Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 543
Aktiválatlan tagok: 0
Legújabb tag: Hopp

Látogatók ma: 171
Látogatók tegnap:378
Összes látogató: 1094006

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Vitányi László
Sütő Szilárd
Kugler Gyula
Varga Iván: A hazaiaknak fontos mérföldkő lehet ez az összecsapás

Megkértem Varga Ivánt, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen az NBIII Keleti csoport, következő forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!

Beharangozó
Céró Bálint, vezetőedző Eger SE: Jó formàban lévő riválist fogadunk szerdàn. Eltiltottjaink visszatérnek. Az elmúlt hetek játéka bizakodásra ad okot. Reméljük az eső jót tesz a stadion gyepének és hasonló minőséggel tudunk előrukkolni mint vasárnap. A csapat egyben van, mindent megteszünk, hogy itthon tartsuk a 3 pontot.
Nagy Krisztián, asszisztensedző Eger SE: Egy jó formában lévő csapat érkezik hozzánk, azonban mi sem mondhatjuk, hogy rossz periódus van mögöttünk, hiszen 4 meccs óta nem találtunk legyőzőre. Eltiltottjaink újra rendelkezésünkre állnak és bízom abban, hogy a Tiszafüreden szerzett lendület tovább visz minket a pozitív úton! Nem biztos, hogy szép mérkőzés lesz, azonban csúszni-mászni fogunk a 3 pontért!
Varsányi pincészet

Ezen a héten Farkas Gedeon a Varsányi Pincészet Kft ügyvezetője egy üveg bort ajánl fel annak, aki helyesen tippeli meg az Eger SE- Sényő mérkőzés számszerű eredményét. Tippeket, névvel és E-mail címmel kérem a szurkoloesse@gmail.com–ra. 

Több helyes válasz esetén sorsolással döntünk a nyertes személyéről. (+18)

Mestermérleg
Nagy Krisztián, asszisztensedző (megbízott vezetőedző) Eger SE: Minden, amire készültünk a Tiszafüredre - akár saját, akár ellenfél játéka - megvalósítottunk. Most sokkal jobb százalékban értékesítettük a lehetőségeinket, ám úgy érzem, hogy hamarabb is le lehetett volna zárni a találkozó végkimenetelét. Igazi csapatmunka volt, hiszen nem voltunk egyszerű szituációban, hogy Bálint nem ülhetett a padon. A csapat azonban megoldotta ezt, fegyelmezettek voltak és a szívüket-lelküket kitették a pályára. Jó érzés ennek a csapatnak, ennek a klubnak a része lenni! Köszönjük a támogatást!
Céró Bálint, vezetőedző Eger SE: A mérkőzésen a srácok mindent kiadtak magukból. Sikerült sok gólhelyzetet kialakítanunk, ám az eddigiekkel ellentétben ma kiválóan értékesítették a kínálkozó esélyeket. Ma nincs időnk ünnepelni, sok ilyen teljesítményre van szükségünk. Szeretnénk a szurkolóinkat megörvendeztetni minél több jó eredménnyel. Mától a szerdai Sényő elleni találkozóra készülünk! Köszönjük, hogy idegenbe is ennyien elkísérték bennünket!
Kihúzták az Eger SE méregfogát?

A hét közepétől sokan temették a csapatot azért, mert a keret egy emberrel szűkült. A kevésbé hozzáértők azonnal azt kérdezték, na de ki fog itt gólt lőni?

Nekik adott választ:

Jónyer (2), Kovács, Józsa,

Az Eger SE már rögtön a mérkőzés kezdése után kezébe vette az irányítást. Ennek megfelelően kétgólos előnnyel vonultunk a szünetre. Annak ellenére, hogy a második félidőben is mezőnyfölénybe játszottunk egy kontrából szépített a hazai csapat. A mieinknek ez nem szegte kedvét és szebbnél szebb támadásokat épített fel. Ebben az időszakban kiválóan védekeztünk és roppant gyors ellentámadásokkal operáltunk. Egy ilyen kontra után a megítélt szabadrúgásból újra kétgólos lett az előnyünk, majd a márkőzés végén feltettük az i-re a pontot. Egy percig sem forgott veszélyben a 3 pont sorsa.

Gratulálunk a csapatnak.

Tiszafüredi VSE - Eger SE 1:4 (0:2)

Eger SE: Szalay - Fényes, Jónyer, Papp, Hegedűs, Farkas, Kispál, Burger, Kovács, Tóth, Ablonczy

Varga Iván: Sajnos nem a vendégek az esélyesek a három pontra!

Megkértem Varga Ivánt, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen az NBIII Keleti csoport, következő forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!

Beharangozó
Céró Bálint, vezetőedző Eger SE: Hiányzóink a héten már a csapattal edzettek. Bízom benne, hogy vasárnap mindannyian bevethetőek lesznek. Fényes és Papp játéka kérdéses.Eltiltás miatt nem számíthatunk Vattay és Juhász játékára. Tiszafüreden egy jó ellenfélhez látogatunk, kellemetlen ellenfél akik élcsapatnak számítanak az idei bajnokságban. Nekünk jelenlegi helyzetünkben csak a 3 pont nyújt segítséget. Ennek tudatában látogatunk Tiszafüredre. Bízom benne, hogy egy jó pályán elérjük célunkat.
Nagy Krisztián, asszisztensedző (megbízott vezetőedző) Eger SE: Edzői szempontból egy nehezítő tényezővel kell megbírkóznunk, hiszen Bálint, a vezetőedzőnk sajnos nem lehet velünk a padon. Azonban szakmailag és emberileg is "egy rugóra jár az agyunk", szóval hiszek abban, hogy ezt a helyzetet meg fogjuk oldani, a városért és érte is mindent meg fogunk tenni, hogy győztesen hagyjuk el a pályát!
Télak

Voltak, akik orroltak rá, voltak, akik miatta nem voltak már több hete az ESE mérkőzésén.

Elment!

Arra kérek minden olvasómat, hogy annak érdekében, hogy megőrizzük tagságunkat a harmad osztályban, toljuk együtt a csapat szekerét. Segítsünk Bálintnak, segítsünk a csapatnak a cél elérésének érdekében.

Páran mennek Füredre, de a következő hazai meccsen legyünk minél többen. 

Együtt sikerülnie kell! Együtt sikerülni fog!

Csak az Eger!

Kérdések az ESE láthatatlan többségi tulajdonosának:

Amikor a DVTK szerepet vállalt, egyben 90%-os tulajdonrészt szerzett az Eger SE-ben, az a kijelentés hangzott el az új többségi tulajdonos képviselője részéről, hogy hosszú távon Egerben legalább NB 2-es – Salgótarjánban pedig legalább NB 3-as – felnőtt csapat megteremtése a cél.

 Ezzel szemben a tények – melyek, mint tudjuk makacs dolgok – azt mutatják, hogy az ESE 2018/2019-es és a 2019/2020-as évadban 10., 2020/2021-es évadban 6., 2021/2022-es évadban 15., a 2022/2023-as évadban – 26. fordulót követően – 17. helyet foglalta, foglalja el a tabellán. Mindebből pedig jól látszik, hogy mióta a kisebbségi tulajdonost „háttérbe tolták”, lefelé szálló pályára kerültünk!

 De mondhatunk ennél közelebbi ígéretet is. A tavaly nyár végi szurkolói ankéton az 1-10. hely valamelyikét jelölte meg Farkas Balázs ügyvezető célkitűzésként azzal, hogy egy fiatal, tehetséges csapat alapja lehet egy következő idényekben a dobogóért küzdő egyletnek is. Ehhez képest jelenleg legtöbben azért aggódunk, hogy ne essék meg az a csúfság, hogy jövőre megyeszékhelyként ismét a megyei bajnokságban kelljen szerepelnünk! Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy mindeközben Salgótarján ki is esett a harmadosztályból.

 Kétségtelen, hogy az utánpótlásban nagyobbak a lehetőségek, a TAO nagy segítség a sportlétesítmények fejlesztésében, a szakmai munka színvonalának emelésében…. A felnőtt labdarúgás más kávéház, ott – hacsak a stadion-rekonstrukciót nem vesszük ide – jóval korlátozottabbak a lehetőségek. No de mégiscsak jórészt az első csapat teljesítménye, labdarúgásban betöltött helye alapján ítélünk meg egy klubot, nem mellékesen pedig az ígéret mégiscsak ígéret.

 Mindezek után lássuk mire is lennénk kíváncsiak:

 -Az elmúlt évek eredményei szinte maguktól adják a kérdést: igaz-e az, hogy a többségi tulajdonosnak a salgótarjáni és az egri felnőtt labdarúgás csak teher? Ha nem, mi az oka annak, hogy a korábban szebb napokat megélt egri és salgótarjáni egylet egyre távolabb van a korábban kitűzött céloktól? Igaz-e, hogy ha nem lebegtetnék még most is a stadion-rekonstrukciókat, felnőtt csapatunk talán nem is lenne?

 -Ki a felelős mindezért, van-e volt-e bármilyen következménye annak, hogy a szép ígéretek ellenére nem hogy nem fejlődött a két egyesület felnőtt labdarúgása, de nagyon úgy néz ki, lefelé ívelő pályára került az?

 -Kíván-e tenni bármit, amennyiben igen, pontosan mit a fenti folyamatok megállítása, megfordítása érdekében?

 -Konkrétan az ESE-re térve. Miért van az, hogy a szurkolók minden évben azt hallják a vezetőktől, hogy majd most, majd ettől az idénytől… Aztán a maroknyi publikum kénytelen azt konstatálni, hogy ismét „palira” vették? Van egyáltalán konkrét közép-hosszútávú terv? Mi az? Ennek megvalósításáért ki a felelős?

 -Egyetért-e azzal, hogy az elmúlt másfél-két év játékospolitikája, az igazolások – néhány kivételtől eltekintve – kritikán aluliak voltak? Van ennek felelőse?

 -Mit kíván tenni azért, hogy az ESE jövőre is biztosan az NB 3-ban szerepeljen? Egyáltalán fontos ez Önnek, Önöknek?

Varsányi pincészet

A Farkas Gedeon által felajánlot üveg bort, a DVTK II elleni eredményt eltaláló Barkóczi Noel (DVTK szurkoló) nyerte.

Gratulálunk a nyertesnek, nyereményét hamarosan eljuttatjuk.

