Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 541
Legújabb tag: 6666

Látogatók ma: 14
Látogatók tegnap:328
Összes látogató: 877267

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Vitányi László
Sütő Szilárd
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
K. Zoltán II
M.A. Ildikó
H.László
B. Miklós
Varga Iván: A felkészülési mérkőzések alapján nehéz idény vár az egri csapatra

Örömmel vállaltam az újbóli felkérést, hogy megoszthatom a gondolataimat és a tippjeimet az egri szurkolókkal!

A tapasztalat azt mutatta, hogy ez nem is olyan egyszerű feladat, de nagy megtiszteltetésnek vettem a megkeresést, ha már más formában nem lehetek közel az egri focihoz. Remélem, hogy az információimmal és a tippjeimmel segíteni tudom a szurkolókat!

Szóval: vasárnap újra elindul a harmadik vonalban is a bajnokság és közösen bízzunk benne, hogy az egri csapat eléri a kitűzött célját és a méltó helyére kerül a foci Egerben, ahogy az volt korábban, akár az én időmben is, amikor a legmagasabb osztályban, az NB.I-ben szerepelt!

1. EGER SE – TÁLLYA

Az elmúlt bajnoksághoz képest nagy változáson esett át mindkét csapat. Az egrieknél szinte egy kezdőcsapatnyi meghatározó játékos távozott, a helyükre érkezőknek még sokat kell dolgozni, hogy legalább azt a szintet hozzák, amit az elődeik. A felkészülési mérkőzések alapján nehéz idény vár az egri csapatra, de ahogy Labancz-mester is elmondta több interjúban, hogy az elvégzett munkában hisz (én is abban hiszek), s ennek meg kell mutatkoznia az eredményekben is. A vendégcsapatnál is voltak játékosmozgások. A két utolsó felkészülési mérkőzésüket egyaránt elveszítették, ráadásul rengeteg gólt kaptak. Azt gondolom, hogy mindkét csapat a biztonságra fog törekedni.

HAJRÁ EGER SE!!!

Tippem: 1-1

2. BÉKÉSCSABA II – FÜZESGYARMATI SK

Egy „második” csapatnál soha nem lehet tudni, hogy kik játszanak majd, de az valószínű, hogy sok fiatal kap lehetőséget ezeknél a csapatoknál, s az a bajnokság során dől el, hogy mit tudnak ezek a fiatalok elérni. Az mindenesetre biztos, hogy a felnőtt fociba való integrálásuknak sok esetben csak jót tesz, ha már fiatalon belekóstolnak ebbe a közegbe. A tavalyi szezonban stabil csapat benyomását keltő vendégeknél is nagy volt a mozgás a nyáron, érkeztek rutinos védőjátékosok és fiatalok egyaránt. A stábban is voltak változások, hiszen Szabados Tamás lett az új vezetőedző.

Tippem: 1-1

 3. KAZINCBARCIKA – TISZAFÜREDI VSE

A hazaiak új edzővel ( Varga Attila ) vágnak neki a bajnokságnak, a keretben is voltak változások. Szinte biztosra vehető, hogy nem lehet más célja a csapatnak, mint az, hogy visszakerüljenek a másodosztályba. A vendégekről sok hír nincsen, az utolsó infó, hogy felkészülési mérkőzésen kikaptak Szolnokon 5-0-ra.

Tippem: 3-0

4. HAJDÚSZOBOSZLÓ – DVSC II

A hajdúsági összecsapáson a „kisloki” az esélyesebb, bár ott is volt nagy jövés-menés, távozott a csapat eddigi edzője I. Bogdanovics, aki Diósgyőrbe „igazolt”. Profi szerződést kapott és az NB.I-es csapat tagja lett az egyik gólfelelős (Gyönyörű) és itt sem lehet tudni, hogy ki játszik az adott aktuális mérkőzésen. A Szoboszló megyei bajnokként jutott fel a magasabb osztályba.

Tippem: 1-2

5. JÁSZBERÉNYI FC – TÖRÖKSZENTMIKLÓS FC

Mint sok csapatnál a Jászberényben is alaposan átalakult a keret. Több kulcsember távozott, de őket sikerült rutinos és fiatal, bizonyítani akaró tehetségekkel pótolni. Sikeres felkészülés után bizakodóan várják a hazai rajtot az újonc ellen.

A Törökszentmiklós a megyei bajnokságból került fel az NB.III-ba.

Tippem: 2-0

6. TISZAÚJVÁROS FC – ÚJPEST FC II

A hazaiaknál is volt játékosmozgás és az edzői stáb is változott ( a korábbi egri tréner, Vitelki Zoltán vette át a csapat irányítását), hiszen egy csapatnyi ember távozott, de a pótlásuk is sikerült, legalábbis darabra, mert ugyanennyi játékos  érkezett.  Az utolsó felkészülési mérkőzésen 4-0-ra legyőzték a Felsőzsolca csapatát Vitelki mester tanítványai. A vendégekről nem sikerült információt begyűjteni, de rájuk is igaz, hogy nem lehet tudni ki játszik a hétvégén.

Tippem: 2-1

7. KISVÁRDA II – SÉNYŐ-CARNIFEX FC

A hazaiaknál tavaly jól működött, hogy sok fiatalnak adtak lehetőséget, valószínű, hogy ebben a szezonban sem lesz ez másképpen. A vendégeknél is kicserélődött a csapat nagy része, voltak távozó játékosok (Gazsi, Gagyi, Hadházi, Boros, Budaházi, Magyar, Molnár, Lizák), de érkezők is ( Lakatos, Vámos, Tóth, Szilvási, Toldi, Páll ). Ezért szinte egy új csapatot kell építenie a Fiumei – Imrő edzőpárosnak.

Tippem: 3-1

8. BKV ELŐRE – SBTC

A fővárosiak a nyugati csoportból kerültek át a keleti csoportba. A 17. éppen bennmaradó helyen végeztek, a 38 mérkőzésből 10-et nyertek meg és 14-et vesztettek el. A nógrádi csapat is a „létszámstop” miatt maradt harmadosztályú. Árki Gábor sportigazgató és Lakatos Béla vezetőedző kiemelte, hogy továbbra is a helyi fiatalokra és a nógrádi kötődésű labdarúgókra építik a keretet.

Érkezett: Csillik,Rédei,Szalay,Bánfalvi,Érsek,Orosházi,Constantino,Sike,Percze

Távozott: Hegedűs,Puporka,Szeles,Petrezselyem,Simó,Köböl,Bocsi,Végh

Tippem: 1-1

9. DEAC – DVTK II

A hazaiaknál mozgalmasan alakult a nyár, hiszen komoly játékosmozgás történt, így nem lesz könnyű dolga a maradó edzőpárosnak, Sándor Tamásnak és segítőjének Györky Gábornak, hiszen távozott a legeredményesebb játékosuk Nagy Krisztián (Kecskemét), Sigér(Nyíregyháza), Nagy Z., Rezes L, Kertész,Kiss,Zöldesi,Kundrák,Sármány.

Az érkező oldalon főleg fiatal tehetségek vannak, akik meghatározó tagjai lehetnek az újjáépülő keretnek (Gaczella,Szabó,Virág,Bidzilya,Deczi,Tochukwu,Trencsényi,Lakatos). A vendég Diósgyőrieknél sincs könnyű helyzetben Zsivóczky Gyula. A nyáron 45 gól távozott a csapattól, aminek a pótlása nem lesz egyszerű, ezért nehezebb szezonra számít az előzőnél. Bízik a fiatal csapatban, akiknek nagyon jó lehetőség az NB.III-as bajnokságban játszani.

Tippem: 3-0

 10. PUTNOK FC – HIDASNÉMETI VSC

A hazaiak Szala Ákos vezetőedző irányításával sikeres bajnoki évadban bíznak, annak ellenére, hogy itt is jelentősen átalakult a keret. 15 új játékos érkezett, köztük többek között olyan rutinos játékos, mint Takács Péter, aki 126 NB.I-es meccsel büszkélkedhet, játszott a DVTK, az MTK, legutóbb az NB.III-as Mezőkövesd színeiben. A vendégek gyakorlatilag a feltöltési szabálynak köszönhetik a magasabb osztályt, bár ehhez kellett egy remek megyei szereplés és bajnoki cím. Mint legjobb osztályozós kiesőként mégis az NB.III-ban szerepelhet ősztől a csapat.

Tippem: 4-1

Hozzászólás küldése
Név:

Ellenőrzőkód:
Ellenőrzőkód


Szavazás
Jászberény - ESE

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

egy.oreg 
09.18 05:43
Viszlát Egri!

Egri 
09.17 19:25
Életemnek már a "B" oldala forog és eddig mindig vártam,hogy a labdarúgásunk majd elindul felfelé,vagy vmi pozitívumot látunk benne.Válogatott szinten voltak jó meccseink,de azért tudjuk már,hogy hol van a helyünk.Ugyan így bíztunk,hogy lesz szép stadionunk stb stb.Hát nem lesz.Sőt, nb2-es de már lassan nb3-as csapatunk sem. Na,innentől fogok csak női röpladameccset nézni.Smile

nono! 
09.14 14:48
Pénzelvezetők most is vannak!

Egrinek 
09.14 11:57
Milyen vezetőkre gondolsz? Olyanok nincsennek

Egri 
09.12 18:47
Legkésőbb novemberben változás kell.Hogy melyik területen,azt a vezetőkre bíznám.

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
09.20 19:21 - Összeállt az új stáb
Öreg vitézek. Szép múlt ,semmi jövő. Más kell...

09.20 17:27 - Összeállt az új stáb
Balogh úr! Igen ő az

09.20 15:11 - Összeállt az új stáb
Hát látszik hogy "érdeke" a Dvtk-nak a folytatá...

09.20 14:45 - Összeállt az új stáb
Az a Fodor, aki miatt a megye 2 ben kellett ind...

09.18 06:23 - Interjú Mirkóczki Ádámmal
Ja és még valami! Olvass figyelmesebben! Senki ...

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség