Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 543
Legújabb tag: MichDieway

Látogatók ma: 125
Látogatók tegnap:222
Összes látogató: 531974

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Értékelés

Nem túl sok idő telt ugyan el a legutolsó bajnoki forduló óta, de már alig vártam, mikor láthatjuk újra a csapatot. Persze tisztában voltam azzal, ez egy teljesen más, új csapat lesz, de emiatt talán még kíváncsibb lettem. Kik maradnak, kik lesznek az újak, hogy fog kinézni a játékos keret. A Heves elleni még csak a kezdet, a régi-új edzőnk is csak most ismerkedik a csapattal, a képességekkel, meg hát szó volt arról, hogy próbázók, edzés lehetőséget kapó játékosok is lesznek, vagyis messze még az idő, hogy komoly következtetéseket vonjunk le, de a szurkoló csak kíváncsi…. Így hát felkerekedtem és megnéztem az első edzőmeccsünket. Sajnos az első félidőben nem túl sok biztatót lehetett látni, egy-két ügyesebb támadáson kívül nem sokat mutattak a fiatalok és a próbázók. Kiegyenlített félidő, egy hevesi gól, és a vártnál harmatosabb bemutatkozás volt ez a pályán lévők többsége részéről. Szerencsére azonban volt egy második félidő is, ahol azért már láthattunk ügyes megoldásokat is. A csereként beállók már kevésbé okoztak csalódást. Nekem személy szerint Vajda játéka tetszett a legjobban. Viszonylag gyors, jó barátságban van a labdával és fejjel sem ügyetlen. Látszott, hogy vele sokat nyerhetünk. Így volt ez Dungesszel is, aki ha „összecsiszolódik” a többiekkel, szintén az egyik legjobbunk lehet. Gresó Matyit ismerjük. Szerencsére úgy tűnik, nem lesz gond az újakkal való „együttműködésében”, így tovább építheti magát nálunk. Titkó nekem még kérdéses, meglátásom szerint egy kicsit sok labdát adott el, de így voltam ezzel Lakatos első meccsein is, azóta pedig ő is a jobb játékosaink közé tartozik, vagyis bízom abban, hogy lesz ez jobb is. Fekete Viktor sem ismeretlen az egriek előtt. Most rúgott két gólt, és bár ezzel önmagában nem nyűgözött le, a két gól mégiscsak két gól, még ha az egyik egy megpattanó lövés után, a másik pedig – egy egyébként magabiztosan értékesített – büntetőből született is. Lakatos Béla is hozta azt, amit elvárhatunk tőle. Bukta Krisztiánnak rengeteg dolga nem akadt az első félidőben, meglátásom szerint a gólról nem tehetett. Összességében elmondható, hogy foghíjas – és remélhetőleg új játékosokkal is erősödő – csapatunkban még ha nagyon az út elején is vagyunk, lehet majd potenciál…. Amennyiben csatlakozik Farek, Szucsik, vagy akár a mérkőzésen nézőként jelen lévő Kasza (?), esetleg további két-három jó játékos… És akkor még nem beszéltünk a Benke Krisztiánról, akiről azt hallani, hogy egyenlőre sérüléssel bajlódik, vagy éppen a teherbírásáról ismert Busai Barnáról. Hutter Mátét nem tudom, mivel egyesek szerint mégsem biztos érkezése. Szóval az eredmény, de főként a második félidőben látottak alapján lehetünk bizakodóak, jó csapat épül…..

#1 | mennyei - 2017.07.07 16:57
Kedves Télászló!
Egy edzés és egy edzőmeccs után ennyire részletes véleményt nyilvánosan publikálni szerfelett fölösleges volt! Egyenlőre annak örüljünk, hogy Montvai nem nyafog a pályán! Majd a felkészülés utolsó mérkőzése után térjen vissza elemezni!
#2 | én - 2017.07.07 18:29
Ez is egy vélemény, mennyei. Bár aki nem kíváncsi a részletes értékelésre, ne olvassa el. Aki viszont nem tudott kint lenni, vagy nyaral és érdekli, miért ne. Sztem
#3 | mennyei - 2017.07.07 20:07
Azért sincs semmi jelentősége mert azt sem tudjuk pontosan,hogy kinek van,lesz szerződése !
Ezért teljesen mindegy és fölösleges !
Szerintem !
Értékelésnek éppen ezért egy kicsit korai.
Mit és miért kellett értékelni ?
Szakmailag semmi sem indokolja.
Egyezzünk meg abban,hogy egy vélemény és semmi más.
#4 | toto - 2017.07.08 07:24
Legalább kaptunk valami hírt a csapatról.Becsülendő.
Remélem a csapat jó lesz.
#5 | mennyei - 2017.07.08 08:39
Szerintem egy csapatban nem fiatalok,öregek, és próbázók fociznak,hanem labdarúgók! Nem vagyunk egyformák.Tehát a pályán is előfordulhatnak tudásbeli különbségek. Ez az élet kortól független! Csak emlékezzünk Montvai,Kerékgyártó,Kaszás,Busai hullámzó teljesítményére ami az un. fiatalok nyakába lett varrva,és ezzel a felelőséget nem vállalva.
Jaj és TéLászló !
Az edzőnk teljesítményéről nem írtál !
Jó lesz e? Be tud e illeszkedni ? Jó taktikus e ?
toto!
Milyen híreket kaptál a csapatról?
#6 | én - 2017.07.08 08:58
Mennyei! Nagy szakember vagy. Sztem jelentkezz be szakírónak, bár nem szabad elfelejteni, ennek a oldalnak az egyik előnye, hogy szurkolói oldal szubjektív véleményekkel, értékeléssel. Ha hivatalos értékelést szeretnél nézz el az egerese.com oldalra.
#7 | egy néző - 2017.07.08 12:23
Annyi jelentősége van a dolognak, hogy akik nyaralnak vagy más elfoglaltságuk miatt nem tudták megtekinteni a mérkőzést valamilyen képet eltudnak gondolni! Viszont azt is hozzá tenném, hogy míg mi 4 főt cseréltünk addig a Heves nem cserélt, és ebbe a hőségbe edzettség nélkül mivel még ők is most kezdik az edzéseket nem reális a kép! Azt is tudni kell, hogy vannak játékosok kik ilyenkor adnak ki magukból mindent és a bajnokikon gyengébben szerepelnek, pl. (Pataki). És vannak olyan játékosok is kik edzésen jók majd mérkőzéseken gyengébb teljesítményt nyújtanak. Szóval inkább azt mondanám egy kis tájékoztatást olvashattunk ami természetesen kell is.
#8 | 666 - 2017.07.08 16:38
Kedves mennyei! Engedd meg, hogy a saját magam által szerkesztett oldalon azt kérjek meg véleményt formálni akit akarok. Ne te döntsd már el, hogy ezen az oldalon ki mikor és mit csináljon és mikor térjen vissza. Majd azt én szabályzom! Ha valami nem tetszik akkor ne olvasd az oldalt. Ennyire egyszerű a dolog. Köszönöm a tanácsaidat is, de hidd el megoldom és nincs felvétel, nincs szükségem semmilyen szaktanácsadóra sem.
#9 | mennyei - 2017.07.08 19:36
666! Akkor te vagy a Télászló?
Szabályozd nyugodtan az oldalon megjelenő hozzászólásokat kedved szerint! Ez a szabad vélemény nyilvánítás egyoldalú megvonása még akkor is ha ez egy saját üzemeltetésű oldal! Tehát engem és hozzászólásaimat diszkriminálod, míg a általad favorizált tudósítót nem! Hát ez van 2017- ben Eger első számú szurkolói oldalán! Szomorú vagyok!
#10 | 666 - 2017.07.09 19:52
Na, vegyük sorba te szerencsétlen kutya!
1.
Te: Akkor te vagy a Télászló?
Én: Nem Télászló, hanem, T. László. És nem én vagyok, de ha én lennék, akkor sincs semmi. Megtehetném.
2.
Te: Szabályozd nyugodtan az oldalon megjelenő hozzászólásokat kedved szerint!
Én: Ez eddig is így volt és ezek után is így lesz. Nem kell hozzá a Te külön engedélyed.
3.
Te: Ez a szabad vélemény nyilvánítás egyoldalú megvonása még akkor is ha ez egy saját üzemeltetésű oldal!
Én: Mit is vontam meg egyoldalúan?
4.
Te: Tehát engem és hozzászólásaimat diszkriminálod
Én: Hol? Mit? Mikor? Mondanál példát?
5.
Te: míg a általad favorizált tudósítót nem!
Én: Ha megkérek valakit, hogy segítsen, gondolod, utána azért sem rakom ki? Kifejtenéd ezt az eszmefuttatást kicsit bővebben!
6.
Te: Hát ez van 2017- ben Eger első számú szurkolói oldalán!
Én: Nem az elsőszámú, hanem az egyetlen immár 12. éve! Kérdés?
7.
Te: Szomorú vagyok!
Én: Kit érdekel?
#11 | farkas - 2017.07.10 06:38
"mennyei" !
HA NEM TUDSZ SEGÍTENI, AKKOR LEGALÁBB NE ÁRTS !
Van még annyi fórum a neten, írogass oda ...
#12 | toto - 2017.07.10 09:41
"mennyei"
Semmi sem tart örökké,és semmi sem tart sokáig tartsd ezt eszedben és örülj. :-)
Séta!
#13 | l.g. - 2017.07.10 10:26
Ez a mennyei gyerek igazi okostojás. Mindig mindenhez hozzászól, és mindig, mindenkinél jobban tud mindent. Nem is tudom a szövetségnél miért nem figyeltek eddig fel rá. Huzzámá innen a véresbe te nagyon buta.
#14 | mennyei - 2017.07.10 17:22
Az egyetlen Egri szurkolói oldal kutyának nevezi az egyik szurkolót aki kultúrált módon gyakorolta a szabad vélemény nyilvánítás lehetőségét! Bravó! és köszönöm! Nem kell egyetérteni, de ez azért túlzás! 12 év alatt illő lett volna tanulni. Várom az időleges kitiltást! Többen mondták, hogy itt ez divat! Diktatúra! Mégegyszer! Köszönöm! Hajrá Eger!
#15 | 666 - 2017.07.10 18:19
A kutya az nem kérdés volt hanem tény. Viszont az igazi kérdésekre nem válaszoltál. Hogy is tehetted volna hiszen érved nem is lehet. Így hát jobb híján a kutyába kötöttél bele. A felvilágosítást szívesen tettem, ne köszönd.
#16 | Géza - 2017.07.10 21:01
Ti itt vitatkoztok egymással inkább azzal foglalkoznátok,hogy ez a csapat fel fog e jutni az nb3 ba mert szerintem nem .Örüljünkha a dobogón fognak végezni!Szinte a csapat összes kezdő játékosa eligazolt!Ahoz, hogy ezekből a játékosokból jó csapatot kovácsoljanak ahoz idő kell!
#17 | mennyei - 2017.07.11 07:55
Köszönöm Géza ! Itt a pont ! Én a véleményem mondtam el a poszttal kapcsolatban és mindenki nekem esett jó magyar szokás szerint ! Harmadik szezon után illő lenne feljutni! A Hatvani csapat mint azt tudjuk sokkal jobban favorizált mint az egri!Vojtekovszki jobban kedveli őket. Harmati szülővárosának csapata feljutott végre,most itt van a hatvani kedvenc csapat. Men lesz egyszerű ebben a szezonban sem. Az alapozás után már jobban áttekinthető lesz az egri csapat összetétele és felkészültsége.
#18 | Ziuu - 2017.07.11 10:07
mennyei! Az én és a többség véleménye pedig az hogy kell az értékelés. Ami engem nem érdekel azt nem olvasom
Még véletlenül sem jutna eszembe követelni azt hogy szüntessék meg. Tegyél te is így. Ha nem tetszik akkor ne olvasd. Sőt! A legjobb volna ha eltakarodnál innen. Komolytalan alak vagy.
#19 | vasutas - 2017.07.12 06:31
mennyei! Írtam a Blikknek, hogy a horoszkópjuk nem ér semmit mert nekem nem jött be és követeltem, hogy vegyék le és ne csinálják többet mert engem nem érdekel. Milyen már az, hogy engem nem érdekel és mégis kirakják. Segítenél a harcomban? Te biztosan megérted, hogy nekem van igazam, ha érted mire gondolok Grin
Hozzászólás küldése
Név:

Ellenőrzőkód:
Ellenőrzőkód


Szavazás
Egerszalók - ESE

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

putyi 
04.24 02:20
Úgy legyen, fő az optimizmus. Talán odaérnek majd a középmezőnybe.

ese 
04.23 10:10
ez a keret már most nb3-as... sima középmezőny.

putyi 
04.23 01:23
Terveznek már a jövő évre erősítéseket Egerben? A keleti csoport nb3-hoz így elég karcsú lesz ez a keret.

Hopp 
04.22 19:19
A Tárkány megint nem győzött! Hát ők is segítenek!

Senior.front 
04.22 16:52
Az a jó hogy Egerben mindig lehet ilyen jó és bajnok jelölt csapatot csinálni. Mindig van a fociban nálunk potenciál.Ezzel élni is kellene már egyszer végre komolyan. Nézzétek meg hány bajnokcsapatunk volt az elmúlt években Egerben.

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
04.23 19:59 - Hoppá - hoppá!
Zillencs Bill! Minden szavad igaz! Gratulálok...

04.23 18:28 - Hoppá - hoppá!
Semmi különleges, csak a szokásos. A szokásnak ...

04.23 12:23 - Hoppá - hoppá!
A hitevesztettek! Mi haladunk a sínen,ők meg k...

04.22 11:26 - 14-ből 8
Csak így tovább!

04.22 08:23 - 14-ből 8
Szép volt FIÚK !

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség