Egri Szurkolói Oldal
Következik
Igazolások
Érkező:
Bohus Péter
(Mád)
Lőrincz Patrik
(KBSC)
Kacsó Attila
(DVTK)
Tajti Bence
(Hatvan)
Rjaskó Viktor
(Hatvan)

Távozó:
Szucsik Ádám
(Felsőtárkány)
Bollók Gábor
(T.füred)
Bukta Krisztián
(Besenyőtelek)
Balogh Martin
(?)
Balogh R.
(?)
Dóczi István
(ESE II)
Jakab Richárd
(?)
Vígh Ferenc
(Befejezte)
Tabella
Statisztika
Regisztrált tagok: 543
Legújabb tag: MichDieway

Látogatók ma: 13
Látogatók tegnap:283
Összes látogató: 549455

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
A kákán is csomót keresek!

Végre eljött egy ilyen nap is! Budapesten tartott sajtótájékoztató keretében számolt be Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselőnk és Martonné Adler Ildikó sportért felelős alpolgármesterünk az Egri Szentmarjay Tibor Városi Stadion, valamint az Északi Sporttelep felújításáról, korszerűsítéséről, bővítéséről.

Egri futballrajongóként ennek bizony kizárólag örülni lehet és kell is! Végre kulturáltabb, szebb környezetben fogadhatjuk ellenfeleinket, miközben az utánpótlás is új erőre kaphat, legalábbis a tárgyi feltételek részben talán adottak lesznek ehhez. Ez örömteli és üdvözlendő.

Semmiképp nem szeretnék ünneprontó lenni, de csak kikívánkozik azonban belőlem: az időzítés és a körítés feltétlenül furcsa.

Az erről szóló kormányhatározat hónapokkal korábbi, vezetőink valamiért mégis úgy gondolták most kell ezzel előrukkolni, de hát választás éve van. Ez még talán érthető is. A miként már kevésbé.

A focit oly sokra néző polgármesterünk hiánya talán fel sem tűnt, az annál inkább, hogy Nyitrai Úr és Martonné Úrasszony milyen boldogan számolt be a fejlesztésekről. Annyira büszkén, mintha legalábbis a „saját gyermekük” lenne mindez. Aki ismeri a helyi viszonyokat, az tudja, hogy az országgyűlési képviselőnk által felhozott csúfos NB-1-es szereplés legalább annyira köszönhető városunk vezetőinek, mint a klub korábbi tulajdonosainak. Az látszólag ugyancsak az idő homályába vész, hogy számtalan megkeresésünkre milyen segítő személyekre találtunk ezekben az emberekben, amikor nagy volt a baj. Volt, aki reagálni is elfelejtett sűrű dolga mellett, volt, akit meg egyszerűen nem érdekelt, mit papol néhány ember. Most biz még a nagy fővárosba is hajlandóak voltak felutazni, hogy megveregethessék saját vállukat.

Nem akarok nagy szavakat használni, de lehet, hogy nekem, vagy mondjuk a szomszédos péknek volt, lehetett még ennyi szerepe a dologban, mint a fenti két prominens személynek…

Ugyanakkor a sokat kritizált, azonban kétségtelenül az egri focit megmentő Harmati Péterről valahogy mindenki elfelejtkezett, hiába kerestük szemünkkel, vagy figyeltük a kisebbségi tulajdonos hozzászólását.

Nem feltétlenül voltam/vagyok boldog amiatt, hogy a DVTK-val kellett szövetkeznünk az életben maradás érdekében, így hát nem érhet az a kritika, hogy a borsodi klubnak akarnék akár hízelegni is. Ezzel együtt az én köszönetem inkább a DVTK-é és a mellette, mögötte álló embereké. Ha ők nincsenek, ebből a dologból nem lett volna semmi, talán a következő évszázadban sem. 

No de a dolog érdeméről: a sajtóban éppen arról a villanyvilágításról nem esett szó, amely oka volt a Nyitrai Úr által hivatkozott „megaláztatásunknak”. A világítást jelenlegi formájában nincs egy éve, hogy használhatja a közönség, a labdarúgók kevésbé. Felvetődik a kérdés: ha csak elfelejtettek erről szólni a sajtótájékoztatón jelen lévők, miért kellett feltétlen egy felújításra, megerősítésre szoruló rendszert kiépíteni korábban. (Hiszen tudjuk, az jelenleg nem alkalmas esti mérkőzések lebonyolítására, legálabb is a vonatkozó előírásoknak biztosan nem megfelelő.) Ha viszont tényleg kimarad a fejlesztésből, az a korszerűsítés komolyságára, a koncepció hiányára utal.

Volt, aki megjegyezte azt is, hogy 2020-tól fűtött játéktér is szükségeltetik már a másodosztályban is. Ezt nem tudom, de korábban voltak olyan hírek, hogy a játéktér megelőző felújítása ezt is tartalmazza. (Ezt a jelenlegi alpolgármester asszony jelentette ki alig több mint egy éve, amit ide kattintva olvashattok el!) Hát nem tudom… De ezek apróságok.      

Én leginkább mindezek fényében arra leszek kíváncsi, hogy változik-e valami a város hozzáállásában. Tarok tőle hogy nem, de ne legyen igazam. Bár még nincs készen és hát tudjuk, nyugtával dicsérd a napot, azonban mégis feltételezve a megújulást, mit tesz majd pl. ez a két ember, hogy a megpendített NB-2, vagy a sportturizmus valós cél, elérhető vágy legyen. Ehhez ugye támogatás, valós segítség kellene a helyi erőktől (is).

Tudjuk, ismerjük a szomszédos fürdőváros „elszipkázó” erejét minden tekintetben. Ezen egy - még akár nagyobb volumenű – beruházás sem segít önmagában. Biztosan nem akkor, amikor a kövesd két pályát is építeni szeretne városunkban….

No szóval akkor leszek én igazán boldog, amikor azt látom, érdekeink igazi és komoly védelme, a helyi futballélet fellendítése nem amolyan pufogtatás lesz a választás évében, és a mások által kikapart gesztenyét „lovagoljuk” meg így, hanem érdemben is lépünk

Uraim és Hölgyeim!

 

És, hogy én, hogy mondom azt egyetlen szóval, hogy a kákán is csomót keres?

kukacoskodik, kötözködik, szőröz, akadékoskodik, problémázik, piszkál, bánt, bosszant, felbosszant, ingerel, incselkedik, dühít, hergel, cukkol, piszkálódik, szekíroz, szekál, irritál, idegesít, zaklat, idegel, húz, provokál, heccel, csesztet, bőszít, abajgat.


#1 | ISZ - 2018.01.05 13:53
Ez az aktuális infrastruktúra szabályzat. 2020/21-től kötelező a villany és a fűtés NBII-ben. Bár nekem úgy rémlik, ezt a dátumot folyamatosan tolják ki, nyilván a csapatok többsége nem tud megfelelni a követelményeknek.
http://dokumentum...71017).pdf
#2 | varg - 2018.01.05 14:05
Ez egy elég alapos összefoglalása a hozzászólásokban felvetetteknek. Kíváncsi vagyok - de sokat nem remélek - hogy milyen szinten kommunikálják majd a projekt fázisait (most látom, hogy elfelejtettem magyarul...). Megtudjuk e, készen vannak e a tervek, hogy fog kinézni, mi lesz az ütemezés, mennyien érinti a meccseket stb. A világításra célzottan rá lehetne kérdezni.
Kezdeményezni kellene a tavaszi rajt környékén egy szurkolói ankétot, melyre kapjon meghívást Bényi úr, és a pm helyettes asszony többek között.
Hátha eljönnek. Ha nem, akkor az is egy válasz
#3 | Salamon - 2018.01.05 14:51
Jó cikk és minden sorában igaz és aktuális. Egy kérdés viszont felmerült bennem a cikk kapcsán. Ha az mlsz adta a pénzt úgy, hogy legyen fűtés a pálya alatt, akkor miért sincs mégsem? Nem adta a pénzt az mlsz? Vagy adta csak........, de erre gondolni sem merek.
Hozzászólás küldése
Név:

Ellenőrzőkód:
Ellenőrzőkód


Edzőmeccs
Következik:

2018.07.24. 10:00

Eger, Szentmarjay
III. kerület
-
ESE
Szavazás
Szerinted milyen poszton kellene megerősíteni a csapatot?

Kapus
Kapus
35% [63 Szavazatok]

Hátvéd
Hátvéd
2% [3 Szavazatok]

Középpálya
Középpálya
4% [8 Szavazatok]

Csatár
Csatár
9% [16 Szavazatok]

Mindegyik
Mindegyik
46% [84 Szavazatok]

Egyik sem
Egyik sem
4% [8 Szavazatok]

Szavazatok: 182
Indult: 06.17 16:53
Vége: 07.18 10:17

Szavazás Archiv
Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

en 
07.12 21:47
Ja és hahahaha-nak. Ha 11-12 -t kaptak volna nélküle, akkor meg elég szar helyre ment..

Hahahah 
07.12 21:33
Ha nem Darocki véd akkor a Gyak 11-12t kap.. rosszindulatú kutya banda!

Hahaha 
07.12 20:56
Darócszi csak hetet!!!!! kapott! Isten nem ver bottal! Az igazmondó Júdás!

en 
07.11 19:57
Ese-Tiszafüred 3-3 (1-2)

levente68  720377
07.09 18:42
Aki élt még a szocializmusban az tudja, hogy mit jelent: érdemei elismerése mellett más fontos megbízatással a satöbbi satöbbi

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
07.18 19:57 - Szavazás eredmény
Igen gyengébbek lettünk kapus poszton! Vissza ...

07.18 09:04 - Szavazás eredmény
Nem megbántva sem Tajtit, sem a diósgyőri sráco...

07.15 15:01 - Válasz "Varg" nevű szurkolótársunknak
Úgy tudom szakaszosan megoldják. De, ez szerint...

07.15 14:58 - Válasz "Varg" nevű szurkolótársunknak
Köszönöm a választ. Egy stabil kapus kellene. B...

07.15 10:30 - Válasz "Varg" nevű szurkolótársunknak
Nem új stadion!!!!!! Csak állagmegóvó felújítás...

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség