Egri Szurkolói Oldal
Következik
Igazolások
Érkező:
Bohus Péter
(Mád)
Lőrincz Patrik
(KBSC)
Kacsó Attila
(DVTK)
Tajti Bence
(Hatvan)
Rjaskó Viktor
(Hatvan)

Távozó:
Szucsik Ádám
(Felsőtárkány)
Bollók Gábor
(T.füred)
Bukta Krisztián
(?)
Balogh Martin
(?)
Balogh R.
(?)
Dóczi István
(ESE II)
Jakab Richárd
(?)
Vígh Ferenc
(Befejezte)
Tabella
Statisztika
Regisztrált tagok: 543
Legújabb tag: MichDieway

Látogatók ma: 15
Látogatók tegnap:178
Összes látogató: 548765

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Értékelés szurkolói szemmel

A szerdai mérkőzésen a várakozásoknak megfelelően már az „első” csapattal állt fel együttesünk.

Egy masszív, hosszabb ideje a harmadik vonalban érdekelt csapat, a Somos ellen mutathatta meg tudását a Vígh legénység. A szurkolók láthatták, hol tart csapatunk, miben lehetünk jók a következő szezonban, esetleg hol lehet, vagy kell még erősödni.

Az utolsó edzőmeccs alapján sajnálatos módon nem sok jót mondhatunk. Tudjuk, rekkentő hőség volt, meg hát napi két edzéssel a lábakban kellett teljesíteni. De a meleg az ellenfelet is nyomasztotta, és az első 5-be igyekvő nógrádiak sem hiszem, hogy a lábukat lóbálják hét közben. A másfél óra sok pozitívumot nem hozott, hacsak azt nem, hogy az első félidőben bemutatkozó Komlósira valóban szükségünk lehet. Az ilyen meccseken nem az eredmény számít.

De ami a játékot illeti, sajnos az (is) elszomorító volt. Azt hiszem, nem túlzok, ha azt mondom, ezt a teljesítményt a tavalyi csapatunk is tudta volna, sőt…. A 90 perc alatt talán ha két formásabb „támadásszerűségnek” örülhettünk. Összjáték, elképzelés nem volt játékunkban, a támadás lehetőségét eleve fel is adtuk azzal, hogy Busai volt az ék. Ha egyszer-egyszer át is tévedtünk az ellenfél térfelére, senki nem segítette az egy szem támadót. A széleket egyáltalán nem használtuk ki, nem volt felfedezhető semmilyen elképzelés, de még csak egy-egy váratlan húzás sem. Persze egy jól játszó ellenféllel szemben kellett volna mutatni valamit, de még csak meg sem izzasztottuk az ellen védelmét, ami azért sokat elmond csapatunkról.

Nem szeretnék „kárálni”, de az elmúlt három meccsen nem sikerült az ellenfél hálójába találni. Persze nehezebb ellenfeleink voltak, azonban feltehetően a GYAK és a Balassagyarmat sem az nb3 első felébe fog tartozni a következő szezonban, vagyis illett volna valamit felmutatni ellenük. Rossz elképzelni, hogy ha így játszunk majd, hogyan törjük fel a bajnokikon az éppen soros ellenfél várhatóan jól megszervezett védelmét. A tárkányról, meg a Hatvanról nem is beszélve…..

És még egy-két észrevétel: nem feltétlenül ezeken a meccseken kell a játékosoknak 100%-ot kiadni magukból, de hogy senki nem akart még csak kitűnni sem ebből a szürkeségből, az szintén nem túl örömteli, miként az sem, hogy míg a Somos edzője nem egyszer hallatta hangját, ha nem tetszett neki valami, a mi mesterünkről azt sem lehet tudni, hogy jelen volt-e a találkozón.

Az biztos, hogy ez a teljesítmény arra elég lehet, hogy ne legyenek kiesési problémáink, de hogy még a megyei I osztályú bajnoki címet sem lehet ezzel szerezni, arra mérget veszek. Fel van tehát adva a lecke. Nekünk minden meccset meg kell nyernünk, ilyen teljesítmények nem férnek bele….

#1 | mennyei - 2017.08.05 06:26
Ez korrekt és a valóságot jól tükröző vél!
#2 | vasutas - 2017.08.05 08:20
Bírom Lacibát, mert nem rejti véka alá a dolgokat. Ha most is igaza van, akkor ez elég lehangoló. A játékosok remélem tudják, hogy a lélektelen játék még a megye egyben sem elfogadható és az edző ráncba szedi őket a következő két hétben. Hajrá ESE!
#3 | toto - 2017.08.05 09:26
Abszolút egyetértek
#4 | Géza - 2017.08.05 17:05
Én is egyetértek.De viszont én egy régebbi hozzászólásomnál már elmondta,hogy örüljünk ha a dobogón végzünk amiért sokan kinyilvánították nem tetszésüket!Itt egy komplett új csapatot kell összeraknia az edzőnek nem pedig egy-két távozót kell pótolni!Hiába vannak itt pár jóképességű játékos ha nemfog menni a csapat munka. Én nem tartom jódolognak azt sem hogy napi 2 edzéssel készülnek pulssz pár játékos hétvégenként a strandfoci bajnokságban próbál helytálni fizikálisan elég kemény és utána a fáradság a meccsen jön ki.Sok profi labdarúgó nembírná ezt.
#5 | Nótás Attila - 2017.08.05 23:06
T.László és társainak!
A meccs elemzése reális!
De sokadjára nem értek egyet a "kárálással"!
Már az ellenfél sem stimmelt!STC Salgótarjánnal játszottunk!
És megnézte valaki ez ellenfelünk játékosait?
Segítek!
A kapuban Lékai Soma!Aki Vasas nevelés, 21 éves kora ellenére több NBII-es mérkőzéssel!
Shulcz Mário és Híves Balázs "régi rutinos egriek" jelentős NBIII-as meccsszámmal!
Gál Szabolcs NBII-ből érkezett!
Gubacsi Zoltán NBII-ből érkezett!
Bogáti Péter NBI-es múlttal...
Spitzmüller István 64 NBI-es meccs és EL meccsek!
Kovács B NBII-ből!
Lupták Lubos szlovák másodosztályból..
Oláh László NBI -es múlt
Pataki 18 éves Vasas nevelés, nagyon tehetséges ...
Cserék!
Czerula 22 éves strand és futsal NBI-es játékos
Gábor Lukács József 18 éves ZTE, Gyula NBI-es akadémiákon nőtt fel...
Takács Patrik 19 éves Holland akadémiáról!
Zsivóczky 22 éves fradi nevelés NBII-es múlt
Oroszi István 23 éves NBIII...
Edző :Zoran Kuntic

Hagy kérdezzem már az "urakat" akkor mi a baj?
Mi megye I-es csapat vagyunk!Munkából meccseltünk!
Ez a STC 8-0-ra verte a nógrád megyei 2. Ceredet!
Idegenben 3-0-ra a friss NBIII-as THSE-t!
4-1-re megverte a Rimaszombatot!(Szlovák másodosztály!)
És a volt NBI-es Gyirmóttól tíz! 20 év alatti fiatallal csak 2-1-re kapott ki!
Békéscsabán 70.percben vezetett!
Emberek!
Hogyan lehet ezt a csapatot a mi kis picsa költségvetésú megyeI-es csapatunkhoz hasonlítani?
Nem örülni kellett volna, hogy ilyen csapatot ide tudott hozni Vígh Feri?
Jobb lett volna megye I-es Bogáccsal játszani, mint Tárkány?
Vagy még lejjebb,mint a Hatvan?
Az alapozás, meg a felkészülés az edző felelőssége!
Hogy jelentheti ki egy T.László, hogy ilyen teljesítménnyel nem nyerünk bajnokságot!
Milyen licence van Uram?És milyen felelőssége ebben a csapatban?Mert "ugatni" nagyon könnyű!
VAgyunk itt vagy ötvenen, akik drukkolnak ennek a csapatnak!És egy jó szót nem kap a csapat a "drukkerektől"!
Ez milyen?
És nem tisztem megvédeni Vígh Ferencet, de engedtessék már meg neki, hogy ha akar, akkor kussoljon a kispadon!MAjd év végén kérje számon, aki fizeti....mert nála jobban ezt a bajnokságot szinte senki nem akarja megnyerni!
Kérnék egy kis realitást a jövőben!
És ne temessük a csapatot, hanem drukkoljunk nekik...és bízzunk benne, hogy meg is hálálják a fiúk!
#6 | l.g. - 2017.08.06 07:56
Az hogy valakinek milyen múltja van, semmit sem jelent. Lehet ezer éve játszott első osztályban, de mára a megyébe se lenne jó. Mellesleg nálunk is voltak nb 1 es rutinnal, de nem ez számít, hanem az, hogy az ellenfél akart és hajtott, míg az egrieken nem látszott hasonló elszántság és akarat. Az öreg írása erről szólt és nem másról. Én ott voltam és láttam. Teljesen igaz. Persze a barátot védeni kell, de nem hiszem hogy ez egy stadion avató volt, hogy meg kellene köszönni mekkora csapatot hoztak ide Egerbe a Salgótarján személyében. Nem az ellenfelet fikázzuk, nem a eredményt, hanem a hozzáállást és azt, hogy így az utolsó felkészülési mérkőzésen vezessünk 1-2 formás támadást, vagy lássunk valamit abból mit is akar a csapat játszani.. Persze mindenki máshogy látja a mérkőzést, és ha te úgy láttad, hogy az akarattal és a lelkesedéssel minden rendben volt (még a barátod Feri sem látta úgy) akkor én kérek elnézést.
#7 | NA - 2017.08.06 09:29
I.g!
Másold már be, hol írtam olyat, hogy az akarattal és lelkesedéssel egyetértettem?
Személyeskedni tudsz, a lényeget meg nem látod!HAgy ne minősítselek így névtelenül!
#8 | toto - 2017.08.06 10:17
Sokan mentek sokan jöttek nehéz lesz összerakni a csapatot,gyanús hogy nem lesz meg a bajnoki cím sajna.
A remény hal meg utoljára.
Csak az Ese!
#9 | egy néző - 2017.08.06 10:50
Nótás úr! Ha már azt mondod másold már be, hogy hol írtam ezt vagy azt! Akkor te is másold már be azt, hogy hol lett írva az, hogy szégyen szemre kikaptunk! Ugye nem haragszol meg ha én is azt mondom egy alibi futballt játszottunk. De ha neked megfelel ez a teljesítmény az a te dolgod! Nekem perpillanat nem! Mivel ha a megyében is kapunk egy gyengépbb képességű ellenfelet ráadásul erőszakos akaratost! Kik foggal körömmel védekeznek játszanak, na akkor lessz a baj! Nem is kicsi!
#10 | én - 2017.08.06 11:00
Azzal kezdem, hogy hajrá ESE! A mester elvárása:"sok futás, küzdelem egymásért és megalkuvást nem tűrő játék." Ezzel mi, szurkolók is egyetérthetünk. De - még ha csak edzőmeccs is volt - ebből mit láthattunk szerdán? Gyengén lehet játszani, de akarat nélkül...
#11 | egy néző - 2017.08.06 11:26
Én meg még azt mondom. Hogy is volt az a vita Hegedűs úrral itt!
"Ahogy az várható volt"
Ezen címszó alatt?
Itt is nagy port kavart az egész nemtetszés, majd jöttek ennyi hiányzó meg annyi meg stradfoci stb...
Ez a mérkőzés sem volt másabb!
Az edző rátette a bélyegét az erőnlétre aztán mi nem bírtuk szusszal! Nem is mondom azt, hogy csak kóvályogtunk a pályán senki nem tudta hova helyezkedjen, mit csináljon. Na ezzel kellett volna kezdeni, de ha nem is ezzel, de legalább az edző elképzelését megmutathatta volna. Ja az az elképzelés, hogy erőfocit játszunk? Na ez nem vezet célra játszani, kell nem birkózni!
#12 | vasutas - 2017.08.06 11:31
Nótás úr! Nem jó ám felmenteni a játékosokat egy ilyen teljesítmény után. Keresni az indokokat, hogy erős volt az ellenfél, nagy a fű meg ilyenek. Ha egyszer nem tettek meg mindent a győzelemért, akkor azt igenis le kell írni és nem megmagyarázni, hogy miért játszottak szarul. Azzal, hogy egy ilyen lélektelen alibi foci után azt mondjuk nekik, hogy nem baj srácok egy BOMBAERŐS Salgótarján volt az ellenfél, többet ártunk, mintha elmondjuk nekik azt, hogy ez a teljesítmény nokedli! Amikor az első edzőmeccs után szintén így értékelt T. László, akkor kapott hideget meleget, hogy miért baj az hogy szarul játszottak, hiszen még csak most álltak össze, ez volt az első meccsük. Most, hogy megvolt a főpróba és le lett írva hogy ez nokedli teljesítmény, megint vannak olyanok akik szerint ezt nem kellene leírni. Hát mikor ha nem most? Majd egy év múlva amikor újra nevezünk a megye 1-re? Elég volt már az ajnározásból. Mindenki tudja, hogy nem itt kellene kínlódnunk. Mindenki azt akarja hogy eltakarodjunk ebből az osztályból. Évek óta szenvedünk. Fel kell jutni, nincs mese, de ahhoz az ilyen teljesítmények nem elfogadhatóak! Még akkor sem ha a világverő Salgótarján az ellenfél. Hajrá Eger!
#13 | Németh Ádám - 2017.08.06 11:35
NA: Hagy kérdezzem már az "urakat" akkor mi a baj?
Németh Ádám: Az, hogy ez így *** gyenge, lélektelen semmi volt!
#14 | zulu - 2017.08.06 12:57
Nem a mùltat kell nèzni hanem a keret minősègèt. Ez a Tarján dobogós lesz. Fáradtan kèt cserèvel játszottunk ellenük. Ennyi. Megvertük a DVTK t . ki nem szarja le? Kikaptunk a tarjántól. Ki nem szarja le. Majd tètmeccseken kiderül minden. Addig is hajrá Eger. Csináljátok meg srácok. Èn bízok bennetek
#15 | K.T. - 2017.08.07 19:41
Attila! Ismerlek ezer éve. Mindig mindenhol megmondod a frankót. Odaszólsz keményen. Miért pont ebben az esetben kellene homokba dugni a fejünket? Ha egyszer tré volt amit csináltak, akkor azt miétrt nem lehet megmondani?
#16 | NA - 2017.08.07 22:04
K.T.
HA ismersz tudod, hogy én mindig próbálok realista maradni!
Neked is elmondom!
A hozzászólásom első mondata az volt, hogy az értékelés reális!
Tehát se felmenteni nem akarom a játékosokat se homokba dugni a fejem!
De érzékeltetni akartam, hogy egy jó csapat ellen játszottunk!
Az itt hozzászólók nagyrészének erről fogalma sem volt, csak a gyenge játékot írogatta mindenki, meg ugye jöttek a nagy jósok, hogy ilyen játékkal úgysem jutunk fel!
Ebből lett nekem elegem!
Nem mindegy, hogy a Nagyrédével vagy az Istenmezejével játszunk edzőmeccset!
Lehet itt beszólogatni, hogy kit érdekel, hogy milyen csapatok ellen játszunk...
csak jelzem!
VAlószínű ilyen erősségű csapatot nem látunk Egerben a 2017/18-as idényben!
HA ide a Barcelona jönne, az sem volna jó!
És hogy lélektelenek lennének a fiúk?
Aki ismeri a csapatunkat az ezen mosolyog!
Ki lélektelen itt?Mindenki győzni akart!csak egy jó ellenfél ellen ,halálfáradtan ennyi jött ki!
A nagy "névtelen edzőink"hiányolták a formás támadásokat!
Egy majd kétosztállyal magasabban játszó csapat ellen csakúgy szoktak támadni a kiscsapatokl!És még sorolhatnám a "szakmaiságot"!
Láttam már pár meccset....elég sokszor vagyok kritikus,talán néha türelmetlen is....de egy edzőmeccsből ne csináljunk már tragédiát,meg nemzeti gyászt!
És csak a negatív és csak a lehúzás...tényleg elveszik ezek a pampogók az ember kedvét!
De ezek meccsen sem mondanának egy "HAjrá Egert"!
Így értesz?
Hozzászólás küldése
Név:

Ellenőrzőkód:
Ellenőrzőkód


Edzőmeccs
Következik:

2018.07.18. 18:00

Eger, Szentmarjay
ESE
-
Bükkzsérc
Szavazás
Szerinted milyen poszton kellene megerősíteni a csapatot?

Kapus

Hátvéd

Középpálya

Csatár

Mindegyik

Egyik sem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

en 
07.12 21:47
Ja és hahahaha-nak. Ha 11-12 -t kaptak volna nélküle, akkor meg elég szar helyre ment..

Hahahah 
07.12 21:33
Ha nem Darocki véd akkor a Gyak 11-12t kap.. rosszindulatú kutya banda!

Hahaha 
07.12 20:56
Darócszi csak hetet!!!!! kapott! Isten nem ver bottal! Az igazmondó Júdás!

en 
07.11 19:57
Ese-Tiszafüred 3-3 (1-2)

levente68  472896
07.09 18:42
Aki élt még a szocializmusban az tudja, hogy mit jelent: érdemei elismerése mellett más fontos megbízatással a satöbbi satöbbi

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
07.15 15:01 - Válasz "Varg" nevű szurkolótársunknak
Úgy tudom szakaszosan megoldják. De, ez szerint...

07.15 14:58 - Válasz "Varg" nevű szurkolótársunknak
Köszönöm a választ. Egy stabil kapus kellene. B...

07.15 10:30 - Válasz "Varg" nevű szurkolótársunknak
Nem új stadion!!!!!! Csak állagmegóvó felújítás...

07.15 09:28 - Válasz "Varg" nevű szurkolótársunknak
Ilyen igazolásokkal jo lesz a megye 1-be az új ...

07.14 18:01 - Mestermérleg
Minden tiszteletem a mesteré, de az a kifogás, ...

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség