Home
Extras
Downloads
Episodes
News
Characters
Informations
Go to GP

 

 

 

 

 

 

 

 

!WARNING!

 

Üdv, Magyarország első Monoshitsujis honlapján!
Moderátor: Masa
Társzerkik: Hiro&Cat
Jó szórakozást, minna-sama!^^

 

 


Az állandó és szüntelen sötétség, ami egyre jobban megfullaszt, a lelkedbe égetve a ködös múltat és a kétségbeesést, hogy nem maradt neked senki. A szerető szavak sikolyként húnynak ki, mint téli időben a gyertyaláng. Ha körül akarjuk írni Alois Trancy benső világát, ehhez hasonló képet kaphatunk. A szeretethiányos fiú képét testesíti meg, és ezt a szeretethiányt a szadizmussal akarja pótolni. A kedvesnek tűnő, szöszke gyermek, még ha Kis herceghez illő sztoriba is illene, egyáltalán nem olyan bájos, mint Antoine de Saint - Exupéry főhőse.
Rögtön fel akarja bosszantani Claude-ot, majd a reggelinél való hosszú filozofálás után kivájja a szolgálólány, Hannah szemét, olyan indokkal, hogy ő is érezze a kegyetlenséget, ha az Urára mer nézni. Drasztikus és kiábrándító.
A következő jelenetben megjelenik Alois nagybácsikája, Arnold Trancy, aki magával hozza az Atyát és Viscount Druittot is. A bácsi sógornőjének a gyermekét még csecsemőkorában elrabolták, a nő öngyilkos lett. A férje (és egyben Arnold fivére) elindult megkeresni az elrabolt gyermekét, Aloist, de nem járt sikerrel. Egy nap Alois előkerült egy koromfekete komornyikkal az oldalán, nem sokkal később az édesapját elvitte a pestis. Így felmerül a kérdés, hogy valóban a szöszke gyermek az igazi örökös? Ilyen okból tart a bácsival az atya és Druitt is, mivel ők azok, akik mindig meglátják az igazságot.
A vacsoránál Alois felemlegeti az emlékeit, azt, hogy egy faluban volt évekig, és dolgoztatták, mint egy szolgát, majd egy nap mindenki az életét vesztette, még az a hasonsorsú gyermek is, akit a testvérének tekintett.
Alois elkönyveli, hogy a bácsikájának halszagú a szája, majd az felháborodva távozik, Alois pedig utánaszór egy bőröndnyi pénzt, illetve birtoktulajdoni okiratokat, jelezve, hogy úgyis csak ezért jött. Szánalmasnak tartja, ki is neveti.
Villámcsapás és sötét légkör. Megérkezett a VIHAR, szerepében Sebastian Michael, egy bőrönddel a kezében.  Azért jött, mivel a Trancy birtok pincéjében egy teásdobozban ott lapul Ciel, jól ismert kék gyűrűje, amiben (feltehetőleg) az Úrfi lelke lett belezárva. Elindul az üldözés, Claude megpróbálja elkapni Sebát, sikertelenül. Sebastian Alois fejéhez vágja, hogy egy mocskos ribanc, amitől a gyerek teljesen kiakad.
Az epizód végén Sebastian kinyitja a bőröndöt, kiemeli belőle Cielt és az ujjára húzza a gyűrűt.
"Bocchan, ideje felébredni!"


A második részben az első dolog amit észrevehetünk az új OP, ami hát... Kinek tetszik, kinek nem. (Én személy szerint az előzőt preferálom ^^)
A kezdeti sokk után egy elég békés jelent tárul elénk, szép nyári nap, folyó, csónakázás, csiripelő madarak, és minden ami kell. Úgy tűnik Sebastian terve sikerült, az ifjú Phantomhive gróf ugyanis békésen alszik a csónakban, amit ő kormányoz. Sőt, nem csak őt láthatjuk viszont; a régi szereplők közül ott vannak még Ciel szolgái is, név szerint Finny, Meilin és Bard, szintén csónakban. Ezután a bevezetés után Ciel egy gát felépítésével kapcsolatban tart beszédet az embereknek. A beszéd után az ünnepségen sétálgat, mint mindig, Sebastiannal az oldalán. Ekkor találkozik az unokahúgával, Lizzy-vel (Elizabeth Middleford), aki egyben a jegyese is. Az embereknek látszólag kétségeik vannak a jegyességük kimenetelével kapcsolatban, és Cielre újabb próbatétel vár: Lizzynek minden vágya megtalálni a legendás fehér szarvast, amiről azt tartják, hogy aki meglátja, egyenes utat kap a felhőtlen boldogsághoz. (Később kiderül, hogy Lizzie valójában Ciel miatt akarta megtalálni a szarvast, neki akart örömet okozni) Megkéri Cielt, hogy tartson vele, amire a fiú először nemet mond, de mikor az emberek zúgolódni kezdenek, Lizzy majd elsírja magát, beadja a derekát. Sebastian és a szolgák kíséretében elindulnak lefelé a folyón (Ismét csónakkal) sőt még ki is kötnek és a parton piknikeznek. Az ebédet Sebastian készíti elő, mindannyiunk által ismert kiemelkedő képességeit használva. (De hát ezt már megszokhattuk tőle.) Közben megérkezik Lau, aki szokásához híven ebből is üzletet akar csinálni, és fogadásokat köttet az összecsődült emberekkel, hogy vajon Cieléknek sikerül-e rábukkanni a szarvasra.
Váratlan fordulat: Hirtelen zuhogni kezd az eső, és mivel Ciel nem akarja folytatni a keresést, felajánlja Lizzynek, hogy majd felbérel pár embert erre a célra. Elizabeth azonban megsértődik, és hirtelen felindulásból egyedül indul útnak, ami természetesen rosszul sül el: a víz nagy erejű sodrása majdnem elviszi őt a csónakkal együtt, de végül (ismét Sebastiannak köszönhetően) megoldódik ez a probléma is, kimentik Lizzyt... Sőt, még a fehér szarvast is megtalálják, bár nem egészen abban a formában, ahogyan vártuk, de ez is elég ahhoz, hogy a kis Elizabeth újra vidám legyen, sőt Cielnek is mosolyt csal az arcára.
A rész végén hirtelen előkerül Tanaka, aki egész végig egy piknikesdobozban kandikált. Ha úgy vesszük ez a rész is meg volt spékelve váratlan jelenetekkel, fordulatokkal.

HOLNAP!

HAMAROSAN!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az oldal NEM áll kapcsolatban az anime készítőivel, ez csupán egy FANPAGE! Az itt található dolgok, mind a mi részünket képezik, saját fordítások! Ha el szeretnél vinni valamit, azt JELEZD! A design az OFFICIAL portálról lett mintázva, csak részben saját! Ha bármi kérdésed támad az oldallal kapcsolatban, itt elérhetsz: kicsikokoro@hotmail.com