Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 541
Legújabb tag: 6666

Látogatók ma: 328
Látogatók tegnap:359
Összes látogató: 886936

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Vitányi László
Sütő Szilárd
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
K. Zoltán II
M.A. Ildikó
H.László
B. Miklós
Mirkóczki Ádám Eger első embere: Elég volt!
 

Kedves Egri Szurkolótársaim!

Megint nem attól hangos a közvélemény hogy milyen eredményes az Eger, hanem attól, hogy milyen gondok, problémák húzódnak a háttérben. Szeretnék röviden a céljaimról néhány gondolatot megosztani.

Elérkezett a drasztikus lépések ideje! Két éven át türelmes voltam, két éven át le tudtak arról beszélni, hogy meglépjem azt, amit szívem szerint a polgármesterségem első napján, ha úgy tetszik “nulla-nullánál” megléptem volna. Hittem, bíztam, vártam. Kár volt az elvesztegetett időért. Jó magam, az egri sport- és különösen az egri foci elkötelezett híve vagyok, talán ezt nem kell bizonygatnom. Éppen ezért az elmúlt hetek, hónapok eseményei végleges döntéssé érlelték bennem azt a dilemmát, hogy miként tovább.

Nincs többé Eger SE és DVTK.

Nincs többé “egri alattvalók” és “diósgyőri nagyurak”. Elég volt!

Vagyunk annyira tehetségesek mi is, hogy ne mások mondják meg, mi a jó nekünk. Egriként nem tűrhetjük tovább, hogy a Egerhez semmi közük emberek diktáljanak nekünk!

Lehetett volna ez egy jó együttműködés, lehetett volna ez egy “win-win” helyzet, de nem lett. Nem lett, mert a DVTK vezetésének két év alatt sem sikerült megértenie azt, amit a kezdetektől mondtam: nem vagyunk és nem is leszünk egymás riválisai! Mások a céljaink, mások a realitásaink. Nem bonyolult ez és viszonylag könnyen belátható, de a diósgyőri vezetésnek ezt nem sikerült… sajnálom. Őszintén sajnálom.

Ellenben egri szurkolóként, pláne polgármesterként kinek is tartoznék felelősséggel, ha nem az egrieknek és a 110 éves múlttal rendelkező egri focinak!? Megteszem hát, amit meg kell tennem:

befejeztük a Diósgyőrrel!

Szívből kívánok nekik sok sikert, eredményes bajnokságot, büszke szurkolóiknak egy jó csapatot, de Eger rovására Egerben nem nyerészkedhetnek tovább! Azt szeretném és azt akarom, azért dolgozom, hogy Egerben az egriek döntsenek! A fociban is. S ha az az ára a középtávú előrelépésünknek, hogy most vissza kell lépnünk kettőt, akkor ezt fogjuk tenni!

Nekem Eger az első!

Az egri gyerekek, az egri edzők, az egri játékosok! Lehet hogy nem fogja mindenki támogatni és megérteni. Nem baj. Idővel be fogja látni mindenki, hogy Eger nem szorul ígérgető, de ígéreteit be nem tartó mentorra!

A gyerekek edzéséről, játékáról, edzőkről, stábtagokról a jövőben is gondoskodunk. A csapatunk remélem mellénk áll és róluk is gondoskodni tudunk!

Csakazértis hajrá Eger! Csak az Eger!

A részletekről később… Tisztelettel: Mirkóczki Ádám Egri szurkoló, Eger MJV polgármestere

 
#1 | Cs.P. - 2021.09.04 08:54
Hajrá polgármester úr! Eger az egrieké!
#2 | Varg - 2021.09.04 10:14
Ez izgalmas lesz!
Mindjárt egy vagon kérdés:
Pl: kitiltja a jelenlegi felnőtt csapatot Egerből? Úgy értem hogy stadion, északi pályák? Tudtommal az északin csak az új épület a Diósgyőré.
Utánpótlás?
B központ?
Sportcentrumból tervezik ismét kicsíráztatni az egri futballt?
Konkrétan mi a szakítás oka?
Stb
#3 | Egy öreg - 2021.09.04 10:37
Yes, yes, yes
#4 | vasutas - 2021.09.04 16:10
Polgármester úr, ez jó döntésnek látszik. Támogatom
#5 | Balogh J. - 2021.09.04 17:33
Kezdjük előlről hiénák, vérszívók nélkül. Csak az Egeeeeeeeeer!
#6 | Usa Pali - 2021.09.04 18:16
Hajra Eger

Ez egy win win, mert a DVTKnak vannak eleg NAGY gondok es nem kellenek Egernek. Szimpatikus a polgármester.

Nem tudom 100% a hattert de miota kis fiu voltam es olvastam a kepes sportot Egri drukker vagyok, kb 1984. Nagynemim ott is lakik most a szep varosban. Meccre jartam de csak a Marlboro Kupa 2x es egy NB3 meccre. Bizok hogy job idok jonnek az Eger focinak.

Palko
#7 | nagy a csend..... - 2021.09.08 13:43
Részletekről később... Később van.... Vagy megint csak egy lufi volt az egész, mint a múltkori összezörrenés alkalmával? Ha igen, a hitelünk oda. Ha nem, ki tudha mi lesz? Amennyiben tökösnek mutatkozunk, a megvalósításnál is annak kelleme lennünk. Gyerekek százai és szüleik nem tudják pl hogy akkor most mi van...
#8 | Thomas - 2021.09.08 16:39
nagy a csend-nek! Én ezt olvastam a cikkben: A gyerekek edzéséről, játékáról, edzőkről, stábtagokról a jövőben is gondoskodunk. Remélem tudtam segíteni
#9 | nagy a csend - 2021.09.08 17:05
Egy ilyen nyilatkozat összessegében nem épp megnyugtató: majd lesz valami, majd egyszer azt is megmobdjuk h mi... A felnőtt kapcsán az edző már utalt erre. Az up-ban átszervezések vannak, azt sem gondolja senki komolyan, hogy a Dvtk csak ugy elengedi ezt az aranytojast tojó tyúkot. És mi van az esetleges visszalépessel? Az up sem fog játszani? Van azert itt kerdés....
#10 | Thomas - 2021.09.08 17:55
Számodra biztos. Számomra nincs. A DVTK azt enged el vagy nem enged el akit akar! A cikkben azt is olvasom, hogy ha mi megyünk de a DVTK nem enged, akkor újra kezdjük! Ez gondolom azt jelenti, hogy megyei! Kedves nagy a csend! Javaslom, hogy olvasd el újra a cikket.
#11 | nagy a csend..... - 2021.09.08 18:26
Nem akarsz megérteni, de nem baj. Emlékszel, amikor itt vége lett legutóbb az nb 3-nak? Az up-ból úgy mentek kövesdre mint ha puskából lőtték volna ki őket. Megye 1 B központtal amit évente efelülvizsgálnak?....
#12 | keleti04 - 2021.09.08 21:26
Pénteken kapnak tájékoztatást azok a szülők az Északi sporttelepen, akiknek a gyermekei az ESE-ben fociznak. Kíváncsian várom.
#13 | Thomas - 2021.09.09 05:13
Te nem értesz semmit. Így is bőven benne van a pakliba a megye I. Sőt!!!!! Igen elmentek sokan, de ma már mindenki tudja, hogy hiba volt. Szinte mindenki úgy sunnyogott vissza a kertek alatt, de sokan megye II be vagy megye III-ba. A választ meg megkaptad keleti04-től. Remélem ott leszel
Hozzászólás küldése
Név:

Ellenőrzőkód:
Ellenőrzőkód


Szavazás
ESE - Hajdúszoboszló

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

Jucika 
10.20 19:09
A B kozpontot meg is kell tartani ami a jelenlegi szakmai stabbal eleg erdekes lesz.DVTK takarodj Juhasz Gabor takarodj.

Nono 
10.20 17:14
Szuper!

Cs.P. 
10.20 15:02
5-2 ide. Nagy-nagy gratula!

bela 
10.20 09:35
Ezt a b központ dumát hagyjuk egyenlőre. Semmi köze ahhoz, hogy a felnőtt csapat melyik osztályban játszik. Ahhoz sincs köze, hogy ki a tulaj, milyen az összetétel.a b központi státuszt megkaptuk egy évre. Még a tinta sem száradt meg. Felülvizsgálat jövő év őszén.

Varg 
10.19 14:08
Szerintem a B központot bukja a klub, ha nincs pálya a kitiltás folytán, és nem tudja az előírt tornákat szervezni. Bár a DVTK megoldhatja esetleg máshol is, ha elfogadják az MLSZ nél. Akkor tudnánk többet, ha mindenki nyílt lapokkal játszana, vagyis közzé tennék az összes releváns szerződést, megállapodást. Ilyen úgysem lesz

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
10.21 07:28 - Hopp, egy tockos Tiszaújvárosnak
Huhhh ! Mi történt ? Ez igen ! HAJRÁ ESE !!!

10.20 20:00 - Hopp, egy tockos Tiszaújvárosnak
Gratulálok a Csapatnak és a Mesternek!

10.20 18:22 - Hopp, egy tockos Tiszaújvárosnak
Fijúk ! Ez hogy...? Emelem kalapom, megérdemelt...

10.20 17:49 - Hopp, egy tockos Tiszaújvárosnak
wow

10.18 07:50 - Majdnem
ühüm .. dicsérnék ,de nem megy.

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség