Nemzeti Fáklya
Security System 1.8.7 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
TELJES NÉPESSÉG-KONTROL
Áttekintés az ELF, Gwen tornyok, és HAARP közötti kapcsolatokról,
használatukról, kifejlesztésük céljairól

A Föld be van csomagolva egy forgó, gyűrű alakú mágneses mezőbe. Az ionoszféra, egy elektromágneses hullámtér, amely pajzsként elhárítja a napszél elektromosan töltött részecskéit. Föld rezonanciafrekvenciája hatására természetes hullámok jönnek létre, amelyek következtében az elektromos aktivitás jelenik meg a légkörben. Együttesen ezek a hullámok alkotják "a Schumann rezonanciát", aminek a legerősebb jelenlegi mért értéke 7,83 Hz-nél van. Ezek a kvázi-állandó (skalár), rendkívül alacsony frekvenciájú (ELF) hullámok, amelyek természetesen léteznek a Föld elektromágneses üregében, amely a földfelszín és az ionoszféra között jön létre. Ezek a "földi agyhullámok" azonosak frekvenciatartomány viszonylatában az emberi alfa agyhullámok tartományával. Az élőlények fejlődése harmonikusan rezonál a természetes Schumann-rezonancia frekvencia lüktetésével. Ezt a frekvenciát manipulálják a HAARP technológia felhasználásával.
MIKRE NEM TALÁLNI EGY HALOTT ZSIDÓ "ZSEBÉBEN..."
Avagy, a történelem ismétli önmagát, de helyesebb megfogalmazás, ha azt mondjuk, a lopás, csalás, rablás, gyilkolás technológiája nem sokat változott bizonyos népcsoportoknál az elmúlt 2000-3000 évben. Alábbiakban idézet, egy neten keringő Cion Bölcsek Jegyzőkönyvei "korszerűsített adaptációból":
POSTA IMRE CÉLKERESZTBEN
Posta Imrét valakik (na kik?) napról-napra veszélyesebbnek tartják. Elsikálnák valamiféle gyors megoldással, ha tehetnék, de már Imrének akkora a tábora, hogy ez óriási botránnyal járna. És azonnal a nemzet mártírja is lenne, erről igen sokan gondoskodnának. A mai politikai helyzetben viszont úgy kell a hatalomnak egy ellenzéki politikai mártír, mint a púp az egyszeri embernek. A nemzeti oldalnak viszont égető szüksége lenne egy valódi mártírra, vagy mártírokra, akiknek a nevét, neveit zászlóinkra hímeztetnénk, vérüket szent vérnek tekinthetnénk. Ezért nem járható ez az út a hatalom számára, és ezért fog Posta Imre minket még sok, nagyszerű elemzésével gondolkodásra késztetni.
NÉHÁNY ÉV ELEJI GONDOLAT
Elmúltak az ünnepek, ismét magunk mögött hagytunk egy évet. Azt az évet, amit az elemzők a legkritikusabbnak emlegettek. A médiumok a gazdasági válság hatásait elemezték azzal az ámítással, hogy van kiút, pedig ők is tudták, hogy visszafordíthatatlan folyamatok zajlanak szerte a világban. Ennek az első jele Görögország volt, sokan koppantak. Olaszország, Spanyolország, Portugália őket ki menti majd meg? A kérdés jó, csak erről nem sokat beszélnek, mert ők sem tudják!
EURÓPA VÁLASZOLJ!
EURÓPA VÁLASZOLJ!
Egy kis útravaló az EU elnökségig
(Olyan hamuban sült töpörtyűspogi)

Gondoltam rákérdezek már, mi is az ábra manapság az Európai Unió más tagállamai szerint. Mert ugye, a Magyarországon tevékenykedő ál-vezérektől, így Orbán Viktortól sem lehet őszinte dolgokat elvárni. Ha esetleg elsőre az jutna bárkinek is az eszébe, hogy ez rágalom, akkor elmondom én mi a valódi rágalom.

BALATON-FELVIDÉK VIZEINEK VÉGE?
No végre! Bencze Izabelláék bejelentették, hogy a nemzeti vagyonelherdálása miatt „ismeretlen tettes” ellen feljelentés ment a „Középponti Gügyészség”-re, ami – állítólag –vizsgálatba is kezdett. Ez ugyan semmi jót nem jelent, mert a gügyészség fullzsidó csinovnyikok garmadája, de időt húzni és illúziót kelteni jó lesz ez is! Gyanúm szerint a dolog mögött a Fidesz-zsidók nagyon polgáriasan hangzó körének ökre állhat, mert rájöttek, hogy a beindult országos gondolkodókból álló mozgalmat csak úgy állíthatják meg, ha az élére állnak. Ebben nagyok a kis metélt-tészták, de rettentően. Mindenből hasznot akarnak húzni, még a saját halottas menetükből is. Mi pedig a nótájukat szeretnénk elhúzni, ami eddig a vártnál is komolyabb zenekari kísérlettel egyre nagyobb közönségsiker mellett folytatódik.
ÚJABB KATASZTRÓFA FENYEGET?
Az ajkai katasztrófa kapcsán rengeteg levelet és információt kapunk, amelyek nem teljesen egyeznek a fősodratú médiában megjelentekkel. Nem akarok rémhíreket és valótlan információkat terjeszteni, de ismerve a magyar híradások és a korrekt tájékoztatás viszonyát, valamint látva a helyszínről megjelenő fotókat nekem a nem hivatalos beszámolók és az olvasói hírek elképzelhetőnek tűnnek, bár ha ezek tényleg igazak, akkor a baj sokkal, de sokkal nagyobb, mint aminek most látszik.
VASÁRNAPI RANDEVÚ?
Nekem már be sem jön az oldal, ezért kerecsen pakolja fel az anyagokat. Ilyen ez a véletlen-sorozat. Lica gépébe betörtek, belépési kódját megváltoztatták, s mindezt innen sok száz kilométerre innen! NBH, nagyon fáj nektek valami? Lehet visítani! Nézzük a paradoxonokat, mert világunk a látszat mögötti ellentmondásokból épül fel, a látszatot álcaként felhasználva a tervei kivitelezéséhez. A vörösiszap-katasztrófa meg sem történhetett volna a műszaki szakértők szerint, de mivel megtörtént és nem hibás az érintett cég, ezért fizet mindent, mint a „katonatiszt”.
EZEK TÉNYLEG NEM VICCELNEK!
Tudom, hogy most mindenkit a vörösiszapos „baleset” foglalkoztat leginkább, amely el sem volt képzelhető eddig, mert ugye ebben az országban legalább egy éve a normalitásnak esélyt sem adnak, de 2006-óta ezt is magabiztosan jelenthetjük ki. NINCSENEK VÉLETLENEK! Ha valaki meg akarja érteni az országban történteket, akkor kövesse a világban zajló eseményeket, és annak adjon katonai stratégiai értelmet. Ha ércekről van szó, akkor jelzem, hogy a réz és a többi fém ára is rekordot dönteni igyekszik, és ezért nem az a kérdés, mit idézett elő a közvetlen környezetében a kiömlő zagy, hanem azt is, hogy milyen jelzés volt ez és kiknek!
GRÁTISZ CSAK AZ NBH MOSSADOSOKNAK
Gátszakadás és vörös iszap, halottak, eltűntek, katasztrófa szavazósdit követően s a régió tele van katonákkal, tűzoltókkal és katasztrófa-elhárítókkal! Ezzel a hírrel a világsajtó topplistáját döngetjük és nagy országos mocorgásra is lehetőséget biztosít – nem mellesleg. Az érintett cég Gyurcsány-érdekeltség – ha jól tudom –, de mint arra utaló jelek vannak, már jóval korábban is tudhatták, hogy baj lesz! Mint mindenben, itt is a MIÉRT-et kell keresni, persze a „véletlen”, mint indifferens tényező is szerepet játszhat a közjátékban.
A HÍR IGAZ!
A lényeg, hogy tegnap megerősítést nyert, hogy a NATO-zsidó csapatok már itt vannak és folyamatosan töltik fel a kontingenst, így nagyon bevonulniuk sem kell már Magyarországra az éppen a szavazós porhintéssel egyidőre programozott általános „terrorveszély enyhítésére”. Már az USA is akkora zsidóterrortól tart, hogy felszólította az állampolgárait, hogy nagyon legyenek résen, mert Európa „puskaporos hordó”, de ez nem vicc, mert Svájc is a legmagasabb tenor-veszélyeztetettségi fokozatot léptette életbe. Németország sem kicsit „parázott be”, mert egyenesen a ramsteini bázison kijárási tilalmat hoztak, miközben Merkelék agyonra dicsérték Magyarországot, de közben majd minden államban gerjesztik a polgári engedetlenséget és tüntetéseket, összecsapásokat gerjesztenek.
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Hozzászólások