Egri Szurkolói Oldal
Igazolások
Érkező:
Csordás Simon (?)
(Viktory FC)
Kaszás Norbert (?)
(ASE)

Távozó:
Konyecsik F.
(?)
Rjaskó V.
(?)
Pataki Zs.
(?)
Czéh M.
(?)
Kovács G.
(?)
Bohus P.
(?)
Kacsó A.
(?)
Lakatos B.
(J.berény)
Tabella
Gólszerzők
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
Év végi, elnöki interjú

- Szia Péter! Válaszolnál pár kérdésemre?

- Szia! Természetesen.

- Kezdjük a 2017-18 as idény értékelését a nyárral.

- Szokás szerint, sok mindenki mondott sok mindent. Nem akarok kommentelni mindent, mert nem is lehet, meg akkor nagyon hosszasan beszélgetnénk. Sajnáltam a távozókat, de siránkozni nincs értelme. Azt gondolom komoly erősítést sikerült végrehajtani, akik érkeztek meghatározó játékosok. Tudom nem mindenkinél látszódott az ősszel, de amikor igazoltunk mindenki egyetértett abban, hogy jó játékosok érkeznek. Az már az edző feladata, hogy ki is hozza belőlük a legtöbbet. Tudom az lenne a jó, ha minden meccset megnyertünk volna, s mindig nagy fölénnyel, jó játékkal. Én is így szeretném, de az élet néha mást hoz.

- Hogyan láttad az őszt?

Nagyon sokat jelent a játékosoknak, hogy a stadionban játszhatunk. Más a hangulata, még ha üresek is a lelátók. Egy-két meccs miatt van hiányérzetem, nem is a pontok miatt elsődlegesen, hanem a játék miatt. De, a győzelmet szoktuk mondani nem kell megmagyarázni. Ha mindig jól játszanánk, s a harmadikok lennénk az sem lenne elfogadható számomra sem. Ami mindenképpen pozitívum, amit látok a fiúkon akarásban. Aki játszott, tudja miből, milyen következtetéseket lehet levonni. Talán az átlagnál kicsit több ember játszik tudása alatt, pont ezért tartom erősnek a csapatot, hogy így is az élen vagyunk. Ha ez a 4-5 ember feljavul, olyan mintha igazoltunk volna jó játékosokat. Ezt kell Vígh Ferinek megoldania, hisz akik látták a meccseket nem volt kérdés ki a jobb csapat.

- Akkor most tekintsünk egy kicsit előre. Tavasz?

- Mindenki erősítést emleget, újabb igazolásokat, meg hogy nincs pénz, stb stb. Ha tudnák, hogy mi HIVATALOSAN, nem TAO-ból, milyen költségvetéssel dolgozunk… Azt gondolom ennél többet nem szabad, még ha van, akkor sem megye I-es csapatra költeni. Tudom szerencsétlen a helyzet, mert vannak még csapatok, akiknek a céljuk ugyanaz, de akkor is ennek a csapatnak meg kell nyernie ezt az osztályt. Tudás alapján meg is tudják. Ha igazolunk, ha nem. Lehet szidni a Benkét – s én is többet vártam tőle – de sérülése miatt sokat kihagyott. Mikor megkérdeztük kivétel nélkül mindenki pozitívan nyilatkozott róla, s aki ismeri a képességeit az tudja hogy többre képes. Hiszem, hogy be is bizonyítja majd, mi Ferivel legalább is bízunk benne. Nem szabad arra hivatkozni – még ha így is van – hogy a védekező csapatok ellen nagyon nehéz. Azért vagyunk jobbak, hogy ezt megoldjuk. Ezt is várom el az edzőtől és a játékosoktól is. Mutassák meg, hogy tényleg jobbak, magasabb szinten a helyük. Ha 4 ponttal többünk lenne, akkor sem lenne lefutott a tavasz. Egyik oldalról jó, mert izgalmas, másik oldalról meg jobb lenne nyugodtan indulni neki, mint pl. Nógrádban, de most ez a feladat, ezt kell megoldani. Kétségtelen, óriási csalódás lenne számomra ha ez a csapat nem nyerné meg a bajnokságot. Bízom benne hogy jó meccseken, kiélezett csatában, de mi állunk majd a célban elöl.

- Mi újság az UP területén?

- Tudom ez az oldal elsősorban a felnőtt csapaté, ezért csak mellékesen térek ki erre – főleg hogy mindig megkapom, hogy én az up-t részesítem előnyben. Nem vagyok maradéktalanul elégedett több mindennel sem ( itt nem az eredményekre gondolok ), ezért ezen a téren kell fejlődnünk. Bízom benne hogy ezt a stáb is megérti, s partner lesz benne.

- Milyen a kapcsolat a DVTK-val?

Itt sem kívánnék sok magyarázkodásba esni, mert én mindig őszintén elmondtam a véleményem, de valamiért néhány ember ezt kiforgatja. Valaki azt mondja kiárusítjuk az Egert, valaki, hogy kell az erős partner, mert nekem nincs elég tőkém a célok megvalósításához. Elmondtam az MLSZ átszervezése miatt így is úgy is a dvtk-hoz kerültünk volna, a mostani együttműködés révén pedig további anyagi és szakmai segítséget kapunk tőlük. Mindig elmondom bárki segítségét elfogadjuk, de konkrétan megfogható támogatást, ami előrelépést jelent senki nem ad. Senkinek nem mondtam még, hogy ne adj pénzt. Idén több millióval kevesebbről indulunk a bérleti díjak emelkedése és a támogatások csökkenése miatt. Siránkozhatunk mi is, de attól semmi sem fog megoldódni. Ugyanúgy mint a létesítmények fejlesztése. Tudom sokan mondják minek ennyi összeget fordítani rá, de én, aki a fociért felelek mindenképpen örömmel veszem, hogy rendeződhet a gyerekek edzéskörülményei.

- Köszönöm szépen.

- Szívesen, és minden kedves egri szurkolónak Boldog Új Évet kívánok!

#1 | mennyei - 2017.12.31 10:11
Kevés, tartalom nélküli sorok! Hosszú távú elképzelés, ahogy esik úgy puffan filozófia évek óta! Pénz nélkül, igazolások nélkül nem fog a klub osztályt váltani. Utánpótlás! Semmi szisztéma. Minden edző azt csinál amit akar. (Montvaival az élen!) Szégyen! és sajnos Péter ez mind a te felelősséged! Mindenre van magyarázat! Jó lenne megkérdezni Sántha urat is!
#2 | Cs.P. - 2017.12.31 10:40
Sikerekben gazdag, boldog új évet minden játékosnak, vezetőnek és szurkolónak. Meg lesz a feljutás, csak hinni kell benne és persze mindent megtenni azért! Mennyeinek ezen túlmenően üzenem, vegye át a klubot és mutassa meg hogy is kell csinálni.
#3 | Vasutas - 2017.12.31 10:46
Nos a megkeseredett (mennyei) apuka, megint beszólt. Remélem senki sem veszi komolyan. Hajrá ESE, sok sikert tavaszra!
#4 | varg - 2018.01.02 10:28
Mindenkinek boldog új évet kívánok! Talán a 3 próbálkozás közül ez lesz a legnehezebb a feljutást illetően, hiába állunk most az élen.
A Tárkány és Hatvan is komolyan erősít a hírek szerint. Mi bízzunk a hitben, egységben, és a dacban! Hajrá!
#5 | keleti04 - 2018.01.03 07:14
Azt a (rém)hírt hallottam, hogy az Eger Hotel Mészáros Lőrinc tulajdonába került. Van ennek valóság-alapja? Tudtok valamit? Lesz így elég pénz a tavaszi szezonra?
#6 | Vasutas - 2018.01.03 09:15
A kettőnek mi köze egymáshoz? Mióta ad az Eger hotel pénzt a focira? De nézzük másik oldalról! Ha Mészáros a hotel ablakból meglátja azt a siralmas romhalmazt, amit az egri városvezetők stadionnak hívnak, még jól is elsülhet a dolog! Végül is egy építkezés lenne vagy mi fene Grin
#7 | mennyei - 2018.01.03 10:15
! Vegyem át a csapatot és mutassam meg ! Miért venném át ? Senki sem tartotta Harmati fejéhez a stukkert,hogy vegye át. Volt annak alapja az egészen biztos. Ha átvette akkor csinálja és ne nyilatkozzon össze vissza és főleg ne mentegesse magát minden esetben!Ha nem ért hozzá,nincs rá ideje akkor NE csinálja,vegyen fel szakembert és nyilatkozzon összefüggéstelenül,legtöbbször ellentétesen önmagával a korábbi nyilatkozataival ! Az Egri szurkolóknak erre éppen nincs szüksége!Jó lenne ha kérne egy lehetőséget az Egri TV -től és elmesélné a távlati terveit az utánpótlás és a felnőtt csapat tekintetében ! Nekünk nem a túlsúlyos hétvégi sörmeccsen focizók érdekelnek,hanem egy nb3-as lehetőség.Ön azt nyilatkozza itt,hogy erre a csapatra nem kell költeni mert nincs értelme!Kérem játszunk el a gondolattal!Feljutott a csapat és mindenki itt marad! Harmati Úr ! Állítsa már össze a keretet és a kezdő tizenegyet! Arról nem is beszélve,hogy a helyi kötődésű és iskolás gyerekekkel csinálunk csapatot hogy képzeli ? Kérem írjon le ide egy 20 fős keretet ! Á ! Inkább hagyjuk ,fölöslegesen írogatunk itt ebben a témában is.
#8 | Vasutas - 2018.01.03 11:17
Mennyei! De sötét vagy úristen! Nem tartottak fejéhez pisztolyt, mégis segített!!!! Ha nem így tett volna 4 éve nincs felnőtt foci Egerben! Ezért köszönet jár neki és nem fikázás! Fikázd inkább a fiad, hogy még a megyei szintet sem üti meg, mert már csak a sörhasúak mellé fér be. Ha átvette csinálja. Miért? Nem csinálja? Vagy Te nem látod a megye 1-es tabellát? Ne pofázz itt! Ha nem tudsz segíteni húzd le magad! Harmati Péter az egyetlen olyan ember Magyarországon, aki miatt elmondhatjuk, hogy van foci és UP Egerben. A többi csak maszlag. Ha Péter nem volna, most írnod se volna nagyon hová, te szerencsétlen pöcs!
Hozzászólás küldése
Név:

Ellenőrzőkód:
Ellenőrzőkód


Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték
Edzőmeccs
Következik:

2019.01.19. 15:00

ESE
-
Taksony
Felkészülés
Felkészülési mérkőzések:
01.19. szombat, 15:00
ESE - Taksony (?:?)
01.21.hétfő, 11:00
ESE - Gesztely (?:?)
01.26. szombat, 15:00
ESE - T.füred (?:?)
02.06. szerda, 16:00
SBTC - ESE (?:?)
02.09. szombat 15:00
ESE - Hatvan (?:?)
02.13. szerda, 17:00
M.kövesd - ESE (?:?)
02.16. szombat, 11:00
Putnok - ESE (?:?)
02.23. Szombat, 13:00
ESE - Losonc (?:?)
Szavazás
Te kit igazolnál?

Kapust

Védőt

Középpályást

Csatárt

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

na 
12.17 22:47
Lacinak van esze,a makik meg fizetnek,

en 
12.17 22:42
Sértő magatartás.

L.G. 
12.17 16:14
Hát egyenlőre oda is csak ígéretek mentek. Annyival vannak előrébb, hogy leraktak valami követ Grin Azaz semmivel sem. De itt nem csak az építkezésről van szó, hanem a működtetésről is!

janonen 
12.17 15:20
Sz.Tamás inkább tarjánban avat,elhehelyez ,szónokol!

NA 
12.15 21:37
[Link megnyitása]

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
12.17 14:47 - Sz. Tamás magasról tesz az egri szurkolókra!
Lehet, így év vége felé, még valami prémium is ...

12.17 12:04 - Sz. Tamás magasról tesz az egri szurkolókra!
Azt is meg lehetne tőle kérdezni, hogy amit az ...

12.17 11:50 - Sz. Tamás magasról tesz az egri szurkolókra!
Egerben az elmúlt időszakban voltak olyan ügyve...

12.16 09:46 - Jó hír Mátéról!
Nos, ez tényleg jó hír

12.14 07:27 - Harmati Péter: Őszi értékelés
Kitartást

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség