Egri Szurkolói Oldal
Következik
Következik
Eger, Szentmarjay stadion
Magyar Kupa, 6. forduló

2017.09.20. 15:00

ESE
-
Testvériség SE
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 543
Legújabb tag: MichDieway

Látogatók ma: 60
Látogatók tegnap:293
Összes látogató: 475038

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Értékelés szurkolói szemmel

Kérésemre, a Borsodnádasd elleni mérkőzést megtekintő T. László szurkolótársunk értékelte a csapatunk teljesítményét.

Kattints a részletekre!

TV Eger
A TV Eger jóvoltából IDE kattintva megnézhetitek az ESE - Borsodnádasd mérkőzés összefoglalóját és értékelését.
Tipp

Ezen a héten Farkas Gedeon a Varsányi Pincészet Kft ügyvezetője egy üveg bort ajánl fel annak, aki helyesen tippeli meg a hétvégi ESE - TSE kupamérkőzés számszerű eredményét. Tippeket, névvel és E-mail címmel kérem a szurkoloesse@gmail.com –ra. Több helyes válasz esetén sorsolással döntünk a nyertes személyéről.

Hajrá ESE! Miért? Azért, mert EGER!

MK beharangozó
Vígh Ferenc: Szép teljesítmény kijutni a főtáblára, de a neheze most jön. Mindenki arról beszél kedvezett nekünk fortuna. A véleményem az itt már nincs könnyű ellenfél, egy mérkőzésre mindenki fel tudja magát szívni. Egy masszív fiatal fővárosi csapat érkezik hozzánk, közöttük sok olyan játékos van akik első osztályú utánpótlás csapatoknál nevelkedtek. Mindenkitől maximális koncentrációt várok, mert csak akkor lehetünk eredményesek ha teljes erőbedobással játszunk.
Kónya Richárd

A Farkas gedeon által felajánlott 1 palack bort, ezúttal Kónya richárd nyerte. 

Köszönjük a felajánlást és gratulálunk a nyertesnek!

Hajrá ESE! Miért? Azért, mert Eger!

Mestermérleg
Vígh Ferenc: Kemény hetek vannak mögöttünk és a következő napokban is sűrű lesz a programunk. Ezért az előző héten egy kicsit vissza vettünk az edzés intenzitásából. Szerencsére ez nem látszott meg a csapaton és ha néha rossz döntéseket is hoztunk a pályán, azért vezettünk több szép támadást is. Az ellenfél kapusának védései, valamint a kapu előtti koncentráció miatt nem sikerült a nagyobb arányú győzelem.
   
Nagy G. után Sebe M. is távozik

Most kaptam a hírt, miszerint csapatunk egyik kiváló játékosa Sebe Márk egyetemi elfoglaltsága miatt felhagy a labdarúgással. 

Sok sikert a magánéletben, és köszönjük amit eddig az Eger csapatáért tettél.

Öntsük tiszta vizet a pohárba!
A napokban több olvasónk is nehezményezte, hogy csapatunk egyik játékosa Fekete Viktor a bajnokságot itt hagyva a strandfoci válogatottal külföldre utazott, veszélybe sodorva ezzel a Borsodnádasd elleni győzelmet, sőt egyesek már odáig jutottak, hogy azt mondták, akár a feljutásunkat is. Nos, ami valójában történt az nem más mint egy előre megbeszélt egyezség része. A történet ott kezdődött, hogy amikor az egyesületünk vezetői megkeresték Viktort, hogy segítsen csapatunknak kiharcolni a megye I-es bajnoki címet, ő azonnal és örömmel igent mondot. Viszont voltak kikötései. Azonnal vázolta, hogy ő strandfoci válogatott így a 37. héten esedékes mérkőzésünkre a válogatottbéli elfoglaltsága miatt nem tud megjelenni. Továbbá közölte azt is, hogy amíg a 37. hét le nem telik, csak heti háromszor tud megjelenni edzésen, sőt a 35. és 36. héten csak heti egyen, a válogatott felkészülése miatt. Cserébe ígérte, hogy addig is mindent megtesz a csapatért, a 38. héttől 100 %-an számíthatnak rá, és ami a lényeg, hogy eddig a napig, azaz a 37. hét végéig semmiéle járandóságot nem kért, azaz ingyen segíti az ESE csapatát. A vezetőségünk elfogadta az egyezséget és ilyen feltételek mellet is úgy döntöttek, hogy nagy hasznára lehet a bajnoki cím megnyerésének rögös útján. Röviden erről szól a történet és ha a rúgott gólokat megnézzük akkor úgy érzem nem döntött rosszul a szakmai stáb. Viktort meg a legkevésbé kell bántani, hiszen ő nem árult zsákbamacskát és igencsak korrekten és egyedülálló módon szinte csak grátisz vett eddig részt a gyakorlásokon illetve mérkőzéseken.
Sima
Általános képek: vighferi.jpg

A helyzeteink töredékét értékesítve is simán nyertünk:

ESE-Borsodnádasd 5-0 (2-0) Gólszerzők: Busai (2), Benke, Debreczeni, Antal

Csapatunk helyzetkihasználása hagyott kivetni valót maga után, de így is átvettük a vezetést a tabellán!

Legjobbunk: Vígh Ferenc

Tipp

Megkértem Nótás Attilát, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen a hétvégi forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!

Fekete Viktor nélkül a hétvégén

Szeptember 14-17. között az olaszországi Terracina városában lép pályára a Fekete Viktort is soraiban magyar strandlabdarúgó-válogatott, hogy a Promotion Final során kivívja a feljutást az A-divízióba. 

Sok sikert Viktor!

Szavazás
Heréd - ESE

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég gxőzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

vege 
09.16 18:04
5-0

keleti04 
09.16 16:57
Valaki tud eredményt? Mennyi a félidő?

farkas 
09.16 11:36
N.A. ! Isten őrizz, hogy elsőnek tekintsem az ESE érdekeit, a strandfoci a világ legfontosabb eseménye !!! Az EGer ráér majd feljunk 5-6 év múlva ...

NA 
09.15 18:13
farkas! Ugye te sem gondolod komolyan,hogy egy több éves válogatott mezt és EB elitbe jutás esélyt lemond egy Borsodnádasd meccsért! Örülj már, hogy van egy olyan játékosunk, aki még számít valahol...és a bajnokságban is rúgja a gólokat! Ne őt bántsuk már!

farkas 
09.15 06:39
Már megint az a k......t strandfoci ?! Az ESE CSAK UTÁNA . Ennyit az egész egrifoci komolyságáról ... Elkeserítő.

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség