Egri Szurkolói Oldal
Igazolások
Érkező:
Csordás Simon (?)
(Viktory FC)
Rutai Bence (?)
(TSE)
Árvai Ádám (?)
(Ausztria)
Nyúl Krisztián (?)
(RKSK)
Torkos Attila (?)
(Taksony)
Marticsek Ádám (?)
(Csepel)

Távozó:
Konyecsik F.
(?)
Rjaskó V.
(Cigánd ?)
Pataki Zs.
(KTE ?)
Czéh M.
(?)
Kovács G.
(?)
Bohus P.
(?)
Kacsó A.
(RKSK ?)
Lakatos B.
(J.berény)
Lőrincz P. (?)
(?)
Giák T.
(Sajóbábony)
Tabella
Gólszerzők
Statisztika
Regisztrált tagok: 542
Legújabb tag: MichDieway

Látogatók ma: 190
Látogatók tegnap:299
Összes látogató: 574190

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
TV Eger

A TV Eger felvételét az első ESE edzésről ide kattintva tudjátok megnézni.

 

Hajrá ESE! Miért? Azért mert Eger!

Elkezdődött
Tegnap kora este megkezdtük a tavaszi szezonra a felkészülésünket. Könnyed futás után a felső városi műfüves pályán egymás közti játékkal indult a hét hetes periódus. A tizenkilenc játékos közül többen név szerint Árvai Ádám (Ausztria),Torkos Attila (Taksony), Marticsek Ádám (Csepel) Nyúl Krisztián (RKSK) a héten a kerettel edzenek és szombatig biztosan velünk készülnek majd. A Taksony elleni mérkőzés után szűkülhet keretünk, hiszen a jövő héten már hazai környezetben készülünk edzőtáborban. Busai igazoltan volt távol a mai napon. Több játékossal is tárgyalásban állunk bízunk benne, hogy a tíz távozót megfelelően tudjuk majd pótolni. Jelen voltak: Tajti, Sopronyi, Farkas, Antal, Mikolka, Debreczeni, Fekete, Galambosi, Gresó, Vajda, Titkó, Benke, Molnár, Kovács, Révész.

Ellenfélnézőben! (Nyírbátor)

Már látszik a fény az alagút végén.

 Az önkormányzat már eddig is nyújtott anyagi segítséget a klubnak, hogy a bérek egy részét ki tudja fizetni – folytatta a polgármester. – Bízunk benne, hogy mire a következő kifizetés megtörténik, addigra már az elszámolások egyenesbe kerülnek, és akkor a klub hozzájut ahhoz a harmadosztályú csapatok finanszírozását segítő forráshoz, amiből a szezon hátralévő részét végig tudja csinálni. Minden lépéssel előbbre megyünk, de nem szeretek addig határozott kijelentéseket tenni, amíg nem vagyunk túl rajta. (szon.hu)

Tudtad?
Csapatunk góljait, számszerint 15-öt, 8 játékos szerezte az ősszel, amiből Gresó Mátyás egyedül vállalt ötöt. További gólszerzőink: Fekete (1), Lakatos (2), Vajda (1), Kacsó (2), Antal (1), Farkas (2), Kovács (1). Góljainkból hatot szereztünk az első félidőben, míg szemre álltalában a második félidőben gyengébben játszó csapatunk kilencet!
1%

Kérjük adód 1%-ával támogasd az EGER SE csapatát!

Egri Sportcentrum Labdarúgó Sportegyesület

3300 Eger, Hild József u. 4.

Adószám: 18592144-1-10
Bankszámlaszáma:10403507-50526684-48671008

Köszönjük!

 

Egri Sportcentrum Labdarúgó Sportegyesület
Székhelye: 3300 Eger, Hild József u. 4.
Gresó Mátyás

A szurkolók szavazatai alapján a középpályáról Gresóó Mátyás jutott a döntőbe. Most lássuk, hogy a csatárok közül (jobb oldali sáv) kit látnátok legszívesebben a végső szavazáson!

Gratulálunk "Matyi"!

Benczés Miklós lett a DVTK regionális utánpótlás szakmai igazgatója.
Január 3.-ától Benczés Miklós, regionális utánpótlás szakmai igazgatóként a DVTK Labdarúgó Akadémia, a Salgótarjáni BTC, az Eger SE, és az előkészítés alatt álló Felvidéki Labdarúgó Akadémia munkájáért felel.
Elnapolták a tárgyalást

Jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények vádjával csaknem fél évtizede tart a büntetőeljárás K. Z. P., az Egri Futball Club Kft. volt ügyvezető ellen. Az ügyben a héten tartott újabb tárgyalást az Egri Járásbíróság.

Kattints a részletekre!

Az az egri szurkoló, aki nem esernyőt kért karácsonyra, rá (illetve meg) fázhat!
Itt mindenkit hülyének néznek? – tehetjük fel a kérdést azt hiszem teljes joggal. Az Eger Labdarúgó Sport Kft. DVTK-val történt együttműködésével változások történtek a helyi sport, ezen belül az egri labdarúgás életében. No, nem annyira a Kft. anyagi támogatásában látta ezt az egyszeri szurkoló, hanem abban, hogy felcsillant a reménye annak, hogy a labdarúgás állami támogatásából végre mi is profitálhatunk. Nézzük a médiában mi jelent meg erről.2018. január 3., Eger TV:A kormány a múlt év végén úgy döntött, hogy a Szentmarjay Stadion felújítását 2,4 milliárd forinttal támogatja. Ezzel egy időben Eger városa a DVTK vezetésével támogatói szerződést írt alá a szakmai együttműködés érdekében – jelentette be Nyitrai Zsolt Budapesten egy sajtótájékoztatón. Martonné Adler Ildikó, az egri önkormányzat sportért is felelős alpolgármestere köszöntőjében elmondta: az egriek régi álma teljesül az új városi sportkomplexum létrejöttével, hiszen az 1954-es megnyitás óta volt mit korszerűsíteni a stadionban és annak környékén. Szeretnék, hogy minél több nemzetközi sporteseményt rendezhessen a város. 
2018. január 4., Eger TV:
2,2 milliárd forintból újul meg a Szentmarjay Tibor Városi Stadion Egerben, további 200 millió forintból pedig a Felsővárosi Sporttelepet fejlesztik. A beruházások a DVTK szakmai együttműködésével valósulnak meg, a bejelentéskor Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő hangsúlyozta: a fejlesztések Eger érdekeit szolgálják.
Ugyanezen a napon, 2018. január 4.-én: www.magyarepitok.hu:
Mintegy 2,4 milliárd forintot különített el a kormány az egri Szentmarjay stadion felújítására – derült ki szerdán Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő sajtótájékoztatóján. Az összegből a Borsodsport Invest Kft. és az Eger Labdarúgó Sport Kft. beruházásában építik át az 1954-ben épült, jelenleg leromlott állapotú sportlétesítményt. A projekt során egy új fejépületet, illetve egy új fedett lelátót is építenek, melynek így 3500 fős lesz a befogadóképessége és megfelel majd az MLSZ NB II-es licenszfeltételeinek. Ezen felül a létesítményhez kapcsolódó északi sporttelepen az öltőző- és lelátórendszer fejlesztésével egy korszerű utánpótlás akadémiát is létrehoznak majd. A beruházásssal várhatóan 2019-re készülnek el.
Hurrá! Örülhetett az egri szurkoló. Mióta vártunk arra, hogy a mi kis stadionunk is csinosodjon, a szurkolás feltételei javuljanak. Nem akart itt senki több tízezres arénát, „csupán” egy kicsit, csinosat, tisztát, melyre büszkék lehetünk, melyben jól érezheti magát szurkoló, játékos egyaránt. Ma talán már nem világraszóló elvárás, hogy legyen fedett lelátó(rész), egy XXI. századi (nem XVIII. századi) mellékhelyiség, rendes öltözők, kiszolgáló helyiségek. Talán meglesz. Gondoltuk. Persze lehet, hogy így is lett volna, ha nem Egerben élnénk!
Hiszen mi történt, mi valósult meg ebből 2019 elejéig? Semmi. Még annyi sem. Legendák röpködtek arról, hogy a város vezetői egészen Kisvárdáig utaztak, hogy megnézzék milyen is lehet a megújuló egri létesítmény. Aztán érdeklődtünk. Milyen lesz a stadionunk? Lehet-e tudni bármit a tervekről, van-e legalább megismerhető elképzelés. Még a Kft. helyi koordinációs vezetője sem tudott egy látványtervet sem mutatni. A várost, meg a DVTK-t meg hiába is keressük… Pedig miről is volt szó? 2019-re elkészül, megújul a stadion!!!
Aztán eljött a tegnapi nap, 2019. január 8-a. És mit olvasunk? Az alábbiakat:
2019. január 8.-én: www.egriugyek.hu:Az Észak Sporttelep Edzőközpont kialakítására, tervezésére és kivitelezésére kiírt pályázaton a Pharos 95 Sportpályaépítő Kft.-t hirdette ki nyertesként az Eger Labdarúgó Sport Kft. – szúrta ki a 24.hu. A munka nettó 1,523 – bruttó 1,93 – milliárd forintba fog kerülni. A régi helyére tervezett új edzőközpontban lesz egyebek közt épített lelátó, egy 1276 négyzetméteres új épület, új közművek, térvilágítás, és terveznek tereprendezést illetve parkosítást is.Félreértés ne essék. A hír nagyszerű. De amilyen nagyszerű, annyira meglepő is a fenti cikkek, hírek ismeretében. Jó-jó, a kivitelezés költségei drágulhattak időközben. No de 200 millióról 1,9 milliárdra? Persze ezt nem sajnáljuk, lehet, minden még nagyobb, még szebb lesz. Örülünk neki, hogy az utánpótlás profitálhat a fejlesztésekből, valamelyest talán a szurkolók, nézők, a szülők is. Talán kevesebben mennek majd Kövesdre, stb. Sorolhatnánk mennyi előnnyel jár egy ilyen projekt. No de mi lesz veled elhanyagolt Szentmarjay? Mi lesz a 2,2 milliárddal, amit erre szánt az állam? Maradjunk a 2,4 milliárd összköltségnél. Ha ebből 1,93 az Északi sporttelep fejlesztésére megy, nem nehéz kiszámolni, hogy 470 millió Ft marad, ami nem kevés, de a tervekhez képest ugye nem is elég. Lehet, hogy kifutja a székek cseréjét, meg egy tisztasági festést a klubházban, esetleg egy összebarkácsolt fedett lelátó részt. De ez a cél? No és akkor még nem beszéltünk arról, hogy ami most (a munkák előtt) 1,93 milliárd, a végére a 2,4 sem futja majd ki. Aki nem esernyőt kért karácsonyra, igyekezzen a boltba, mert jó ideig ázni-fázni fog, ha meccset akar látni a Városi Stadionban (feltéve majd, ha játszhatunk egyáltalán hazai pályán). Valóban jól van ez így? Mondunk egy nagyot, aztán ha kérdés jön, nem válaszolunk, majd előjövünk valami egészen újjal, akkor meg megint csak csendben vagyunk? Hogy is van ez? 
Giák Tamás

A mai napon hivatalossá vált, hogy csapatunk kapusa Giák Tamás a Sajóbábony együteséhez igazolt!

Köszönjük Tominak amit csapatunkért tett és sok sikert kívánunk neki az új klubjában!

Újévi fogadalom

Megkérdeztem csapatunk edzőjét, Vígh Ferencet és néhány játékosát, hogy a labdarúgással kapcsolatosan volt-e valami újévi fogadalmuk.

Kattints  a részletekre!

Edzőmeccs
Következik:

2019.01.19. 15:00

ESE
-
Taksony
Felkészülés
Felkészülési mérkőzések:
01.19. szombat, 15:00
ESE - Taksony (?:?)
01.21.hétfő, 11:00
ESE - Gesztely (?:?)
01.26. szombat, 15:00
ESE - T.füred (?:?)
02.06. szerda, 16:00
SBTC - ESE (?:?)
02.09. szombat 15:00
ESE - Hatvan (?:?)
02.13. szerda, 17:00
M.kövesd - ESE (?:?)
02.16. szombat, 11:00
Putnok - ESE (?:?)
02.23. Szombat, 13:00
ESE - Losonc (?:?)
Szavazás
Az ősz csatára

Benke N.

Fekete V.

Kacsó A.

Kovács G.

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

en 
01.17 15:46
Lakatéknak azért még gyúrni kell arra az nb 2-re.... (Vasas-Jászberény 7-0)

Kozso 
01.15 23:08
Kik távoztak a csapatból?

ja 
01.15 08:45
[Link megnyitása]

Varg 
01.13 19:32
Sajnos az ősz csatára címre lehetetlen jó szívvel szavazni, mert olyan egyszerűen nem volt

666  39363
01.09 19:45
Ez igaz! A Malomárok 1 az egy iskola a Malomárok bal oldalán, míg a pálya jobb oldalon van. Hivatalosan (azaz a régi cím szerint) a sportpálya a Malom utca 1 számról nyílik így a címzés is oda szólna! Semmiképpen sem Malomárok 1! Csak remélni tudjuk, hogy a kivitelező GPS koordináta szerint nem a hatos iskola udvarán kezd el építkezni! Grin

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
01.14 18:45 - Tudtad?
Való igaz, köszönöm. Jól írtam ki csak valamiér...

01.14 08:56 - Tudtad?
Matyié 5 volt, nem négy.

01.12 09:01 - Benczés Miklós lett a DVTK regionális utánpótlás szakmai igazgatója.
Na ezért nem jut előrébb az Országban a futball...

01.11 13:14 - Az az egri szurkoló, aki nem esernyőt kért karácsonyra, rá (illetve meg) fázhat!
A furcsák közé tartozom, Messziről jöttem. Ne...

01.11 11:03 - Benczés Miklós lett a DVTK regionális utánpótlás szakmai igazgatója.
Beszaratogázom ez a csávó egy életművész! Hite...

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség