Étkezdés

A Tanfolyam célja: A vendéglátó egységben a beszerzési, termelési, értékesítési és raktározási tevékenységet végzi, irányítja. Kialakítja üzletpolitikáját és marketing stratégiáját, ápolja az üzleti és vendégkapcsolatokat, folyamatosan gondoskodik a megfelelő árukészletről. Megszervezi az egység adminisztrációs rendjét, biztosítja a tűz-, munka és tulajdonvédelmi előírások betartását, gondoskodik a higiéniás szabályok betartásáról, teljes körű leltár- és anyagi felelősséggel tartozik az egységben a készletekért.

 A program moduljai:

Az 52 811 02 0100 31 01 azonosító számú, Étkezdés megnevezésű rész-szakképesítés szakmai követelménymoduljainak

azonosítója

megnevezése

1496-06

Étkezdés-vendéglátó eladó szakmai ismeret

1497-06

Étkezdés szakmai ismeretek

Megszerezhető képesítés: Étkezdés

                                                 OKJ száma: 52 811 02 0100 31 01

Tanfolyami részvétel feltételei: nyolcadik évfolyam elvégzésével tanúsított alapfokú iskolai végzettség,

                                                   egészségügyi alkalmassági vizsgálat

Tanfolyam óraszáma: 260 óra

Oktatás tervezett beindítása: folyamatos