Nemzeti Fáklya
Security System 1.8.7 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
NEM KELL, HOGY ÉRTSD!
Két napja még Felcsúton ült válságstábot az Olstein-kormány és ma már mindenki tehetné is oda az "x"-eket a kiválasztottak nevei mellé. Szerencsére, egyre kevesebbeknek van már kedve és köze is ehhez az ízléstelen játékhoz. Nekem sem! A belátás és felismerés nálam sem villámcsapásként ért célba, hanem fokozatosan a mai napig is úgy áll a részletekből össze a kerekded egész, mert folya-mattot szemlélni egészen más, mint végterméket. Ez pedig egy folyamat, amelynek réseseiként a megértés azon szakaszához érnek egyre többen, hogy a már nem elégszenek meg a látszattal.
KATONAI ALAPISMERETEK, FELSŐFOKON
Billy a Clinton klánból kijelentette, hogy az USA elveszíti vezető helyét a világban. Ugyan metodista zsidóként tudnia kell valami arról, hogy ez nem az USA, hanem a zsidók hatalmának elvesztését jelenti. Egyéb remek hírem is van. Nagyon magas körökből erősítették meg azt a hírt, hogy a NATO-t akarják hozzánk "berántani" a cián-zsidók a szavazós bohóckodást követően megtetvezett terrortámadás-imitációját követően, és valóban elkezdődik a hirig. Legalább négy teljesen különböző forrás utal már erre a verzióra, de ma reggel Vámos Gyuri is megkeresett és egyebek mellett megemlítette, hogy a pásztói riportomban összefoglaltakat mondta ma reggel neki Tölgyessy is el.
MAGYARORSZÁG, MINT GEOTERMIKUS NAGYHATALOM
A geotermikus energia a Föld belsejéből származó hőenergia

A geotermikus energia - források általában az aktív vulkánok körzetében vannak. A geotermikus energia kiaknázására a hőforrások, gejzírek, fortyogó iszaptócsák és gázkráterek (a vulkanikus gázok és a forró talajvíz kráterei) használhatók fel a legegyszerűbben. A régi rómaiak hőforrásokat használtak fürdők és otthonok fűtésére. A világ néhány geotermikus területén, például Izlandon, Törökországban és Japánban ma is alkalmazzák ezt a módszert. A geotermikus energiát azonban elsősorban elektromos áram termelésére használják nagy méretekben. Az első ilyen erőmű az olaszországi Lardellóban épült 1904-ben. A XX. század végén Olaszországon kívül Új-Zélandon, Japánban, Izlandon, Mexikóban, az Egyesült Államokban és máshol is működnek ilyen erőművek, sok más országban pedig épülőfélben vannak.
MAGYARORSZÁG A HAARP CÉLKERESZTJÉBEN!
Magyarország a HAARP célkeresztjében (beigazolódott “összeesküvés elmélet”)
Az alábbi írást drótpostán kaptuk. Hogy kit mennyire győz meg, nem tudhatjuk, s nem is akarunk vele sem befolyásolni, sem pánikot kelteni, de tény, hogy a tudósok már régóta (tudományos programok keretében 1940-es évek óta) foglalkoznak az időjárás befolyásolhatóságának, irányításának kutatásával, megoldásával. Mint tudjuk, már réges-rég el tudják űzni a jégesőt okozó felhőket, tudnak esőt csinálni, tehát tény, hogy az “emberiség” (illetve annak egy szűk, de annál befolyásosabb maroknyi csoportja – a globalizmus urai) kezébe akarja venni az időjárás irányítását.
SZÜNETMENTES TÁPEGYSÉG
A 9/11-es W(T)C-TORONYDÖNTÉS valódi története
Figyelmébe és értelmébe ajánlva minden nemzet-vezetőnek, titkosszolgálati mágusnak (FSZB, CIA, MOSSAD, MI5…) és az értelmes életet vágyó, szomjazó embereknek!

Sokan csak legyintenek a különféle összeesküvés-elméletekre, de egyre többen kezdik komolyan venni azokat, mert a gyakorlatban tapasztalják, hogy a világ megbolondult és ennek okát keresve rájönnek, hogy minden látszat mögött ott vannak a tények, amelyeket vagy elhallgattak előlük, vagy elferdítve közöltek le számukra. Talán nem véletlen, hogy most érett meg arra az idő, hogy hozzám is eljusson egy kivonatolt rész egy komoly tudományos anyagból, ami a lényeget taglalja. Itt nincs mellébeszélés, és aki megérti a teljes okozatot, az felteheti magának a kérdést? MIÉRT?
PINYÓ-KLÓN ESETE A ZSIDÓ BETELEPÍTÉSSEL
A honlap anyagai elmentve, letétbe helyezve! Minderre nem csak azért volt szükség, mert nagyon felpörögtek az események és a Mossad-NBH is egyre kétségbeesettebben nyomul, hanem annak okán, mert a történések folyamatosan minket igazolva haladnak tovább és a folyamatos szerver-lefoglalásos történetek és a bennünket is érő, központilag vezérelt netes támadások miatt nem engedhető meg adatvesztés. Szükség van a bizonyítékokra! De mit is kell már nekem bizonyítanom?
LEHET MÁS?
Előttem, van a kép. Szinte látom…
Ül a Schiffer gyerek valamelyik Dob, vagy Király utcai lakásban, s mellette pár humanista. Percek óta nagy a csend. – Mit gondoltok, beszopják? – Mondja épp egy Gödör-klub töltelék, s hízott szemeit a többire emeli. - Á, szerintem kizárt. Ennyire még ők sem hülyék! – legyint fásultan egy másik, s megigazítja Free Tibet kitűzőjét. - De meg kell próbálni, nincs más választásunk. Ha már az öregek így megutáltatták magukat. Végül is nem lehetetlen. „Ezek” annyira balekok.
S lőn! A magyar már megint balek volt, ismét és újra. Az írófajta így nem tehet mást, mint próbálja felnyitogatni a szemeket. Megint, újra, és századszor.
Van egy – zömmel budapesti – dac és érdekszövetség, mely nagyjából a kiegyezés óta mérgezi a magyarság életét.
ÁTHALLÁSOK
Ezen írás logikai folytatása a múlt heti Diktátorválasztás 2010-nek, mely szerint ez évben kétszer, országosan és helyben is janicsárokat lehet majd választani. A forma szigorúan demokratikus, a közelgő októberben önként és dalolva szavazhatók meg azok, akik a legtöbb plakátról mosolyognak az alázatos honpolgárokra. Orbán diktátorsága után - pl. Debrecenben a papírforma szerint most egy további Kósa korszak következhet. A baj azonban nagyobb ennél. Aki ismeri vagy sejti a háttérhatalom utóbbi két évtizedes tevékenységét, annak nem kell magyarázni, mi történt kiemelten 1989-ben, 2004-ben, 2006-ban, de a közbeeső évek történetírása is ugyanazt tükrözi. Ennek lényege: folyamatos menetelés az unióba, a nemzetközi zsidóság gazdasági erőszakszervezetébe. Érdekérvényesítés törvényekkel, szavazásokkal, akár népszavazással is. Aki ezt nem tudja, gondolkodás nélkül fogja megszavazni az újabb elébe kínáltakat is.
DIKTÁTORVÁLASZTÁS 2010
Csendes örömmel észleltem, hogy éppen három hónapos hallgatásomat többen észre vették. Nekik írok most, megemlítve, hogy mégis született egy, könyvesboltokban csaknem láthatatlan írásom. Ez egy könyv Pécsről és az eurókultúráról, azaz a mai kultúragyalázásról szól, de ennek a híre lassan terjed. Az elhallgatás negyedéve alatt megfordultam lsztambulban (most ezt is európai kulturális fővárosnak mondják), de ez a hely mástól csodás, nem az "Uniótól". Eljutottam Indiába is, nem luxusutazással, hanem magam szervezte repülős-autós vándorúton. Ez egy külön történet, bár a látásmódom ebben is azonos. Nem írtam azért sem, mert amit és ahogy akartam, már megtettem eddig, önmagamat idézni nem akartam. Született 25 könyvformátumú írásom, és ennek ez időrendi végén sorakozik: Mivé lett Debrecen 2009-re? A másik pedig: Mivé lett Pécs 2010-re? Tükre az ország boldogabbnak mondott nyugati és nehezebb sorsú keleti részének, ahol Debrecen a közhiedelemmel ellentétben ma a legnagyobb hazugságok városa.
LEHET MÉG MAGYAR FELTÁMADÁS?
"…Szavazási lázban ég ismét az ország, csupa kampányzsivaj lengi be a falvakat, városokat, kell a színjáték. Tisztes nagyanyók és reményteli fiatalok öltik magukra egyik vagy másik csapat nevét díszítő pólókat és állnak naphosszat az utcasarkokon és agitálnak. Hogy miért is? A szebb jövő reményében, amely jövőt már unokáik számára is eltőzsdézték, elrulettezték ezek a mostaniak mind, akik együtt az utóbbi húsz esztendőben ott ücsörögtek az Ország Házában. Naiv álmodozók, akik még mindig abban reménykednek, hogy "pártunk és kormányunk" megoldja a gondjainkat, s nem látják, hogy csupán újabb négy évre szóló paktum kötetett, amely mindenről szól, csak arról nem, hogy itt valóban belátható időn belül szebb jövő lesz.
VEZÉRELT TUDATMÓDOSÍTÓ RENDSZER!
Vezérelt Tudatmódosító Rendszer I. rész

Az utóbbi időkben felerősödött - különösképp az Világhálón - a HAARP, Echelon, Chemtrail és ezen témakörökbe tartozó "tudat és környezetmódosító rendszerek" hatásairól a vita. Nem az a viták témája, hogy vannak-e ilyen rendszerek, illetve folynak-e kísérletek ilyen rendszerek létrehozására, hanem az, hogy milyenek a már tapasztalható, vagy nemsokára bekövetkező következményeik. Meddőek ezek a viták, mert nincs semmi érdemleges következménye azon kívül, hogy nyilvánvalóvá teszik a teljes információszegénységet. Ebből eredően megoldásokat sem kínálnak. A pozitívum viszont az, hogy a közvélemény elé tárták ezt a témakört.
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Hozzászólások