Nov 06

Hőspótló

Tag: Nincs kategorizálvaBarocco @ 01:37

A héten sajnos nem volt Hősök. Enyhítendő a hiányt feltöltöttem /már nem lehet letölteni/ Milo Ventimiglia 2008-as filmjét, a Pathology-t, mely magyarul a Boncasztal címet kapta. Ez egy kemény thriller, de erősen ízlés-függő, nem ajánlom mindenkinek. Medikusok egy csoportja azon versenyez, hogy ki tud ügyesebben megölni egy embert, hogy a többiek ne jöjjenek rá hogyan csinálta. Darabolnak, beleznek, játszanak a hullákkal, közben a szokásos szendvics-csócsálás. A Doktor House-féle eset analizálósdi izgalmas, de kell gyomor a boncolásos jelenetekhez, mert elég naturálisak. Jó film, de nem vacsora közben nézném meg még egyszer. Lányoknak azért lehet, hogy tetszeni fog, ha Milo hátsójára kiváncsiak, a perverz szexjelenetek közben.

Az egyik női főszereplő az Átkozott boszorkák című sorozatból Alyssa Milano, aki tényleg bájos, a másik a szexis vörös, pedig Lauren Lee Smith(Mutant X) De feltűnik egy másik “hős” is, az Álomember, Matt Parker apja is.

2 Responses to “Hőspótló”

  1. agotti says:

    Nekem nagyon bejött a film, izgalmas (bár undorító néha), beteg is, de ötletes a sztori, a vége pedig eszméletlen jó! Főleg Milo popója ^^

  2. TWIN says:

    Engem valahogy nem érdekel milo segge :) De a filmet feltétlen megnézem. azt meg h hőspótló nem is tudom :D:D

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.