Mestermérleg
Céró Bálint, vezetőedző Eger SE: A mérkőzésről: Úgy érzem 30 percig irányítottuk a játékot. A kiállítás utàn sajnos nem mi birtokoltuk a labdát, de így is sikerült helyzeteket,lehetőségeket kialakítanunk. Ellenfelünket sikerült távol tartsuk a kapunktól. A fiúkat nem lehet elmarasztalni, mindenki mindent megtett a pályán emberhátrányban is. A Csapatról: A játékosok becsülettel dolgoznak minden nap. Átérzik mit jelent az egri mezt magukra ölteni. Látható, hogy az itt lévő srácok és a stáb is mindent megtesz, hogy megforduljon a sorsunk. Az alapok amire támaszkodhatunk:Kevés kapott gól, minden mérkőzésen kidolgozott helyzetek, pozitív gondolatok. Összefogásra és egy kis szerencsére szükségünk lesz, hogy közösen elkezdjük a győzelmek számàt is gyarapítani. Céró Bálintról: a mai napon sajnos megkaptam 5. Sárgalapomat, ami miatt a következő mérkőzésen csak a kispad mellett állhatok, Nagy Krisztián kollégàm fog a kispadon ülni. A házirendben szereplő büntetést természetesen befizettem, ám szeretnék ezért elnézést kérni a szurkolóinktól és a csapattól. Közvetlenül ehhez kapcsolódva szeretnék egy gondolatot megosztani. Nekem edzőként az a dolgom, hogy a csapat nyerjen és az egri foci sikeres legyen. Minden idegszálammal a nap 24 órájában ebben égek. A mérkőzésekben érzelmileg is részt veszek. Büszkén állíthatom, hogy edzői pályafutásom soràn soha nem káromkodtam játékvezetővel és ez ma sem történt másképp. A kérdésem mindössze annyi volt, hogy miért hozta azt az adott ítéletet. Lépjünk túl azon, hogy a mai mérkőzésen egy teljesen jogtalan kiállítást szenvedett el nehéz helyzetben lévő csapatom a 30. Percben, ezt a videófelvételek is bizonyítják tisztán. Az én dolgom mégsem az, hogy ezt számon kérjem, hiszen én is hibázom. Viszont amíg magasabb múltú , tapasztaltabb kollégáim az ellenfeleknél, trágár kifejezések után is büntetlenül maradnak, addig én fiatal edzőként egy egyszerű párbeszédet sem tudok a sporttársakkal folytatni,tisztelet a kivételnek, mert a kérdésre vagy a kezdeményezésre is sárga lapos figyelmeztetést kapok. Mind az 5 megszerzett sárgalapomat ugyanezen úton kaptam. Az én dolgom, hogy a csapatommal foglalkozzak, de egy sportágat szolgálunk szerelemmel. Elvárnám, a kölcsönös tiszteletet és az egyenlő elbírálást. Nagyon köszönöm azoknak a játékvezetőknek akik ezt értik és tudják kezelni, mert ilyen is van.
Szavazás
ESE - Sényő

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

G..Tamas 
03.28 18:15
Mi bajod az edzővel? Az egri embereket kiturták, hiszen ez már nem Eger hanem DVTK. Nekik nem számít az egri kötödés. Sőt! Vojti már ezer éve nem edzősködik. Csuhay is már nyugdíjas. Csankról meg ne is beszéljünk. Ne hogy már ő adjon egy DVTK-nak tanácsot

lisznyai 
03.26 14:41
Amúgy Vojti vagy Csuhás nem jönne vissza? (edzőnek) esetleg Jani bá' szakértőnek?

lisznyai 
03.26 14:33
végül is miért küldték el a ***t? gempa? nagypofa? nem állt be a sorba? Kösz a választ.

Ja 
03.20 18:43
Jól tudjuk, hogy Harmati idején is az volt a Dvtk legnagyobb baja, hogy H.P. sokat költ, túl jók az eredmények. Megmutatják, hogy is kell ezt csinálni! Nincs is benne hiba. Egyedül Bálintot és azt a néhány játékost sajnálom, akik hétről hétre küzdenek. Mi szurkolók tudjuk, mi a sorsunk. Ők még nem.

mazyo 
03.20 10:47
A csapat oda tart ahová a vezetés szánta,küzdenek harcolnak,ez az eredmény,.az edző mindent meg tesz.

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
03.27 07:34 - Kihúzták az Eger SE méregfogát?
Attila vigyázz, mert seinorfront meg fog orroln...

03.27 05:43 - Kihúzták az Eger SE méregfogát?
Na döccent végre valami˘! Gratula

03.26 20:37 - Kihúzták az Eger SE méregfogát?
Gratulálok mindenkinek. Ez nagyon kellett, mert...

03.26 20:32 - Kihúzták az Eger SE méregfogát?
Csak így tovább!Nagy gratula!

03.26 20:29 - Kihúzták az Eger SE méregfogát?
Először éreztem, hogy csapatként és igazi győzn...

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
K. Zoltán II
M.A. Ildikó
H.László
B. Miklós
Sz. Adrián
F. Balázs
Közösség
Table 'egrifc.fusion_new_users' doesn't exist