Egri Szurkolói Oldal
Következik
Következik
Eger, Szentmarjay stadion
Magyar Kupa, 7. forduló

2017.10.25.

ESE
-
Puskás Akadémia
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 543
Legújabb tag: MichDieway

Látogatók ma: 37
Látogatók tegnap:314
Összes látogató: 486038

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Értékelés szurkolói szemmel

Egy egyre inkább lendületbe jövő csapat volt az ellenfelünk a hétvégén.

Igaz, az Energia most jutott fel és az első fordulókban nem is nagyon kecsegtette el szurkolóit, az utóbbi meccseken egyre inkább ment a játék, és ezzel jöttek a pontok.

Persze nekünk, a bajnokság egyik legnagyobb aspiránsának nem kell, nem szabad megijednünk senkitől. Persze azért mindig óvatos az ember, főleg addig, amíg nem rúgunk 1, 2, vagy inkább 3 gólt.

Nos, sajnos ezen a mérkőzésen az első találatra elég sokat kellett várni. (Bár Antal gólja kárpótolt kicsit, hiszen mesteri találat volt! Szép volt Zsolt!) Nem mondom, hogy rosszul játszottunk, helyzeteink is voltak, de a befejezésekbe rendre hiba csúszott. Nem volt meg az a gyorsaság, hatékonyság, amit a mester – és valljuk meg mi, szurkolók is – várunk a csapattól. Látta is ezt az edzőnk és még az első félidő hajrájában be is állt másik két játékossal egyetemben. Ennek – meg talán a második félidő elején jött második találatnak, ami teljesen elvette a vendégek támadókedvét  köszönhetően sorra jöttek a helyzetek a szünet után, amikor már csak a számszerű eredmény volt a kérdés.

Szerencsére Farkas lassan visszanyeri korábbi formáját, ami sokat lendíthet a csapatjátékon, de Vígh Feri is jól mozgott. Ebben az etapban nem is volt rossz, vagy gyengébb teljesítmény, a csapat igyekezett kiszolgálni a közönséget. Voltak jó beindulások, szép támadások, jó egyéni megmozdulások. Szép volt Lakatos fejesgólja is, miként Farek gólja is.

A helyzetekkel lehetett volna jobban sáfárkodni, de amíg így is rúgunk ötöt, addig nincs különösebb gond. Megállapíthatjuk, hogy a második félidő biztató lehet a jövőre nézve. Ha még jobban összeáll a csapat, láthatunk még jó meccseket a Szentmarjayban idén, vagy éppen tavasszal. No meg tarthat a tárkány is, hisz közeleg a rangadó! Hajrá ESE!

Hozzászólás küldése
Név:

Ellenőrzőkód:
Ellenőrzőkód


Szavazás
Felsőtárkány - ESE

Győz az Eger

Kikap a Felsőtárkány

Hazai vereség

Vendég győzelem

Döntetlen

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

farkas 
10.21 16:14
A mindenkori egri labdarúgás"Hegedűs hadnagya" !!! Őszintén mondom, kár hogy ma már nem lehet úgy ítélkezni mint Dobó egri várában ...

vasutas 
10.18 04:57
Miért nem lepődöm meg! A vér nem válik vízzé. Meg az sem ami a vérében volt. Mondjuk ide ki tud jönni gyalog is. A kupameccset meg nem kell komolyan venni. A hétvégére kell készülni.

hopp 
10.17 22:27
Ugye kitaláljuk ki volt az a kiváló férfi? Aki elmondása szerint mindig Egerért dolgozott! Úgy hívják:lászló istván! Alias pityesz! Lehet neki gratulálni!

hopp 
10.17 22:26
Eger kedden akarta játszani a kupameccset! Ugye így egy nappal több felkészülés jutott volna a tárkány elleni rangadóra. A vezetők felvették a kapcsolatot Felcsúttal, de az NBI-es csapat nem ment bele az időpont változtatásba! Senki nem értette ezt! Majd aztán kiderült, hogy egy fair sportember már megelőzött minket és összeköttetése lévén elrendezte, hogy ne menjenek bele semmi kérésbe!

en 
10.17 13:17
13 ór 30. Igazi szurkolóbarát időpont. Remek, hogy mindenki ki van akadva a nézőszámon. Aztán amikor egy kis csapathoz megy egy nagyobb, ez van. Nehogy má lássa az ember. Gondolom nem itt találták ki, a puskás nem akar a Hotel Egerben megszállni...

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség