Fülbelövés - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - Kozmetika

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Fülbelövés

Fülbelövés

Steril, gyors és fájdalommentes fülbelövés, akár 3 hónapos kortól. Legalább 20 féle fülbevalóból választhat.
Igény esetén házhoz  megyek !

Kozmetikában:2000 Ft/pár
           Háznál:2500 Ft/pár

Babáknak, gyerekeknek és felnőtteknek...

Az amerikai Studex cég fülékszerei 100 % steril, higiénikus, biztonságos, nikkelmentes fülbevalók, melyek megfelelnek az Európai előírásoknak. A fülbevalók 18 karátos aranyozott vagy orvosi fém (ezüstszínű) felülettel készülnek.

Az eljárás gyors, pontos és higiénikus. A fülbelövő készülék rugós szerkezete mintegy 1/10 másodperc alatt átlyukasztja a fülcimpát, automatikusan elhelyezve benne a fülbevalót, ezáltal minimalizálja a füllyukasztással járó kellemetlenségeket és fájdalmakat.


A FÜL  ÁPOLÁSA - Útmutató a helyes használathoz
Naponta fertőtlenítő szeszbe mártott fülpiszkálóval - a fülbevaló kiszedése nélkül - tisztítsa meg fülét, elöl és hátul. Ezután párszor forgassa meg fülbevalóját 180° -kal balra illetve jobbra.
Szükségtelen kiszedni a fülbevalót vagy hozzányúlni a fülhöz.
A pillangókapcsot NE nyomkodja a fül felé a szár mentén; a kapocsnak mindig a fülbevaló szárának végén kell lennie. Minden tisztítás alkalmával ellenőrizze a kapocs mögötti részt.
4-6 hétig hagyja benne a fülbevalót a fülében anélkül, hogy kiszedné
4-6 hét után a fülbevalókat, ki lehet szedni, és másik fülbevalót lehet viselni.
A füllyukasztás utáni gyógyulási időszakban (3-5 nap) a haj-spray -t, szappant, sampont és egyéb készítményeket tartsa távol füleitől. Amennyiben ezek valamelyike mégis éri fülét, öblítse le bő vízzel.

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz