetükben a testvércsapat jelző sem túlzó. Vasárnap azonban rivális lesz a piros-kék és a fekete-fehér egylet aktuális csapata.

– A tarjániak a Füzesgyarmat ellen aratott bravúros győzelem után érkeznek hozzánk, ami kellő önbizalmat kölcsönöz a vendégeknek – folytatta Lakatos Béla. – Mi azonban – a tabellán elfoglalt hely alapján – esélyesként lépünk pályára, bízva abban, hogy győzelemmel tudunk elköszönni a hazai pályától, de főleg a szurkolóinktól. A drukkereknek különösen hálásak vagyunk, mert párját ritkító gesztust tettek a fegyelmi döntésként kiszabott 100 ezer forintos pénzbüntetés összegyűjtésével. Vagyis értük is játszunk, mert rendkívül mélyen érintett bennünket a cselekedetük.

forrás: HEOL.hu

NB II-es focit szeretne Harmati Péter

Arra szeretnék megkérni minden egri fociszurkolót, hogy legalább a hazai meccsekre feltétlenül jöjjön ki és mutassuk meg, hogy igenis van igény Egerben a labdarúgásra – ezzel a drámai hangvételű kéréssel kezdte lapunknak adott nyilatkozatát Harmati Péter egykori védekező középpályás játékos, egri üzletember, aki 2014-ben a felszámolás alá és kizárásra került helyi futballt lényegében a sírból hozta vissza a megyei első osztályba.

Kattints a részletekre!

Elnöki interjú Harmati Péterrel

-A beharangozóhoz hasonlóan Harmati Pétert is megkérdeztük, hogy mit vár a nagy hagyományokkal rendelkező ESE - SBTC mérkőzéstől.

- Közhely hogy rangadó, amit nyerni kell, s mindenki azt várja, hogy a lelkét tegye ki a pályára. Ez alap. Tudjuk a mögöttünk lévő csapatok ellen nem megy, s gólt is lőni kellene már. Mikor ha nem most, bár tudjuk hogy néha nagyon stabil a tarján. Szurkolunk nekik mint „testvérnek”, de remélem nem olyan testvér lesz mint volt a DVTK. Persze arra gondolok, hogy a mieink megtesznek mindent, s nem az ellenfél hozzáállásáról beszélek. Sajnos a maroknyi szurkolón kívül ( akik a pénzt is összedobták Ferinek, s ezért nagy hála feléjük, főleg hogy névtelenül, s nem a nyilvánosság elismeréséért tették ) azt érzem, hogy senkit nem érdekel a foci Egerben, ezért át kell értékelni sok mindent. Persze ez nem azt jelenti, hogy feladnánk, s visszalépünk, csak el kell gondolkozni sok mindenen. Nem véletlen hogy az elmúlt közel 20 évben jöttek támogatók, de sajnos el is mentek, mert ezt tapasztalták több fronton. Most csak ennyit mondok, mert nem akarok senkit megbántani. Azt gondolom az előbb említett szurkolói hozzáállás végett is nagyon jó és eredményes játékot kell produkálniuk a fiúknak.

Szavazás
Putnok - ESE

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

bela 
11.14 06:37
ultras! Ha szerinted nem kell ide foci akkor rossz nevet választottál magadnak. Milyen ultras az ilyen, aki egy döntetlen után ilyet nyilatkozik. Tudjuk hogy a legkevesebb összegből gazdálkodunk! Tudjuk hogy a Te általad elképzelt fizetések nem gyengén túlzóak, mert közel sem keresnek ennyit. Azt is tudjuk, hogy jelenleg a cél a bennmaradás. Nézz a tabellára ! Szerintem nincs okod károgni.

ultras 
11.14 01:37
Aki kifizeti a jegyet megteheti! Azt mond vagy ír, amit akar. Én két-három hónapot dolgozok, plusz túlóra, két diplomával, azért a pénzért, amit nem egy ESE focista megkap egy hónap alatt. Ennek ellenére a jegyet is megveszem. És mit kapok? Szánalmat! Harmati Úrnak van igaza, nem kell ide foci. ESE játékosok! Nézzetek meg miket nyilatkozatok meccs előtt... na az köszönőviszonyban sem volt vasárnap

Jani 
11.13 21:41
En nem vagyok egri szimpatizáns de követem az oldalt mert valamilyen szinten érdekel az egri foci. Nevetségesnek tartom hogy egyes szurkolok egy szolnoki Berényi győzelem utan az egekig emelik a csapatot egy rosszabb meccs utan meg a pokolba kívánják őket meg bundaval gyanúsítják. Nevetségesek az ilyen ?szurkolok?

ultras 
11.13 21:16
Hihetetlen... 2-300 ezreket keresnek és hármat nem tudnak egymáshoz passzolni. Érdekli őket egyáltalán vagy sz@rnak az egészbe, a pénz úgyis megvan?!

Kiskarcsi 
11.12 19:02
Lakat, magyarázd már meg nekem, hogy a gólnál mit csináltál? És te, Pataki? Ha talán lenyomtál volna egy 5 (!) méteres sprintet, akkor nincs gól mert simán eléred... Vicc...

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség