Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 541
Legújabb tag: 6666

Látogatók ma: 147
Látogatók tegnap:423
Összes látogató: 878160

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Vitányi László
Sütő Szilárd
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
K. Zoltán II
M.A. Ildikó
H.László
B. Miklós
Varga Iván: együtt sírunk-együtt nevetünk

Először is, gratulálok és nagyon jó egészséget kívánok a csapat edzőjének, Labancz Robinak 50. születésnapja alkalmából!

Amint azt mindenki tudja: az elmúlt héten a mérkőzés előtt több zavaró tényező is felszínre került az Eger SE körül, a végeredményt még nem tudjuk.

Amit „mondtam” az előző mérkőzés beharangozójában, hogy nagyon fontos milyen mentális állapotban lesz az együttes. Az eredmény mindent elárul, hiszen nem egy topcsapat otthonában szenvedtünk súlyos vereséget. Azt gondolom, hogy nem az egyének veszítették el a mérkőzést, hanem a csapat (együtt sírunk-együtt nevetünk). Mindenesetre az mindenképpen elgondolkodtató, hogy egy „játékos” hat fordulóban összeszedjen ennyi lapot!!      A hazai mérkőzésen mindegy, hogy hogyan, de győzni kell a csapatnak!

 

1. EGER SE – PUTNOK FC

A kialakult nehéz helyzetben kell a csapatnak hozni ezt a mérkőzést. Ami még nehezíti az edző dolgát, hogy továbbra is vannak sérült kulcsemberek, akik nagyon hiányoznak a csapatból, de ennek ellenére képesnek tartom a gárdát, hogy mindezen nehézségekkel együtt is megszerezze a győzelmet és a három pontot. A Putnok nagy csatában maradt alul hazai környezetben a Kisvárda csapatával szemben (1-2). Reméljük, hogy nem most táltosodnak meg a borsodiak! HAJRÁ EGER SE!!!

Tippem: 2-1

 

2. BÉKÉSCSABA II – SBTC

Mindkét együttes vereséggel érkezik az aktuális mérkőzésébe. Most a viharsarkiaknak van nagyobb esélye arra, hogy  javítsanak a helyzetükön és hazai környezetben nyerjenek a fiatal nógrádiak ellen.

Tippem: 3-0


3. KAZINCBARCIKA – DVTK II

Valamikor réges-régen ez a mérkőzés volt a borsodi rangadó. A két nagymúltú csapat mostani összecsapásáról ez nemigazán mondható el, bár egy ilyen összecsapásnak mindig van presztízsértéke. Viszont ezt felülírja a két csapat jelenlegi helyzete a tabellán és ezért biztos hazai győzelem várható.

Tippem: 3-0

 

4. HAJDÚSZOBOSZLÓ – TÖRÖKSZENTMIKLÓS FC
Még mindig tartja magát a Hajdúszoboszló, az ősz meglepetés csapata, hiszen legutóbb Diósgyőrből távoztak 3 ponttal és továbbra is veretlenek. Egy biztos, ha megfelelően állnak a mérkőzéshez (miért tennék másképp), akkor nem most veszítik el a veretlenségüket az újonc „Török-legénységgel” szemben.

Tippem: 3-0

 

5. KISVÁRDA II – JÁSZBERÉNYI FC

A szabolcsiak fontos mérkőzést nyertek meg Putnokon (2-1), addig a Jászberény saját pályáján kapott ki a listavezető budapesti közlekedésiektől (1-3). Küzdelmes mérkőzés várható a két csapat találkozóján. Az elmúlt szezonban nem kapott ki a Jászberény a Kisvárdától (1-3; 2-2).

Tippem: 1-2

 

6. TISZAÚJVÁROS FC – HIDASNÉMETI VSC

A két borsodi csapat egyaránt 4 gólt szerezve győzött az aktuális ellenfelével szemben. Egymás elleni találkozójukon is sok gól várható. A vendéglátók hazai pályán begyűjtik a 3 pontot az újonc ellen.

Tippem: 3-1

 

7. TISZAFÜREDI VSE – SÉNYŐ-CARNIFEX FC

A Tisza-partiak és a nyírségiek is rapszodikus teljesítményt nyújtanak az eddigi mérkőzéseiken. Mind a kettő csapat tud meglepetést okozni negatív és pozitív értelemben is. Most az lesz a meglepetés, hogy nem lesz meglepetés.

Tippem: 1-1

 

8. BKV ELŐRE – DEAC

Talán a mostani egész NB.III-as mezőny igazi rangadóját játszák egymás ellen a csapatok. A fővárosiak Albert Flórián vezetésével teljesen átformálódtak ebben a csoportban és imponáló 6/6 győzelem a mutatójuk, de az „egyetemisták” is tartják velük a lépést, mindössze 2 pont a lemaradásuk. Talán a hazai pálya minden előnye a fővárosiak mellett szól.

Tippem: 2-1

 

9. DVSC II – TÁLLYA KSE

Az alsóházi csapatok mérkőzésén kihasználja a hazai környezetet a „kisloki” és elképzelhető, hogy kapnak játékosokat is az első csapattól (Gyönyörű), aki már bemutatkozott az NB.I-ben is. Ő volt a tavalyi szezon egyik gólfelelőse a gárdának. A vendégeknek inkább otthon megy jobban, ott gyűjtögetik a pontjaikat. 

Tippem: 3-1


10. FÜZESGYARMATI SK – ÚJPEST FC II

A statisztika alapján hazai pontszerzés vagy vendég győzelem születne. Még szerencse, hogy nem a „statisztika” játszik és ilyen nem létezik, ezért a legvalószínűbb a pontosztozkodás, viszont a lila-fehérek az összes pontjukat idegenben szerezték.  A három lejátszott mérkőzésükből 2gy illetve 1d lett (7pont).

Tippem: 2-2

Hozzászólás küldése
Név:

Ellenőrzőkód:
Ellenőrzőkód


Szavazás
Jászberény - ESE

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

tegyuk.rendbe 
09.23 08:26
Az Eger Labdarúgó Sport Kft 90-os tulaja a Lend-Ball Beruházó és Szolgáltató Kft. (Korábban a Borsod-Invest Kft volt a 90%-os tulaj.) A Lend-Ball Kft. tulaja dr. Kertész József Tamás.

Varg 
09.22 22:19
Valószínűleg technikai oka van, hogy ne legyen összeférhetetlenség, ne legyen a Stécé, DVTK 2 nek és az Esének ugyanaz a tulajdonosa. Minden Kft valahol a Diósgyőr/Szíjj László érdekeltség

Egri 
09.22 22:12
Az Egri Labdarúgó Kft-nek 90%-ban nem a DVTK,hanem magánszemély a tulajdonosa.Dr Kertész vki.Ez helytálló?? Erről tud vki biztosat?

toto 
09.22 19:13
gratulálok most vért ittatok és szétbasz....ok őket. így kell!


09.22 17:52
Hajrá Eger! Smile

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
09.22 20:00 - A nehéz helyzet összehozta a csapatot
Gratulálok! Szép volt Kobra! Jó lenne valahogy...

09.20 19:21 - Összeállt az új stáb
Öreg vitézek. Szép múlt ,semmi jövő. Más kell...

09.20 17:27 - Összeállt az új stáb
Balogh úr! Igen ő az

09.20 15:11 - Összeállt az új stáb
Hát látszik hogy "érdeke" a Dvtk-nak a folytatá...

09.20 14:45 - Összeállt az új stáb
Az a Fodor, aki miatt a megye 2 ben kellett ind...

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség