Egri Szurkolói Oldal
Következik
Következik
Magyar Kupa, 2. forduló

2015.02.28., 14.00

Kömlő SC
-
ESSE
Tabella
Gólszerzők
Szucsik Ádám 1
Partnerek
Névnap
Friss hírek
Somogyi a jövő nagy tehetsége?

Somogyi László: Nagyon élveztem az első meccsemet a felnőtteknél, barátságosan fogadtak és a pályán is megkaptam minden támogatást.

Kattints a részletekre!

Elég a laca-facázásból!

Laca-faca (gatyázás, szarakodás, totojázás, tehetetlenkedés.)

Mi, szurkolók és Ők játékosok azt szeretnénk, ha az egri foci a helyén, azaz a Szentmarjayban játszaná a hazai mérkőzéseit! Hogy ez mégsem így van, annak egy oka van, mégpedig az, hogy Sportiskola nem akar engedni az irreális bérleti díjból! KÉRJÜK, hogy a Sportiskola egyezzen meg az ESSE vezetőjével és a következő hazai meccsünket vigyék be a stadionba! A játékosnak a stadionban a helye, a szurkoló meg NEM a korlátra akar támaszkodni, mint teszik azt Mucsajröcsögén!

A szurkoló nem felejt!

60 éve adták a stadiont Egerben

Ünnepélyes keretek közt pontosan 60 éve, 1954. augusztus 20.-án került sor az akkor Egri Népstadion névre keresztelt stadionunk átadására.

Kattints a részletekre!

Dóczi István

Ma ünnepli névnapját csapatunk védőjátékosa Dóczi István.

Boldog névnapot István!

Sorsoltak a Magyar Kupában

A Magyar Kupa megyei selejtezőjének 2. fordulójában ahhoz a megyei 3. osztályú Kömlő SC-hez látogatunk, akik az előző fordulóban a megye 2-es Mátraballa csapatát búcsúztatták.

Nem lesz sétagalopp, Hajrá ESSE!

Tippjáték, csak nagykorúaknak!

Ezen a héten Uria Grassi az Iwg Bor Kft tulajdonosa egy üveg bort ajánl fel annak, aki helyesen tippeli meg a hétvégi Visonta – ESSE bajnoki mérkőzés, számszerű eredményét.

Tippeket, névvel és E-mail címmel kérem a szurkoloesse@gmail.com –ra.

Több helyes válasz esetén sorsolással döntünk a nyertes személyéről.

Csak 18 éven felüli személy kaphatja meg a nyereményt!

Szintén döntetlennel kezdtek

Az ESSE megye IV-es csapata is döntetlennel kezdte az idényt.

Hevesvezekény SE – ESSE IV 1:1 (0:1)

Gól: Cserős Vilmos

TV Eger
Szabó Béla értékelése a Szólát elleni bajnokiról

Nagyon készültünk az első bajnoki meccsünkre. Láttam a fiúkon az elszántságot, ennek ellenére az első félidőben nagyon megilletődötten pontatlanul játszottunk. A gólunk sem nyugtatott meg bennünket, ki is egyenlített az ellenfél. A szünetben volt egy kis "fejmosás" és a második félidőben már azt csinálták a fiúk, amit megbeszéltünk. Nagy nyomás alatt tartottuk a Szólátot, de a helyzeteket sajnos nem sikerült értékesíteni. Mindenképpen pozitív a második félidei hozzáállás és játék, erre és a fiatalokra lehet alapozni, a helyzeteket meg be kell rúgni, mert kár ezekért az elhullajtott pontokért.

Hol az eredményjelző?

Több tíz évig nem volt eredményjelző az Eger labdarúgó mérkőzésein, mert a régi tönkrement. Aztán egyszer csak lett egy új. Vagy mégsem? A hajtás utáni linken maguk a város részéről ígérték meg, hogy olyat szereztek be, ami a Felsővárosi sporttelepen is használható! Mondjuk én a nappal szemben voltam biztosan ezért nem láttam. Ha valaki megírná, hogy hol volt elhelyezve, vagy bármi mást tud, a kijelző hollétéről az a hozzászólásokban kérem, jelezze!

Árvai Ádám
 

A tegnapi felnőtt meccs után, ahol honlapunk szerint a mérkőzés legjobbja volt Árvai Ádám, ma az U21-el is pályára lépett, és ha már ott volt, akkor nemes egyszerűséggel a szomszédoknak lögybölt is hármat.

ESSE U21 – Fortress Felsőtárkány U21 3:1 (1:1)

Gól: Árvai (3)

 

Szavazás
Visonta - ESSE

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Heti program
Augusztus

K - edzés 18 óra
Cs - edzés 18 óra
Szo - Bajnoki mérkőzés
Hozzászólások
08.21 16:18 - Elég a laca-facázásból!
A csapatunknak a hazai bajnoki meccseit a stadi...

08.21 13:40 - Elég a laca-facázásból!
Minden betűjével egyetértek fent leírtaknak. A...

08.21 06:24 - A szurkoló nem felejt!
A fentieket ajánlom Harmati úrnak .

08.20 19:18 - A szurkoló nem felejt!
Azért Boldog évfordulót erre az igen borongós n...

08.18 20:05 - Hol az eredményjelző?
Tudta-e, hogy a napokban jelent meg egy tanulmá...

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

Stadion 
08.21 16:25
Biztos hogy ő volt az oka meg a Habis haverja.Hazudoztak össze vissza mindenkinek.A Kósának is kifizettek több milliót csak úgy.Ki tudja mennyit kaptak a NOKIÁS dobozba vissza.Minden sportág,minden létesítmény csak vergődik amióta ezek a vezetőink.Cseboxba is odatették az a ronda szobrot 50 millióért.Kivéve a póló,és az uszoda!Szerencsétlen bagázs. Habis a legnagyobb hibás!

Karoly 
08.21 13:29
Akkor szólítassék meg Rázsi Botond úr és mesélje már el az egrieknek, hogy miért nem segítik az egri labdarúgás újraindítását ? Különösen azon tények után, hogy az NB I-es csapat tönkretételében IGEN CSAK AZ ÉLEN JÁRTAK !

szurkolo 
08.21 13:00
PV és a többiek! Azt tudni kell, a város egyáltalán nem támogatja a felnőtt labdarúgást! És ez által a Stadion bérleti díja is horribilis összeg, amit egyedül Harmati úr áll. És ezért van lent az éjszaki pályán a mérkőzés. Amit anno megkaptak az elődjeik ő egyáltalán nem részesül benne. Talán nem őt kellene cseszegetni, mikor társadalmi munka is fel volt, aj, állva a sportiskola azt sem engedte!

pv. 
08.21 09:18
A sportcentrum a PÁLYAVÁLASZTÓ. Nem a szurkolók, nem Farkas, vagy Rázsi, vagy akárki Nekik kell 4 pálya közül kiválasztani hol akarnak játszani. Leányka, Felsőváros műfü, felsőváros fű, Stadion. A bérleti díj UTP ingyen, felnőtt jelképes, a Leánykán a legdrágább. TAO 118 millióba belefér.

hehe27 
08.21 07:36
Mert ez a sportcentrum hivatalos színe!

További üzenetek

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség