Én én vagyok, és nem humorista

Többedjére kevertek össze a humorista Somogyi Andrással. A félreértések elkerülése végett, és az elkerülések félreértése végett fontosnak tartom tudatni veletek, hogy nem ez a Somogyi András vagyok. Itt egy másik link is.
(És ebben a pillanatban a blog látogatottsága megszűnik. :) )
Nem is sejtettem volna annakidején, mikor a Humorfesztivál ment, hogy “humoristaként” fognak majd megtalálni az olvasók, de már a második ilyen jellegű emailt, hozzászólást kapom, ki tudja, a csöndes tömeg mekkora lehet. Milliók. Milliárdok. Vélhetően.

Hát, bocs, én programozótanonc vagyok Nyíregyházán, nem parodista, ha érdekel. Azért tudok vicces is lenni, ha kell, de nem kívánok más sikerén evickélni.
A szomszéd utcában is lakik egy srác, akit így hívnak, pedig nem valami tömegnév ez. Még az kéne, hogy ő is befusson itt nekem a médiában.

Megjegyzem, a blog előbb létezett, mint a humorista közismertebb lett, meg idősebb is vagyok nála, úgyhogy, hehe.

Amúgy, elhíresült névrokonom igen jól nyomja. Keressétek a YouTube-on. Ha lenne lapja, belinkelném, dehát nincs. Valaki szóljon már rá. :)

Ezúton is üdvözlöm, ha véletlen erre tévedne.

Majd kitalálok valami szembetűnő, figyelemfelkető kis statikus szöveget a lapra, hogy a humorista rajongói ne rúgjanak luftot. Vagy mittudomén.

This entry was posted in élet. Bookmark the permalink. Trackbacks are closed, but you can post a comment.

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.

  • Barátok