Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Statisztika
Regisztrált tagok: 543
Legújabb tag: MichDieway

Látogatók ma: 78
Látogatók tegnap:266
Összes látogató: 557164

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Fair Play-ből jeles

Amíg a pályán ölre mentek a játékosok, amíg a kispadon (főleg, vagy csak, a Sényőin) kifordultak magukból az emberek, addig akadt egy jégember az ESE - Sényő mérkőzésen.  Az ellenfél masszőre BLANER ATTILA nem azon fáradozott, hogy a három pont reményében, hol tegyen keresztbe az ESE csapatának, hanem pont ellenkezőleg. Történt ugyanis, hogy a pályáról leküldött vérző fejű egri játékost haláli nyugalommal és szakszerűen azonnal ellátta, hogy az mihamarabb visszatérhessen a pályára!! Tehette mindezt azért, mert a kispadoktól legtávolabbi ponton éppen befejezte saját játékosának ápolását, így mire az egri masszőr odaéert, szinte már játékra is jelentkezhetett csapatunk védekező játékosa. A mai eredménycentrikus világban állítom, hogy ez lassan egyedülálló cselekedet volt.

KÖSZÖNJÜK ATTILA!

Értékelés szurkolói szemmel

Kérésemre, a Sényő elleni mérkőzést megtekintő T. László szurkolótársunk értékelte a látottakat.

Kattints a részletekre!

Mestermérleg
Vígh Ferenc: Azt kaptam az ellenfelünktől amit előzetesen vártam. Mi az első félidőben nem mertünk vállalkozni, zártan védekeztünk, de az előre játékunk kevésnek bizonyult. A második félidőben a korai szerencsétlen gól után kezdtünk el más fokozaton focizni. A második gólunk érthetetlen számomra, vissza kell majd néznem a szituációt. A folytatásban jól játszottunk és nagyon akartuk az egyenlítést, de szöglet után egy figyelmetlenség megint két gólos hátrányt eredményezett. Harminchárom veretlenül megvívott mérkőzés után rossz hazai környezetben elveszíteni a veretlenségünket, de ezen a szinten nem szabad ilyen gyermeteg hibákat elkövetni a védekezésben. Csináljuk tovább azt a munkát amit elkezdtünk és hiszek benne, hogy lesznek még sikeres és eredményes mérkőzéseink. Gratulálok az ellenfelünknek akik maximálisan kihasználtak a hibáinkat.
Akár fordítva is lehetett volna!

A helyzeteink megvoltak, elkerülhető gólokat kaptunk, megtettek a játékosok mindent, de ez még egy pontra sem volt elég.

ESE - Sényő 2:3

Gól: Vajda, Kacsó

Nótás Attila: még mindig nagy a káosz

Megkértem Nótás Attilát, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen az NBIII Keleti csoport, következő forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!

Vígh Ferenc:Szeretnénk pontot vagy pontokat szerezni
Véleményem szerint a bajnokság egyik legjobb csapata látogat szombaton a Szentmarjay Tibor stadionba. Ezt nem csak azért mondom,mert a tavalyi nyári szezonban felvetődött a nevem náluk,mint vezetőedző csak már addigra kezet adtunk egymásnak Egerben,és az se tévesszen meg senkit,hogy ők is újonc csapat mint mi. A keretüket csupa volt NB-s játékosok alkotják ezért sem véletlen a tavalyi amatőr kupa győzelmük és az idei szereplésük. Bízunk abban,hogy ismételten a szokottnál több néző látogat majd ki a mérkőzésre,akiket szeretnénk egy jó mérkőzéssel megörvendeztetni.Bár tudjuk útjára indul a megyei pontvadászat is és az több nézőt elvesz majd a saját csapata mérkőzései miatt Jól kezdtük a bajnokságot,hiszen már két győzelmünk van,de ez továbbra sem jelenti azt,hogy ,elszállnánk’. Tudjuk,hogy nem lehet minden mérkőzésen nyerni,de szeretnénk pontot vagy pontokat szerezni, szombaton. Ahhoz pedig,hogy ez sikerüljön sok kimagasló teljesítményre lesz majd szükségünk. Szerdán a fiatal tehetséges játékosunk Révész Andris súlyos sérülést szenvedett,rá 5-6 hétig nem számíthat egyesületünk,gyors gyógyulást kívánunk neki. Antal eltiltása viszont lejárt,Fekete és Tajti játékára azonban,ezen a hétvégén sem számíthatok.
Tipp

Ezen a héten Farkas Gedeon a Varsányi Pincészet Kft ügyvezetője egy üveg bort ajánl fel annak, aki helyesen tippeli meg a hétvégi ESE - Sényő mérkőzés számszerű eredményét. Tippeket, névvel és E-mail címmel kérem a szurkoloesse@gmail.com –ra. Több helyes válasz esetén sorsolással döntünk a nyertes személyéről.

Hajrá ESE! Miért? Azért, mert EGER!

Mestermérleg
Vígh Ferenc: Nem játszottunk jól,közel sem úgy mint a múlthéten. Több játékosom is közepes teljesítményt nyújtott,de óriási fegyvertény,hogy így is három ponttal távoztunk a nyírségből. Dolgoznunk kell tovább úgy mint eddig is és a helyzetekre sokkal jobban kell koncentrálni. Ez visszatérő hiba már nálunk sajnos,helyzetekben pedig ma sem volt hiány,több volt nekünk mint a hazaiaknak ezért nem érdemtelen a győzelmünk.
Hoppá, hoppá

Egy újabb megérdemelt győzelemmel araszolunk a bentmaradás felé!

Nyírbátor - ESE 0:1 (0:0)

Gól: Gresó

Eger: Konyecsik – Debreczeni(Busai), Lakatos, Pataki, Lőrincz – Galambosi, Farkas, Titkó, Gresó(Rjaskó), Bohus – Benke (Vajda)

Nótás Attila: én úgy gondolom, hogy ez a forduló sem lesz egyszerűbb

Megkértem Nótás Attilát, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen az NBIII Keleti csoport, következő forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!

Lőrincz Patrik

-Hogy sikerült a beilleszkedésed a csapatba?

- Szerencsére könnyen ment a beilleszkedés mivel a csapattársak is nyitottak voltak arra hogy befogadjanak és én is mindent megtettem a felkészülés alatt hogy bebizonyítsam, hogy itt a helyem.Több játékossal én már játszottam együtt például Gresó Matyival, Mikolka Márkkal, Galambosi Mátéval, ezáltal is könnyebb volt az én helyzetem.

-A városról mi a véleményed?

-A városról mindig is az volt a véleményem,hogy csodálatos és egyben barátságos is.Mivel én miskolci születésű gyerek vagyok ezért életemben többször is jártam ezért nem volt ismeretlen a környezet.

-Milyen eredményt vársz a csapattól Nyírbátorban?

-.A nyírbátori meccsel kapcsolatban bizakodó vagyok, véleményem szerint az első meccs/győzelem lökést adott a csapatnak és mindenki próbálja kihozni a maximumot magából.Én győzelmének szeretnék hazatérni Nyírbátorról!

Szavazás
Gyöngyös - ESE

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

igaz 
08.19 09:40
igaz, igaz, bár ma lehet az 3 is. Na meg 5-re vagyunk a kieső helytől...

dax 
08.19 05:05
Nyugi, 1 pontra vagyunk az első helytől. Eddig így is szép. Smile

te 
08.18 20:28
A kapus nem tehet a vereségről

en 
08.18 19:27
Sajna 2-3

CSAK 
08.18 17:42
Állás?

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség