Egri Szurkolói Oldal
Igazolások
Érkező:
Csordás Simon (?)
(Viktory FC)
Kaszás Norbert (?)
(ASE)

Távozó:
Konyecsik F.
(?)
Rjaskó V.
(?)
Pataki Zs.
(?)
Czéh M.
(?)
Kovács G.
(?)
Bohus P.
(?)
Kacsó A.
(?)
Lakatos B.
(J.berény)
Tabella
Gólszerzők
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
Jó hír Mátéról!

Előzmény: Orvosi utasításra koponya CT vizsgálatra küldtek, ahol kiderült, hogy egy értágulat van a koponyámban. Közben az is kiderült, hogy ez egy velem született dolog, amivel egyéb problémám nemigen volt és ezekután sem lesz. Pénteken még vár rám egy MR vizsgálat, amit csak a biztonság kedvéért kell elvégezni, hogy kizárjanak esetlegesen minden más problémát.

Jelen: Hála Istennek az MR nem mutatott ki semmi kórosat! Szóval én már elkezdtem az alapozást, hogy behozzam azt, ami az ősszel kimaradt nekem.

Tudtad?

Tudtad, hogy csak három játékosunk lépett minden mérkőzésen pályára?

Ha kíváncsi vagy rá, ki hány mérkőzésen szerepelt, akkor kattints a részletekre!

Harmati Péter: Őszi értékelés

A lényegi dolgokat korábban többször is elmondtam. Előre ezt az eredményt aláírtam volna, de így menetközben van bennem hiányérzet.

Minden véleményt elfogadok ami a klubbal és a felnőtt csapattal kapcsolatban megfogalmazódik, de tudni kell, hogy a teljes igazság ismeretében lehet csak igazi véleményt alkotni. Lehet szidunk egy játékost miért csinálta azt amit, közben nem tudjuk milyen utasítást kapott. Mondhatjuk az edző miért nem játszatja a játékost, közben ő kérte a pihenőt. Kritizálhatjuk a vezetőt – s igaz is sok minden – de vannak, amire nem vagyok ráhatással. Egy biztos: mindannyian jót akarunk, sikert elérni. Ahogy Feri korábban mondta tavasszal mindig jobban szerepelnek a csapatai – reméljük így lesz. A csapat képes rá … meglátjuk. Én bízom a támogatásban is, hogy mind a fő tulajdonos, mind az önkormányzat, s mind a támogatók látják bennünk a lehetőséget. Úgy érzem valami megmozdult, s lesz folytatása az elkezdett útnak. Egy biztos: az a pár ember, aki jó szándékkal a csapat mellett van óriási erőt ad mindenkinek. S ha kevesen is vannak, de óriási löketet jelent. Nekik külön köszönet!

Én az év végi jókívánságot mindenkinek (játékosoknak, edzőknek, segítőknek, munkatársaknak, sportiskolai dolgozóknak, önkormányzati segítőknek, támogatóknak, tulajdonosoknak és SZURKOLÓKNAK, SZURKOLÓI OLDALNAK) küldöm, s legyen nagyon BOLDOG ÜNNEPÜK !!!

Új csoport alakult!

A holtidény jó arra, hogy visszaemlékezzünk, értékeljünk, de a szurkolók akár másra is használhatják a pihenőidőt. Nem nagy dolog, de mégis megemlítjük, már csak azért is, hogy bizonyítsuk, nem csak a negatív hírek, de jók is léteznek az egri foci körül: Az egri szurkolók egy kis csoportja évek óta összeül ilyenkor karácsony táján, megbeszélik a világ nagy dolgai mellett az ESE elmúlt évét, anekdotázzanak, latolgatják a jövőt. A csoport tagjai a napokban minden kötöttség és formalitás nélkül nevet adtak maguknak. A nem kifejezetten agg, mégis már nem a 20-as éveikben járó szurkolók az öreg egriek szurkolói csoportja elnevezést, röviden ÖREGriek nevet választották a szurkolók keresztségében. Nincs ezzel különösebb céljuk, inkább egyfajta összetartozásukat fejezi ki a névadás. A csoport amellett, hogy bízik abban, hogy minél több jó meccset láthat a nagyérdemű a remélhetőleg minél előbb megújuló Szentmarjay Stadionban, baráti társaság is. Amellett, hogy ahogyan tudjuk a csoport nem zárt, ahhoz - szigorú felvételi procedúra mellett – akár csatlakozni is lehet, jó lenne minél több ilyen, vagy ehhez hasonló szerveződésről beszámolni.

A csoportnak jó szórakozást, a kerekasztal beszélgetéshez jó sört, magunknak pedig minél több hasonló szerveződést kívánunk. (Mivel nem kaptunk felhatalmazást a csoport alapítóitól nevük feltüntetésére, így csupán keresztnevük kezdőbetűjét írjuk: A., Cs., T., P., L.) Rövid cikkünknek sincs más célja, mint hogy aláhúzzuk, a szurkolók többször bizonyították már, igenis szeretnének focit (persze a lehetőségekhez képest minél magasabb szintűt) Egerben, azonban támogatják a mindenkori csapatot a legnehezebb időkben is!!! Elég, ha a Vígh Ferencnek történt gyűjtésre gondolunk, de ez a kis történet is jól példázza ezt.

Tudtad?

Egri gólszerzők helyezései a keleti csoportban.

A legtöbb gólt elérő játékosunk, Gresó Mátyás volt öt góllal, amivel a 12. pozíciót foglalja el a Keleti csoportban. A kétgólos Farkas, Kacsó, Lakatos hármas holtversenyben az 50. helyre futottak be. Az öt egygólos játékosunk névszerint, Antal, Fekete, Kovács, Titkó és Vajda a 85. helyen telel a góllövő listán.

Kerékgyártó Tamás: Elindult a Megmozgatlak!

Hosszú szervező munka után november közepén elindult Eger új, rekreációs sporttevékenységgel foglalkozó sportegyesülete, a Megmozgatlak! Az egyesületbe jelentkező gyermekek a labdarúgáson kívül a kézilabda és a kosárlabda alapjaival is megismerkedhetnek, e mellett játékos atlétikai gyakorlatokat is kipróbálhatnak. Az első óvodás csoport az első két hétben elérte a maximális 12 főt!

Januártól újabb 3 óvodás csoport indul! Jelentkezz most, ide kattintva!

 Tamás, minden érdeklődőt szeretettel vár, nemtől és kortól függetlenül!

Hatvanban is tudják azt, amit Egerben még mindig nem!
Az FC Hatvan évzáróján, MEGJELENT A VÁROS POLGÁRMESTERE IS, ahol Horváth Richárd, ki is fejtette, hogy a képviselő-testületben mindig parázs vita zajlik az FC Hatvanról, de ők rendületlenül segítik az egyesületet és tudják, hogy minden sikeres pályázattal a klub mellett a városi vagyon is gyarapszik.
Segítség, ha jó tanácsra lenne szükség!
Vígh Ferenc: őszi értékelés
A szezon kezdete előtt óvatosan beszéltem és tartottam a magasabb osztályú megmérettetéstől. Nem azért, mert nem bíztam a jétékosaimban. Inkább azért mert nem tudtam mire lehet képes az a mag aki a megyei keretet adta és kiharcolta az osztályozón az NB-s szereplést. Sok olyan ember maradt aki keveset vagy még egyáltalán nem játszott magasabb osztályban. Felkészülési mérkőzéseink során igaz többször jól és eredményesen játszottunk a magasabb osztályú ellenfeleink ellen, de ez nem egy-egy meccs, ez már egy teljes bajnokság. Minden mérkőzésünk nyílt volt és háromesélyes erre büszkék lehetünk. Sok új játékos érkezett a nyáron, talán több is a szükségesnél, bő lett a keretünk, de ezt előre nem tudhattuk, hogy a sérüléshullám és az eltiltások is elkerülnek majd hála az istennek minket. Jól kezdtük a szezont sorra szereztük a bravúros pontokat és ha ki is kaptunk akkor az a rutintalanságuknak volt köszönhető. Aztán jött az ominózus diósgyőr mérkőzés, ami után megszakadt valami. Érthetetlen volt a második félidőben nyújtott játékunk. Nagyon elfáradtak a srácok a szezon hajrájára fejben ezt elismerem. Mindennel próbálkoztam, hogy visszataláljunk az előtte lévő eredményes útra. Sajnos nem sikerült, pedig a helyzeteink megvoltak szinte minden héten, de a jobbnál jobb lehetőségeket is el tudtuk puskázni. Ez bizony csak a koncentráción múlott! Hosszú és idegileg is fárasztó éven vagyunk túl. Összeségében eredményes is volt, mert a tervezett pontokat megszereztük, de jócskán lehetett volna több pontunk is. A keret szűkítés miatt nem lesz egyszerű dolgunk a tavasszal. Szükségünk lesz egy csatárra és egy jó felkészüléssel ki kell harcolnunk a további NB3-as szereplésünket. Voltak jobb és gyengébb teljesítmények is, külön nem szeretnék senkit kiemelni egyik oldalról sem. Mi egy csapat vagyunk, mindenki tisztában van a saját maga képességével és,hogy abból mennyit mutatott az őszi mérkőzések során. Köszönjük a szurkolóinknak az egész évben nyújtott töretlen bizalmukat irányunkba és a szurkolást. Valamint azon embereknek akik bármilyen formában segítették munkánkat. Külön köszönet Harmati Péternek aki nélkül most nem beszélhetnénk egri labdarúgásról! Kívánok a csapat nevében is Áldott Boldog Békés Karácsonyi Ünnepeket és Eredményes Egészségben Gazdag Boldog Új Évet mindenkinek!
Hmmm.........

Előzmény:

-2015 Január, Cseh László Egerbe igazolt! Habis László elmondta: az egri közgyűlés csütörtökön egyhangúlag megszavazta, hogy négymillió forinttal támogatja Cseh László felkészülését, de mint hozzátette, az idén 12 millió forint szükséges az úszó edzésprogramjához, ezért több szponzorral tárgyalnak a maradék összeg előteremtéséért. (Szinte másnap meg lett a pénz!)

Jelen:

-2018 December. Cseh László a 2018-as évben egyetlen érmet sem nyert nemzetközi szinten! 2018-ban soha semilyen sajtó, vagy média nem hozta Cseh László nevét összefüggésbe Eger városával. Egyáltalán látta valaki Cseh Lászlót?  

Tudtad?

Csapatunkban az ősz folyamán 22 játékos lépett pályára.

Antal Zs., Benke N., Bohus P., Busai B., Czéh M., Debreczeni D., Farkas K., Fekete V., Galambosi M., Giák T., Gresó M., Kacsó A., Konyecsik F., Kovács G., Lakatos B., Lőrincz P., Mikolka M., Pataki Zs., Rjaskó V., Tajti B., Titkó K., Vajda Á.

Vígh: a szurkolók részéről kaptuk a legtöbb figyelmet

Az NB III. Keleti csoportjában újoncként a 11. helyről várhatja a tavaszi folytatást az Eger SE csapata. Az őszi 16 mérkőzés értékelésekor Vígh Ferencvezetőedzőt arra kértük, mondja el, mi jelentette számára az idény során a…

Kattints a részletekre!

Edzőmeccs
Következik:

2019.01.19. 15:00

ESE
-
Taksony
Felkészülés
Felkészülési mérkőzések:
01.19. szombat, 15:00
ESE - Taksony (?:?)
01.21.hétfő, 11:00
ESE - Gesztely (?:?)
01.26. szombat, 15:00
ESE - T.füred (?:?)
02.06. szerda, 16:00
SBTC - ESE (?:?)
02.09. szombat 15:00
ESE - Hatvan (?:?)
02.13. szerda, 17:00
M.kövesd - ESE (?:?)
02.16. szombat, 11:00
Putnok - ESE (?:?)
02.23. Szombat, 13:00
ESE - Losonc (?:?)
Szavazás
Te kit igazolnál?

Kapust

Védőt

Középpályást

Csatárt

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

NA 
12.15 21:37
[Link megnyitása]

NA 
12.15 21:37
Biztató cikk! De majd ha megépült a stadionunk, akkor elhiszem! Érdekes,hogy Salgótarján beelőzött! Tavaly volt olyan pont, amikor fel akarták számolni a labdarúgást!Ahhoz képest 2 stadiont is kapnak! Érdekes!DDDD És a cikk: [

es 
12.15 18:55
Hajrá Eger!

bela 
12.15 12:23
Szerintem, amikor elhagyta az Eger táblát a városházán konfetti szórtak tűzijátékoztak hátra szaltó kaja pia, miegymás. Azért csak megspórolnak évi több tíz millát. Persze NA ne hidd, hogy ezt valaki megkapja Egerben. Ez csak idegeneknek jár és csak akkor ha nem tesz le semmit az asztalra. Az egri gyerekek meg le vannak ejtve.

NA 
12.14 18:49
Elköszönt ma Cseh Laci! Megy vissza Pestre! Pár tízmilliót lehúzott,utolsó évben semmit nem nyert! természetesen úgy búcsúztatták, mint ha a köztársasági elnök távozott volna!... A felszabaduló milliókat remélem egy komoly sportágnak adják! (Flórball, ökölvívás, íjász...)

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
12.16 09:46 - Jó hír Mátéról!
Nos, ez tényleg jó hír

12.14 07:27 - Harmati Péter: Őszi értékelés
Kitartást

12.09 19:28 - Hmmm.........
Fingjuk sincs ezeknek semmiről. A lényeg, hogy ...

12.09 11:48 - Hmmm.........
Gondolom a következő csillag az övé lesz, mert ...

12.09 10:34 - Hmmm.........
Ilyen az, amikor milliókat keresel edzőstül.......

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség