Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 543
Aktiválatlan tagok: 0
Legújabb tag: Hopp

Látogatók ma: 255
Látogatók tegnap:123
Összes látogató: 1092775

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Vitányi László
Sütő Szilárd
Kugler Gyula
Kérdések az ESE láthatatlan többségi tulajdonosának:

Amikor a DVTK szerepet vállalt, egyben 90%-os tulajdonrészt szerzett az Eger SE-ben, az a kijelentés hangzott el az új többségi tulajdonos képviselője részéről, hogy hosszú távon Egerben legalább NB 2-es – Salgótarjánban pedig legalább NB 3-as – felnőtt csapat megteremtése a cél.

 Ezzel szemben a tények – melyek, mint tudjuk makacs dolgok – azt mutatják, hogy az ESE 2018/2019-es és a 2019/2020-as évadban 10., 2020/2021-es évadban 6., 2021/2022-es évadban 15., a 2022/2023-as évadban – 26. fordulót követően – 17. helyet foglalta, foglalja el a tabellán. Mindebből pedig jól látszik, hogy mióta a kisebbségi tulajdonost „háttérbe tolták”, lefelé szálló pályára kerültünk!

 De mondhatunk ennél közelebbi ígéretet is. A tavaly nyár végi szurkolói ankéton az 1-10. hely valamelyikét jelölte meg Farkas Balázs ügyvezető célkitűzésként azzal, hogy egy fiatal, tehetséges csapat alapja lehet egy következő idényekben a dobogóért küzdő egyletnek is. Ehhez képest jelenleg legtöbben azért aggódunk, hogy ne essék meg az a csúfság, hogy jövőre megyeszékhelyként ismét a megyei bajnokságban kelljen szerepelnünk! Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy mindeközben Salgótarján ki is esett a harmadosztályból.

 Kétségtelen, hogy az utánpótlásban nagyobbak a lehetőségek, a TAO nagy segítség a sportlétesítmények fejlesztésében, a szakmai munka színvonalának emelésében…. A felnőtt labdarúgás más kávéház, ott – hacsak a stadion-rekonstrukciót nem vesszük ide – jóval korlátozottabbak a lehetőségek. No de mégiscsak jórészt az első csapat teljesítménye, labdarúgásban betöltött helye alapján ítélünk meg egy klubot, nem mellékesen pedig az ígéret mégiscsak ígéret.

 Mindezek után lássuk mire is lennénk kíváncsiak:

 -Az elmúlt évek eredményei szinte maguktól adják a kérdést: igaz-e az, hogy a többségi tulajdonosnak a salgótarjáni és az egri felnőtt labdarúgás csak teher? Ha nem, mi az oka annak, hogy a korábban szebb napokat megélt egri és salgótarjáni egylet egyre távolabb van a korábban kitűzött céloktól? Igaz-e, hogy ha nem lebegtetnék még most is a stadion-rekonstrukciókat, felnőtt csapatunk talán nem is lenne?

 -Ki a felelős mindezért, van-e volt-e bármilyen következménye annak, hogy a szép ígéretek ellenére nem hogy nem fejlődött a két egyesület felnőtt labdarúgása, de nagyon úgy néz ki, lefelé ívelő pályára került az?

 -Kíván-e tenni bármit, amennyiben igen, pontosan mit a fenti folyamatok megállítása, megfordítása érdekében?

 -Konkrétan az ESE-re térve. Miért van az, hogy a szurkolók minden évben azt hallják a vezetőktől, hogy majd most, majd ettől az idénytől… Aztán a maroknyi publikum kénytelen azt konstatálni, hogy ismét „palira” vették? Van egyáltalán konkrét közép-hosszútávú terv? Mi az? Ennek megvalósításáért ki a felelős?

 -Egyetért-e azzal, hogy az elmúlt másfél-két év játékospolitikája, az igazolások – néhány kivételtől eltekintve – kritikán aluliak voltak? Van ennek felelőse?

 -Mit kíván tenni azért, hogy az ESE jövőre is biztosan az NB 3-ban szerepeljen? Egyáltalán fontos ez Önnek, Önöknek?

Varsányi pincészet

A Farkas Gedeon által felajánlot üveg bort, a DVTK II elleni eredményt eltaláló Barkóczi Noel (DVTK szurkoló) nyerte.

Gratulálunk a nyertesnek, nyereményét hamarosan eljuttatjuk.

Mestermérleg
Céró Bálint, vezetőedző Eger SE: A mérkőzésről: Úgy érzem 30 percig irányítottuk a játékot. A kiállítás utàn sajnos nem mi birtokoltuk a labdát, de így is sikerült helyzeteket,lehetőségeket kialakítanunk. Ellenfelünket sikerült távol tartsuk a kapunktól. A fiúkat nem lehet elmarasztalni, mindenki mindent megtett a pályán emberhátrányban is. A Csapatról: A játékosok becsülettel dolgoznak minden nap. Átérzik mit jelent az egri mezt magukra ölteni. Látható, hogy az itt lévő srácok és a stáb is mindent megtesz, hogy megforduljon a sorsunk. Az alapok amire támaszkodhatunk:Kevés kapott gól, minden mérkőzésen kidolgozott helyzetek, pozitív gondolatok. Összefogásra és egy kis szerencsére szükségünk lesz, hogy közösen elkezdjük a győzelmek számàt is gyarapítani. Céró Bálintról: a mai napon sajnos megkaptam 5. Sárgalapomat, ami miatt a következő mérkőzésen csak a kispad mellett állhatok, Nagy Krisztián kollégàm fog a kispadon ülni. A házirendben szereplő büntetést természetesen befizettem, ám szeretnék ezért elnézést kérni a szurkolóinktól és a csapattól. Közvetlenül ehhez kapcsolódva szeretnék egy gondolatot megosztani. Nekem edzőként az a dolgom, hogy a csapat nyerjen és az egri foci sikeres legyen. Minden idegszálammal a nap 24 órájában ebben égek. A mérkőzésekben érzelmileg is részt veszek. Büszkén állíthatom, hogy edzői pályafutásom soràn soha nem káromkodtam játékvezetővel és ez ma sem történt másképp. A kérdésem mindössze annyi volt, hogy miért hozta azt az adott ítéletet. Lépjünk túl azon, hogy a mai mérkőzésen egy teljesen jogtalan kiállítást szenvedett el nehéz helyzetben lévő csapatom a 30. Percben, ezt a videófelvételek is bizonyítják tisztán. Az én dolgom mégsem az, hogy ezt számon kérjem, hiszen én is hibázom. Viszont amíg magasabb múltú , tapasztaltabb kollégáim az ellenfeleknél, trágár kifejezések után is büntetlenül maradnak, addig én fiatal edzőként egy egyszerű párbeszédet sem tudok a sporttársakkal folytatni,tisztelet a kivételnek, mert a kérdésre vagy a kezdeményezésre is sárga lapos figyelmeztetést kapok. Mind az 5 megszerzett sárgalapomat ugyanezen úton kaptam. Az én dolgom, hogy a csapatommal foglalkozzak, de egy sportágat szolgálunk szerelemmel. Elvárnám, a kölcsönös tiszteletet és az egyenlő elbírálást. Nagyon köszönöm azoknak a játékvezetőknek akik ezt értik és tudják kezelni, mert ilyen is van.
X

Egy pont hazai pályán a szomszéd vármegyei rangadón, ami jelen helyzetünkben nem sokat ér, de az egypont is pont!

Eger SE - DVTK II 1:1 (1:1)

Gól: Tóth L.

Eger SE: Szalay - Hadnagy, Fényes, Jónyer, Vattay, Juhász, Hegedűs, Kispál, Kovács, Tóth

Csereként lehetőséghez jutott: Józsa, Schmidt

Felforgatott csapattal várjuk a DVTK II játékosait

Sajnos csapatunkban sérülés miatt nem lehetnek ott a kövezkező játékososk. Papp, Ablonczy, Farkas, Dobler

A Sok hiányzó miatt a fiatal egri nevelésű Bozó Kornél is meghívást kapott a keretbe.

Hajrá ESE! Miért? Azért, mert Eger.

Varga Iván: Rettenetesen fájó, hogy nem lett meg a három pont

Megkértem Varga Ivánt, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen az NBIII Keleti csoport, következő forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!

Játékvezetői küldés
     Kovács Tamás
László István Sándor                                                             Ancsin Zoltán
Beharangozó
Céró Bálint, vezetőedző Eger SE: Hétvégén a Diósgyőr csapata látogat hozzánk. Mindenképpen itthon kell tartsuk mindhárom pontot. A múlthéten a csapat olyan játékminőséget mutatott ami után ez elvárható. Bízom benne, hogy a heti csapadék jót tesz a pályának és a játék küzdelmes része mellett a kombinatív felét is engedni fogja. A játékosok és a stáb mindent meg fog tenni, igyekszünk a szurkolókat megörvendeztetni. Köszönjük a bíztatást előre is!
Nagy Krisztián, asszisztensedző Eger SE: Egy fiatal játékosokból álló akadémiai csapattal találkozunk vasárnap, amely ennek megfelelően a kombinatív játékra épít. Úgy érzem, hogy a Vasas elleni mérkőzésén győzelmet érdemelt volna a gárda, hiszen mentálisan és a játék minőségében is felülmúltuk az angyalföldieket. A mindennapi munkába szívünket-lelkünket belerakjuk és hiszünk abban, hogy 3 ponttal a zsákban hagyhatjuk el a Szentmarjay stadion pályáját a hétvégén!
Varsányi pincészet

Ezen a héten Farkas Gedeon a Varsányi Pincészet Kft ügyvezetője egy üveg bort ajánl fel annak, aki helyesen tippeli meg a hétvégi Eger SE-DVTK II mérkőzés számszerű eredményét. Tippeket, névvel és E-mail címmel kérem a szurkoloesse@gmail.com–ra. 

Több helyes válasz esetén sorsolással döntünk a nyertes személyéről. (+18)

Összegzés

Nézem a táblázatot. Nézem a játékosállományt. Nézem az igazolásokat. Nézem az egri kötődésű embereket. Nézem a stadiont. Nézném a fedett részt.

Eszembe jutott, hogy csinálok egy összegzést arról, hogy miket ígért a DVTK vezetés (az én szemembe is) és mi valósult meg abból.

1. ígéret:

bla bla blabla, blab la

Ebből megvalósult:

-semmi.

2. ígéret:

blabla, blabla, blab la, blabla

Ebből megvalósult:

-semmi

3. ígéret:

balablablablablabla blabla

Ebből megvalósult:

-semmi

4. ígéret:

Blablablabla blablablabla blablablabla

Ebből megvalósult:

-semmi

5. ígéret:

bla bla bla bla bla bla bla bla bla

Ebből megvalósult:

-semmi

A többire most hírtelen nem emlékszem.

Mestermérleg
Céró Bálint, vezetőedző Eger SE: A játék minden elemében sikerült ellenfelünk fölé kerekednünk. Sajnos a 2. Gólt nem tudtuk megszerezni, amivel lezárhattuk volna a meccset. Erősen lesgyanús körülmények között a hajrában ellenfelünk kiegyenlített, ami után ugyan volt még lehetőségünk, de nem sikerült visszaszerezzük az előnyünket. Nagyon büszke vagyok csapatomra. Ez a hozzáállás ami az elmúlt két hétben jellemzett minket, még sokat fog jelenteni a továbbiakban. Készülünk a Diósgyőr csapata ellen.
Szavazás
Tiszafüred - Eger SE

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

Ja 
03.20 18:43
Jól tudjuk, hogy Harmati idején is az volt a Dvtk legnagyobb baja, hogy H.P. sokat költ, túl jók az eredmények. Megmutatják, hogy is kell ezt csinálni! Nincs is benne hiba. Egyedül Bálintot és azt a néhány játékost sajnálom, akik hétről hétre küzdenek. Mi szurkolók tudjuk, mi a sorsunk. Ők még nem.

mazyo 
03.20 10:47
A csapat oda tart ahová a vezetés szánta,küzdenek harcolnak,ez az eredmény,.az edző mindent meg tesz.

lisznyai 
03.11 11:51
ez így egyre gázabb

azaz 
02.21 20:40
Gondolom minden szurkoló véleményét meg írta Nótás A Sajnos Igaza van..

Toto 
02.12 11:31
Na végre!!!

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
K. Zoltán II
M.A. Ildikó
H.László
B. Miklós
Sz. Adrián
F. Balázs
Közösség
Table 'egrifc.fusion_new_users' doesn't exist