Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 543
Aktiválatlan tagok: 0
Legújabb tag: Hopp

Látogatók ma: 122
Látogatók tegnap:477
Összes látogató: 1221950

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Sütő Szilárd
Kugler Gyula
Honlapunk megszerezte a fedés látványtervét
Varsányi pincészet

Ezen a héten Farkas Gedeon a Varsányi Pincészet Kft ügyvezetője egy üveg bort ajánl fel annak, aki helyesen tippeli meg az Eger SE - REAC  mérkőzés, számszerű eredményét. Tippeket, névvel és E-mail címmel kérem a szurkoloesse@gmail.com–ra. 

Több helyes válasz esetén sorsolással döntünk a nyertes személyéről. (+18)

Összefoglaló
Sima vereseg

UTE II - Eger SE

3:1 (0:0)

Gól: Balázs Patrik

Varga Iván: szeretném megköszönni Béres Misi barátomnak

A Hatvan elleni hazai mérkőzés előtt Zágonyi Sanyi barátommal végezhettük el a kezdőrúgást. Az alkalmat megragadva ezt itt is szeretném megköszönni Béres Misi barátomnak, hogy kitalálta és kivitelezhetővé tette azt, hogy az Eger SE hazai mérkőzései előtt egykori egri játékosok végezhetik el kezdőrúgást. Felelevenítve ezzel a régmúltat és az akkor elért szép sikereket. Sanyival örültünk annak is, hogy „szerencsét hoztunk a csapatnak” és az Eger SE, ha minimális különbséggel is, de megnyerte ezt a megyei rivális elleni rangadót, a szépülő és megújuló Szentmarjay stadionban. Valljuk be, nem volt könnyű győzelem, de a csapat megtett mindent, hogy ez a siker valóra válhasson. Vasárnapi matiné - délelőtt 11-kor - következik az Újpest ellen Budapesten. Legalább olyan nehéznek ígérkezik ez az összecsapás is, mint volt a Hatvan elleni „derby”. Reméljük, hogy a jövőben a gárda stabilan tudja hozni azt a teljesítményt, amit mutatott a második félidőben a Hatvan ellen, mert azzal a játékkal sok ellenfél ellen megszerezhető lesz a győzelem és az értük járó bajnoki pontok is.  

 

 1. ÚJPEST FC II – EGER SE

A lila-fehérek idegenben halványabbak, mint hazai pályán, ezt jól mutatja a szereplésük is, ami elégé hullámzó. Legutóbb Cigándon kaptak ki. Az egriek egy remek kontratámadás után találtak be a hatvaniak kapujába, ami nagyon fontos három pontot ért. Amennyiben Újpesten is ilyen játékkal rukkol elő a csapat, akkor biztos, hogy nem ismétlődik meg a korábbi, Budapesten lejátszott egymás elleni eredmény, amikor a lilák nyertek 3-2-re.

HAJRÁ EGER SE!!!

Ősszel: 1-0 Eger SE

Tippem: 1-2

 

2. DEAC – DVTK II F4R

Az egyetemisták a Tiszafüreden hagyott két ponttal lépéshátrányba kerültek a dobogóért vívott versenyfutásban. Vasárnap javíthatnak a diósgyőri fiatalokkal szemben. A DVTK tartalék kevés gólt szerez idegenben, ennek következménye a gyengébb szereplés. Most is kicsi az esélye annak, hogy pontot vagy pontokat szerezzenek.

Ősszel: 4-1 DEAC

Tippem: 1-0


3. KISVÁRDA II – PUTNOK FC

Azt gondolom, a tavasz mérkőzése lesz Kisvárdán!!! A győztes csapat mindenképpen lépéselőnybe kerül a bajnoki címért folyó versenyben. A Várkerti-vitézek nehezen nyertek a DVTK otthonában, míg a borsodiak simán a REAC ellen. Nehéz győztest tippelni, ezért a döntetlennek van a legnagyobb esélye.

Ősszel: 1-1

Tippem: 2-2

 

4. FC HATVAN – DVSC II

A Zoran Spisljak-csapat Egerben kapott ki egygólos meccsen. A látottak alapján a játékukkal nem volt semmi baj, de most elmaradt a „szokásos” 11-es gól. A Loki a forduló meglepetését okozva kapott ki Debrecenben a kiesés elől menekülő SBTC csapatától. A Népkertben nem mehetnek biztosra a hazai környezetben mindenkire veszélyes gárda ellen.

Ősszel: 4-0 DVSC II

Tippem: 1-1

 

 5. KARCAGI VSE – GYÖNGYÖSI AK

A karcagiak komoly hullámvölgyben vannak, ezt csak egy győzelemmel lehetne megtörni, amire van esély a sereghajtó ellen, de tudjuk, hogy ilyen esetben még a kötelező három pontot is nagyon nehéz megszerezni. Az őszi eredménynek most is a vendégek örülnének jobban. A Gyöngyös csapata hétről-hétre már csak az önbecsüléséért játszik.

Ősszel: 1-1

Tippem: 1-0

 

6. SALGÓTARJÁNI BTC – TISZAÚJVÁROS FC

Mindkét csapat megnyerte az előző fordulóban a soros mérkőzését. A nógrádi fiatalok nagy skalpot gyűjtöttek be Debrecenben a Loki legyőzésével, míg a Tisza-partiak otthonukban fektették két vállra a Karcagot. Nagy csata várható a Szojka Ferenc stadionban.

Ősszel: 4-0 TFC

Tippem: 1-1

 

7. REAC – CIGÁND SE

A REAC tavasszal mindössze egy pontot szerzett, ami miatt már kieső helyen vannak. Egyre távolodnak a riválisok a tabellán. Amennyiben a hétvégén valami csoda folytán nem okoznak meglepetést, akkor lassan megpecsételődik a sorsuk. Bogdanovicék a hatvani fiaskó után hazai pályán javítani tudtak az Újpest legyőzésével és így továbbra is a dobogón vannak.

Ősszel: 3-0 Cigánd

Tippem: 0-3

 

8. SÉNYŐ FC SELYEM-BER – TISZAFÜREDI VSE

Mindkét csapat rendkívül nehéz helyzetben van. A szabolcsiak, ha nyerni tudnak riválisuk ellen a hétvégén, akkor nagyot léphetnek a bennmaradás felé. A Tisza-partiaknak is létszükséglet a három pont megszerzése és erre az utóbbi hetek formája és eredményessége jó alapot adhat.

Ősszel: 2-1 Sényő

Tippem: 1-0

Beharangozó

Grósz Ákos:

A Hatvan csapata ellen mutatott második félidei játék, már az őszi szezon végi Egert juttatta eszünkbe, alakul a játék, a dinamika is jobb volt. Ez a lendületes előre játék maradjon, mert ugye a foci a nézők szórakoztatására van, már se előre, se hátra nem mozdulhatunk sokat a tabellán, teher nélküli látványos focival 0-3 -as győzelmet várok. A következő hazain pedig jó lenne már látni egy olyan Verebes féle letámadós, labdaszerzős, dinamikus, látványos, támadó focit, az eredménykényszertől megszabadulva.

 

Sashalmi Árpád:

A Hatvan ellen a második félidő egész jó volt, megérdemelt a győzelem. Remélem, megmarad a biztató forma és idegenben is jó eredményt érünk el. Tippem 1-1

Vermes Róbert:

A Hatvan elleni meccstől tartottam, a megyei rangadóból mostanában nem mi jöttünk ki eredményesen. Sikerült itthon tartani a három pontot, ami remélem azt is jelenti, hogy a csapat formája újra felfelé indul. Nincs válogatott szünet, így az Újpest fiókcsapatában reményeim szerint nem lesz visszajátszó. A tabellán egymás előtt-mögött álló két csapat mérkőzésén remélem, meglepjük az ellenfelünket! Hajrá Eger!

Farkas Péter:

A Hatvan elleni meccsen látszódott a legnagyobb javulás a tavaszi szezonban. Fiúk itt már felszabadultan játszottak és tudták mikor kell megnyomni a meccset. A nézőtéren folyamatosan ment a szurkolás, dobolás, megafonos és vuvuzellás biztatás. A nézők közül egyre többen váltak igazi szurkolókká és a meccs végén megköszöntük a hozzánk érkező egri játékosoknak a szép focit. Hajrá Eger, Hajrá ESE.

Varsányi pincészet

A Farkas Gedeon által felajánlot üveg bort, a Hatvan elleni mérkőzés eredményt eltaláló, Dr. Molnár László egri szurkolótársunk nyerte.

Köszönjük a felajánlást és  gratulálunk a nyertesnek!

Összefoglaló
Győzelem

Megérdemelt győzelem

Eger SE - Hatvan 1:0 (0:0)

Gól: Oláh B.

Ott a helyed!

A csapatnak szüksége van rád is!

Részben megújult lelátó!

Szabad nap van!

Megyei rangadó!

Nincs kifogás!

Nincs szüret!

Varga Iván: megyei rangadó következik

Megkértem Varga Ivánt, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen az NBIII Keleti csoport, következő forduló eredményeire.

Egy nagyszerű sorozat szakadt meg Salgótarjánban. Tíz mérkőzés után talált legyőzőre az egri csapat. Az elmúlt mérkőzéseken tapasztaltak alapján ez már várható volt, hogy előbb-utóbb eljön ez az idő is, amikor vesztesként kell elhagyni a pályát, de ennek nem most kellett volna bekövetkeznie. Ez egy elszalasztott lehetőség volt a csapat részéről, mert győzelmi esélyekkel utazott Salgótarjánba, főleg úgy, hogy a hazai alakulat, a korábbi összecsapásainak az eredményei alapján nem mutatott semmi biztatót. Emiatt is lehet fájó ez a vereség.

Viszont itt a következő mérkőzés, hogy a csapat javítani tudjon, hiszen megyei rangadó következik, az FC Hatvan legénysége vizitál a Szentmarjay-Stadionban. Mindenki tudja, hogy ezek a találkozók általában három esélyesek, mert az ellenfelek minden téren nagyon felkészülnek egymásból, hogy minél jobb eredményt érjenek el. Igazi varázsa van az ilyen meccseknek. Ráadásul elkészültek a lelátón is a székek helyretételével, bár nem tudni, hogy lehet e már használni ezeket. Mindenesetre a látottak alapján jobban fog kinézni a stadion, mint korábban. Reméljük, hogy a csapat is felnő a feladathoz és megnyeri ezt a nagyon fontos mérkőzést, ami három pontot ér.

 

1. EGER SE – FC HATVAN

A hazaiak vereséget szenvedtek az SBTC otthonában, ami kicsit fájó, mert szükséges lett volna a három pont a kiesés elől menekülő hazaiakkal szemben. Viszont az edzői nyilatkozatok alapján megérdemelt volt a nógrádi győzelem. A megyei rangadón sokkal több kell, ha nyerni akar az Eger. Ez nem lesz könnyű, mert a vendégek két élcsapatot is legyőztek, ami önbizalmat adhat nekik az egri összecsapásra. Legutóbb nyerni tudtak a Szentmarjayban (1-5).

Az egrieknek a visszavágás is adhat egyfajta plusz motivációt, de mindenben sokkal jobban kell teljesítenie a csapatnak az eddig látottakhoz képest.

HAJRÁ EGER SE!!!

Ősszel: 1-1
Tippem: 2-1

 

2. DVTK II – KISVÁRDA II

A tartalék-csapatoknál soha nem lehet tudni, hogy kik azok, akik visszajátszanak az első keretből. A DVTK legutóbb Rákospalotáról hozta el a három pontot. A hétvégi matinén lényegesen nehezebb dolga lesz a hazai pályán váratlanul vereséget szenvedő Várkerti-vitézekkel szemben, akiknek valóban „pünkösdi-királyság” volt a tabella vezetése.

Ősszel: 1-0 Kisvárda

Tippem: 1-3


3. CIGÁND SE – ÚJPEST FC II

A borsodiak meglepetésre kikaptak a hatvaniak ellen (1-0). A lilák gólgazdag mérkőzésen, a hosszabbításban lőtt góllal szereztek egy pontot az ismét élre ugró Putnoktól (3-3). Nagy csata várható az egymás közötti találkozójukon, de a lilák idegenben halványabbak, mint otthon.

Ősszel: 4-0 Cigánd

Tippem: 2-1

 

4. PUTNOK FC – REAC
A Putnok egy hosszabbításban kapott góllal vesztett két pontot az újpesti fiatalok ellen. A hétvégén ismét egy fővárosi csapat lesz az ellenfél, de azt gondolom, hogy a papírforma érvényesülni fog és sima hazai győzelem születik. A REAC még nem nyert tavasszal mérkőzést, legutóbb hazai közönség előtt kaptak ki a DVTK-tól és folytatják a mélyrepülést egyenesen a kiesés felé.

Ősszel: 2-0 Putnok

Tippem: 3-0

 

5. TISZAFÜREDI VSE – DEAC

A Tisza-partiak hatalmas meglepetésre nyerni tudtak idegenben a Kisvárda ellen. Barzsóéknak ezt kell folytatniuk, ha előrébb akarnak jutni. Viszont a két egymásutáni győzelem egyértelmű javulást mutat. Szerintem az őszi eredménnyel maximálisan elégedettek lennének. Az egyetemisták legutóbb kiütötték a Sényőt és tovább harcolnak a dobogóért.

Ősszel: 2-0 Tiszafüred

Tippem: 3-1

 

6. GYÖNGYÖSI AK – SÉNYŐ FC SELYEM-BER

A Gyöngyös továbbra is reménytelenül szerénykedik az utolsó helyen. Az egri pontszerzést követő mérkőzésein még gólt sem sikerült szerezniük. A szabolcsiak csúnyán kikaptak a DEAC-tól, ahogy mondani szokták, kaptak egy „50 fillérest”. A hétvégi heves-megyei összecsapáson javíthatnak. Rájuk is férne, mert nagyon szoros a táblázat azon része, ahol vannak.

Ősszel: 2-1 Sényő
Tippem: 0-2

 

7. TISZAÚJVÁROS FC – KARCAGI VSE

Vitelkiék simán behúzták a Gyöngyös elleni kötelezőt. A vasárnapi ellenfél azért nehezebb falat lesz, de az őszi vereségért a revans lehetősége adott a Tisza-partiak előtt. A vendégek is bekerültek egy negatív spirálba, hiszen már négy meccs óta nem sikerült három pontot szerezniük. Most is kicsi erre az esélyük.

Ősszel: 1-0 Karcag

Tippem: 2-1

 

8. DVSC II – SALGÓTARJÁNI BTC

A hazaiak az egri vereség óta négy mérkőzésen keresztül nyertek és már a dobogón vannak. Nagyon kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtanak Máté Péter vezetésével. A nógrádi alakulat menekül a kiesés elől, ezt mutatja az elmúlt hétvégi győzelmük is az Eger ellen, ahol nagyon motiváltan léptek pályára. Debrecenben alaposan fel kell kötni azt a bizonyosat, ha jó eredményt akarnak elérni. A piros-fehérek begyűjtik a pontokat és tovább üldözik a két éllovast a dobogón.

Ősszel: 1-1

Tippem: 3-0

Szavazás
ESE - REAC

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

MATYO 
04.10 10:00
Ez a jancsiszög több klubnál megbukott már, Egerben jól érzi magát mert aki tehetné nem akarja elmozdítani. / miért?/ talán majd a második félévben.

Oreg 
03.31 13:09
Mai SBTC-ESE meccsről várhatóan lesz-e élő TV közvetítés?

Szurkolo 
03.12 14:16
Stadion rekonstrukció hogy áll ? Esetleg egy szöveges , képes infót kaphatnánk?

Peter 
03.10 15:20
Hogy áll a meccs??

Oreg 
03.10 15:02
Félidő?

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség
Table 'egrifc.fusion_new_users' doesn't exist