Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 543
Legújabb tag: MichDieway

Látogatók ma: 126
Látogatók tegnap:194
Összes látogató: 538201

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Beharangozó
Vígh Ferenc: Gyorsan rendbe kell rakni magunkat fejben a kupa kudarc után, mert a Füzesabony csapata tavaly megverte az aktuális bajnokot. Rosszul játszottunk szerdán, de így is óriási sanszunk volt a győzelemre. Gyermeteg hibákat követtünk el. Az utóbbi nyolc mérkőzésen, tizenhárom gólt kaptunk, ami nagyon sok! Szűk két és fél hetünk lesz, hogy sérültjeink rendbe jöjjenek és mindenki éles legyen a legfontosabb mérkőzésekre.
Mestermérleg
Vígh Ferenc: Sokadik mérkőzésünk, amikor magabiztosan vezetünk,majd érthetetlen hibákat követünk el. Ezek okát az osztályozóig mindenképpen meg kell találnunk, mert az egész éves munkánk veszhet kárba. Nem maradt más hátra mint gratulálni a Maklárnak a kupagyőzelemhez,mert aki kétgólos előnynél ilyen gyermeteg hibákat követ el az nem érdemel győzelmet.
Dr Vass Géza kupa

Makár - ESE 3:2 (0:2)

Gól: Benke, Szucsik

Csak a szokásos. Az első félisőben nagyon tudunk, a másodikban pedig semmi! Ezúttal egy félidő nem volt elég és a Maklár megérdemelten győzött!

"Dr. Vass Géza" Heves Megyei Kupadöntő Besenyőtelek 2018.05.23. 17:00
Vígh Ferenc: Szerdán egy újabb komoly feladat vár csapatunkra. A Dr. Vass Géza kupa megvédésére készülünk, friss bajnokként. Igaz, ezer sebből’ vérzünk, mert Debreczeni és Titkó után Fekete a hétvégén boka sérülést szenvedett, Vajda pedig szögbe lépett Pünkösdkor, így rájuk nem számíthatok. Nem szabad az előző mérkőzésből kiindulnunk, amit simán megnyertünk Makláron, ez teljesen más mérkőzés lesz. Itt akár százhúsz percig is tarthat az összecsapás.
Hm....
TV Eger
Az Andornaktálya elleni nérkőzés összefoglalóját IDE kattintva nézhetitek meg a TV Eger jóvoltából!
Szövegértelmezés békásoknak!
Sportszerű, már már olimpikoni megoldás a sérülés elkerülése véget egri részről!
Alattomos, csak a baba megoldás!!!!!!
Nagyot téved aki azt hiszi, hogy mindez nem lehett volna elkerülhető, ha valaki olyan vezette volna mérkőzést, aki legalább az alapvető szabályokkal tisztában van! Hogy mi az alapvető játékvezetői tudás? Például az, hogy mez visszahúzásért minimum sárgalap jár!!!!!!! Az is visszás, hogy a második képen történtek után nem villant a sárga lap!!!!!! Nem minden hazai mérkőzésünkön van szpíker, de most volt! Az Ő felkomferálása alkalmával hallottam, hogy két ellenőr is jelen volt a mérkőzésen. Jó lenne megtudni, hogy milyen jelentést adtak le? Nekik ugyan feltünt-e az, hogy kihasználva a vizes csúszóüs talajt, és elfedve a technikai hiányosságaikat, a vendég játékosok 4-6 méterről (HÁTULRÓL IS) csúsztak, ütöttek vágtak! És kérdés az is, hogy milyen értékelést kapott az a játékvezető aki a 120 centis magasságával, szinte szemmagasságban látta a második képen történ hasonló, alattomos belépőket!
Mestermérleg
Vígh Ferenc: Nyernünk kellett ez volt a cél és a lényeg, sikerült is. Több szót nem érdemes a mérkőzésre fecsérelni. Az első félidőben nagyon jól játszottunk, a másodikban nagyon rosszul. Ráültünk az eredményre ami rosszul is elsülhetett volna,de nem így lett! Azt éreztem már mindenki ünnepelni szeretne. Az időjárás sajnos nem adta meg a fiúknak azt a lehetőséget, hogy akár dupla létszámú néző közönség előtt ünnepelhessenek. Kár pedig igazán megérdemelték volna. Nagy dolgot vitt véghez a csapat, ami az első lépcsőfok, hiszen tudjuk ott van még a két könnyűnek nem ígérkező osztályozó mérkőzés. Addig viszont lehet egy picit ünnepelni, mert sokat melóztak a srácok ezért a ,rész sikerért’. Hálás és roppant büszke vagyok, hogy ennek a jó közösségnek,csapatnak lehetek az edzője. Köszönöm elsősorban Harmati Péternek, valamint a diósgyőri vezetőknek, hogy rám gondoltak mikor erre a feladatra kerestek egy megfelelő embert. Fontos megemlítenem akik a háttérben segítették a mindennapjainkat, mert nélkülük nem lehettünk volna ilyen eredményesek. Gondolok itt az ősszel nálunk technikai vezető pozíciót betöltő Hegedűs Zsoltra, a masszőr Hudák Balázsra. Fontos még megemlitenem a téli vagy őszi átigazolás adta lehetőségekkel élve ugyebár már nincs közöttünk Dobos, Komlósi, Palágyi,Sebe és Nagy Gergő, akiknek kisebb nagyobb szerepük volt a bajnoki cím megszerzésében. Cserős Vilmos technikai vezető és Asztalos Péter masszőr pozícióba a tavasszal segíti a munkánkat. Juhász Peti egész évben a háttérben szorgoskodik. Árvai Balázs a CROSS TEAM Eger tulajdonosa,tavaly nyár óta heti egy alkalommal,mint erőnléti edző segíti a munkánkat. Végezetül Kugler Kugi Gyula, aki a mindenesünk nélküle nincs élet a stadionban,nagy-nagy köszönet neki érte!
BAJNOKCSAPAT
Készülhetünk az osztályozóra!

Ne szépítsük! Ezen a meccsen csak a győzelem volt a fontos, amihez elég volt egy félidőnyi jó játék az igencsak elképzelés nélkül, allatomosan és durván játszó békások ellen!

ESE - Andornaktálya 2:1 (2:0)

Gól: Benke, Fekete

Ne hagyd ki (frissítve!)

Ha valaki érvényes belépővel megtekinti a ma esti mérkőzést, majd három napon belül fényképet készít a jegyéről és elküldi nekem névvel és címmel a  szurkoloesse@gmail.com –ra, azok között fejenként egy, összesen három üveg bort fogok kisorsolni, így akár a jegy árát is visszanyereheted!

Hajrá ESE! Miért? Azért, mert EGER!

Szavazás
Füzesabony - ESE

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

farkas 
05.24 06:26
?

en 
05.23 18:52
Maklár-Ese3-2 (0-2)

farkas 
05.22 06:38
Gratulálok a CSAPATNAK az egész éves teljesítményéhez ! Hajrá ESE !

en 
05.21 20:38
Igen, valóban csend van. Viszont én itt (is) GRATULÁLOK a CSAPATNAK és a VEZETŐKNEK egyaránt!

P.Anna 
05.21 19:27
De nagy a csend.

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
05.24 19:33 - Szövegértelmezés békásoknak!
Az egri gólhelyzetben ezt választotta! A BÉKÁS ...

05.20 22:32 - Készülhetünk az osztályozóra!
Ez volt a cél! Gusztustalan viselkedés az edzőv...

05.20 14:10 - Készülhetünk az osztályozóra!
Ez a cikk volt alattomos, nem a Marshall!

05.20 07:49 - Készülhetünk az osztályozóra!
Ezen kívül mondanál még egy egri szurkolói olda...

05.20 04:31 - BAJNOKCSAPAT
GRATULÁLOK. Még KÉT MECCS ÉS DOBBANTUNK A MEGY...

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség