Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Statisztika
Regisztrált tagok: 543
Legújabb tag: MichDieway

Látogatók ma: 205
Látogatók tegnap:341
Összes látogató: 569143

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Most kell mindent megtenni!

Az nem kérdés, hogy csapatunkon kívül a Felsőtárkány és a Hatvan eggyüttese is komolyan harcba száll a bajnoki címért.

Bár a téli játékosmozgás ezen szakaszában még nem szoktak, nem is lehetnek konkrétumok, de azért a pletykák már vannak. Mint tudjuk, nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél! Álltalában az ilyen jellegű infórmációk 70 -80%-a a végére mindíg realizálódik.

Lássuk, mit csiripelnek a verebek ez idáig

Eger SE érkező: Jakab Richárd (Cegléd)

Felsőtárkány érkező: Radnai György? Fehér Balázs (?) (Putnok), Bakos Bence? (Kaposvár), valamint két volt NB2-s játékos igazolását tervezik.

Hatvan érkező: Információnk szerint a Hatvan csapata, már megegyezett három játékossal és még további két játékost szeretnének igazolni, hogy egy év kihagyás után, visszakerüljenek az NB-s vérkeringésbe.

Lényegében még nagyon sok idő van hátra, de ha nem akarunk a tavalyihoz hasonlóan ismét hoppon maradni, akkor erre a tavaszi idényre mindent egy lapra kell feltenni! Azaz lapot kell kérni a 19-re!

#1 | Vasutas - 2017.12.17 19:50
Na ja! A tabella alapján tényleg két lapból 19-ünk van. Van fél év a célig. Erre mindent fel kell áldozni. A cikknek igaza van. lapot kell kérni, azaz igazolni kell akiket csak tudunk. Ha bejön sima ügy. Ha nem akkor ez van, de legalább megpróbáltuk. Ott a gond, ha meg sem próbáljuk, ha esélyt sem adunk magunknak. Itt és most leírható, hogy a bajnoki címünk nem a csapaton hanem a vezetőkön múlik. Remélem mindenki átérzi a dolgok súlyát és annak megfelelően cselekszik. Hajrá Eger
#2 | mennyi - 2017.12.17 20:30
Azt se felejtsük el, hogy ez már a negyedik év! Szabó- Illyés - Csuhay - Vígh
A többségi tulajdonosnak mindegy milyen osztályú a csapat!
A kisebbségi tulajdonosnak erre nincs pénze!
#3 | Hopp - 2017.12.19 00:30
Ott a pont mennyi!
Pontosan ezt mondtam én is!
Hatvanban ugye nagyon akarják az NBIII-at,politikailag is!Talán mögöttük van a legnagyobb szponzor és MLSZ támogatottság!
A Felsőtárkány sok éve talány!
Én nem értem, miért kell nekik az NBIII?
Minden évben tizen-huszon új játékos!
a TAO-ból mindenki kivehette ennyi év alatt a részét!
Bár a pénzből sohasem elég!
Minden évben a fele csapat kifizetetlen és ennek ellenére mindig tudnak új hiszékenyeket igazolni!
Bár azt is el tudom képzelni, hogy a nagy tárkányi vezető páros(Szarvas-Pityesz) már csak azért is nyerni akar, hogy ne Eger nyerjen!
Ehhez most nagy társ, a Mészáros hátán kapaszkodó Jacsó.mint pénztárca és Pityesz még Mezőkövesdről is kikapar mindig valamit!
Ha még vesznek pár játékost, tényleg meleg lehet a pite!
És a legvégén Egerről!
Nincs pénz játékosra!Játékosokra meg végképp!:És a közös lónak elv alapján mi jöhetünk ebből a télből a legrosszabbul ki!
A legnagyobb baj,hogy Egernek semmi vonzó hatalma nincs!
Pl:Hiába szólnak egy jó képességű játékosnak Füzesabonyban, Makláron, Szalókon...nem jön Egerbe!Mert ott nyugodtabb és a pénze nem lesz dupla Egerben sem!
HA meg feljutnánk, a fele csapatot úgyis le kell cserélni elv alapján minek jönne?
Fiatalok nincsenek!Ügyesek végképp!
Szóval én borulátó vagyok, de ne legyen igazam!
#4 | mennyei - 2017.12.19 18:36
Hopp ! ez így igaz barátom ! Ebben a csapatban a kisebbségi tulajnak van a legkevesebb tehetsége , pénze ! Amíg neki megfelel pl. az utánpótlásban edzősködők felkészültsége addig nincs miről beszélni. Amíg politikailag nincs kellőképpen megsegítve addig ez lesz. A várost ismerjük ! Jelen pillanatban nincs Egri foci csapat ! Bocs a megyeieken kívül! Ha valaki pl. szeretne egy Egrit akkor ki kell vásárolni a csapat 90%-át ! vagy megint ki kell találni egy új csapat nevet ! Meglátjuk most a télen! Ha kap a csapat erősítést Miskolcról akkor lehet valami keresnivaló ! Ha nem akkor azt hiszem marad a mennyei Harmatival és Szabóval ! Ez a keret ha nem jut fel akkor eligazolnak 5-8 an valószínúleg ! Többen csak Vígh edző miatt vannak itt!
#5 | Mennyeinek - 2017.12.19 22:53
Lehet igazad van az utánpótlás edzők felkèszültsègèről, de az is lehet nincs. Úgy tudom hogy lassan mindenki B licenszel rendelkezik. De mondjuk engem ez sem izgat. Inkább az hogy ha olvasod a honlapot akkor láthatod hogy jelenleg az egri up csapatok a legjobbak országosan. 3 korosztály vezeti a bajnokságot. A legkisebbek meg folyamatosan viszik haza az èrmeket ès legjobb játékos díjakat. A Pipen volt szerencsém ott lenni. 5 korosztályból 4 döntő. Egy arany 3 ezüst. Most sikerült olvasom hogy a 2010 korosztály nagyobbaknak lett negyedik. Ugyanez a csapat ott lohol a Plútó nyakán. Szakál korosztálynak végig verik az országot. Dűlő meg remek munkát vègez a kicsikkel. Hegedűs ről sokat nem tudok hisz ha jól tudom tanulgatja a dolgot, de azt tudom hogy a gyerekek imádják. Szèkel országosan elismert, Lengyel egy hulladék keretből dobogora vitte a csapatot. Az idő csapatunk pedig nem tudom mikor szerepelt ilyen jól utoljára. Egy minden nap a pályán tènfergő, up meccsekre járó apuka így látja. Ha nèha majd kimèsz te is edzésekre vagy meccsekre lehet te is így fogod. Kellemes ünnepeket kívánok neked.
#6 | keleti04 - 2017.12.21 14:38
Hogy Felsőtárkánynak miért kell az NBIII? Mert nagyságrendekkel több TAO-s pénzt lehet lehívni a megyeihez képest. Nem véletlenül erőltetik Mezőkövesden is az NBI-t... Kövesden már focipályájuk is annyi van, hogy nem férnek tőle, kínjukban Egerbe építenek. Kettőt is.
#7 | Molnár Attila - 2017.12.24 12:00
Mennyeinek néven írt hozzászólásra reagálnék hogy egy kicsit erős a hulladék keret kifejezés esetleg bővebben kifejtenéd-e hogy ennek a csapatnak hány edzését esetleg mérkőzését láttad vagy egyáltalán tudod-e hogy ez melyik korosztály.
Hozzászólás küldése
Név:

Ellenőrzőkód:
Ellenőrzőkód


Szavazás
Cigánd -ESE

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

P. 
10.15 10:24
Cs.Cs. már véleményed sincs. Ez ám a szurkoló!

toto 
10.14 16:51
tudtuk hogy benne van a cumó ebben a meccsben.Legalább nem nagyon kaptunk ki a jövőre nézve ez jó. Hajrá ESE!

NA 
10.14 16:41
MAradt a 0-1 sajnos!

"CSAK" 
10.14 16:28
Eredmény? ?

mix 
10.14 14:43
0-1

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
10.15 15:13 - Nem érdemeltünk vereséget
Kedves Rugu! A tabella képe alapján jól állunk,...

10.15 13:19 - Nem érdemeltünk vereséget
Rugu! Nem gondolod, hogy ennek oka van? Járt it...

10.15 12:11 - Nem érdemeltünk vereséget
Nézzetek a tabellára és gondolkodjatok el azon ...

10.15 10:53 - Nem érdemeltünk vereséget
Nem jó címet ütöttek be a GPS-be! A színház az ...

10.15 06:33 - Mestermérleg
Érthető módon leült a hangulat ez egy vesztes m...

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség