Home
Extras
Downloads
Cím: Kuroshitsuji 2 [黒執事II], Monoshitsuji [モノシツヰ]
Angol cím: Black Butler 2 , White Butler
Magyar cím: Fekete komornyik 2, Fehér komornyik
Típus: TV epizód
Rendezte: Hirofumi Ogura
Stúdió: A-1 Pictures, Square Enix
Network: MBS, TBS
Műfaj: Akció, Vígjáték, Shounen, Szupererő
Részek hossza: 24 perc
Korhatár: 16 éves kor alatt nem ajánlott
Futás: Július 1, 2010
Episodes
News
Characters
Informations
Go to GP

 

 

 

 

 

 

 

 

!WARNING!

 

Üdv, Magyarország első Monoshitsujis honlapján!
Moderátor: Masa
Társzerkik: Hiro&Cat
Jó szórakozást, minna-sama!^^

 

 

"Mohón fel akarlak falni a végsőkig, Mester."

A pók, mely annyi rosszat elszenvedett a sorstól. A pók, aki fel akarja falni a pillangót. A pók, aki csak a pillangó árnyékában tud létezni, hiszen ő csak egy utánzat.

Az új évad szembetűnő alakja a szöszke gyermek, melynek szőkeségéhez ciánkék szemek társulnak. Milyen ártatlan! Talán ez lenne az első benyomás, valójában pedig egy velőtrázó szadista. A fiút Aloisnak hívják, aki -a megszólításból ítélve- sokkal magasabb rangban helyezkedik el a hierarchia lépcsőjén. A gyermek mellé egy komornyik is társul, névszerint Claude Faustus. Ő volt az, aki egyezség által kihozta Alois-t a fogságból. Hogyan került fogságba? Ki miatt? Rejtély. A fiú, magát a Trancy család utódjának nevezi, akit régen, nem sokkal születése után elraboltak. Vajon igazat mond? Vagy csak az egész egy álca, akár csak az ártatlan kinézete? Mi köze van a Trancy-háznak a Phantomhive-házhoz?
A második rész megannyi rejtélyt tartogat, izgalmas, és nem lehet kiszámítani mi lesz a következő részben. Érdemes leülni és megnézni. Mi pedig tálcán kínáljuk hozzá a lehetőséget.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az oldal NEM áll kapcsolatban az anime készítőivel, ez csupán egy FANPAGE! Az itt található dolgok, mind a mi részünket képezik, saját fordítások! Ha el szeretnél vinni valamit, azt JELEZD! A design az OFFICIAL portálról lett mintázva, csak részben saját! Ha bármi kérdésed támad az oldallal kapcsolatban, itt elérhetsz: kicsikokoro@hotmail.com