Egri Szurkolói Oldal
Következik
Igazolások
Érkező:
Jakab R.
(Cegléd)
Galambosi M. (DVTK)
Balogh M.
(Tállya)

Távozó:
Palágyi M
(Pálháza)
Komlósi Á
(S.bábony)
Dobos A.
(Tiszakeszi)
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 543
Legújabb tag: MichDieway

Látogatók ma: 28
Látogatók tegnap:255
Összes látogató: 516501

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Ahogy az várható volt

Csapatunk a várható kezdőből, nyolc hiányzóval vette fel a versenyt az NB III-as ellenfele ellen. Fiataljaink jól védekeztek az első félidőben, így Bollók nagy hibájára is szüksége volt a GYAK-nak, hogy 1:0-ás előnnyel menjenek el szünetre. A második félidőben már gólokban is kijött a két csapat közti különbség.

GYAK – ESE 4:0 (1:0)

#1 | toto - 2017.07.29 14:42
Sokat számít majd az edző,hogy a játékosokbol mit tud kihozni illetve hogy a játékos mit hoz magával remélem tudja majd motiválni a csapatot egy egy gyengébb meccs után is. Hajrá ese!!!LGKS
#2 | én - 2017.07.29 16:36
Minden tiszteletem a csapaté, de az elgondolkodtató, hogy az elmúlt évek legnagyobb riválisához a vendéglátók tisztelete, a csapat összehangolása és egy igazi erőfelmérés helyett ifi csapattal állunk fel, mert a strand olyan jó... Az újak többet hiányoztak, vagy éppen strandfociztak, mint edzőmeccsen mutatták meg, mit is tudnak. Mindeközben a Tárkány itt egy jó meccsen szenvedett egy gólos vereséget. Én csak remélem, hogy mindet nem üt majd vissza a bajnokságban.
#3 | egy néző - 2017.07.29 17:10
Lesz még itthon edzőmeccs? Mivel szégyellhetitek magatokat!
Nem csak az, hogy szinte minden mérkőzést idegenbe játszatok, hanem még az is,
Hogy ami még „közelebb lenne, meg hétvégén arra is ifistásokkal mentek el” Ezt előre megírhattátok volna. Első osztályú a szervezésetek ne, hogy véletlen lássunk is valamit az alakuló csapatból!
#4 | H.ZS - 2017.07.31 14:55
Kedves egy néző!

