Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 541
Legújabb tag: 6666

Látogatók ma: 47
Látogatók tegnap:426
Összes látogató: 888987

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Vitányi László
Sütő Szilárd
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
K. Zoltán II
M.A. Ildikó
H.László
B. Miklós
Re: Harmati Péter

Lehet szeretni, vagy nem szeretni HP-t, aki ismeri az egri foci jelenlegi eseményeit, tudja, ez esetben neki van igaza….

A Juhász Gáborral készült riport kapcsán már csak én nem reagáltam. Igazából nem is akartam nyilvánosság elé állni, de rákényszerítettek, illetve ezt kérték tőlem. Elöljáróban szeretném megjegyezni, hogy nagyon megtisztelő, hogy van aki olyan erősnek gondol, olyan pozíciót vizionál nekem, hogy én adok tanácsokat a város polgármesterének, lényegében én irányítom őt. Eszerint én vagyok a pénzember, de a cikkben egyébként is elég sokszor említik a nevem, mint aki mindenről tehet.

Szeretném elmondani nem így van! A riporttal az az alapvető problémám, hogy olyan hazugságok is szerepelnek abban, amelynek az ellenkezőjét bizonyítani tudom, de olyanok is, amelyek ellentmondanak egy másik mondatban írtakkal.

1.) Meg kell kérdezni a felnőtt csapat edzőjét, hányszor beszéltünk arról, hogy van 3 játékos, aki tudomásunk szerint eljönne Miskolcról és milyen jó lenne őket sorainkban tudni. Sajnos az ügyvezető többszöri ígérete ellenére nem történt semmi az ügyben. Ezt követően az átigazolási időszak utolsó napjaiban Mezőkövedről hívtak, hogy Zsiga Máté leigazolható. Másnap 2 perc (!) alatt megállapodtam a managerrel, s jeleztem, hogy alá kellene írni a szerződést. Erre azzal jött ügyvezetőnk, hogy a megállapodás szerinti fizetés sok, majd ő beszél a managerrel és a játékossal. Később vissza is hívott, hogy rendben minden. Mintegy 3 óra múlva a Máté és az édesapja hívott, hogy kereste őket egy Gábor nevű személy, és azt mondta, ő az ügyvezető, vele kell megállapodni (miközben mindenki azt mondta nekik, engem hívjanak, én döntök), vele azonban nem jutottak egyezségre, most akkor mi legyen. Elmondtam sajnos 2021 nyarától ő ír alá, nem tudok mit tenni. Így ment el Zsiga Máté Hidasnémetibe, pedig korábban azt mondták nem szeretnének oda igazolni, hisz így is csalódott a srác, hogy nem sikerült az nb2, legalább egy élhető város jó hangulatú csapatába kerülhetne nálunk. Akkor kérdem én, nem szólt bele az átigazolásba, s nekem szabad kezem volt S ez így volt Csuhay esetében és más edző esetében is, ahol konkrétan mondta nekik ő az ügyvezető, ő dönt, vele kell megállapodni. Ezen pont csak két dolgot cáfolt meg a riportból.

2.) Említette Juhász Gábor azt is, hogy a kisebbségi tulajdonos semmilyen pénzt nem tett bele a klubba. Ez nem igaz, már csak tagi hitel tekintetében sem. De ha már ezt nézzük, akkor hány forintot is tett bele a Lend-Ball Kft? Megmondom, semennyit! Az ügyvezető által említett pénz a DVTK-n keresztül, az ottani intézkedések eredményeként érkezett ide. Különböző összegek jöttek általam is, hisz az önkormányzati támogatások így kerültek az egyesülethez, de említhetném a támogatókat is (akik meghívták a csapatot, vagy fizettek bizonyos dolgokat) s volt olyan is, aki konkrétan pénzt utalt. Az Nb3-as MLSZ támogatás is csúsztatás, hisz a felnőtt csapatra a DVTK sosem szerzett pénzt a megyei 1 osztályban, de utána is keveset. Az Nb3-ba pedig lényegében saját erönkből jutottunk fel. A TAO-s pénzek közel 90%-át én szereztem, vagy általam jött. Eközben a DVTK akart 90%-os tulajdonos lenni, tehát a költségvetést is ilyen arányban kellett volna előteremtenie. Szerintem, ha az Északi épületet is hozzávesszük a maga 2 milliárd forintjával, akkor sem érné el a 90%-ot az általuk hozott pénz aránya. Ennek ellenére mindig elmondtam, ezek nagy segítségek, hisz mindegy hogy alakult a dolog, ez akkor is ide jött, a miénk. Ettől azonban még nem kell valótlant állítani.

3.) Amikor nem én voltam az ügyvezető, majd operatív vezető, az akkori elöljárók hozzám jöttek kölcsönkérni, nem a DVTK-hoz! Majd amikor Sántha Úr visszahívott engem a klubhoz, elmondta: kapok fizetést, s nekem nem kell beletennem semmit. Ez sem így történt. Elmondta Juhász Gábor azt is, hogy ő ingyen dolgozik, ellentétben velem, s ha hoznak egy új operatív vezetőt, azzal is sokat fognak spórolni a korábbiakhoz képest. Azt hiszem, egyszerű a képlet: Tegyük fel, kapok 100 egységet, s visszaadok 120-at, az egyenleg mínusz 20. Ha valaki nullát kap, de nem ad vissza semmit: egyenleg nulla. Ha kap 40-et, s nem ad vissza semmit, egyenleg -40. Remélem érti mindenki. Ráadásul ő így vállalta. Ha ilyen feltételekkel, akkor az az ő baja, miért kell mindenkinek ezt hangoztatni.

4.) Szóba került a riportban a szakmaiság is, mely szerint az eredmények mind azért vannak, mert a DVTK itt van velünk. Érdekes, hisz eddig mindig azt hallgattuk, hogy itt milyen gyenge munka folyik, ezért kell elvinni Miskolcra a gyerekeket, s hogy ők átküldték a szakmai anyagukat, de mi nem az alapján dolgoztunk. Ebből volt vita. Meg kell kérdezni az edzők véleményét, hányszor csitítottam őket. Most meg az eredmény az ő érdemük. Mikor idejött Juhász Gábor megállás nélkül szidta Benczés Miklóst (igazoláspolitikáját, hogy sérült játékost igazolt, hogy ha meg jó játékos jött, azt nem is ő igazolta, csak azt mondja), Fogarasi Zoltánt arrogáns személy, nem ért hozzá, valakinek a valakije), s még néha Sántha Gergőt is. Ezeket én honnan szedném. Akkor hogy is van ez, hol jó a szakmai munka és hol nem?

5.) A riportalany elmondta, hány játékost köszönhet az egri csapat a DVTK-nak. Ez az egyik kedvencem! Ha ugyanis ugyanúgy pénzért jön, s nekem kell fizetnem a bérét, az milyen segítség, hisz így bárkit igazolhatok? Attól pedig, hogy valaki valaha ott játszott még nem a DVTK közreműködésével jött: Géringert Vácról, Pált Pestről, Nemest, Borost Diósgyőrből hoztuk, de Szilárdon keresztül, s nem az említett ajánlással! Egyedül Valkayt ajánlották, de mi egyeztünk meg vele (Összességében ez nagyon vicces.)

6.) Nem kellett volna a játékosokat elengedni. Hál, istennek vannak, akik nemcsak a pénzt nézik, hanem a kihívást. Ha többet ajánlok Gresónak és Vaskónak akkor is elmentek volna, hisz magasabb osztályból hívták őket. Mind a két ember megérdemelte, hogy elengedjem, s hogy könnyebb legyen, nem ajánlottam többet nekik, s nem kértem értük pénzt. Mert két nagyon korrekt, s jó emberről beszélünk! S ugyanez a helyzet volt Szilárddal is, ezek az emberek megérdemeltek sokkal többet is. Nemes Milán szintén nagyon korrekt volt, s bár Juhász Gábor elmondta, hogy ő és Boros a legrosszabb eredményt érte el a felmérésen (amit ő talált ki), érdekes módon az NB2.-es Nyíregyházánk jó volt a fizikuma, nekünk nem.

7.) Egy másik dolog Juhász úr nem szólt bele semmibe, de azt kérte IDÉN ne lépjük túl e keretet. Vagyis ő megadott egy keretet. Igaz nem szólt bele, de … Ezen túl azt sugallta, hogy korábban átléptük ezt. Kérdem én: mikor és kinek maradtam adósa, kit nem fizettük ki, ellentétben a jelenlegi helyzettel?!

Még valami: ha vezetőként megígérsz valamit, akkor az utódod is tartsa azt be, s ha nem tetszik tárgyalja újra, de ne mutogass vissza! Főleg úgy, hogy mindenről tudsz, csak letagadod.

Nem említettem mindent, de így is hosszabbra sikeredett, mint terveztem. Én nem fogalmaztam olyan szépen sem, mint a többiek, de egyet ne felejtsünk el: bármilyen problémák is voltak a múltban mindent meg tudtunk oldani – kivéve a jelenlegi ügyvezetővel.

Ez azért elgondolkodtató.

#1 | Egy öreg - 2021.10.13 10:16
Juhász! Szerintem ezt most ne erőltesd. Te vagy a leggyengébb láncszem. Viszlát. Csak az Egeeeeeer!
#2 | toto - 2021.10.13 18:11
húgymeleg juhász !
húzz a vérbe Egerből!
#3 | Jucika - 2021.10.14 19:13
Juhasz Gabor takarodj el egerbol.
Hozzászólás küldése
Név:

Ellenőrzőkód:
Ellenőrzőkód


Szavazás
Kazincbarcika - ESE

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

Jucika 
10.20 19:09
A B kozpontot meg is kell tartani ami a jelenlegi szakmai stabbal eleg erdekes lesz.DVTK takarodj Juhasz Gabor takarodj.

Nono 
10.20 17:14
Szuper!

Cs.P. 
10.20 15:02
5-2 ide. Nagy-nagy gratula!

bela 
10.20 09:35
Ezt a b központ dumát hagyjuk egyenlőre. Semmi köze ahhoz, hogy a felnőtt csapat melyik osztályban játszik. Ahhoz sincs köze, hogy ki a tulaj, milyen az összetétel.a b központi státuszt megkaptuk egy évre. Még a tinta sem száradt meg. Felülvizsgálat jövő év őszén.

Varg 
10.19 14:08
Szerintem a B központot bukja a klub, ha nincs pálya a kitiltás folytán, és nem tudja az előírt tornákat szervezni. Bár a DVTK megoldhatja esetleg máshol is, ha elfogadják az MLSZ nél. Akkor tudnánk többet, ha mindenki nyílt lapokkal játszana, vagyis közzé tennék az összes releváns szerződést, megállapodást. Ilyen úgysem lesz

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
10.24 21:33 - Mestermérleg az egrifocitv engedélyével
Fejes eléggé hiányzik balbekk posztról. A ker...

10.24 19:02 - Mestermérleg az egrifocitv engedélyével
Segíts egy kicsit. Ki az a sok sérült? Olasz? :...

10.24 18:59 - Vereség
Pedig a kupákban még a Vidivel is játszottunk. ...

10.24 18:58 - Vereség
Wow

10.24 17:46 - Vereség
Juhasz úr ingyen munkaja annyit is ér, amennyit...

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség