Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 541
Legújabb tag: 6666

Látogatók ma: 136
Látogatók tegnap:553
Összes látogató: 974617

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Vitányi László
Sütő Szilárd
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
K. Zoltán II
M.A. Ildikó
H.László
B. Miklós
Szurkolói szemmel

Röviden: első meccsnek nem volt rossz. Kicsit hosszabban: a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei I osztályt magabiztosan vezető ellenfél ellen viszonylag magabiztosan, 3 góllal sikerült nyernünk úgy, hogy hellyel-közzel a játék is rendben volt. Persze ettől több kell majd, de hát az alap csapatból is hiányoztak, hiszen több próbázó is szerephez jutott, így a két félidőben szinte két különböző csapat játszott egri mezben és így azért nem olyan könnyű. Elsősorban nem is a már jól ismert játékosainkkal szeretné most foglalkozni, hanem azokkal akik próbajátékon vettek részt, akik ha meggyőzik a szakmai stábot, tavasszal talán bajnoki meccseken is segíthetik az ESE-t. Előre jelzem, egyikük sem ügyetlen, többségük igen fiatal, így akár sokra is vihetik még, kérdés azonban, hogy rövid, vagy középtávon segítség-e a hírek szerint az Nb 3 középmezőnyébe igyekvő csapatunknak. Véleményem személyes vélemény, ami ennél fogva szubjektív, így akár el is térhet a vezetőkétől.

Fedisinivec Eduárd. Nehéz a mai meccs alapján megmondani, hogy segítségünkre lehet-e. Az első félidőben – egy jó kifutást leszámítva – nem sok dolga volt. A másodikban már inkább próbára tették, amikor egy sárgát érő rossz ütemű kimozdulás mellett több labdát húzott le jól, de néhány apróbb pontatlansága is volt. Mindenképp több, a kapunkat érdemben is veszélyeztető ellenfél elleni meccs kellene ahhoz, hogy meggyőződjük valós tudásáról. Ezzel együtt – már csak azért is, mert tisztában vagyok képességeivel – Nacsa Petinek személy szerint jobban örülnék.

Medveczki Máté: Kicsit furcsa, de hasonló megállapítás tehető róla is. Néhány egész ígéretes megmozdulása mellett több ízben is hibázott, vagy indokolatlanul késlekedett. Mocorog benne valami, de hogy ez elég-e ahhoz, hogy itt maradjon, kérdéses.

A támadó sorban két próbázó volt, az egyikük – talán az ígéretesebb is – Batta Gergő. Jóban van a labdával, és ötletesen is játszott, azonban a befejezéseknél rendre hiba csúszott játékába. A távozó támadóinktól több spiritusz látszott benne és talán ha összeszokna a többiekkel…  

Berki Péter is igyekezett, de hát a támadót a gól, gólok minősítik, amit sajnos neki sem sikerült elérnie, igaz, csupán egyetlen félidő jutott számára. Mégis talán kevésbé volt feltűnő, meggyőző a játéka, mint Battáé.

Rébék Richárd és Dobler Szabolcs a második félidőben kapott lehetőséget, amivel – véleményem szerint – nem biztos, hogy megfelelően éltek is. Fiatalok, előttük a lehetőség, de nem gondolom, hogy jelen „állapotukban” számunkra erősítést jelentenének.

Összességében legalább elmondhatjuk, vannak kiszemeltek. Szilárd meggyőződésem azonban, hogy érdemi előrelépés is csakis akkor lehet, ha legalább 2-3 ebben az osztályban – de akár magasabban is – bizonyított, tapasztalt játékos is jönne. E nélkül az érdemi előrelépés, mint terv csupán lózung anélkül, hogy valós akarat állna mögötte. Nem úgy néz ki, hogy a tulajdonos ettől feltétlenül többet akar. Bennmaradáshoz talán elég, többhöz nemigen. Itt a lehetőség, hogy rám cáfoljon az, akiről azt sem tudjuk, ki ő…..

Hozzászólás küldése
Név:

Ellenőrzőkód:
Ellenőrzőkód


Szavazás
ESE - Tiszafüred

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

hahh 
05.03 20:42
És tényleg: Labancz távozásakor 14.-ek voltunk, aztán jött a megmentő a szakmaiságával. Most 15.-ek vagyunk. És ez még nem is a vége. Sad

Gabi 
05.01 20:05
Amióta a régi gyúró elment,azóta még pontot sem szerzett a csapat.

Egri 
04.24 20:59
Varg Inkább ne akard tudni.Vicc ami itt folyik,csak már mosolyogni sem tudok rajta. Szezon végén ismét 6-8 távozó " oszt köszönjük szépen"

Varg 
04.22 20:42
Olasz/Tóth távozásáról valami háttér információ?

Seniorfront 
03.12 09:35
Különösen akitől egy sima 4-est kaptunk ősszel....mai napig nem tudtam EZT SEM feldolgozni ...

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
05.15 21:59 - Győzelem
Gratulálok! Ha nem is kiváló teljesítmény, de l...

05.14 07:03 - Nyílt levél Mirkóczki Ádámnak!
Hát erre én is kiváncsi vagyok

05.13 17:48 - Nyílt levél Mirkóczki Ádámnak!
Semmit sem tud tenni, hiába állt ki ősszel nagy...

05.13 16:39 - Múltidéző! Valaki felismeri magát?
Ez melyik múlt,2012 ?

05.12 17:00 - Mestermérleg
35 mérkőzés 37 pont! Labancz: 16 meccs 18 pont...

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség