Egri Szurkolói Oldal
Következik
Következik
Magyar Kupa, 2. forduló

2015.02.28., 14.00

Kömlő SC
-
ESSE
Tabella
Gólszerzők
Szucsik Ádám 1
Partnerek
Névnap
Friss hírek
Első győzelem
Csapatunk egy szívósan küzdő ellenféllel szemben megszerezte első idegenbeli győzelmét! Visonta-ESSE 2:4 (1:2)
Két meccs 0:37-es gólarány!

U14 Felsőtárkány – ESSE 0:18 (0:10)

U15 Felsőtárkány – ESSE 0:19 (0:10)

Erre szokták mondani Pestiesen, hogy nem semmi!

Beharangozó: Szabó Béla
Egész héten jó hangulatban készültünk. Mindenki tisztában van azzal,hogy többre van szükség ahoz,hogy győzelmet ünnepelhessünk,remélem már szombaton is! Cserős Dávid és Nagylaki Dávid sajnos sérüléssel bajlódik,viszont Aux,Csontos,Szász és Lehóczky játékára számíthatok. Az U21-ből Somogyi,Árvai és Kakuk József tart velünk a hétvégén. A számunkra kudarcnak számító szólát elleni döntetlen után szeretnénk 3 ponttal gazdagodni.
Új köntös

Információink szerint az ESSE utánpótlás csapatai a héten megkapták az új mezeket. A saller márkájú szerelés: a csapatoknak az Egri Sportcentrum Sportegyesület zöld színű meccsmeze, ezen kívül mindenki kapott edzőpólót, s egy garnitúra edzőmezt is.

Játékvezetői küldés

A Visontán sorra kerülő mérkőzésünk játékvezetője, a Heves megyei Szabó Sándor (1964.03.17.) lesz. A spori munkáját Aux László és Koroknai Ágnes fogja segíteni.

Hajrá ESSE!

Somogyi a jövő nagy tehetsége?

Somogyi László: Nagyon élveztem az első meccsemet a felnőtteknél, barátságosan fogadtak és a pályán is megkaptam minden támogatást.

Kattints a részletekre!

Elég a laca-facázásból!

Laca-faca (gatyázás, szarakodás, totojázás, tehetetlenkedés.)

Mi, szurkolók és Ők játékosok azt szeretnénk, ha az egri foci a helyén, azaz a Szentmarjayban játszaná a hazai mérkőzéseit! Hogy ez mégsem így van, annak egy oka van, mégpedig az, hogy Sportiskola nem akar engedni az irreális bérleti díjból! KÉRJÜK, hogy a Sportiskola egyezzen meg az ESSE vezetőjével és a következő hazai meccsünket vigyék be a stadionba! A játékosnak a stadionban a helye, a szurkoló meg NEM a korlátra akar támaszkodni, mint teszik azt Mucsajröcsögén!

A szurkoló nem felejt!

60 éve adták a stadiont Egerben

Ünnepélyes keretek közt pontosan 60 éve, 1954. augusztus 20.-án került sor az akkor Egri Népstadion névre keresztelt stadionunk átadására.

Kattints a részletekre!

Dóczi István

Ma ünnepli névnapját csapatunk védőjátékosa Dóczi István.

Boldog névnapot István!

Sorsoltak a Magyar Kupában

A Magyar Kupa megyei selejtezőjének 2. fordulójában ahhoz a megyei 3. osztályú Kömlő SC-hez látogatunk, akik az előző fordulóban a megye 2-es Mátraballa csapatát búcsúztatták.

Nem lesz sétagalopp, Hajrá ESSE!

Tippjáték, csak nagykorúaknak!

Ezen a héten Uria Grassi az Iwg Bor Kft tulajdonosa egy üveg bort ajánl fel annak, aki helyesen tippeli meg a hétvégi Visonta – ESSE bajnoki mérkőzés, számszerű eredményét.

Tippeket, névvel és E-mail címmel kérem a szurkoloesse@gmail.com –ra.

Több helyes válasz esetén sorsolással döntünk a nyertes személyéről.

Csak 18 éven felüli személy kaphatja meg a nyereményt!

Szavazás
ESSE _ Heves

Hazai Győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Heti program
Augusztus

K - edzés 18 óra
Cs - edzés 18 óra
Szo - Bajnoki mérkőzés
Hozzászólások
08.23 20:38 - Első győzelem
Szép volt FIÚK !

08.23 19:34 - Első győzelem
csak így tovább!

08.21 16:18 - Elég a laca-facázásból!
A csapatunknak a hazai bajnoki meccseit a stadi...

08.21 13:40 - Elég a laca-facázásból!
Minden betűjével egyetértek fent leírtaknak. A...

08.21 06:24 - A szurkoló nem felejt!
A fentieket ajánlom Harmati úrnak .

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

farkas 
08.23 20:44
Szép volt FIÚK ! Menjünk ki minél többen a -REMÉLJÜK- Szentmarjay Tibor Városi Stadionba a Heves ellen ! MEGÉRDEMLITEK !

Stadion 
08.21 16:25
Biztos hogy ő volt az oka meg a Habis haverja.Hazudoztak össze vissza mindenkinek.A Kósának is kifizettek több milliót csak úgy.Ki tudja mennyit kaptak a NOKIÁS dobozba vissza.Minden sportág,minden létesítmény csak vergődik amióta ezek a vezetőink.Cseboxba is odatették az a ronda szobrot 50 millióért.Kivéve a póló,és az uszoda!Szerencsétlen bagázs. Habis a legnagyobb hibás!

Karoly 
08.21 13:29
Akkor szólítassék meg Rázsi Botond úr és mesélje már el az egrieknek, hogy miért nem segítik az egri labdarúgás újraindítását ? Különösen azon tények után, hogy az NB I-es csapat tönkretételében IGEN CSAK AZ ÉLEN JÁRTAK !

szurkolo 
08.21 13:00
PV és a többiek! Azt tudni kell, a város egyáltalán nem támogatja a felnőtt labdarúgást! És ez által a Stadion bérleti díja is horribilis összeg, amit egyedül Harmati úr áll. És ezért van lent az éjszaki pályán a mérkőzés. Amit anno megkaptak az elődjeik ő egyáltalán nem részesül benne. Talán nem őt kellene cseszegetni, mikor társadalmi munka is fel volt, aj, állva a sportiskola azt sem engedte!

pv. 
08.21 09:18
A sportcentrum a PÁLYAVÁLASZTÓ. Nem a szurkolók, nem Farkas, vagy Rázsi, vagy akárki Nekik kell 4 pálya közül kiválasztani hol akarnak játszani. Leányka, Felsőváros műfü, felsőváros fű, Stadion. A bérleti díj UTP ingyen, felnőtt jelképes, a Leánykán a legdrágább. TAO 118 millióba belefér.

További üzenetek

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség