Egri Szurkolói Oldal
Következik
Tabella
Gólszerzők
Statisztika
Regisztrált tagok: 543
Legújabb tag: MichDieway

Látogatók ma: 136
Látogatók tegnap:314
Összes látogató: 570766

Utolsó 24 órában: 
Névnap
Friss hírek
Agria Ultras

AU a Facebookon
Egyebek
A nap vicce

Közelmúlt büszkeségei
Jámbor János
Vancsa Miklós
Harmati Péter
Illyés Dániel
Beharangozó
Szombaton igazi rangadót játszik csapatunk  Balassagyarmaton! 23 forduló alatt mindkét csapat 35-35 pontot gyűjtött, az Egri FC az 5., míg a BVSE a 6. a tabellán. A mérkőzésen  Csatlós Csaba valamint Szűcs Ádám eltiltás miatt, míg Németh Tamás sérülés miatt biztosan nem léphet pályára.
További információkért kattints a részletekre!
Magyar Futball Évkönyv
Soha nem látott részletességű, mélységű, 160 oldalas, színes magyar Futball Évkönyv jelent meg a Tobet.com gondozásában, 16 NB1-es, 30 NB2-es és 83 NB3-mas csapattal. „Futball Évkönyv 2009/2010” címmel jelent meg az a 160 oldalas kiadvány, ami eddig soha nem látott adatbázist felölelő tartalommal, a magyar honi labdarúgást karolja fel és mutatja be az olvasók számára.
Játékvezetői küldés
A Balassagyarmaton megrendezendő hétvégi mérkőzésünket a Szolnok megyei Pikó Attila (1974.06.16.) vezeti. Segítői: Tóth Pálés Jakab Gábor. A mérkőzést Juhász Péter felügyeli.
Egri FC-Novaj-Ostoros SE 3:0
A novaji pálya alkalmatlansága miatt az egri műfűves páylán megrendezett mérkőzésen az Egri FC 3:0 arányban nyert. Csapatunk így bejutott a Dr. Vass Géza Kupa döntőjébe, ahol Pétervására csapatával mérkőzünk a kupa megnyeréséért Besenyőtelken.
A gólokat Kálmán, Káposzta és Dávid szerezte.
Kattints a részletekre
Egri FC-Püspökladány 4:0 (FRISSÍTVE)
Újabb győzelem!  Csapatunk magabiztosan gyűjtötte be a 3 pontot folytatva a remek hazai győzelmi sorozatot! Bardi (képünkön) 2, illetve Jeferson és Dávid góljával 4:0-ra vertük Püspökladányt!
Több információért kattints a részletekre!
Egri FC-Püspökladány
Szombaton a tabella 10. helyezettjét fogadjuk az NB3 Mátra csoport 23. fordulójában. Győzelem esetén csapatunk feljöhet a 4. helyre. A mérkőzésen biztosan nem léphet pályára a kiválló formában lévő Csatlós Csaba valamint a házi gólkirály Bardi Gábor eltiltás miatt, Kálmán, Gömöri és Németh pedig sérülés miatt.
További információkért kattints a részletekre!

Közlöny

138/2009-2010 sz. határozat Csatlós Csaba (121966) Egri FC felnőtt labdarúgóját a Fegyelmi Bizottság a Fegyelmi Szabályzat 82.§ 1.A. pontja alapján 2 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltja.

Markaz-Egri FC 0:9
Csapatunk kiütéses győzelemmel került a Magyar Kupa 2010/2011-es főtáblájára! A mérkőzésen már a 2. percben megszereztük a vezetést, a csapat 9 gólig megsem állt.
Dávid Zoltán 4,  Jeferson 3, Csatlós és Gáspár 1-1 gólt rúgott.
Ezzel az eredménnyel mi játszunk a Novaj-Ostoros csapatával a DR. Vass Géza kupa elődöntőjében!

A mérkőzéssel kapcsolatos információkért  kattints a részletekre!
Magyar Kupa selejtező
Csapatunk holnap Markazra látogat, a Magyar Kupa 2010-2011-es szezonjának 4. selejtező körében. Győzelem esetén az országos táblán folytathatjuk, illetve a Dr. Vass Géza Kupa elődöntőjében ahol Novaj-Ostoros SE lenne az ellenfél.
Hajrá Eger!
RAFC-Egri FC 1:0
Csapatunk 1:0-s vereséget szenvedett a tabella utolsó helyezettjétől. A mérkőzésen ismét villogtak a lapok, a hazaiaktól 2 játékost, az Egri FC-ből Csatlós Csabát állították ki. A mérkőzést eldöntő gól a 87. percben született. Csapatunkban bemutatkozott a 17 éves Szucsik Ádám.
Kattints a részletekre.
Beharangozó: RAFC-Egri FC
Szombaton a a tabella utolsó helyzettjéhez látogatunk. A mérkőzésen biztosan nem lép pályára Bardi Gábor és Káposzta Péter eltiltás miatt, Kálmán József illetve Németh Tamás pedig sérülés miatt.
További információkért  kattints a részletekre.

Szavazás
ESE - Tállya

Hazai győzelem

Döntetlen

Vendég győzelem

Üzenőfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

CSAK 
10.21 16:54
További sikereket!!!!!!!!!!!!!!


10.21 16:28
Csak az Eger!

toto 
10.21 16:22
Szép volt gyerekek! Megmutattátok ,hogy itt a helyünk ! Nagyon kellet ez a győzelem! Csak az ESE !!

o.1 
10.21 15:52
0-1

CSAK 
10.21 15:50
a vége NA?

További üzenetek

Partnerek
Kattints a logóra!

Hozzászólások
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Közösség