Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 543
Legújabb tag: MichDieway

Látogatók ma: 197
Látogatók tegnap:0
Összes látogató: 297679

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Adó 1%
Kérjük adója 1%-ának felajánlásával támogassa az Egri Sportcentrum Labdarúgó Sportegyesület munkáját!
Adószámunk: 18592144-1-10
Egyebek
A nap vicce

Győzelem

Csapatunk kemény csatában, hátrányból fordítva tartotta itthon a három pontot, így továbbra sincs veszélyben az esüstérem!

Busai és Tóth két perc alatt fordította meg az eredményt!

ESSE - Gyöngyöshalász 2:1 (0:0)

Továbbjutás

Csapatunk ma  Szentmarjay stadionban 3:1-es győzelmet aratott a Pétervására csapata ellen, így tovább jutott a kupában.

ESSE - Péterására 3:1 (0:1)

Te Szedd!: fát ültettek a sportpályán

Fát ültettek a felsővárosi sportpályán a körzet képviselői, a városgondozás és az egri sportiskola munkatársai.

IDE kattintva nézhetitek meg a Városi televízió riportját.

Közlemény
Jövőhéten szerdán, azaz 2016.05.04 , 13:00 órától DVTK és az Egri Sportcentrum SE közös sajtótájékoztatót tart. Helyszín: Eger Hotel.
Értékelés játékos szemmel!

Szécsi Attilát kérdeztük, hogyan látta testközelből az ESSE család Megye III-as csapatának mékőzését.

ESSE II - Atkár 0:1 (0:1)

Kattints a részletekre!

ESSE - Közérdekű közlemény
Harmati Péter: A médiában több helyen is megjelent, hogy a diósgyőri milliárdos mentheti meg az egri focit. A napokban felhívott az adott újságíró, s kérdezett afelől, hogy látta új céget alapított az adott két szervezet, s mik várhatók, röviden említettem a dolgokat, de érezhető volt, nem teljesen értette meg a mondandómat. Legfőképpen azt nem, hogy mit kell most megmenteni az egri focin. Két éve kellett. Most már tovább fejleszteni kell azt. S nem csak azért mert mi magunk már nem tudnánk tovább lépni, hanem azért mert gyorsabban, nagyobb léptékben, s a hátráltató körülmények – amiket mi adottságunknál fogva nem tudunk megszüntetni – gyorsabb megszüntetése miatt. Van, akik el akarják vinni a gyerekeinket mert akadémiai rendszert szeretnének csinálni, az önkormányzatnál is vannak olyanok, akik nem jó szemmel nézik a focit. Bízom abban, hogy ezen hangokat a diósgyőri szerepvállalás elhallgattatja. Azt gondolom egy olyan befektetőről van szó (Diósgyőri VTK) aki szakmai, bizonyított, s nem politikai és anyagi lehetőségnek nézi az egri szerepvállalást. Természetesen tartunk sajtótájékoztatót is, s ott szerettünk volna először erről beszélni, de – sajnos – figyelnünk kell egyéb olyan dologra is az érdekek miatt, amiknél fogva várnunk kellett még.
Értékelés játékos szemmel!
Kerékgyártó Tamás: A csapat minden tagja áterezte a mérkőzés jelentőségét, ennek megfelelően már a mérkőzés elején magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, és több helyzetet kidolgoztunk, ám ezek kimaradtak. A hazaiak egy ízben tudtak veszélyeztetni. A 2. félidőben góllá érett a fölényünk, de ezután számomra érthetetlenül visszaálltunk és elkezdtünk picit kapkodni. A Heves ebben az időszakbam dominálni tudott, de igazi helyzetet nem tudtak kialakítani. A mérkőzés végén újra veszélyesebbek játékot játszottunk, és a lehetőségek közül sikerült egyet gólra váltanunk egy szépségdíjas találattal. Összességében reális a 0-2-es végeredmény. Gratulálok a csapatnak és sok sikert kívánok a hevesieknek!
Lassan biztosnak látszik az ezüst!

Heves - ESSE 0:2 (0:0)

Gólszerzők: Busai Barna és Dórkó Alex

Császár Zoltán

Miként korábbi írásunkban utaltunk rá, az önkormányzati képviselők igent mondtak arra, hogy a Puskás Ferenc Stadion elbontott kétezer műanyag széke az egri stadion lelátójára kerülhessen. Kisebb közjátéka is volt az ülésnek Császár Zoltán (független) hozzászólása szerint ugyanis nemcsak székek, nézők is kellenének, mert a legutóbbi meccsre ötvenhatan váltottak jegyet.

Kattints a részletekre!

Ingyen kaptuk, ingyen is tároljuk
Harmati Péter, az Egri Sportcentrum igazgatója arról tájékoztatta a heol-t, hogy a megyeszékhely önkormányzata térítésmentesen kapta meg a kétezer ülőkét. A Sportcentrum gondoskodik a fővárosból való ideszállításról, illetve a székek tárolásáról mindaddig, amíg el nem kezdődik a beépítés.
Puskás-székek lesznek az egri stadionban
Igent mondtak a képviselők szerdán arra, hogy a Puskás Ferenc Stadion elbontott kétezer műanyagszéke az egri stadion lelátójára kerülhessen. Eger megyei jogú város közgyűlése rendkívüli ülést tartott szerdán, és igent mondtak a képviselők arra, hogy a Puskás Ferenc Stadion elbontott kétezer műanyagszéke az egri stadion lelátójára kerülhessen. Kisebb közjátéka volt az ülésnek Császár Zoltán (független) hozzászólása véleményünk Császár Zoltánnal kapcsolatban hamarosan). Szerinte nemcsak székek, nézők is kellenének, mert a legutóbbi meccsre ötvenhatan váltottak jegyet.
Szavazás
Gyöngyöstarján - ESSE

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

Cs.Csaba 
04.23 21:04
GRATULÁLOK a CSAPATNAK, további sok sikert, mindegy ki mit mondd, HAJRÁ ESSE, HAJRÁ [Link megnyitása]

farkas 
04.23 18:36
Császár "úr" ahhoz sem ért amiből él, nem még a Focihoz !

domboroczki.adam 
04.23 13:42
egersportcemu hajrá ma 2016 április 23 szombat

PETYA 
04.23 11:48
Lehet, hogy 56 fizető néző volt, de a szünetben megszámoltam és 125-en voltunk! Csak a pontosság kedvéért!

domboroczki.adam 
04.19 13:24
domboróczki ádám 2016 április 19 kedd ma eger fc hajrá

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség