Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 543
Legújabb tag: MichDieway

Látogatók ma: 197
Látogatók tegnap:206
Összes látogató: 524315

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Beharangozó
Vígh Ferenc: Ez a bizonytalanság ami a héten történt a bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban,remélem nem zavarja meg a fejeket és maximális koncentrációval érkezünk a borsodiakhoz. Várhatóan egy nem túl jó minőségű pálya fogad minket az időjárás viszontagságai miatt szombaton. Kemény brusztolásban lesz részünk,ahol ha több párharcot nyerünk meg csak akkor kerülhetünk ki győztesen. Nem szabad félvállról venni a hazaiakat,mert saját környezetükben képesek a bravúrra,ahogy ezt bizonyították a tavalyi szezonban is. A mérkőzés pikantériájához tartozik,hogy ismételten az a játékvezető sporttárs vezeti a kilencven percet aki a tavalyi 0:0-ás talakozón közreműködött.
Lesz meccs!

Információnk szerint, mégés megredezik a Borsodnádasd - ESE mérkőzést!Mi ez a pálfordulás és hogyan is történtek a dolgok?

Kattints a részletekre!

Megjegyzés!
Nótás Attila szurkolótársunk egy levelet juttatott el hozzánk, amit a hajtás után olvashattok el!
Halasztás
A pálya alkalmatlansága miatt más időpontban rendezik a március 24-re kisorsolt Borsodnádasd–ESE megyei I-es bajnoki mérkőzést. 
Értékelés szurkolói szemmel

Kérésemre, a Heves elleni mérkőzést megtekintő T. László szurkolótársunk értékelte a látottakat.

Kattints a részletekre!

TV Eger
A Heves elleni laza győzelmünk összefoglalóját IDE kattintva nézhetitek meg a TV Eger jóvoltából!
Mestermérleg
Vígh Ferenc: Jól kezdtük a mérkőzést, aztán egy figyelmetlenség miatt kiegyenlített a vendég csapat. Több lehetőségünk is volt az első félidőben, de még az ötösön belül is a passzt választottuk. A második félidőben viszont már jöttek a lövések ezzel együtt a gólok is. Helyenként jól játszott a csapat, egy sportszerű ellenfél ellen és megérdemelten tartottuk itthon a három pontot.
14-ből 3!

A lehetőségeket tekintve, akár nagyobb arányú győzelem is lehetett volna!

Eger SE – Heves 5-1 (2-1)

Gól: Fekete Viktor (2), Antal Zsolt, Vajda Ákos, Gresó Mátyás

Tipp

Megkértem Nótás Attilát, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen a hétvégi forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!

Beharangozó
Vígh Ferenc: Több mint három hónap után a héten visszatértünk a stadionba, igaz a fű nagyon más, mint az eddigi műfű. Óvatosan mozogtunk, de a lábakat így is megfogta az ,új’ talaj. Nagyon fontos rangadón vagyunk túl, győzelemmel, ami persze nem jelenti azt,hogy vége a bajnokságnak. A neheze csak ezután jön, de ezzel mindnyájan tisztában vagyunk. Ha látom, hogy bárki is csak a cipőjét és a szerelését küldi ki a pályára, az villámgyorsan kikerül akár a keretből is. A hozzáállással eddig sem volt gond, szeretném ha ez júniusig így is maradna! Gondolom a fiúk sem azért dolgoztak január óta keményen, hogy a sok-sok munka kárba vesszen egy-egy félvállról vett mérkőzés miatt! A vendég hevesiek a tavaszt ragyogóan kezdték, két győzelmükkel. Ennek is köszönhetően nyugodtan, teher nélkül játszhatnak ellenünk. Nekünk fontos az átállás a régi-új talajhoz és az is, hogy győzelemmel folytassuk a megkezdett utunkat. Benke három mérkőzéses eltiltást kapott, valamint betegség miatt Busai sem edzett csütörtökig még velünk.
Tipp

Ezen a héten Farkas Gedeon a Varsányi Pincészet Kft ügyvezetője egy üveg bort ajánl fel annak, aki helyesen tippeli meg a hétvégi ESE - Heves mérkőzés számszerű eredményét. Tippeket, névvel és E-mail címmel kérem a szurkoloesse@gmail.com –ra. Több helyes válasz esetén sorsolással döntünk a nyertes személyéről.

Hajrá ESE! Miért? Azért, mert EGER!

Szavazás
Borsodnádasd - ESE

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

P.Anna 
03.17 20:02
Örülök a sikeres szerepléseknek! Hajrá ESE. Szép volt és szép is lesz. Ugye?

Farkasnak 
03.16 12:45
Te vagy a kedvenc állatom!

Cs.P. 
03.13 20:18
Ki tudná ezt jobban egy farkasnál?

farkas 
03.13 06:22
A nap végén számolják meg a bárányokat ...

keleti04 
03.12 12:49
Időközben szépen csendben beelőzött a Tárkány! A heves ellen nem elég a győzelem, kell a sok lőtt gól is a gólarány miatt!

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség