Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Statisztika
Regisztrált tagok: 543
Legújabb tag: 6666

Látogatók ma: 190
Látogatók tegnap:314
Összes látogató: 609511

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
Akiknek még van félnivalójuk!
Matematikailag már csak ezek a csapatok eshetnek ki az NB3-ból.
/ piros háttér - jelenleg kieső helyen állnak, sárga háttér - újonc csapat/

Mestermérleg
Vitányi László (ESE): Érdekes, izgalmas mérkőzésen vagyunk túl. Én úgy gondolom, hogy döntetlenszagú derbi volt. Ezeken a meccseken van az, hogy utólag klubszimpátiától függen látják a felek azt, hogy ki érdemelte volna meg a győzelmet. Én úgy érzem, hogy a nagyobb helyzeteket mi alakítottuk ki az egész bajnoki alatt. Örülök a csapat sikerének és köszönjük a szurkolók biztatását, végre három ponttal ajándékozhattuk meg őket!
Vígh Ferenc (Sajóbábony): Kiegyensúlyozott volt az első félidő a nagy meleg rányomta a bélyegét mindkét csapat játékára, így a kapuk nem nagyon forogtak veszélyben. A második játékrész a cseréknek köszönhetően sokkal jobb volt. Helyzeteket dolgoztunk ki érett is a gólunk amit egy szép akció után értünk el. A hátralévő időben viszont kiütközött miért is áll a csapat jelenleg a kieső pozícióban. A hajrában az erővel és a koncentrációval is gondok akadtak így a hazai csapat helyzet nélkül fordítani tudott. Így nincs más hátra minthogy gratuláljak nekik!
Végre hoztuk a hazai kötelezőt!

Ha nehezen is, de végre hoztuk a hazai kötelezőt!

ESE - Sajóbábony 2:1 (0:0)

Nótás Attila: A fiúk, adósak pár hazai győzelemmel!

Megkértem Nótás Attilát, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen az NBIII Keleti csoport, következő forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!

Beharangozó
Vitányi László (ESE): Érzelemdús meccsre számítunk. Ellenfelünk edzője az a Vígh Ferenc lett, aki majdnem két évvel ezelőttig dolgozott Egerben és nemrégiben távozott. A keretet úgy ismeri, mint a tenyerét. Bár a tabellán előrébb állunk, több a pontunk, de most ennek ellenére sem mi számítunk az esélyesebbnek, a fenti okok miatt! A játékosoknak az a feladatuk, hogy megmutassák "tökös" gyerekek, mi a szakmai csapatban pedig azon dolgozunk, hogy meglepjük ellenfelünket és megfelelő motivációs szintre hozzuk a mieinket. Mikolka és Farkas továbbra is sérült. Szeretettel várjuk Ferit és csapatát, de bízunk benne, hogy most szomorúan fog hazatérni! Bármi is lesz, a jó barátságunk továbbra is meg fog maradni!
Vígh Ferenc (Sajóbábony):Váratlanul ért a felkérés múlthéten szerdán, de rövid gondolkodás után úgy döntöttem a bajnokság végéig megpróbálok segíteni a bentmaradásért folytatott harcban a bábonyi csapatnak. A keretet nagyjából ismertem. Eltiltásom lejárt így egy pikáns mérkőzésen ülhetnek újra a kispadra. Sok szépet kaptam Egertől ezalatt a két év alatt, eredményesek voltunk, amit vállaltam azt maradéktalanul teljesítettem is. A jövővel kapcsolatosan viszont voltak nézeteltéréseink, mert az igaz, hogy szeretem a kihívásokat, de csak azokat amelyeknek vannak realitásai. Most úgy éreztem Harmati Péter teljesithetetlent kér tőlem, így számítottam rá, hogy mással képzeli el majd a jövőt. Sok sikert kívánok neki és a csapatnak, érjék el céljaikat. A vasárnapi mérkőzésen átérzem a volt játékosaim lelkiállapotát, mert a teljes keretet én hoztam össze, többen már letettek arról,hogy nb3-ban játszhassanak. Vitányi Laci is nekem köszönheti az egri szerepvállalását. Nekem sem lesz könnyű kintről nézni őket, de számunkra élet-halál harc kell hogy legyen a kilencven perc, mert csak így lehet közelebb kerülni a fényhez az alagút végén.
Varsányi pincészet

Ezen a héten Farkas Gedeon a Varsányi Pincészet Kft ügyvezetője egy üveg bort ajánl fel annak, aki helyesen tippeli meg a hétvégi ESE - Sajóbábony mérkőzés számszerű eredményét. Tippeket, névvel és E-mail címmel kérem a szurkoloesse@gmail.com –ra. Több helyes válasz esetén sorsolással döntünk a nyertes személyéről.

Hajrá ESE! Miért? Azért, mert EGER!

Vígh Ferenc

Vígh Ferenc a hétvégén vezetőedzőként tér vissza a Szentmarjay stadion kispadjára. Az eltiltását letöltve, e hét csütörtökétől Ő irányítja a Sajóbábony csapatát. Mi már hátradőlhetünk de az ellenfelünknek élet - halál mérkőzés következik.

Győzzön a jobbik csapat!

Mestermérleg
Vitányi László: A mérközés eleje sajnos úgy sikerült, mint múlt héten. Bentragadtunk az öltözőben. Ellenfelünk több átlövéssel is veszélyeztetett. Ma az akarat kellően megvolt a játékosokban. Egész héten jól edzettek, ami ki is jött velük a pályára. Bár a játék nem feltétlenül volt fergeteges, de a játékosok szerencsére azt játszották, amit kértünk és összességében megérdemelten hoztuk el a három pontot.
Ígéret teljesítve!

Voltak, akik hozzá nem értőnek mondták a vezetést és a szakmai stábot!

Voltak, akik egy bajnokesélyes otthonában elszenvedett vereség után le falábúzták a játékosokat!

Voltak, akiknek nem mindegy, hogy a csapat zöldben, feketében, vagy hupililában edzett!

Voltak, akiknek nem mindegy, hogy a gólt csatár, középpályás, hátvéd, vagy kapus szerzi!

Vannak, akik szerint egy bajnokságot pontokra játszanak és ebből a mai hárommal a csapatunk annyit szerzett, hogy három fordulóval a vége előtt teljesítették amit ígértek!

KÖSZÖNJÜK!

Tállya - ESE 1:3 (1:2)

Gresó hármat hintett!

111
111
Nótás Attila: Ha, Cigándot vertük volna, most nem lenne miről beszélni

Megkértem Nótás Attilát, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen az NBIII Keleti csoport, következő forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!

Szavazás
SBTC - ESE

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

anyamtyukja 
05.19 23:54
Bármibe lefogadom, hogy jövőhéten lefekszünk Tarjánba!

Cs.Csaba 
05.19 21:12
Nagy GRATULA az egész csapatnak a főnöktől a szertárosig, mindenkinek aki a csapat mellett volt egész szezonban+ az ÖREGRI szurkolótársaimnak! HAJRÁ ESE!HAJRÁ EGER!

jo 
05.19 20:00
Gratuláció a csapatnak,A szakvezetésnek és Harmati Péter úrnak,Megérdemelt siker,A dolgok nem mindig úgy alakulnak ahogy szeretnénk de a munka meghozza az eredményt.

666  33315
05.13 18:31
Gondolom, mert 21 ponttal tök utolsók voltak és a vezetők megdobtak egy edzőcserét, hátha úgy sikerül bennmaradniuk.

janonen 
05.13 12:04
miért volt edzó váltás sajóbábonyba?

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
05.21 11:50 - Átigazolások!
[url=http://www.championsweatshirt.us.com/][b]C...

05.19 20:41 - Végre hoztuk a hazai kötelezőt!
Szívből gratulalok a csapatnak. De ha jövőre ne...

05.19 20:34 - Végre hoztuk a hazai kötelezőt!
Gratulálok, végre itthon is sikerült nyerni, de...

05.16 10:17 - Beharangozó
Lacika a többi hazai meccsen is lehettetek voln...

05.12 20:48 - Mestermérleg
3 kieső van, szóval még nincs meg a bentmaradás...

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség