Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 541
Legújabb tag: 6666

Látogatók ma: 307
Látogatók tegnap:300
Összes látogató: 887888

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Vitányi László
Sütő Szilárd
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
K. Zoltán II
M.A. Ildikó
H.László
B. Miklós
Értékelés szurkolói szemmel

Ivicsevic Márk: Eddig őt „megkíméltem”, mert ami a kapusnál a legfontosabb, kapott góljainkról általában nemigen tehetett. No, most ez nem így volt. Az első putnoki gól egyértelműen az övé. Rossz volt nézni, ahogy dadogott a labda a kezében, majd valahogy bevánszorog a kapuba… Emellett is voltak hajmeresztő megoldásai, ez a meccs nem az övé volt. (Bár volt ezzel még így néhány játékosunk.) Osztályzata: 3.

Farkas Krisztián: Nagyon hullámzó a teljesítménye. Sajnos tegnap a hullámvölgy alján volt. Cselei nem sikerültek, átadásai pontatlanok voltak és az akarat sem látszott igazán rajta. Több van benne, de az csak ritkán jön ki belőle.. Osztályzata (jóindulattal): 4.

Antal Zsolt: Hosszú idő után kapott ismét bizalmat a kezdőben, bár ez valószínűleg abból ered, hogy nagyon elfogytunk. Ettől függetlenül az egyik legjobbunk volt, de ez a többiek kritikája is. Gólja szép volt, igyekezett, de gyorsabb ő sem lesz már.. Osztályzata: 5.

Pölöskei Péter: Nem szeretném megbántani, de gyakran az az érzésem, ha nem játszana, az sem tűnne fel. Néha-néha bejön egy-egy hosszabb indítása, de összjátékban, hasznosságban, akaratban igen gyenge. Sokszor lézeng a pályán. Osztályzata: 3.

Nagy-Kolozsvári Dániel: Az akarat, az alázat nála látszott talán a leginkább, azonban ez most jó játékkal nem párosult. Fiatal, ügyes srác, de mint korábban írtam, korából is adódóan tapasztalatlan és hullámzó a teljesítménye. Osztályzata: 5.

Debreczeni Dávid: A legnagyobb baj, ha ő is hitehagyott, már pedig az… Ment, tette a dolgát, de nem túl nagy meggyőződéssel. Osztályzata: 4.

Csifó István: Tudjuk mire képes, azt hozta is, de ez ha nem is bundesliga, nb 3, kérem. Nem nb 3-as játékos és kész. (Mentségére legyen mondva, vannak még hasonló játékosok nem kis számmal a keretben. Támadónk pl. egyetlen sincs aki megütné ezt a szintet.) Osztályzata: 3.

Juhász Gergő: Eddig jórészt dicsértem. Most ezt nem tudom megtenni, sok bizonytalanság, rossz megoldás jellemezte őt is. Persze koránál fogva ez nála is benne van, de mivel eddig hozott egy jó átlagot, inkább mentális probléma lehet. (A kialakult katyvasz helyzetben ez sem csoda.) Osztályzata: 3.

Hegedűs Dávid: Eltűnik a mezőnyben, ami azért szomorú, mert mégiscsak egy volt nb 1- es játékosról beszélünk. Nem volt rosszabb az átlagnál, de jobb sem. Sajnálom, hogy nem tud olyan példakép lenni és nem tud olyan hatással lenni társaira, mint pl. Vaskó Tamás volt. Osztályzata: 4.

Zimányi Ádám: Ha jól láttam, a heol szerint tőlünk egyedül ő volt kiemelhető, mint jó. Hát nem tudom, de ha ez a jó, akkor az ingerküszöb sem túl magas. Átlagos, szürke, nem hibátlan játék volt jellemző rá. Osztályzata: 4.

Tóth Ákos: Lehet, hogy egyszer jó játékos lesz belőle, de még bizonnyal nem az. Talán ha szed fel vagy 15 kilót és erősődik. Talán. Addig elnyomják, lenyomják, nem hagyják élni. Osztályzata: 4.

Katona Attila, Olasz Dénes, Valkay Richárd, Fejes János, Pál Szabolcs. Biztos, hogy mind olyan játékosok akik akár a kezdőben is helyet kaphatnának, ha egészségesek lennének, vagy egyéb technikai probléma, elitltás nem hátráltatná játékukat. No de valljuk meg őszintén: velük sem a dobogóért harcolnánk, esetleg a 10-12 helyért. Nélkülük a bentmaradásért és még az sem biztos, hogy ez a harc sikeres lesz. Aki ennek a keretnek a kialakításában közreműködött, az nem akart élcsapatot, az biztos. Rá is fázott, mert néhány ember kiesése után könnyen jöhet a megye 1. Ha lesz egyáltalán jövőre csapat. Vagy anélkül is lesz felújított stadion? Ki tudja. Bármi megtörténhet.

 

Hozzászólás küldése
Név:

Ellenőrzőkód:
Ellenőrzőkód


Szavazás
ESE - Hajdúszoboszló

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

Jucika 
10.20 19:09
A B kozpontot meg is kell tartani ami a jelenlegi szakmai stabbal eleg erdekes lesz.DVTK takarodj Juhasz Gabor takarodj.

Nono 
10.20 17:14
Szuper!

Cs.P. 
10.20 15:02
5-2 ide. Nagy-nagy gratula!

bela 
10.20 09:35
Ezt a b központ dumát hagyjuk egyenlőre. Semmi köze ahhoz, hogy a felnőtt csapat melyik osztályban játszik. Ahhoz sincs köze, hogy ki a tulaj, milyen az összetétel.a b központi státuszt megkaptuk egy évre. Még a tinta sem száradt meg. Felülvizsgálat jövő év őszén.

Varg 
10.19 14:08
Szerintem a B központot bukja a klub, ha nincs pálya a kitiltás folytán, és nem tudja az előírt tornákat szervezni. Bár a DVTK megoldhatja esetleg máshol is, ha elfogadják az MLSZ nél. Akkor tudnánk többet, ha mindenki nyílt lapokkal játszana, vagyis közzé tennék az összes releváns szerződést, megállapodást. Ilyen úgysem lesz

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
10.24 17:46 - Vereség
Juhasz úr ingyen munkaja annyit is ér, amennyit...

10.21 07:28 - Hopp, egy tockos Tiszaújvárosnak
Huhhh ! Mi történt ? Ez igen ! HAJRÁ ESE !!!

10.20 20:00 - Hopp, egy tockos Tiszaújvárosnak
Gratulálok a Csapatnak és a Mesternek!

10.20 18:22 - Hopp, egy tockos Tiszaújvárosnak
Fijúk ! Ez hogy...? Emelem kalapom, megérdemelt...

10.20 17:49 - Hopp, egy tockos Tiszaújvárosnak
wow

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség