Étkezdés
A Tanfolyam célja: A vendéglátó
egységben a beszerzési, termelési, értékesítési és raktározási tevékenységet
végzi, irányítja. Kialakítja üzletpolitikáját és marketing stratégiáját, ápolja
az üzleti és vendégkapcsolatokat, folyamatosan gondoskodik a megfelelő
árukészletről. Megszervezi az egység adminisztrációs rendjét, biztosítja a
tűz-, munka és tulajdonvédelmi előírások betartását, gondoskodik a higiéniás
szabályok betartásáról, teljes körű leltár- és anyagi felelősséggel tartozik az
egységben a készletekért.
A program moduljai:
Az 52 811 02 0100 31 01 azonosító számú, Étkezdés megnevezésű
rész-szakképesítés szakmai követelménymoduljainak |
|
azonosítója |
megnevezése |
1496-06 |
Étkezdés-vendéglátó eladó szakmai ismeret |
1497-06 |
Étkezdés szakmai ismeretek |
Megszerezhető képesítés: Étkezdés
Tanfolyami
részvétel feltételei: nyolcadik
évfolyam elvégzésével tanúsított alapfokú iskolai végzettség,
egészségügyi alkalmassági vizsgálat
Tanfolyam óraszáma: 260 óra
Oktatás tervezett beindítása: folyamatos