Egri Szurkolói Oldal
Igazolások
Érkező:
Csordás Simon (?)
(Viktory FC)

Távozó:
Konyecsik F.
(?)
Rjaskó V.
(?)
Pataki Zs.
(?)
Czéh M.
(?)
Kovács G.
(?)
Bohus P.
(?)
Kacsó A. (?)
(?)
Lakatos B. (?)
(J.berény)
Tabella
Gólszerzők
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
Kerékgyártó Tamás: Elindult a Megmozgatlak!

Hosszú szervező munka után november közepén elindult Eger új, rekreációs sporttevékenységgel foglalkozó sportegyesülete, a Megmozgatlak! Az egyesületbe jelentkező gyermekek a labdarúgáson kívül a kézilabda és a kosárlabda alapjaival is megismerkedhetnek, e mellett játékos atlétikai gyakorlatokat is kipróbálhatnak. Az első óvodás csoport az első két hétben elérte a maximális 12 főt!

Januártól újabb 3 óvodás csoport indul! Jelentkezz most, ide kattintva!

 Tamás, minden érdeklődőt szeretettel vár, nemtől és kortól függetlenül!

Hatvanban is tudják azt, amit Egerben még mindig nem!
Az FC Hatvan évzáróján, MEGJELENT A VÁROS POLGÁRMESTERE IS, ahol Horváth Richárd, ki is fejtette, hogy a képviselő-testületben mindig parázs vita zajlik az FC Hatvanról, de ők rendületlenül segítik az egyesületet és tudják, hogy minden sikeres pályázattal a klub mellett a városi vagyon is gyarapszik.
Segítség, ha jó tanácsra lenne szükség!
Vígh Ferenc: őszi értékelés
A szezon kezdete előtt óvatosan beszéltem és tartottam a magasabb osztályú megmérettetéstől. Nem azért, mert nem bíztam a jétékosaimban. Inkább azért mert nem tudtam mire lehet képes az a mag aki a megyei keretet adta és kiharcolta az osztályozón az NB-s szereplést. Sok olyan ember maradt aki keveset vagy még egyáltalán nem játszott magasabb osztályban. Felkészülési mérkőzéseink során igaz többször jól és eredményesen játszottunk a magasabb osztályú ellenfeleink ellen, de ez nem egy-egy meccs, ez már egy teljes bajnokság. Minden mérkőzésünk nyílt volt és háromesélyes erre büszkék lehetünk. Sok új játékos érkezett a nyáron, talán több is a szükségesnél, bő lett a keretünk, de ezt előre nem tudhattuk, hogy a sérüléshullám és az eltiltások is elkerülnek majd hála az istennek minket. Jól kezdtük a szezont sorra szereztük a bravúros pontokat és ha ki is kaptunk akkor az a rutintalanságuknak volt köszönhető. Aztán jött az ominózus diósgyőr mérkőzés, ami után megszakadt valami. Érthetetlen volt a második félidőben nyújtott játékunk. Nagyon elfáradtak a srácok a szezon hajrájára fejben ezt elismerem. Mindennel próbálkoztam, hogy visszataláljunk az előtte lévő eredményes útra. Sajnos nem sikerült, pedig a helyzeteink megvoltak szinte minden héten, de a jobbnál jobb lehetőségeket is el tudtuk puskázni. Ez bizony csak a koncentráción múlott! Hosszú és idegileg is fárasztó éven vagyunk túl. Összeségében eredményes is volt, mert a tervezett pontokat megszereztük, de jócskán lehetett volna több pontunk is. A keret szűkítés miatt nem lesz egyszerű dolgunk a tavasszal. Szükségünk lesz egy csatárra és egy jó felkészüléssel ki kell harcolnunk a további NB3-as szereplésünket. Voltak jobb és gyengébb teljesítmények is, külön nem szeretnék senkit kiemelni egyik oldalról sem. Mi egy csapat vagyunk, mindenki tisztában van a saját maga képességével és,hogy abból mennyit mutatott az őszi mérkőzések során. Köszönjük a szurkolóinknak az egész évben nyújtott töretlen bizalmukat irányunkba és a szurkolást. Valamint azon embereknek akik bármilyen formában segítették munkánkat. Külön köszönet Harmati Péternek aki nélkül most nem beszélhetnénk egri labdarúgásról! Kívánok a csapat nevében is Áldott Boldog Békés Karácsonyi Ünnepeket és Eredményes Egészségben Gazdag Boldog Új Évet mindenkinek!
Hmmm.........

Előzmény:

-2015 Január, Cseh László Egerbe igazolt! Habis László elmondta: az egri közgyűlés csütörtökön egyhangúlag megszavazta, hogy négymillió forinttal támogatja Cseh László felkészülését, de mint hozzátette, az idén 12 millió forint szükséges az úszó edzésprogramjához, ezért több szponzorral tárgyalnak a maradék összeg előteremtéséért. (Szinte másnap meg lett a pénz!)

Jelen:

-2018 December. Cseh László a 2018-as évben egyetlen érmet sem nyert nemzetközi szinten! 2018-ban soha semilyen sajtó, vagy média nem hozta Cseh László nevét összefüggésbe Eger városával. Egyáltalán látta valaki Cseh Lászlót?  

Tudtad?

Csapatunkban az ősz folyamán 22 játékos lépett pályára.

Antal Zs., Benke N., Bohus P., Busai B., Czéh M., Debreczeni D., Farkas K., Fekete V., Galambosi M., Giák T., Gresó M., Kacsó A., Konyecsik F., Kovács G., Lakatos B., Lőrincz P., Mikolka M., Pataki Zs., Rjaskó V., Tajti B., Titkó K., Vajda Á.

Vígh: a szurkolók részéről kaptuk a legtöbb figyelmet

Az NB III. Keleti csoportjában újoncként a 11. helyről várhatja a tavaszi folytatást az Eger SE csapata. Az őszi 16 mérkőzés értékelésekor Vígh Ferencvezetőedzőt arra kértük, mondja el, mi jelentette számára az idény során a…

Kattints a részletekre!

Január

Csapatunk Január 14-én kezdi meg a felkészülést a tavaszi idényre és előreláthatólag hét csapattal játszunk gyakorló mérkőzést. 

A tervezett ellenfelek névsora: Taksony, Tiszafüred, SBTC, Hatvan, Putnok, Mezőkövesd, Losonc, Gesztely

Nem indulunk a téli kupán
Idén sem indulunk a téli kupán, mert a vezetők úgy ítélték meg, hogy ezúttal is komolyabb ellenfelekre van szüksége csapatunknak ahhoz, hogy elérje célját az NBIII-ban. Sikerült hét nevesebb csapattal lekötni edzőmérkőzéseket, de ha valaki azt hiszi majd ezeket láthatja is hazai környezetben az nagyot téved. Történt ugyanis, hogy K.G. a helyi csapattal nem egyeztetve szinte az összes lehetséges időpontot kiadta az Északi sporttelep műfüves pályáján! Előbb egyeztetett a téli kupásokkal és ki tudja még kikkel, aztán közölte a helyi csapattal, hogy nincs hely!
Így is lehet kedves egri városvezetők!

A Gyöngyösi testület a Gyöngyösi Atlétikai Klub számára korábban megítélt 15 millió forintos támogatás biztosításával kapcsolatban úgy döntött: az összeg átutalását a klub decemberi közgyűlése után teljesíti.

Ez nekünk, egri focit szeretőknek olyan, mintha egy Sci-fi szösszenetet olvasnánk!

Vígh Ferenc

Ma ünnepli névnapját az egri foci legújabb kori történelmének, legsikeresebb edzője, Vígh Ferenc.

Boldog névnapot Feri!

Egy ritka képen, a srácok civilben
Felkészülés
Felkészülési mérkőzések:
01.19. szombat, 15:00
ESE - Taksony (?:?)
01.21.hétfő, 11:00
ESE - Gesztely (?:?)
01.26. szombat, 15:00
ESE - T.füred (?:?)
02.06. szerda, 16:00
SBTC - ESE (?:?)
02.09. szombat 15:00
ESE - Hatvan (?:?)
02.13. szerda, 17:00
M.kövesd - ESE (?:?)
02.16. szombat, 11:00
Putnok - ESE (?:?)
02.23. Szombat, 13:00
ESE - Losonc (?:?)
Szavazás
Te kit igazolnál?

Kapust

Védőt

Középpályást

Csatárt

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

Cs.Csaba 
12.03 09:06
Isten Éltessen MESTER!

vasutas 
12.01 17:09
a 7. forduló óta nem látta senki. Talán szívátültetés Grin

NA 
12.01 13:07
Persze! Csak kérdezd már meg, mióta megsérült...ki tud róla? NAgy lehetőség az ilyen mentalitás.....

ese 
12.01 10:00
Bohus ban van lehetőség, amig nem sérült meg jól játszott...Őt nem szabadna elengedni..

lkjhb 
11.26 21:16
volna volna volna.... belőttük volna, ha ők kihagyták volna, ÁÁÁÁHHH

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
12.09 19:28 - Hmmm.........
Fingjuk sincs ezeknek semmiről. A lényeg, hogy ...

12.09 11:48 - Hmmm.........
Gondolom a következő csillag az övé lesz, mert ...

12.09 10:34 - Hmmm.........
Ilyen az, amikor milliókat keresel edzőstül.......

12.05 17:36 - Nem indulunk a téli kupán
Miért nem lep meg?

12.04 10:39 - Így is lehet kedves egri városvezetők!
A kacsa: A hírlap hasábjain az a hír terjeng...

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség