Gyöngyfűzők Oldala

My Guestbook - Vendégkönyv

Home Magamról Beszerzés Kedvenc oldalaim Gyöngytípusok Gyöngyfűzés Gyöngyszövés Bizsukészítés Kreatív könyvek Csomózott Karkötők Szalvétatechnika Horgolás Fonalgrafika Térfonás Üvegmatrica Táskakészítés Galéria Letöltések

Figyelem! Sajnos a tárhelyem megtelt, de készítettem egy másikat, így onnan folytatódik az oldal,ahol abbamaradt: A minták menüpontból, a kreatív könyvektől!

Az oldal folytatása elérhető a http://www.gyongy-hobby.extra.hu/ címen.

FIGYELEM! Szivesen venném, ha bővíthetném a honlapot a látogatók által készített munkák képeivel is! A képeket E-MAIL-ben várom, és kérnék mellékelni egy nevet is mellé :) 

ÚJDONSÁG - BIZSUKÉSZÍTÉS

 

ÚJDONSÁG - Táskakészítés lépésről lépésre, képekkel és leírásokkal.

KÖSZÖNTÖK    MINDENKIT!

Ez az oldal remélem, hogy somindenki számára lesz hasznos.Én is hobbyból kezdetm el. Sok hasznos mintát, trükköt és technikát tanultam az évek során.

Itt az oldalon nagyon sokat megtaláltok ezek közül .

Az MINTÁK-nál 3 Dimenziós virágok, 3 Dimenziós állatok  , szimpla (2dimenziós) állatok és virágok  , egyéb minták találhatók. Lesznek láncnak , karkötőnek és fülbevalónak való minták is.

A GYÖNGYFŰZÉS-nél  bizonyos vidékekre jellemző fűzések ,néhany minta, és fűzési  Alaptechnikák találhatók, amlyek  a gyöngyfűzés alapját képezik. Ezt főleg a kezdő gyöngyfűzőknek ajánlanám, és természetesen azoknak, akik még nem ismerik ezeket a technikákat.

A GYÖNGYSZÖVÉS-nél találtok, nehány leírást, és nintát, de hamarosan lesznek gyöngyszövött karkötők is.

A GALÉRIÁBAN találhattok képeket a saját munkáimról, és más, kész munkákról, így pl. gyöngyből készült virágokról, és persze az oldal olvasói által készített munkákról!

A TÉRFONÁS-nál sok érdekes minát találtok, kulcstartóknak, és egyéb kis dísztárgyaknak.

Az ÜVEGMATRICA festésnél találjátok  az üvegmaterica festés alapjait, és az üvegmatrica festéshez nagyon hasonló textilmatrica festést, és a sima textilfestést.

 

A LETÖLTÉSEK-nél találtok egy programot amivel könnyen, és egyszerűen tervezhetitek meg mintáitokat.

 

Ha valakinek kérdése lenne szivesen válaszolok az E-MAIL-ekre!

JÓ SZÓRAKOZÁST!!

 
 

Mostmár van chatbox is, lehet üzenni, kérdezni, beszélgetni.

Jó szórakozást


 

Home Magamról Beszerzés Kedvenc oldalaim Gyöngytípusok Gyöngyfűzés Gyöngyszövés Bizsukészítés Kreatív könyvek Csomózott Karkötők Szalvétatechnika Horgolás Fonalgrafika Térfonás Üvegmatrica Táskakészítés Galéria Letöltések

 
Eddigi látogatók száma  Hit Counters