7 edzőmérkőzést játszunk a felkészülés folyamán. Ebből négyet hazai pályán. Így igen érdekes az a felvetés hogy szinte mindegyiket idegenben. NEm ifistákkal mentünk Gyöngyösre, hanem az Eger SE igazolt labdarúgóival. Sajnos 3 játékosunk sérült, így ők nem játszhattak, míg többen strandfocin voltak, ami megint csak fontos klubunknak, hiszen NBI-es tagság megőrzése volt a cél. Ami sikerült is, nagy örömünkre. Hozzáteszem nem ment el több ember strandfocira, mint amennyivel ki kellett állnunk, pont ezért hogy itthon is maradjanak játékosok. Ugye az önnek sem tetszett volna, ha mondjuk a sajtóban az jeleneik meg, hogy ki nem állás miatt kizárják az Egert a bajnokságból. Ezt mi se akartuk. A Gyöngyös elleni meccs pedig megtette hatását, hiszen fiatal játékosaink is teljes mérkőzés terhelést kaptak. Nálunk nincs ifista és felnőtt. Jó és rossz játékos. hanem az ESE igazolt labdarúgója.
#5 | egy néző - 2017.07.31 18:08
Tisztelt H ZS akkor már te igen többet tudsz mondani, hogy még melyik lesz az a 3 mérkőzés! Mivel tudomásom szerint eddig 4 volt! És másról nem lehet olvasni igaz lehet nem is sokat érdekel mivel nincs közzé téve! Vagy aznap teszik ki? Na meg milyen edző meccs az ahol nincs ott az edző? A másik meg csak szervezés kérdése az egész! És részemről ennyi.
#6 | mennyei - 2017.07.31 18:53
Vége szabinak! Újra itt! Végig olvasva a legfrissebb híreket a véleményem H ZS -egy néző 0-1! Csak a Diósgyőr el ne olvassa mert akkor H.ZS kénytelen lesz vissza menni a hevesfoci.hu - hoz! Szegénynek lehet, hogy ez se jön össze! Azért válasszuk el bizony az up.és a felnőtt mérkőzéseket!
#7 | egy néző - 2017.07.31 19:33
Itt nem az volt a baj, hogy nem itthon játszottunk. Inkább az, hogy az ember szombat lévén délelőtt úgy gondolta el megy már megnézni a csapatot, hogy alakul és milyen csapatunk lesz erre kit vagy mit lát! …… nem is írom, mert nincs értelme! Ez itt a probléma!
#8 | Cs.P. - 2017.07.31 21:26
Szerintem mindkét félnek igaza van valahol. Ha már elindultunk a strandfoci bajnokságban, nehéz lett volna "el nem menni". Szurkolóként viszont azt gondolom, jelen helyzetünkben nem biztos, hogy a strandfocinak kellene prioritást élvezni. Majd ha stabil NB 3-asok, esetleg NB 2-esek leszünk, kevésbé fog zavarni bárkit is, ha elmegy néhány játékosunk a partra... Persze ez a vezetők dolga, ők döntik el. (Bár ha jól tudom, nem is rossz gyöngyösi csapat is volt strandfocin, a GYAK ettől még GYAK...) Magam is szívesebben néztem volna a leendő csapatot, még ha a fiatalok fontosak is. Rossz volt látni, hogy az elvileg erősödő, NB 3-ra aspiráló csapatunk ellen főként a második félidőben az az ellenfél, akivel nemrég még ki-ki meccseket vívtunk, akkor kerül helyzetbe amikor csak akar. Azt gondolom, azt Zsolt is belátja, hogy egy szurkolónak ez sohasem fog tetszeni. Kicsit jobb szervezéssel talán elkerülhető lett volna,hogy a GYAK egy már-már komolytalan meccset játsszon, az elbumlizó néhány szurkoló pedig rossz szájízzel távozzon...
#9 | ??? - 2017.08.01 07:50
még nem profi csapat tehát lehetnek más elfoglaltságai mindenkinek nem tudom miért ne lehetne tartalékosan felállni egy edzőmérkőzésre
#10 | én - 2017.08.01 09:14
Ja. Ha egy focicsapat csak magáért van. Ha nem érdemli meg a szurkoló és az ellenfél az alapvető tiszteletet, akár az u9 is kiállhat.....
#11 | H.ZS - 2017.08.01 10:33
Kedves mennyei. Azt hiszem az már valami hogy vállaltam a véleményemet. Ugye mindenki tudja ki vagyok. Tehát nem név nélkül sértegetek bárkit is. Nem jön össze? Kedves mennyei, amit a Hevesfocival felépítettem az szerintem az utóbbi évek egyik legjobb dolga volt megyénkben. Hozzáteszem mai napig keresnek a csapatok hogy fizetnének csak folytassuk. Nem akarnék megyei csapatokra ekkora terhet róni. De igen is sikertörténet volt. 3 év alatt a semmiből. Ne olvassa a Diósgyőr? Mit is? Valaki úgy döntött benevezünk a strandfoci bajnokságra. Hidd el nem én. Ha már megtettük és NBI-es szinten is játszhattunk, akkor nem tehettük meg, hogy nem állunk ki. Nem nyaralni mentek a fiúk hanem 4X36 percet lejátszani egy cserével a homokban. Nem könnyű feladat. A másik részét sem értem. Kezdtünk itthon a Heves ellen, játszottunk itthon a Diósgyőr ellen, majd elmentünk Tiszafüredre, Gyöngyösre és Balassagyarmatra. Holnap pedig játszunk az ESE II illetve a Somos ellen hazai pályán. Ez bárhogy számolom 7 mérkőzés. Ebből 4 itthon. Egyébként csak azért hogy leírjam: Szucsik Ádám, Benke Norbert és Debreczeni Dávid sérülés miatt nem játszott. Vajda Ákos szintén sérült. elhihetitek én is jobban örültem volna ha játszanak. Amit még szeretnék megemlíteni. Ez egy edzőmérkőzés volt. Azt jelenti hogy a fiataloknak nem adhatunk lehetőséget? Ők nem játszanak csak 10 perceket? Vállalva nevemen továbbra is, tisztelettel!!!!!
#12 | H.ZS - 2017.08.01 10:36
Molnár Andris, Fónagy Marci vagy épp Csuhay Márk tehetséges fiatalok, akiknek ha lehetőséget adunk, akkor könnyen lehet nem mennek el U19-es korukra, Markazra, Abasárra vagy éppen Nagyrédére focizni. Hogy fejlődjenek ha nem így?
#13 | mennyei - 2017.08.01 11:04
Hegedűs Úr! Szerintem ne szólítgassuk egymást! Ez nem az a fórum!Ez szurkolói oldal! Ettől függetlenül azért örülök, hogy itt bizonygatja a tehetségét mint a sikeres hevesfoci.hu és főként mint az ESE sajtó referense! Majd mi eldöntjük, hogy voltak e sikerei és a csapatnál mennyire lesz! Ha lesz! Minden esetre jobb lenne ha a klubb honlapját rendezné napra késszé! Legközelebb csak ennyi kell: kedves utazni kívánó szurkolóink! Ez a mérkőzés ezért és ezért ilyen és ilyen összeállításban kerül megrendezésre! Mert a benzin nincs ingyen! Tessék tanulni a nagyoktól! A pofon ládát nem kell nyitogatni!
#14 | H.ZS - 2017.08.01 11:20
Sose mondtam, hogy sikeres vagyok valamiben, egyszerűen teszem a dolgom. Ha nem az a fórum akkor nagyon szívesen beszélgetek bárkivel személyesen is. Ha valakit több dolog érdekel, akkor tényleg sose zárkóztam el a nyilvánosság elől. Állok a szurkolók rendelkezésére bármilyen kérdésnél. Keressetek és meglátjátok sajnos nem minden fekete vagy fehér. Akár a honlappal, akár a csapattal kapcsolatban van kérdés akkor állok elébe. Hátha akkor jobban megértitek mikor és miért mit csinál éppen a tulajdonosunk vagy a vezetőedzőnk.
#15 | mennyei - 2017.08.01 11:40
Hegedűs Úr! Egyszerűen elég lett volna előre felkonf a csapat összeállítását! Továbbá mert nem így történt! Kedves szurkolók! Aki elutazott elnézést, legközelebb közzétesszük a felnőtt mérkőzések keret névsorát! Elnézést kérek Tőletek!
Ennyi és pont!
Nem kell Önnek senki elébe állni, nem kell senkivel sem vitáznia!
Ön nincs és talán nem is lesz ebben a pozícióban!
Ezt majd a munka adója egyébként értékelni fogja!
#16 | H.ZS - 2017.08.01 12:44
Dehogy akarok vitázni. Hanem tájèkoztatni. Ez csak egy segìtsèg.
#17 | vasutas - 2017.08.01 19:07
Tisztelt egri vezetők! Értem én, hogy strandfoci meg elsőosztályú, de ki a *** isten ***át érdekel ez? Engem, minket és akik idejárnak olvasni, vagy kimennek a meccsre, esetleg elutaznak idegenbe is, az érdekel, hogy végre 100 év után takarodjunk már el innen a megye I-ből! Mi egy városban élünk, megyeszékhelyen!!!! Mit keresünk a megye I-be? Mindenki azon fáradozik, mindenki azért gürcöl vagy szurkol, hogy végre az elmúlt év kudarcai után szégyen szemre legalább NBIII-asok legyünk, erre a napolajos ***ló zselés hajú strandfoci fontosabb, mint összeszoktatni a rajtra a csapatot? Ki a picsát érdekel a napolajos buzulás? NBIII-at akarunk aztán meg NB II-t. Higgyék el innen senki sem fog elmenni Siófokra vagy Tiszafüredre a szarságért! Egerben és azon belül a labdarúgásban legyen első az igazi foci! Nem a napolajos, nem a női, nem a kispályás, nem a mit tudom én mi, hanem a felnőtt nagy-pályás labdarúgás! Első!!!!!!! Nem második, nem harmadik, hanem az első!!!!! Ha szétszed minket a Boldog (boldogtalan) akkor jön a duma, hogy új csapat? Hogy nem volt idő? Hogy össze kell szokni? Nevetséges. Itt volt közel 2 hónap!!!!!!!! És egyszer sem álltunk fel úgy, ahogy valószínűleg az első tétmeccsen fogunk!!!!! Van ilyen még máshol a világban? Na jó Tárkányban, de azok nokedlik!!!!!!
#18 | egy néző - 2017.08.01 19:25
Hú, de nagy kavarást tettem! Higgyétek el nem akartam, csak annyit, hogy végre komolyabban foglalkozzanak azokkal a személyekkel is nézőkkel, kik elkísérték volna a csapatot. Viszont ezt nem értékelték! Nem akarok senkit sem bántani, de azért igen furcsa nekem ez az egész! Az edző ide hozta a spanjait majd azok fognak játszani is, na persze kik a strandfociba benne vannak! Azért kíváncsi lennék arra is, hogy haza tért nagy edzőnk külföldön is ezt lejátszotta volna? Edző meccs van a palettán, de ő e helyett elmegy strandfocira. Na ez is, azt jelenti menyire is, érdekli őt azok a játékosok kik a megbeszélt edzőmeccsre mentek!
#19 | egy néző - 2017.08.01 19:29
Ja és mindig nem kaptam választ arra, hogy kik is lesznek az a 3 csapat, akik ellen még edzőmeccset játszunk? Vagy úgy gondoljátok az ESE II ellen a csere és az ifi a Somos ellen meg a spanok? Ez így biztos ismét kecsegtető lesz!
#20 | mennyei - 2017.08.01 20:18
Na ez az! Szurkolói oldal végre! Egy kis szakma! Hegedűs Úr! Az edző meccseket illő lett volna fokozatosan erősödően lekötni! Nincs rá pénz!? Elkéstek a szervezéssel? vagy Önnek ebben nincs jártassága? Csak úgy! Vajon mit gondol erről Vancsa Miklós és Jámbor János?
Remélhetőleg jövőre profi szakmai stáb jön feljutás esetén.
Ezt nem lehet pár év alatt megtanulni!
Jöhetne a stadion rekonstrukció téma, ha van infója az adminnak!
Hajrá Eger!
#21 | toto - 2017.08.02 07:23
Mi a cél? Kedves vezetők,tinglitangli vagy feljutás ?Sajnos lötyögésnek tűnik a felkészülés eddig.
#22 | zulu - 2017.08.02 19:45
Toto voltál te edzésen? Lötyögés? Ember napi kettőket edzenek, nem kis iramban ember. Néha lépni alig tudnak. Én ott szoktam ülni a lelátón legtöbbször. Te?
#23 | toto - 2017.08.03 10:44
Köszönöm a kioktatást,és legyen igazad,hogy elég legyen az amit beletesznek a fiúk a felkészülésbe.
Hozzászólás küldése
Név:

Ellenőrzőkód:
Ellenőrzőkód


Szavazás
Boldog - ESE

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

toto 
02.19 13:38
ok

agocs.laszlo 
02.18 13:29
toto ! Inkább gyerek ki néha meccsre , jobban jársz ,mielőtt bejelented a következő lufi tragédiát !

toto 
02.18 12:18
Ki is az aki fel akar jutni,és tesz is érte?!

toto 
02.18 12:07
A Heves megyei első osztályban harmadik helyen álló FC Hatvanban folytatja a pályafutását Yannick Mbengono, a DVSC, a Kecskemét és a Pápa korábbi kameruni támadója. Itt van a slussz poén.

Okosk 
02.17 18:18
A m?lt h?ten a j?szber?ny verte az nb 2-es cegl?det!Bravo eger!Csak igy tov?bb!

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
02.21 19:40 - Évértékelés
Cialis 10 Mg Indicazioni Benicar Efectos Secund...

02.17 20:08 - Győzelem a főpróbán
Gratula fiùk!Ez a berèny a mult h&#23...

02.10 15:19 - Újabb vereség
no comment

02.09 11:00 - Papírforma
Az még csak-csak. Engem inkább az elmúlt 2-3 me...

02.07 04:39 - Papírforma
Biztos kell,kellett ez a meccs?

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség