Tattoo - WEBSITE X5 UNREGISTERED VERSION - Kozmetika

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Tattoo

Arcfestés-Tattoo

Szépség sminktetoválással


A sminktetoválás, valamint a testet díszítő apró kis figurák kortól függetlenül egyre népszerűbbek a nők körében. Hiszen kényelmes, szép és esztétikus. Ahhoz azonban, hogy ezek a szépséget és a nőiességet hangsúlyozni hivatott kis "trükkök" valóban dekoratívak és tartósak legyenek, komoly felkészültségre és kiváló minőségű eszközökre van szükség.

Napjainkban már teljesen megszokott, hogy tetoválást viselünk, ki-ki a maga ízlésének megfelelőt.
Fontos azonban, hogy különbséget tegyünk az életre szóló testtetoválás és a néhány évig megmaradó kozmetikai tetoválás között.
A kétféle tetoválás között elsősorban technikai különbség van: az élethosszig tartó testtetoválás készítésekor a bőraljáig tetoválnak, míg a kozmetikai tetoválásnak pontosan meghatározott korlátai vannak: kizárólag a hámréteg legalsó sejtsoráig, a bazális rétegig tetoválhatunk. Ezért is olyan népszerű, hiszen 3-5 évig marad a bőrben, utána eldöntheti viselője, hogy szeretne-e újat, esetleg mást.
A kozmetikai tetoválás feladata az arc természetes harmóniájának megteremtése: a szem, a szemöldök és a száj hangsúlyossá tétele. A kényelem sem utolsó szempont természetesen, nem kell többé fél órával korábban kelni egy szép smink elkészítéséhez, és nyugodt lélekkel strandolhatunk nyáron, nem "folyik le" a szemünk, szemöldökünk.

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz