Home
Extras
Downloads
Episodes
News
Characters
Informations
Go to GP

Ahoy minna!
Ma be lett végre fejezve, ami tegnap el lett kezdve. Hogy micsoda? Újrafeliratoztam az első részt, illetve feltöltöttem a részeket, hozzá egy kis szabályzattal és lejátszási segédlettel.
Sok puszit adjatok Catnak, mivel megcsinálta az elmaradt karakterlapokat. (Hiro, neked meghagytuk a kanji átírást x3 ).
Mi történt még? Feltöltésre került az információ részleg, és kapott dísznek egy gyönyörű Alois gifet. ^^
Ha már képekről van szó, helyrepofoztam a cseréket. Illetve elkészült az epizód lista, a részek leírását tartalmazva, de figyelem SPOILER. Szóval, ha nem akarod magadnak lelőni a poént, ne olvasd el. o.O
És egy jó hír. Esetleg meglepetés, aminek gondoljátok. Felkerült a negyedik rész, azaz a TERO shitsuji.
(A videó megnézéséhez KATT. - felirat nélküli, reméljük hamarosan lesz angol.-)
És ha már a vidi körül vagyunk... Szerintetek az ötödik rész előzetesében lévő, szőke hajú lány ki lehet? (Akitől Ciel elpirul.) Szerintünk Alois. ^^ És ti hogy vélitek? >:3
Ha minden jól megy, holnap fenn lesz a harmadik rész felirata! ^^
Chu chu, Minna-sama ^^ ~

Bezár, rendben, nem riogatok senkit, a GPs oldalról van szó. Mivel itt több a tárhely és jobb a kezelhetőség, ezért úgy fest, véglegesen is átköltöztetjük az oldalt.
Nade, jöjjön az érdekesség.
Végre elkészült a karakterlista, és ki is lett bővitve, majd holnap meg is lesz írva^^. Ha lesz erőm még gyorsan megcsinálom ma az információs részt, Hiro pedig hoz nektek az írónőről leírást. ^^ (KÖSZÖNJÜK HIRO *karok magassba*)
Változott a letöltés menü is, és mivel nem tudok, és nem is akarok bajlódni a regisztrációs résszel, ezért a letöltések regisztrálás mentesek, de ettől függetlenül a szabályok még mindig élnek!
(Az 1. rész át lesz feliratozva, azaz az is meg lesz csinálva rendes feliratfájlba, illetve a 2. rész felirata is módosítás alatt van, a GPs link miatt, de az is hamarosan elérhetővé válik.)
Mivel bezárjuk a GP-t az utolsó menüpont is érvénytelen lesz, ezért titeket kérdezünk, hogy mi legyen az utolsó menüpontban? Én gondoltam fanficre, fanartokra, de a döntés a tietek!^^
Remélem meg vagytok elégedve mindennel!^^ Én legjobban Undertakerrel, Sebivel, és Ranmaoval vagyok megelégedve, illetve a Downloads résznél a Cieles képpel xD
Kritikákat Chat-be nyugodtan írhattok! ^^
És egy kis finomság a végére, amit Hiro mutatott nekem *.*

Chu chu, Minna-sama ^^ ~

Valóban nem gondoltam, hogy bele fogok vágni egy HTML alapú honlapba, tekintve, hogy még életemben nem csináltam ilyet. (Najó, azért webtervezőin igen... két oldal frame... nagy cucc...)
Az egészet tegnap este ötlöttem ki. Normális ember felteszi a kérdést: "Mi volt az oka?"
Nagyon egyszerű. Beleszerettem az official design-jába, elkapott az az érzés, hogy ezt meg KELL csinálni! De hogyan? Gportalon az egész szétesne. És így lett a Chokapick!
Furcsa, ha valami nem tetszik, mire vetemedek. De szerintem megérte az eredményt, remélem ti is így vélitek! Mindjárt bealszom, szóval a többi frissítés holnapra marad, addigra is itt a "dizájn".

Chu chu, Minna-sama ^^ ~

 

    
   
    
 
   
  
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

!WARNING!

 

Üdv, Magyarország első Monoshitsujis honlapján!
Moderátor: Masa
Társzerkik: Hiro&Cat
Jó szórakozást, minna-sama!^^

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az oldal NEM áll kapcsolatban az anime készítőivel, ez csupán egy FANPAGE! Az itt található dolgok, mind a mi részünket képezik, saját fordítások! Ha el szeretnél vinni valamit, azt JELEZD! A design az OFFICIAL portálról lett mintázva, csak részben saját! Ha bármi kérdésed támad az oldallal kapcsolatban, itt elérhetsz: kicsikokoro@hotmail.com