Tartós lehűlés

Tartósnak ígérkezik a lehűlés… Bár a vénasszonyok nyara, mintha kimaradt volna… Viszont színesednek a  falevelek, és igazán szép zöld lett a fű a kertben, tarkák a virágok, és burjánzik az is, ami eddig csak meglapult, csendesen. Mintha még ki szeretné magából adni a maradék energiákat a növények. Persze lassan rendezni is kell majd egy őszi-rendbetétellel a kertet, de élvezni mindig lehet az általa adott örömöket.

És! Egy utcai szemeteskosárral lettünk gazdagabbak! Így mostmár aki Felénk jár és lenne mit kidobnia, meg is teheti a kert melli sétánynál lévő padok közt kihelyezett kukáknál. Köszönjük!

Persze hű barátaink a csigák ismét beköszöntek, de reméljük csak átutazóban vannak! Bogárkezelésben még utánajárunk pár dolognak és jövőre felvesszük a kesztyűt, újabb irányból megközelítve a kártevő-írtást, bio-módon.

Közeleg a Mihály-napi búcsú is, és kívánjuk, hogy az újraéledt paprikákat, fűszernövényeinkből készült sajátkezű alkotásainkat sokan tudják szemügyre venni, élvezni és kipróbálni receptjeinket. Vigadjunk együtt, örüljünk az ősznek is!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>