Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 541
Legújabb tag: 6666

Látogatók ma: 124
Látogatók tegnap:399
Összes látogató: 820940

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Vitányi László
Sütő Szilárd
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
K. Zoltán II
M.A. Ildikó
H.László
B. Miklós
Nótás Attila
 

Sohasem hittem, hogy eljön ez a nap! A világgal szembeszálltam volna a csapatomért....Most mégis úgy döntöttem vége! Annyi apró dolog történt, ami végül elhatalmasodott és a tükörbe nézve már nem tudtam azonosulni a dolgokkal! Nagyon sok dologgal! Nagyon sok hazugsággal, indulattal, érthetetlen dolgokkal, szurkolói vitákkal, idegen emberek cinizmusával, a ködösítésekkel és a legvégén már a szakmai dolgok is érthetetlenek voltak! Lehet megöregedtem, besavanyodtam, de magamat nem csaphatom be! Ez már nem az én csapatom! Végülis egy a sokezerből vagyok, úgymond egy senki.....sok vizet nem is zavartam, ezután sem fogok! Soha nem felejtem az összefogást! Az nagyon jól esett.....De most minden platformról visszavonulok! Mind a szurkolói oldal tippelésétől, mind az öregriek csoportból, minden nyilvános egri focitól!

Jó egészséget, sok sikert nektek!

BVSC - ESE gólösszefoglaló: Öregriek / facebook.com/egrifocitv
Meg van a pótlás

Vitelki Zoltán az új vezetőedző!

Isten hozott!

Jakab Sándor
Dióhéjban annyit, hogy hétfőtől visszatérek az utánpótlásba.
Mestermérleg
Jakab Sándor, vezetőedző Eger SE: Nehéz mérkőzésen vagyunk túl . Sajnos az első két gólnál koncentrációs és kommunikációs probléma volt a védelemben. Miután a sokkbòl magunkhoz tértünk jött a szépítő találat . A szünetben rendeztük a sorokat és egy harcos- párharcokat nyerő csapat játszott a második félidőben . Nagy akarattal küzdöttünk az egyenlítő gòlért, de az ellenfél rutinos védelme jól állta a sarat. A második félidei hozzáállás miatt dicséret illeti a csapatot.
Alakulhatott volna másként is

Le a kalappal!

Az ismert körülmények mellett jól teljesítve, akaratban talán az ellenfél felé is nőve, az x-hez igen közeli vereség a fővárosban!

Kár az elejéért.

BVSC-Eger SE 2-1 (2-1)

Gól: Gréninger

Élőben közvetít az ÖREGriek az egrifocitv facebookoldalán
Játékvezetői küldés

A BVSC - Zugló elleni, idegenbeli mérkőzésünket a Horváth Patrik, Dr. Ambrus Dániel János és Halmai Kristóf, játékvezetői hármas vezeti

Hajrá ESE! Miért? Azért, mert Eger!

Új tulajdonos a fedélzeten!

Azt régóta tudjuk, hogy az EGER SE-t működtető Eger Labdarúgó Sport Kft. kisebbségi tulajdonosa az Egri Sportcentrum Labdarúgó Sportegyesület, míg többségi tulajdonosa – 2018 évtől – a budapesti székhelyű LendBall Beruházó és Szolgáltató Kft. Friss – hiteles cégmásolaton alapuló – információnk szerint a LendBall Beruházó és Szolgáltató Kft-nek 2021. január 15. napjától új tulajdonosa van Dr. Kertész József személyében.

 A többségi tulajdonos egyedüli új tagja, Dr. Kertész József Tamás ügyvédként tevékenykedik. Nevezettről az interneten az alábbi rövid tájékoztatást találjuk: a Kertész és Társai Ügyvédi Társulás, és a KERTÉSZ ÉS TÁRSAI ÜGYVÉDI IRODA alapítója. Különleges szakterülete a klasszikus ügyvédi tevékenységek mellett egyes vállalati összefonódások és befolyásszerzések lefolytatása. Az Irodavezető Ügyvéd magas szinten képviseli ügyfelei érdekeit, és törekszik arra, hogy még ellenérdekű felek szemben állása esetén is tárgyalópartnerei elégedetten álljanak fel a tárgyalóasztaltól.

 Nem tudjuk, Kertész Urat mi köti Egerhez, illetve a labdarúgáshoz, így csak reméljük, hogy nem a Kocsis, Kósa vonalat képviseli majd és érdemi fellendülést hoz az egri labdarúgás számára. Ha ezen munkálkodik, minden segítséget megadunk, ha azonban nem, nem leszünk elnézők vele szemben sem.

 Hajrá ESE! Miért? Azért mert Eger!

Nótás Attila: Ha csapatunk csúszik, mászik és győz, akkor: Kalap emel!

Megkértem Nótás Attilát, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen az NBIII Keleti csoport, következő forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!

Beharangozó
Jakab Sándor, vezetőedző Eger SE: Egy szervezett csapat otthonában kezdjük a bajnokság második szakaszát. Szeretnénk jó eredményt elérni és önbizalmat meríteni az elkövetkezendő, sűrű tavaszra.
Mirkóczki Ádám, városunk polgármestere: Sajnos nem úgy alakultak a dolgok, ahogy azt reméltük: eligazolások, Sütő Szilárd távozása és nem utolsó sorban vita a DVTK-val, amibe én álltam bele a leginkább, de legalább kifizették a minimumot. Azért az MLSZ B-licensz pozitívum a jövőre és az utánpótlásra nézve. Ami a meccset illeti: Tekintettel arra, hogy ott voltam az ESE-BVSC meccsen, az a minimum, hogy visszavágunk. Jobb csapat vagyunk. Akkor szinte végig “egykapuztunk” és két kontrával mégis 0:2 lett. Ilyen a foci. Most legyen fordítva! Én nem kesergek, nem mutogatok másra, büszke egriként csak azt mondom győzünk! Csak az Eger!
Szavazás
ESE . Tiszaújváros

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér


02.26 05:57
Most ez mi? https://privatban... ikkek/vallalat/meszaros-l orinc-kornyezeteben-ujabb -szemely-vett-fociklubot. html?utm_source=rss&u tm_medium=referral

NA 
02.12 14:00
III. ker. TVE ? Eger SE 1-3 (0-2) Jó meccsen, szép siker!

Varg 
02.06 14:01
A Tarjánnak már van új gazdája. Ld444, v 24.hu

666  74246
02.05 19:52
Szia Varg! Rajta vagyok. Ha van valami hír azonnal közlöm.

Varg 
02.05 18:33
Nagy a csend. Mi újság a Diósgyőrrel?

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
03.02 13:57 - Nótás Attila
Ezt sajnálattal veszem tudomásul

03.02 12:34 - Nótás Attila
Élmény volt olvasni a "tuti" tippeket, és a hoz...

03.02 11:21 - Nótás Attila
Attila! Köszönöm, amit a szurkolói oldalért, va...

03.01 19:36 - Meg van a pótlás
Szép volt ,akkor 2021/22 bajnokság megye l ,mer...

03.01 04:36 - Alakulhatott volna másként is
Nehéz lesz .

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség