Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Statisztika
Regisztrált tagok: 543
Legújabb tag: MichDieway

Látogatók ma: 225
Látogatók tegnap:159
Összes látogató: 570541

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Mestermérleg
Vígh Ferenc: Nem álltunk be védekezni bátran próbáltunk támadni,de igazi gól helyzetünk nem nagyon adódott az első félidőben. A vezetést mégis sikerült megszerezni egy hiba után. A második félidőben kiegyenlített volt a mérkőzés egy helyzet náluk és egy Fekete kapufa nálunk volt említésre méltó. Valamint az,hogy a játékvezetői hármas megint átment arroganciába,holott Gresó lába törött majdnem el. Engem nyugodtan ki lehet állítani,de nem hagyom,hogy a játékosaim testi épsége veszélybe kerüljön! Bár az is igaz mi kintről nem tehetünk semmi,ők nagyon védve vannak. Köszönöm a csapatnak a győzelmet sokat melóztak érte.
Nagyon kellett

Csapatunk megérdemelt három pontot hozott idegenből, így továbbra is stabil középcsapatnak számítunk! A csoportban meglepetés eredmény a Tarján döntetlenje, viszont nem meglepetés, hogy a kislányok nem bírtak hazai pályán a szinte végig emberhátrányban játszó DEAC-al, így lassan de biztosan megindultak a helyükre, egy kis jóindulattal a középmezőny elejére! 

Cigánd - ESE 0:1 (0:0)

ESE: Tajti - Mikolka, Farkas, Fekete, Antal, Vajda, Gresó, Titkó, Busai, Debreceni, Lakatos

Gól: Farkas

Nótás Attila: Most kell megmutatni, hogy van tartás a csapatban!

Megkértem Nótás Attilát, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen az NBIII Keleti csoport, következő forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!

Beharangozó
Vígh Ferenc (ESE edző): Az elmúlt héten volt aki nem értett egyet azzal amit én láttam a mérkőzésen. Ezért szép játék a foci, mert ehhez mindenki ért és másképpen is látja. Más fókuszon keresztül....Én most is úgy érzem, mint a mérkőzés után több lehetőségünk volt arra, hogy gólt vagy gólokat szerezzünk, de csak lehetőség! Ami nem ziccert jelent! Csak mindig hiba csúszott bele, mert blokkolták a lövést vagy az utolsó passz, vagy rossz döntések miatt nem sikerült betalálnunk. De ez már történelem. A hétvégén egy újabb komoly párharc vár ránk Cigándon.Számomra egy kicsit más lesz ez a mérkőzés, mert aki nem tudná 2014 őszén Girdán Sándor invitálására, az utolsó öt fordulóban,mint megbízott edző dolgoztam a csapatnál és igazán jól éreztem ott magam. Nincsenek jó passzban a hazaiak,mint ahogyan mi sem, de mi képesek vagyunk bárkit feltámasztani, lásd DVTK....Nagyon remélem a srácok átérzik a mérkőzés fontosságát és megmutatják, hogy nem csak a tabella elején álló csapatok ellen tudunk nyerni. Nem lesz egyszerű feladat!
Lakatos Béla (ESE csapatkapitány): Mindekeppen győzni megyünk Cigandra. Az előző két mérkőzés nem úgy alakult ahogy elterveztuk, éppen ezért szeretnénk vissza térni a helyes útra az egyik vetélytársunk ellen.
Antal Zsolt (ESE játékos): Sajnos az utóbbi meccseken kikaptunk ahol nem érdemeltünk vereséget, hétvégén a Cigánd otthonában javítanunk kell. Gresó Matyi eltiltása lejár, sérültjeink is valószínű felépülnek. A megszokott ritmusban készülünk a héten. Ha mi oda koncentrálunk és jobban akarjuk a győzelmet ellenfelünknél elhozhatjuk a 3 pontot. 
Lőrincz Patrik (ESE játékos): Egy hajtós mérkőzésre számítok a Cigánd ellen,úgy érzem hogy megfogjuk törni ezt a rossz szériát! Az előző mérkőzéseken sajnos elpártolt mellőlünk a szerencse,de bizakodóan tekintek előre! Hajrá Eger!

Sashalmi Árpád (ESE szurkoló): Az utóbbi pár meccsen látszott, mit jelent Gresó Matyi játéka, illetve annak hiánya. Bízom 1-0 ás győzelemben, de ehhez az is kell, hogy vezetés birtokában ne higgye el a csapat hogy megvan a meccs.

Hajrá ESE!

Hihetetlen!

A Diósgyőrben megrendezett mérkőzésünkbe a vak és világtalan Soós András rendesen belenyúlt! Ennek következménye képen a következő fordulóban nem jutott szerephez, persze teljesen megérdemelten. Megrökönyödve látom, hogy a mellőzése csak egy fordulón át tartott! És, most jön a slusszpoén! A szemészeti problémával küszködő integető következő küldése a Cigánd - ESE mérkőzés lesz! 

Soós! Figyelni foglak! Kamerával!!!!!!!

Értékelés szurkolói szemmel

Kérésemre, a csajok elleni mérkőzést megtekintő T. László szurkolótársunk értékelte a látottakat.

Kattints a részletekre!

TV Eger
A hétvégi ESE - Ájvékoló kislányok bajnoki mérkőzés összefoglalóját és az edzői nyilatkozatokat IDE kattintva nézhetitek meg, a TV Eger jóvoltából.
Belavári Péter

A Farkas Gedeon által felajánlott 1 palack bort, ezúttal Belavári Péter füzesabonyi szurkolótársunk nyerte. 

Köszönjük a felajánlást és gratulálunk a nyertesnek!

Hajrá ESE! Miért? Azért, mert Eger!

Harmati Péter: A gyerekeknek készül!

A napokban jártam az Északi Sporttelepen ahol azt láttam, hogy valami készülőben van a sporttelep déli részén. Érdeklődésemre Harmati Péter az ESE elnöke elmondta, hogy egy egri játékos Antal Zsolt édesapja segítségével, edzőpályát készítenek elő a gyerekek részére! Jelenleg a talaj feltöltése zajlik, tavasszal pedig kiépítik a locsolórendszert és a fűmag ültetése is megtörténik majd!

Képek a hajtás után!

Mestermérleg
Vígh Ferenc: Felbillent a pálya úgy beszorult az ellenfelünk a kapuja elé,de míg nekünk tömérdek lehetőség kevés volt a gólszerzéshez,addig az ellenfelünk már az elsőt kihasználta. Ezért vannak ők a tabella elején,mi meg a középmezőnyben. Tíz forduló után a tabella már nem hazudik. Nem vagyunk olyan erős csapat,hogy a kulcsjátékosokat tudjuk könnyedén pótolni. A további fordulókra össze kell kapni magunkat,mert szükségünk van még pontokra,de ilyen koncentrációval és helyzetkihasználással nem lesz egyszerű.
Nem érdemeltünk vereséget

Kérem az ESMTK szurkolóit vezetőit, játékosait, hogy az alábbi cikk tartalmát ne írják az ESE vezetői, játékosa vagy szurkolói számlájára, mert ez kizárólag az én véleményem! Régen láttam ilyen rinyáló, fetrengő, becenevét hűen tükröző (Liza), síró - picsogó, időhúzó gusztustalan társaságot! Csapatunk minden elemében jobb volt ellenfelénél, sőt azt is nyugodtan írhatnám, hogy a tíz forduló alatt ilyen gyenge, játékban és taktikában nulla csapattal még nem találkoztam az NB III-ban mint az ESMTK! A vendég lányok a mérkőzés elején találtak egy gólt, aminek megtartásához mindent bevetettek! Természetesen a mérkőzés csak kb 60 percig tartott, a többi játékidőt (a játékvezetők asszisztálásával) elvette a fetrengés, ajvékolás, időhúzás minden formája, meg miegymás! A mérkőzés beharangozójában azt írtam, hogy ESE - ESMTK meccs lesz, de ez valójában ESE - Kislányok gyülekezete mérkőzés volt!

ESE - Kislányok 0:1 (0:1)

Szavazás
Cigánd -ESE

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

CSAK 
10.21 16:54
További sikereket!!!!!!!!!!!!!!


10.21 16:28
Csak az Eger!

toto 
10.21 16:22
Szép volt gyerekek! Megmutattátok ,hogy itt a helyünk ! Nagyon kellet ez a győzelem! Csak az ESE !!

o.1 
10.21 15:52
0-1

CSAK 
10.21 15:50
a vége NA?

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
10.21 18:17 - Mestermérleg
Gratulálok, nagyon kellett a győzelem. Ősszel j...

10.21 18:04 - Mestermérleg
jó csapat, jó kohézió =győzelem az ellenszél el...

10.21 16:37 - Nagyon kellett
No nekem az a meglepő, hogy a megyei játékosokk...

10.21 16:23 - Nagyon kellett
Gratulálok!

10.19 17:28 - Nótás Attila: Mi is lehetne más a tippem, mint: NULLHÁROM!
Én egy barom vagyok! Most már belátom. Hajrá ESE!

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség