Feb 05 2009

Going Postal 3: Beszéljünk!

Tag: webisodBarocco @ 21:39


Feb 05 2009

Going Postal 2: A vendég

Tag: webisodBarocco @ 21:37


Feb 05 2009

Going Postal 1. rész

Tag: webisodBarocco @ 21:33

Az NBC még tavaly kiadott két Heroes részt, melyet kizárólag, csak webre készítettek. Ha van aki még nem látta, akkor annak biztos érdekes lesz. Elkészítettem a feliratos változatát, hogy az is értse, aki nem tud angolul.

A Going Postal egy postásról szól, akinek szintén különleges adottsága van. Az első rész címe: Egy remek trükk 


Feb 05 2009

15. rész: A Hősök Lost-olnak

Tag: Epizódok, HírekBarocco @ 21:27

Vér és igazság lesz a következő epizód címe, melyben megirigyelve a készítők a Lost sztoriját leejtetnek egy repülőgépet, tele Hősökkel. Na, kiváncsi leszek mi sül ki ebből!


Feb 05 2009

Vissza a kályhához?

Tag: HírekBarocco @ 21:20

A negyedik évad kezdetének kikiáltott 14. rész végre megállította a Heroes nézettségének esését. Amikor látták a készítők, hogy baj van, teljesen megváltoztatták a sorozat struktúráját és visszatértek az alapokhoz. A fordulatos eseményszövést leegyszerűsítették. Szinte biztos nem lesznek már időben való utazgatások és ugrálgatások, pro és kontra utalások erre meg arra. Hogy a papucsállatkák is megértsék a szabály egyszerű: fuss vagy elkapunk! Így a Heroes ezután nem egy fordulatokban bővelkedő dráma, hanem inkább egy akció-sorozat lesz. Mindenesetre azok után, hogy egyes forgatókönyv-írók távoztak, mások visszajöttek, és kiszivárgott hírek szerint pedig két szinésznő is elhagyni készül a sorozatot, a negyedik fejezet első epizódja végre 10%-kal nagyobb nézőszámot eredményezett, mint az előző, évadzáró epizód.


Feb 05 2009

Az Üldöző

Tag: A stábBarocco @ 21:02

A Negyedik fejezet címe: Szökevények. A cím sugallata szerint sok üldözéses akcióra számíthatunk. Hogy ez igazán félelmetes legyen szükség volt egy profi üldözőre. A szerepre, mely majdnem a teljes negyedik fejezeten át fog ívelni (tehát nem pár rész alatt meghaló karakterről van szó), azt a Zeljko Ivaneket sikerült leszerződtetni, aki az idei Emmy-díjátadó, az amerikai tévésorozatok legnagyobb seregszemléjén a legjobb mellékszereplő díjat vehette át a Damages című jogi drámában nyújtott alakításáért. De láthattuk őt a 24. első évadában Andre Drazen-ként, ezen kívül feltünt sok egyéb sorozatban is, pl. Lost, Helyszinelők.


Dec 16 2008

Sylar és Lex Luthor testvérek?

Tag: HírekBarocco @ 18:39

Újabb szereplő kilétére derült fény. A képen látható szinész,  John Glover állítólag Sylar igazi apját fogja játszani. Őt a Smallville című sorozatból ismerhetjük, mint Lex Luthor faterját. Eszerint Syler tényleg nem Peter és Nathan testvére, sokkal inkább Lex Luthoré.


Nov 25 2008

11. rész: A napfogyatkozás -2.

Tag: TrailerBarocco @ 19:08


Nov 06 2008

Hőspótló

Tag: Nincs kategorizálvaBarocco @ 01:37

A héten sajnos nem volt Hősök. Enyhítendő a hiányt feltöltöttem /már nem lehet letölteni/ Milo Ventimiglia 2008-as filmjét, a Pathology-t, mely magyarul a Boncasztal címet kapta. Ez egy kemény thriller, de erősen ízlés-függő, nem ajánlom mindenkinek. Medikusok egy csoportja azon versenyez, hogy ki tud ügyesebben megölni egy embert, hogy a többiek ne jöjjenek rá hogyan csinálta. Darabolnak, beleznek, játszanak a hullákkal, közben a szokásos szendvics-csócsálás. A Doktor House-féle eset analizálósdi izgalmas, de kell gyomor a boncolásos jelenetekhez, mert elég naturálisak. Jó film, de nem vacsora közben nézném meg még egyszer. Lányoknak azért lehet, hogy tetszeni fog, ha Milo hátsójára kiváncsiak, a perverz szexjelenetek közben.

Az egyik női főszereplő az Átkozott boszorkák című sorozatból Alyssa Milano, aki tényleg bájos, a másik a szexis vörös, pedig Lauren Lee Smith(Mutant X) De feltűnik egy másik “hős” is, az Álomember, Matt Parker apja is.


Oct 27 2008

Bonyolult cselekmény

Tag: HírekBarocco @ 21:48

A készítők teljesen el voltak ájulva maguktól, hogy milyen jól sikerültek a harmadik évad forgatókönyvei. Ám csalódottságukra a nézettségi adatok nem igazolták ezt vissza. Az amerikai közönség szondázása közben rá is jöttek mi a hiba: a közönség túl bonyolultnak találja a történetet. Szegények nem tudják követni az időben való össze-vissza ugrálást. Néha a szereplőkből kettő van, még találkoznak is, a jók meg rosszak lesznek és fordítva. A kritikák hatására Tim Kring a The Fugitives (Szökevények) című, jövő év elején induló 4. fejezettel kapcsolatban azt mondja, hogy semmiben nem fog hasonlítani a mostani 3. fejezetre, újfajta mesélési módot találtak ki és nagy durranás lesz.
Én ettől félek! a személyes véleményem az, hogy soha nem volt ilyen élvezetes a Heroes. Eddig mondjuk szerettem, de most imádom! Aki egyszerűségre vágyik, nézze szerintem pl. a Barátok közt, ne egy sc-fit. Ez a műfaj mindig is a gondolkodó embereké volt, és a Heroes szerintem egyáltalán nem tudományos, csak fantasztikus. Viszont oda kell figyelni valamennyire, de nem vészes. Kiváncsi lettem a ti véleményetekre is!


Next Page »