Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 543
Aktiválatlan tagok: 0
Legújabb tag: Hopp

Látogatók ma: 417
Látogatók tegnap:572
Összes látogató: 1038419

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Vitányi László
Sütő Szilárd
Kugler Gyula
Beharangozó
Céró Bálint, vezetőedtő Eger SE: Nincs időnk sokat keseregni, este 10 után értünk vissza tegnapi mérkőzésünkről, ma reggel már a pályán kezdtünk. A mai és a holnapi nap felkészüléssel és a regenerációval telik. Ellenfelünk egy kiváló erőből álló csapat, jó egyéniségekkel, magas önbizalommal, egy kiváló szakember által felkészítve. Kemény meccsre számítok, sok labdabirtoklás váltással, ahol meg kell szereznünk a 3 pontot!
Mestermérleg
Céró Bálint, vezetőedző Eger SE: Csalódottságunkra, a játék legfontosabb mérőszámában alulmaradtunk. Helyzeteink és kapufáink sajnos eredmény nélkül maradtak. Ellenfelünk 50%os helyzetkihasználása miatt pont nélkül távozunk Sényőről. Hibáinkat kijavítjuk és készülünk a Karcag elleni mérkőzésre.
Akár fordított eredmény is születhetett volna

Mindenki tudja, hogy négy nap alatt nem lehet csodát tenni, ennek ellenére lelkesedésben, harciasságban, máris előrelépés történt. Semmivel sem volt jobb a hazai csapat, sőt ha az egri két kapufát és a rengeteg helyzetet nézzük, akkor az eredmény fordítva is lehetett volna. Bár papíron igen, valójában egy csatárunk sincs. Ezen a té(r)(l)en változtatni kell.

Sényő - Eger SE 1:0 (0:0)

ESE: Szalay - Fényes, Jónyer, Bánik, Papp, Juhász, Hegedűs, Farkas, Kovács, Orosz

Varga Iván: Bízzunk benne, hogy az Egernél is jó irányban lesz elmozdulás!

Megkértem Varga Ivánt, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen az NBIII Keleti csoport, következő forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!

Úgy néz ki, a tetőre még várni kell.

Aki kilátogatott az utolsó hazai mérkőzésünkre az a saját bőrén tapasztalhatta, hogy milyen is az, ha elered az eső.

Szinte ezzel egyidőben több helyen is lehetett olvasni, hogy (a helyzetre való tekintettel) több helyen is sportcélú fejlesztéseket állít le a kormány (ez valahol azért érthető), de az egri stadiont nem találtuk a listán. Honlapunk utána járt, hogy akkor most mi is a helyzet, mikorra várható, hogy az utolsó hazai meccsünkhöz hasónlóan nem ázunk el többet.

Amit megtudtunk az az, hogy a kiviteli tervekre írták ki a közbeszerzést, de azt nem tudni, hol tart a dolog (megpróbálunk utána járni). A tervezésre még megvan a pénz, de a tényleges kivitelezésre nincs. Szóval, ha a kormány nem tesz hozzá, akkor semmi nem lesz belőle, de ebben a helyzetben aligha adnak erre pénzt…

Varsányi pincészet

Ezen a héten Farkas Gedeon a Varsányi Pincészet Kft ügyvezetője egy üveg bort ajánl fel annak, aki helyesen tippeli meg a hétvégi Sényő - Eger SE mérkőzés számszerű eredményét. Tippeket, névvel és E-mail címmel kérem a szurkoloesse@gmail.com –ra. 

Több helyes válasz esetén sorsolással döntünk a nyertes személyéről. (+18)

Beharangozó
Céró Bálint, vezetőedző Eger SE: Sényőn egy remekül felkészített, régóta együtt játszó csapathoz látogatunk, akiket több kiváló egyéniség erősít. A mi feladatunk a 3 pont megszerzése. A héten felmérjük a csapatunk állapotát, felkészülünk az ellenfélből és lefektetjük a következő időszak alapszabályait. 
Nem zörög a haraszt 2....
 

Hivatalosan meg nem erősített információnk szerint az NB 3-as csapatunk vezetőedzői posztjára jó esélye van Céró Bálintnak (legutóbb Monor, korábban BVSC).

Várjuk a megerősítést, vagy cáfolatot...

Nem zörög a haraszt

Nem hivatalos információ!

Eddig bírta Néma Bob! Hát ez nem volt sok.

Azok az idősebb szurkolok, akik már akkor mérkőzésre jártak, amikor Sz. A. a dömperével játszott a homokozóban, már a télen megmondták (szerényen mondhatom, hogy én is), hogy ennek nem lesz jó vége. Ez nem is lenne olyan nagy gond, mert mindig van olyan év, amikor hol gyengébb, hol erősebb csapatunk volt. De most más a leányzó fekvése. Sz. A. szerint a tavalyi csapatunk klikkesedő csőcselék volt, akiket az első adandó alkalommal el is zavart. Igazolt helyettük másokat, akikről meg volt győződve (Klink szindróma) hogy kisújból törnek mindenkit ketté. Azt is beismerte, hogy ha buknia kell, akkor inkább az ő csapatával bukjon, mint a csőcselékkel. Már akkor tudta mindenki (kivéve Sz.A.) hogy a vezetőedző napjai meg vannak számlálva. Az új csapata teljesítménye finoman fogalmazva is hagyott kívánni valót maga után. Ezzel nem lenne semmi baj, hiszen azért van a szurkoló, hogy segítse, biztassa a csapatot akkor is, ha gyengébben megy. A baj ott van, amikor a nagyarc magasról tesz a szurkolókra. Nem nagyon akarom elhinni, hogy nem figyelmeztették erre, amikor velünk kezdett el harcolni, hogy nemrég ebbe már belefulladt egy „mester”. Értem én hogy új szerkesztő új Facebook, új instagram, és csak nekik mindent, de egy valamivel nem számolt SZ. A. A népharaggal nem illik packázni. Sokan mondták, hogy ki nem szarja le a facebookot? Lehet a fiatalok közkedvelt hírközlő formája, amivel csak az a gond, hogy a fiatalok leszarják a focit. Van még itt pár idősebb szurkoló, akit szemen köpött ez az ember. Szemen köpte a szurkolókat azzal, hogy ha már van új „sajtós” akkor már csak neki. Azt hitte velem baszik ki, de én csak egy közvetítő lettem volna. Ez a honlap 16 éve él!! Ez idő alatt dugába dölt pár próbálkozás. Különböző Facebook oldalak, Heves Foci, több hivatalos oldal, de mi itt voltunk és rögzítettünk mindent. Ezen a honlapon bármit bármikor vissza lehet keresni. Ez az oldal az utókornak is szól. Ez a pali ezt megszakította. Ne higgye senki, hogy miattam. Nekem mindig kézségesen nyilatkozott. Egyszer csak egy időben megjelent az új sajtós, majd a távozó játékosok nem túl szép színben tüntették fel a volt edzőjüket. Ennek hatására, Sz. A. úgy döntött, hogy csak az ESE alkalmazottjának nyilatkozik. Az Ő dolga. Elkezdődött egy háború, ami eddig tartott és mindenki nagyon jól tudta, hogy a mágusnak minden mérkőzés egy ajándék és napjai vannak hátra. Most eljött az idő. Nincs csiszolás, utolsó passz, magas fű, lélektelen játékos, hanem szembe jött a valóság. Kiderült, hogy a mester csak a titulusában mester, egyébként semmi köze az egészhez. Az az ember (Ő) aki ezt nem látta előre egy foci analfabéta. Meg hát az álmoskönyv szerint a szurkolókkal sem ildomos kikezdeni. Reméljük, az új edző másképpen viselkedik, remélem az új edzőnek majd valaki elmondja, hogy a szurkolókat igenis ki kell szolgálni, és ha így lesz mi partnerek leszünk. Szurkolunk, ha kell idegenben is, és mindenben támogatjuk a csapatot. Viszlát mester! És most igyunk egy pohár pezsgőt

Hajrá ESE! Miért? Azért, mert Eger!

 

Ha az edző nem válaszol, majd válaszol valaki más.

T. Lacibácsi:

Kettős érzéssel érkeztem vasárnap a Szentmarjayba. Egyrészt úgy gondoltam, ezt a Tiszafüredet eddig minden alkalommal legyőztük itthon, miért ne tennénk ezt meg most is. Másrészt látva jónéhány meccset az új bajnoki idényben, tartottam is attól, megint nagy lesz a feladat.

Sajnos félelmem nem volt alaptalan. Az első félidő alig értékelhető, és nem az időközben lezúduló eső miatt. Mindkét csapat óvatosan, nem sok elképzeléssel „vetette magát a küzdelembe”: Persze ez minket, hazai szurkolókat zavart leginkább, itthon nem ilyen hozzáállást vár az ember! Helyzet alig, mezőnyjáték sok hibával.

 Aztán a második félidő eleje – részünkről – még rosszabbul sikerült. Vendég akciók és vendég gól, miközben nem látszott, mit is szeretnénk mi játszani. A 90 percből mindössze az utolsó 10 volt elfogadható. Ha az egész meccsen, de legalább a nagyobb részén ezt az akaratot, elszántságot látta volna az ember, még a vereséget is megbocsátotta volna. Így ismét maradt a bosszúság.

Összességében megállapíthatjuk, gyengécske csikócsapatunk van igazi vezér nélkül. Nem mehetek el szó nélkül vezetőedzőnk ténykedése mellett sem. Még egyetlen egyszer sem hallottam, hogy megemelte volna a hangját meccs közben, elégedetlenségének adott volna hangot bármikor is. Mentalitása átragad a játékosokra is. Na meg aztán a nyilatkozatai. Mintha nem is a saját csapata lenne, mintha itt is a szakmai értékelést kellene „kitennie”, mint a tv-ben. Sem ő sem a hetente egy alkalommal Egerbe látogató Farkas Balázs nem ide való. Látja már ezt mindenki, de nincs aki tegyen ellene. Szegény Eger, szegény egriek!

 

Mestermérleg
Sz. Adrián a megkeresésünkre újra nem válaszolt.
Szavazás
ESE - Karcag

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezni!

666  11518
09.24 19:36
Mzperx! Örülök, hogy minden nap olvasod a honlapot. Persze ez egy kicsit vastag bőrt jelent, de ez vagy te! Sad

666  11518
08.22 17:12
Így van. A mostani Jónyer gól még nem lett felvezetve. Köszönöm az észrevételtZászló

Levente68 
08.22 16:55
Rányomtam a gólszerzők listájánál a "TELJES LISTá"-ra", de nem változott meg semmi!!!

Cs.P. 
08.21 17:36
Sehol a mester értékelése. Pedig kíváncsian várom!

Seniorfront 
08.21 13:07
Hát nem dobta fel őket a szerdai győzelem....biztos a korai matiné az oka..

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
09.25 18:26 - Akár fordított eredmény is születhetett volna
Teljesen egyetértek adminnal. Végre volt akarat...

09.25 18:07 - Akár fordított eredmény is születhetett volna
ez a meccs nagyon kellett volna. most már bravú...

09.23 17:21 - Úgy néz ki, a tetőre még várni kell.
Ez az egyik legnagyobb "sportos bűne" a Habis-é...

09.22 16:38 - Beharangozó
Csakazeger! Üdv Egerben Bálint.

09.22 16:18 - Beharangozó
Igen, a probléma más szinten van, arról nem ő t...

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
K. Zoltán II
M.A. Ildikó
H.László
B. Miklós
Sz. Adrián
F. Balázs
Közösség
Table 'egrifc.fusion_new_users' doesn't exist