Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Lapok
Statisztika
Regisztrált tagok: 541
Legújabb tag: 6666

Látogatók ma: 338
Látogatók tegnap:454
Összes látogató: 975805

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Vígh Ferenc
Vitányi László
Sütő Szilárd
Persona non grata
K. Zoltán
L. István
H. Tamás
K. Sándor
A. László
K. Zoltán II
M.A. Ildikó
H.László
B. Miklós
Mestermérleg
Szekeres Adrián, vezetőedző Eger SE: Érthetetlen, hogy a szerdai több jó teljesítmény, egyénileg is és csapat szinten is, hova tünt a vasárnapi mérkőzésről. Sajnos a csapatunk, nem bírja az el, hogy a játékosaink nem megfelelő hozzáláálásban léptek a pályára, illetve több rossz teljesítmény is születik. Ennek tudható be a tegnapi vereségünk. Az a baj, hogy néhány játékosunk már jó pár mérkőzés óta mutat olyan jeleket ami azt mutatja, hogy nincsen koncentrált állapotban a mérkőzéseken. Ezeken sürgősen változtatni kell. A következő három mérkőzésen is az lesz a célunk, hogy minél jobb eredményt érjünk el az ellenfeleink ellen.
#1 | toto - 2022.05.10 18:13
Ez úgy hangzik edzőbá ,hogy jövőre már nem te leszel az edzőbá.
Feladtad ,de nem baj .
Lapozzunk.
#2 | Romball - 2022.05.10 23:27
Mindenki hibás megint csak ő és a barátja nem! Érted te azt, hogy elmúlt 10 azaz tíz mérkőzésen 6 azaz hat pontot szerzett a csapat . Ez több mint egy bajnokság 1/4 része! totális kieső teljesítmény. Ilyen szériája nem volt a csapatnak mióta visszajutott az nb3-ba. Ez a keret lehetne sokkal jobb ha az edző az átigazolási szezonban nem nézi le a bajnokságot és nem hiszi azt, hogy “mágus” és nem mennyiséget hanem minőséget igazol ! Viszont a csapat nem is ennyire gyenge mint ahogy a “szakértő úr” szerepel velük (főleg az Egerben még soha nem látott lehetőségekkel támogatva).
A sokak által megmosolygott Labancz 14. helyen adta át a csapatot a szakma csúcsának most 15.-ek vagyunk! Hatalmas mennyiségű elköltött pénz minden poszton “szakember”……… és duma egó nulla előrelépés ! A csapat romokban és nem sokan akarnak maradni a nyáron! A játékosok sokat hibáznak??? megint csak ők a hibásak? Miért nem próbálod ki az általad igazolt csoda játékosokat? Nem a tősgyökeres, egriekre kell kenni mindent!Vagy mi a terved rajtuk vered majd el a port és nyáron sehova nem kellő falábúakkal költözteted majd tele a méregdrága albérleteket? Adrián elemezz több meccset a tv-ben mindenkinek jobb lesz! Ahhoz, hogy az iskolád rendben legyen már mindent megtettél a barátoddal! Remélem a Polgármester Úr is hamarosan megunja azt ami itt folyik! Klink 2.0
#3 | mzperx - 2022.05.11 09:46
A csapat állomány gyengébb,mint az őszi,már januárban nyilvánvaló volt,h a cél a bennmaradás ezzel a megyei szintű garnitúrával.A szakács abból főz ami van.De ha megnézzük a legutóbbi 10 meccset,szinte csak olyanokkal játszottunk,akik a mezőny első feléhez tartoztak.A közvetlen riválisokat,pedig leverte a csapat,mit vak a poharat.
#4 | óvatos - 2022.05.11 15:32
Azért a tavaszi gyengébb csapat nem a szurkolókon múlott....Az új éra hozta a majd egy csapatravaló fiatalt, ahelyett, h kevesebb, de minőségibb igazolást eszközölt volna. Az pedig, hogy levertük a közvetlen riválisokat igaz, de a szűk 1 gólos meccsek alapján az kisebb túlzás, hogy úgy, mint vak a poharat....
#5 | Romball - 2022.05.11 15:56
Hát igen sok féle szakács van…. Van aki jó alapanyagot kér mert tudja abból lehet jót főzni és ki is tudja választani, és vannak azok akik azt hiszik ők annyira jók, hogy a romlott húst majd úgy felturbózza, hogy abból lesz lakoma (de azt is nagyon drágán veszi). Nem az első ilyen szakács aki Egerben alkot. A dumán kívül a menü ugyan az és pont olyan drága is! Klink 2.0! Egyébként ez a keret miért is gyengébb mint az őszi, vagy mondjuk a feljutás utáni? Mert azok a csapatok tudtak néha nyerni a 10. vagy a 12. ellen is! Ja azok nekünk nem közvetlen riválisok pedig az edző szerint minden nagyon jól fejlődik. Jövőre lehet majd egy 12. csapatot is megverhetünk?Levertük a közvetlen riválisokatSmile))) tehát a sok igazolással a rengeteg elköltött pénzel ez volt a cél, hogy kieső csapatok ellen nyerjünk keservesen és minden idők legrosszabb szériáját produkáljuk mióta vissza jutottunk ! Labanc és a mostani edző lehetőségeit nem lehet azonos polcra tenni de Labancz jobban szerepelt !
#6 | Thomas - 2022.05.11 17:29
mzperx! A közvetlen riválisok a helyezésünkből itélve vannak öten! A többi előttünk van. Na ott a gond amikor legaláb 2-3 meglepetés pontot sem szerzünk az első 14 csapat ellen.
#7 | mzperx - 2022.05.12 10:42
Thomas,a bajnok meg a bronzérmes ellen pl szereztünk,ha az nem meglepetés pont akkor nemtom mi az.Jó,az előbbi max az időt és nem teljesítményt nyújtott
Óvatos,senki nem mondta,h a szurkolókon múlott,bár,ha azt nézem 2-300 ember még a szponzor szemében se érv a támogatásra,meg nagyon jegybevételt sem termel.Főleg ha azok egy jó része a játékos hozzátartozója.
#8 | mzperx - 2022.05.12 10:51
Romball,lehet ,a rakat sihederek helyett lehetett volna 1-2 komoly arcot igazolni,de akkor félő,h nem lesz ki a csapat.Grin.Valszeg kevés a lové,ennyi a magyarázat.
A Labancot itt nemtom miért istenítik,nála a hazai pályán sok gólos vereségek simán rendben voltak,mellesleg 50 felett még egy NB-s csapattal sem ért el semmit sem.A játékosok nyilatkozták,h az új fiúval teljesen más az edzés minősége..
#9 | Romball - 2022.05.12 13:01
Furcsán látod a dolgokat! Először is Labancz 8 hazai meccsen vezette a csapatot amiből a csapat 4-et megnyert 12 pont! Az új edző eddig 7 meccsen amiből 2-őt megnyert és három döntetlen 9 pont! Smile ha a Tiszafüred ellen nyer a csapat akkor egál ha nem akkor Labancz hazai statisztikája jobb! Senki nem isteníti Labanczot csak megadjuk a tiszteletet valaki olyannak aki ezt az eredményt heti 2 edzéssel pálya nélkül fizetés nélkül kilátástalan helyzetben a megszűnés határán érte el, és kitartott a csapat mellett! Abban a helyzetben sokkal nagyobb kohézió volt a játékosok és az edző között! Aztán mikor rendeződött a helyzet érkezett Klink 2.0! A munkájához minden adott a klub mindent megvesz amit kér olyan dolgok elérhetőek amik Egerben előtte sosem voltak! A baj csak az ő azt hitte és hiszi varázsló és mert ha két körrel többet futnak a vak megtanul látni a béna megtanul járni! Az igazolások ami az ő kiválasztására történtek is így mentek végbe! Voltak akikért a klub még pénzt is fizetett, nb3-ba is gyenge játékosokértSmile Fizetés lakás étkezés mennyibe kerül? És azt írod azért kellett ennyi játékos hogy ki tudjanak állni? Szerintem a télen négy játékos távozott! Mennyi is érkezett? A választ rád bízom úgyis tudod, de segítek nem négy! Magyarul a keret is nagyobb mint Labancznál és drágább is! A szakmai stábról ne beszéljünk mert Labancznál nem volt, itt pedig azt nem lehet tudni már mire nincs !
Röviden nagyobb kerettel sokkal de sokkal több pénzből minden lehetőséggel kb hasonló eredményesség (helyezésben rosszabCool! A bajom csak ennyi és ezt a szurkolok 90%-a is így gondolja még akkor is ha 200-an vagyunk. Ez az ami fáj nekünk mert, ha nem az edző és a barátja hóbortjaira szórja a klub a pénzt akkor most előre lehetett volna lépni. Sajnos megint egy nagyképű ki ha én nem semmiért nem vagyok hibás mesemondó az edzőnk és ez elkeserítő! Klink 2.0 de ez meg annál is többe kerül. Sikerült a sok pénz kis focit megvalósítani! Lehet Labancz nem ért el semmit a múltban, de nem is bontottak pezsgőt az előző klubjainál amikor végre távozott mint egyeseknél! Folytatás következik nyáron és nem nagyon marad itt a régi kedvencekből senki.
#10 | mzperx - 2022.05.12 15:44
Nekem az nem világos,h mért nem egészben nézed a történetet?Labancz 16 meccsen ült a kispadon ez alatt szerzett 16 pontot, Szekeres ugyanazon találkozókon 21-et.Labanczal ellentétben soha nem hülyített senkit sem az 5-6 helyezésekkel,feltehetően az sem véletlen,h ennyire kitartott nálunk,nyilván semmilyen NB-s egylettől sem kapott ajánlatot.Az,hogy mennyiből gazdálkodik a klub jó kérdés,de tény,h egy nb2 rutinos játékost sem sikerült még levezetésnek sem idecsábítani.A honlap szerint 7 mentek el (köztük a gólkirály) plusz pár hete még ketten,helyükre jöttek összesen tízen.Gyakorlatilag maradt a létszám.Az előző edzőt többen is áldozati bárányként aposztrofáltál,szegényt idecsábították,félrevezették,nem igazoltak jól,nevét adta mindehhez,amit jól bemocskoltak stb.De lényegtelen kiesni nem fogunk,sajnos előrelépni se...
#11 | mzperx - 2022.05.12 15:52
16 pont helyett 18-at
#12 | Romball - 2022.05.12 17:00
35 mérkőzés 37 pont!
Labancz: 16 meccs 18 pont
Vitanyi: 2 meccs 0 pont
Szekeres: 17 meccs 19 pont (21 nem tudom hogy jött ki). Nem jól számoltál! Gólkirály elment meg kell tőle kérdezni miért, mint azoktól is akik majd a nyáron távoznak! És azt is miért milyen megfontolásból igazolt így az edző! Légiós játékosok mindenkinek lakás és minden más fizetve ! Komplett stáb, és minden földi jó! Labancz eredményeit te is értelmezd úgy, hogy nincs pálya és kilátástalan minden. Ha az a szint szerinted nem jó akkor a mostani milyen? Legrosszabb sorozat feljutàs óta! Javaslom majd kérdezz meg egy két játékost arról milyen valójában az edző!
Hozzászólás küldése
Név:

Ellenőrzőkód:
Ellenőrzőkód


Szavazás
DVSC II - Eger SE

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

hahh 
05.03 20:42
És tényleg: Labancz távozásakor 14.-ek voltunk, aztán jött a megmentő a szakmaiságával. Most 15.-ek vagyunk. És ez még nem is a vége. Sad

Gabi 
05.01 20:05
Amióta a régi gyúró elment,azóta még pontot sem szerzett a csapat.

Egri 
04.24 20:59
Varg Inkább ne akard tudni.Vicc ami itt folyik,csak már mosolyogni sem tudok rajta. Szezon végén ismét 6-8 távozó " oszt köszönjük szépen"

Varg 
04.22 20:42
Olasz/Tóth távozásáról valami háttér információ?

Seniorfront 
03.12 09:35
Különösen akitől egy sima 4-est kaptunk ősszel....mai napig nem tudtam EZT SEM feldolgozni ...

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
05.16 18:33 - Mestermérleg
Gratulálok a csapatnak!. Nagyon kellett már ez ...

05.16 15:24 - Mestermérleg
Gratulálok

05.15 21:59 - Győzelem
Gratulálok! Ha nem is kiváló teljesítmény, de l...

05.14 07:03 - Nyílt levél Mirkóczki Ádámnak!
Hát erre én is kiváncsi vagyok

05.13 17:48 - Nyílt levél Mirkóczki Ádámnak!
Semmit sem tud tenni, hiába állt ki ősszel nagy...

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség