Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 543
Legújabb tag: MichDieway

Látogatók ma: 222
Látogatók tegnap:245
Összes látogató: 531618

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Visszatérő az Eger SE új edzője

– Az FSV 06 Kölleda csapatából is bajnokot faragott, így aztán aligha lehetett könnyű elmozdítani a német klubtól, netán két esztendő múltán már hazavágyott?
– Marasztaltak a türingiai egyesületnél, azonban két ok is van, amiért eljöttem – felelte az edző. – Egyrészt Harmati Péter klubvezetővel történt megbeszélés után kellő kihívásnak éreztem a csapat elé kitűzött célt, ami a városhoz és a klubhoz történő kötődés miatt is nagy súllyal esett a latba a döntésemnél. Egerben korábban három időszakban is futballoztam, és noha tudom, sok minden megváltozott, de szeretnék segíteni abban, hogy az NB III-ba jusson a csapat. A hazatérés másik indoka családi jellegű.
– A játékosok igazolásába már volt beleszólása?
– Részben igen, viszont azt sajnálattal tapasztaltam, hogy akadtak olyanok, akik nem méretik meg magukat az új helyzetben... Szívesen vettem volna ugyanis Kaló Ádám és Árvai Ádám jelenlétét is, de úgy tudom, hogy előbb Maklárra igazol, utóbbi pedig Gyöngyösön folytatja.
– Ugyanakkor akad hat új, vagy régi-új futballista, akiket már jól ismerhet...
– A legutóbb Besenyőtelken védett Bukta Krisztiánnal Bükkábrányban dolgoztam együtt, miként volt csapattársam és játékosom Titkó Krisztián, Vajda Ákos, Fekete Viktor, Busai Barna és Debreceni Dávid is. A szintén érkező fiatalok közül Nagy Gergőt és Benke Norbertet sem ismerem, de majd erre is sor kerül, mint ahogy a maradó labdarúgókról is akkor kapok tisztább képet, ha már együtt dolgozunk.
– Rajtuk kívül jöhetnek még mások is erősítésnek?
– Mindenképp szeretném, ám behatároltak a lehetőségek, nem könnyű feladat NB-s csapatból idecsábítani bárkit is, mert az anyagiak sok mindent meghatároznak. Szerencsére a bázisklubnak tekinthető DVTK segítségére ebben is számíthatunk. Akad az ismeretségi körömben jó néhány labdarúgó, akiket szívesen látnék a csapatban, a közeljövőben eldől majd, hogy kik csatlakozhatnak még a kerethez. Szükség van a minőségi igazolásokra, mert a hírek szerint a vetélytársak is erősek, az előzetesen legnagyobb riválisnak számító FC Hatvan és a Felsőtárkány is próbál olyan futballistákat egybegyűjteni, akik meghatározó szerepet játszhatnak az új idényben.
– A strandszezon már javában tart, ahol ugye az Eger SE is érintett, méghozzá NB I-es szinten. „Ráadásul”, ön ebben a társaságban futballozik. A nagypályás felkészülést és a homokfoci megfér egymás mellett?
– Nagypályán az egri szerepvállalásom még nem volt biztos, amikor a strandfoci csapat edzője, Badalik Szabolcs megkért, csatlakozzak az ESE-hez. Egyből igent mondtam. Ismerem  a közeget,  tudom mivel jár a kettősség, hozzátéve azt is, egy-egy hétvégén jelentős terhelést kapnak a homokon pályára lépő játékosok. Mivel azonban a megyei I-es bajnokság csak augusztus 12-én vagy 19-én kezdődik, lesz majd’ három hetünk arra, hogy átálljuk a „normál” üzemmódra. Segítséget jelent, hogy ott vagyok a társaim között, figyelhetem  őket és segíthetek nekik. Mivel kiváló sportemberekről van szó, akik tudják meddig lehet elmenni, nem tartok a fegyelmezetlenségektől, azt viszont csak remélni merem, hogy a sérülések elkerülnek mindnyájunkat.
– Egykor tűzoltóként is dolgozott, ám ezúttal sokkal jelentősebb a feladat, mintsem tűzoltásról lenne szó. Azért ez megnyugtató lehet...
– Nyugalmat adhat, ám ide több kell, és ez benne a jó.

VÍGH FERENC
Született
: 1976. június 4.
Klubjai játékosként: MVSC, DVTK, MVSC, Szikszó, Flotilla, Mezőkövesd, Szentgotthárd, Ausztria, Eger, Ausztria, Jászapáti, Eger, Mezőkövesd, Eger, Bükkábrány, Felsőtárkány, Mád, Cigánd, Mád, Németország
Játékos-edzőként: Bükkábrány, Felsőtárkány, Mád, Cigánd, Németország
Legjobb eredményei játékos-edzőként: 3x bajnok (Bükkábrány 2012, Felsőtárkány 2013, Németország 2017)

Forrás: Heol.hu

Hozzászólás küldése
Név:

Ellenőrzőkód:
Ellenőrzőkód


Szavazás
ESE - Besenyőtelek

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

Hopp 
04.22 19:19
A Tárkány megint nem győzött! Hát ők is segítenek!

Senior.front 
04.22 16:52
Az a jó hogy Egerben mindig lehet ilyen jó és bajnok jelölt csapatot csinálni. Mindig van a fociban nálunk potenciál.Ezzel élni is kellene már egyszer végre komolyan. Nézzétek meg hány bajnokcsapatunk volt az elmúlt években Egerben.

toto 
04.21 19:40
Köszönöm Ez király

Henez-S..Huba 
04.21 19:07
9-0 ra nyertünk

toto 
04.21 17:32
Szevasztok! Tud valaki részeredményt?

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
04.22 11:26 - 14-ből 8
Csak így tovább!

04.22 08:23 - 14-ből 8
Szép volt FIÚK !

04.21 19:54 - 14-ből 8
Gratulálok Baromi meggyőzőek vagyunk végre.Baj...

04.19 18:45 - Hoppá, hoppá!
toto ritkán szól, de akkor nagyot szól! Grin

04.19 09:09 - Hoppá, hoppá!
Agyonnyomta őket a kényszer. Helyükre kerültek...

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség