Egri Szurkolói Oldal
Következik
Következik
Magyar Kupa, 2. forduló

2015.02.28., 14.00

Kömlő SC
-
ESSE
Tabella
Gólszerzők
Szucsik Ádám 1
Somogyi László 1
Árvai Ádám 1
Csohány Gábor 1
Farkas Zsolt 1
Partnerek
Névnap
Friss hírek
Szörnyű társaságba került az egri stadion

Nem régen "ünnepeltük meg" hogy immáron 60 éves az egri Szentmarjay Tibor stadion, és végre újra bajnoki mérkőzést rendeztek benne. Nos kiderült nem csak nekünk tűnt fel milyen rossz állapotban van. A facebookon egy olyan oldal választotta be a legjobbak közé akik a világ leggagyibb legöregebb, legrosszabb állapotban lévő stadionjait mutatja be.

A képeket és a többi stadiont ide kattintva nézheted meg.

játékvezető küldés

Az első fordulóból elhalasztott, 2014. szeptember 3-án, szerdán megrendezésre kerülő Novaj-Ostoros-ESSE mérkőzés játékvezetője Györki Bence József lesz.(1992.06.16.) Segítői: Farkas Dávid és Panyi Kristóf.

Hajrá ESSE!

Újabb fejlesztés

Az Északi Sporttelepen (hátha elnevezik egyszer valakiről), Harmati Péter jelentős anyagi vállalása mellett, elkészült az élőfüves pálya labdafogó hálójának a felszerelése!

Így is lehet! 

Dr Sashalmi Árpád nem tud hibázni

Az ESSE – Heves mérkőzés szünetében megrendezett tizenegyes rúgó verseny győztese Dr. Sashalmi Árpád lett. Az erről, valamint a mérkőzésről készült képriportokat az „Egrifoci Média” facebook oldalán nézhetitek meg!

Gratulálunk Árpi!

Farkas Péter nyerte meg a bort!

Mint azt korában megírtuk, tippversenyre hívtuk a szurkolókat, melyben a soros bajnoki végeredményére kellett tippelni és a nyertesnek egy üveg bor lett felajánlva, Uria Grassi jóvoltából. Ez elmúlt héttel ellentétben, most két jó tipp is érkezett, de sajnos az egyiket érvénytelenítenem kellett, mert az illető még nem nagykorú.

Gratulálunk a nyertesnek!

toborzó

Az Egri Sportcentrum Labdarúgó Egyesület továbbra is várja focizni szerető 5-7, és 8-11 éves gyerekek jelentkezését! Edzések időpontjai: U5-U7: szeptember 1-től H, Sze, P 17 óra; U8-u11 augusztus 25-től H, Sze, P 17 óra Északi Sportpálya.

Az öregek is behúzták

Az ESSE II. csapata is behúzta a hétvégi meccsét.

Egri Sortcentrum SE - Recsk 5:3

Edzői értékelés
Szabó Béla: A második félidei játékunkkal, rászolgáltunk a győzelemre. Mindenki nagyon örül ennek a diadalnak! Átérezte az egész csapat a mérkőzés jelentőségét, nagyon fontos lépést tettünk a jövőre nézve! Örülök, hogy mindenkinek sikerült játéklehetőséget biztosítani, és mindenki élt is a lehetőséggel! Farkas Zsolti új becenevet kapott Szucsik Ádámtól. A "Kuksi" mellett a "Fenomenó" is megilleti őt!! Köszönjük KICSI!
Teljesen megérdemelt siker!

Csapatunk simának nevezhető győzelmet aratott a megyei rangadón.

ESSE – Heves 3:1 (0:1)

Gól: Csohány, Farkas (2)

Részletek a hajtás után!

Elmaradt UP meccsek
A KBSC ellen tervezett U14 valamint az U15 meccsek elmaradtak, miután a vendégek jelezték, hogy lerobbant a buszuk.
Nincs kifogás, ott a helyed!

Szombaton 16:30-kor kezdődő ESSE – Heves labdarúgó mérkőzésen neked is ott kell lenned! Hogy miért? Mert ez a meccs az év meccse a csapatnak! Mert ez egy rangadó! Mert a stadionba lesz! Mert az időjárás jelentés szerint az év legalkalmasabb napja lesz labdarúgó mérkőzésre! Lesz tizenegyes párbaj! Ingyen van! Mi kell még?

Heti program
Augusztus

K - edzés 18 óra
Cs - edzés 18 óra
Szo - Bajnoki mérkőzés
Hozzászólások
09.01 19:53 - Újabb fejlesztés
Az Egri Sportcentrum SE költségére.

09.01 19:18 - Teljesen megérdemelt siker!
Egy kimaradt Az első fotón Kugi mellett van egy...

09.01 13:48 - Teljesen megérdemelt siker!
Végre egy kis humor ! Jót nevettem ! KÖSZI !

09.01 13:36 - Teljesen megérdemelt siker!
Hivatalos nézőszám: 132 + a fotós. Aki nem his...

09.01 13:25 - Farkas Péter nyerte meg a bort!
Akkor ez egy igazi Farkas-nap volt! Két gól és ...

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

agocslaszlo  114579
09.01 15:23
https://www.faceb... pages/Old-Football-Ground s/1392211061003629 Az Egri Szentmarjay Tibor Városi Stadion felkerült a gagyi stadionok oldalára ! Gratulálunk a városvezetésnek , hogy ezzel is öregbítik Eger jó hírnevét !

agocslaszlo  114579
09.01 09:50
Szerintem egyszerű a válasz ! Szégyenlik a helyszín állapotát,és félnek , hogy esetleg személyesen számon kérik őket az állapotokért. JOGOSAN !

butorasztalos 
09.01 08:37
Valóban korrekt írás. Valaki mondja már meg nekem, hogy hogy van az, hogy felépül a Bitskey, megújul a Bárány uszoda, miközben kifejezett felkérésre és a felkérő anyagi támogatása mellett sem képes a város egy szolid megemlékezésre? Ez nem a futballt, nem a jelenlegi klubot, de nem is a szurkolókat minősíti....

agocslaszlo  114579
09.01 08:04
33-ról 66 millióra ! Ezek után rosszul esik egyeseknek ha számukra nem megfelelő hangnemű hozzászólásokat olvasnak a helyi médiákban! Csak úgy megsúgom,hogy ez is fog változni,inkább még fokozni fogjuk ,hogy MI is Egriek vagyunk,és nem mi vagyunk ő értük ,hanem ők vannak mi értünk!A politikai szájkarate,a másra mutogatás minket nem érdekel!NEM EZÉRT LETTETEK MEGVÁLASZTVA!

agocslaszlo  114579
09.01 07:59
Annyit tennék hozzá,hogy a megemlékezés meg volt tervezve,szervezve amit Kovács Géza mondott le ! ( VALÓSZÍNŰLEG FELSŐBB UTASÍTÁSRA) Az önkormányzat egy fillér nélkül másokon élősködve tartja fenn az állagot,de felújításban nem gondolkoztak soha,már ami a stadiont illeti.Kivétel az uszoda,és a vízilabda, ahová ha kellett rendkívüli közgyűlést hívtak össze és megduplázták a támogatás összegét!

További üzenetek

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség