Jöttek, láttak, kapáltak…

Sokszor látni kíváncsi szemeket, akik fürkészik a távolból, vajon mi is lehet ez?
Az „ez” az „Első Kis-Pesti Kert” névre hallgató közösségi kert, vagyis Mi magunk lennénk.

Tetszik mindenkinek, sőt! Van aki csak nézegeti kintről vagy épp betérve, és vannak, akik bizony bejönnek érdeklődni, és ösztönösen el-elkapják egy-egy gaz „frakkját”.
Sokan kérdeznek Tőlünk sokfélét, a kertről, a növényekről, és akadt már olyan is, hogy tanácsot kértek az otthoni kertészkedéshez vagy épp megoldást egy-két növényvédelmi praktikához.

Örömmel látunk mindenkit, aki szívesen megismerné közelről ezt a kis „szigetet”.
Boldogan és büszkén mondhatjuk, hogy számos óvodai, iskolai és más csoportokat láttunk már vendégül. Példának okáért itt vannak mindjárt azok a gyerekek, akik lelkesen bele is vágtak, és „gazdálkodnak” az egyik ágyásunkban, méghozzá nem is akárhogyan! A legnagyobb hozzáértéssel figyelik az ott termőket, gazolnak és locsolnak, és nem utolsósorban meghallgatnak minden jó szót, hátha még tanulni is lehet később belőle, no meg hasznosítani is.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>