Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 541
Legújabb tag: 6666

Látogatók ma: 369
Látogatók tegnap:454
Összes látogató: 975836

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Vitányi László
Sütő Szilárd
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
K. Zoltán II
M.A. Ildikó
H.László
B. Miklós
Múltidéző! Nem ma volt, de mégsem régen. Évszám tipp?
Mestermérleg
Szekeres Adrián, vezetőedző Eger SE: A csapat ma nagyot küzdött. A srácok küdeni akarásba jelesre vizsgáztak, illetve a taktikai elemeket, amir kértünk tőlük, mind védekezésben, mind támadásban jól megvalósították.Külön öröm számunkra, hogy jó pár fiatal játékossal a sorokban tudtunk mérkőzést nyerni. A két hátralévő mérkőzésen is az lesz a célunk, hogy begyűjtsük az összes pontot. Bízunk benne, hogy sikerülni fog. Most a játékosok kapnak két szabadnapot és szerdától már a DVSC II elleni mérkőzésre fókuszálunk.
Győzelem

Visszavágtunk az őszi vereségért. 

ESE - Tiszafüred 2:1 (1:1)

Beharangozó
Szekeres Adrián, vezetőedző Eger SE: Abban láttuk a kulcsot az elmúlt fordulók eredménytelensége után, hogy több játékossal is leüljünk egyénileg beszélgetni, a csapatban betöltött szerepükről mind a pályán, mind a pályán kívül. Nagyon hasznos és pozitív visszajelzéseket kaptunk. Nyitottak voltak az új jellegű videózásra, azaz nekik kellett kiértékelniük az elmúlt három mérkőzést. Ennek reményében azt gondolom, hogy azt a csapatot fogjuk viszont látni a holnapi nap folyamán, mint amelyik a Kazincbarcika ellen is pályára lépett és így azt a játékot feledtetni tudjuk amit Békéscsabán nyújtott a csapat. Ehhez az kell, hogy mindenki kellőképpen összpontosítson és felkészüljön a mérkőzésre.
Varga Iván: nincs teljesen rendben minden a klub körül

Megkértem Varga Ivánt, hogy egy - egy mondattal megfűszerezve, tippeljen az NBIII Keleti csoport, következő forduló eredményeire.

Kattints a részletekre!

Nyílt levél Mirkóczki Ádámnak!

Tisztelt Polgármester Úr!

Más kiutat nem látva, kicsiny, ugyanakkor a helyi futball mellett végsőkig kitartó kis csoport képviseletében fordulunk Önhöz segítségért az alábbiak okán: Mint sportszerető és – korábban – egri labdarúgó mérkőzéseken szurkolóként is megjelenő, az ősszel a DVTK ellen szabadságharcot hirdető, majd fegyverszünetet kötő városvezetőként bizonnyal Ön is tapasztalja az ESE-nél zajló negatív eseményeket. Csapatunk néhány éve az nb 3-ban szerepel. Harmati Péter vezetése alatt, ha nem is öles lépésekkel és talán nem is lineáris fejlődésen keresztül, de a bennmaradás ellen küzdő csapatból olyan egyesületté lettünk, amelyre az ellenfelek odafigyeltek. Sajnos a jelen már sokkal szomorúbb… A stadionrekonstrukció folyamatos odázása miatt – mely szintén szomorúsággal tölti meg a szurkolók szívét – az Ön által is „elvárt” nb2-ről már álmodni sem merünk. Azt gondoljuk, méltatlan, egyben tarthatatlan a jelenlegi helyzet! Méltatlan, mert egy megyei jogú város, annak sportszerető közönsége többet érdemel. Tarthatatlan, mivel szemmel látható, hogy a DVTK – minden ezzel ellentétes ígérete ellenére – csupán életben tarja városunk labdarúgását, abból néhány ember pénztárcáját, vagy inkább számlaszámát dagasztva. Tervek, célok nincsenek, fejlődésről nem beszélhetünk. Felnőtt csapatunk vereséget vereségre halmoz, a legtöbb, minek örülhetünk az az, hogy nem esünk ki. (Megjegyzendő, a másik (mostoha) gyerek, a Salgótarján még ennek sem örülhet…) A hírek szerint idősebb játékosaink többsége a következő szezonra nem marad, összességében teljesen bizonytalan jövő elé nézünk. Nyárra polgármester úr változásokat ígért a klub tulajdonosi viszonyait illetően, ami reményt keltett a régóta tartó lejtmenetben. Tudjuk, a „magas politika” sok mindent felül ír, a gazdasági lehetőségek is behatároltak. De mi többet, jobbat szeretnénk! Kérjük, a rendelkezésére álló eszközökkel segítsen, hogy a következő szezonban ne üres nézőtérre fusson ki a Szentmarjay Stadion gyepére a jó esetben is a kiesés ellen küzdő csapatunk. Kérjük, csapjon bele! Lassan vége a szezonnak, a tulajdonosi szerkezet beígért változását illetően semmilyen információval nem bírunk, pedig Önön kívül nem lesz senki, akinek módja és talán szándéka is lesz a változásra, változtatásra. Aggódunk szeretett klubunkért, ezért kérjük, tegyen meg mindent annak érdekében, hogy ismét büszkék lehessünk csapatunkra! Egyszóval: Tisztelt Polgármester Úr, elő a farbával! Kérjük, tájékoztasson: lesz valami a korábban felvázolt változásokból? Van terv az előre lépésre? Szándékozik megállítani a lejtmenetet, igyekszik segíteni, amennyiben igen, miként? Várható, hogy az a megmaradt maroknyi néző egyszer tető alól nézheti a mérkőzést?

Ránk számíthat: Egri Labdarúgást Kedvelők csoportja Várjuk válaszát!

Múltidéző! Valaki felismeri magát?
Gólösszefoglaló Eger SE KovMik
Mestermérleg
Szekeres Adrián, vezetőedző Eger SE: Érthetetlen, hogy a szerdai több jó teljesítmény, egyénileg is és csapat szinten is, hova tünt a vasárnapi mérkőzésről. Sajnos a csapatunk, nem bírja az el, hogy a játékosaink nem megfelelő hozzáláálásban léptek a pályára, illetve több rossz teljesítmény is születik. Ennek tudható be a tegnapi vereségünk. Az a baj, hogy néhány játékosunk már jó pár mérkőzés óta mutat olyan jeleket ami azt mutatja, hogy nincsen koncentrált állapotban a mérkőzéseken. Ezeken sürgősen változtatni kell. A következő három mérkőzésen is az lesz a célunk, hogy minél jobb eredményt érjünk el az ellenfeleink ellen.
Béres Mihály

Ma ünnepli névnapját csapatunk operatív igazgatója.

Boldog névnapot Misi!

Vereség

Soros mérkőzésen maradtunk alul a viharsarokban.

Békéscsaba II - Eger SE 2:1 (0:0)

Gól: Nagy-Kolozsvári

Szavazás
DVSC II - Eger SE

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

hahh 
05.03 20:42
És tényleg: Labancz távozásakor 14.-ek voltunk, aztán jött a megmentő a szakmaiságával. Most 15.-ek vagyunk. És ez még nem is a vége. Sad

Gabi 
05.01 20:05
Amióta a régi gyúró elment,azóta még pontot sem szerzett a csapat.

Egri 
04.24 20:59
Varg Inkább ne akard tudni.Vicc ami itt folyik,csak már mosolyogni sem tudok rajta. Szezon végén ismét 6-8 távozó " oszt köszönjük szépen"

Varg 
04.22 20:42
Olasz/Tóth távozásáról valami háttér információ?

Seniorfront 
03.12 09:35
Különösen akitől egy sima 4-est kaptunk ősszel....mai napig nem tudtam EZT SEM feldolgozni ...

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
05.16 18:33 - Mestermérleg
Gratulálok a csapatnak!. Nagyon kellett már ez ...

05.16 15:24 - Mestermérleg
Gratulálok

05.15 21:59 - Győzelem
Gratulálok! Ha nem is kiváló teljesítmény, de l...

05.14 07:03 - Nyílt levél Mirkóczki Ádámnak!
Hát erre én is kiváncsi vagyok

05.13 17:48 - Nyílt levél Mirkóczki Ádámnak!
Semmit sem tud tenni, hiába állt ki ősszel nagy...

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség