Főoldal    

HÍRHÁTTÉR TV: A pszichiátriai állami bűnözés és a CCHR - Hídvégi Klárát, a CCHR kapcsolattartóját kérdeztük a törvénytelen állami elmebeteggé nyilvánításokról is

---

Állami terrortámadás Mónus Áron író ellen - A Hírháttér eredetileg nem nyilvánosságra tervezett válaszlevelével

---

Elrejtett tömegmészárlások - A Legfőbb és Katonai Főügyészségnek, valamint más intézményeknek elküldött levél nyilvánosságra hozatala

---

HÍRHÁTTÉR TV: "Értelmiségi" erkölcsök és ügynökhálózatok - Molnár F. Árpád a bírói- és katonaorvosi erkölcstelenség több évtizedes alakulásáról

---

Hírháttér Rádió: A halál miniszterelnökei; Nemzeti lobogók; Veér András és klubja

---

Elmebeteggé nyilvánítások a Szovjet- és az Európai Unióban - Tényfeltáró cikk az Alkotmányt megsemmisítő állami bűnözésről

---

Hírháttér Rádió: Gazságszolgáltatási maffia, Lomnici, elektrosokk, politikai gyilkosságok

---

Körözési lista a fehér galléros bűnszervezeti bűnözés ellen nevekkel, címekkel, telefonszámokkal

---

Hírháttér Rádió: Az állami brutalitásokból - Interjú Tánczos Gábor Édesanyjával

---

Koncepciós perek és átörökített módszerek Sztálin örökségének nyomdokain - A Tánczos-ügy állampszichiátriai visszaéléseiről

---

Régi-új rendszerek, változhatatlan gyilkosokkal a múlt és a jelen eseményein keresztül

---

Emlékezzünk a múltra... vagy mire is...? - Biszku Bélák 1990-en innen és túl

---

Kérésekkel, kérdésekkel, tanácsokkal, segítségért az alábbi telefonszámot hívják: 30/919-6386

E-mail cím:
azoknezo@citromail.hu

 
HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Gazságszolgáltatási maffia, Lomnici, elektrosokk, politikai gyilkosságok
 

2008-01-10.
Molnár F. Árpád

Az adás meghallgatása VMP3O

A TARTALOMBÓL:
- Lomnici Zoltán az OIT-n ülésezve kapta a szörnyű hírt: annyi-annyi esztendő csendet követően egy hétköznapi ember megtámadott egy bírónőt egy polgári peres tárgyaláson. Minden öltönyös-nyakkendős multimilliomos fel van háborodva, és további intézkedéseket szorgalmaznak az államhatalom multimilliomosai még nagyobb védelmére. A kifolyt szeműekről és az arcon lőtt civil nagymamákról a sortüzes-csonttörők nem ejtettek szót, mert ők alsóbbrendű és szegényebb állampolgárok.

- Lomnici Zoltán, a bűnpártoló alkoholista és bűnöző alkatú pszichopata bűnügyeiről és gaztetteiről.

- A bírói bűnszervezeti bűnözés és az alkotmányos rend bűnszervezetben elkövetett megdöntése.

- Állami szervezésű móri tömegmészárlás; Lamperth Mónika és a Nemzeti Nyomozóiroda szerepe, valamint Lomnici Zoltán a móri tömegmészárlásokat illetően. N. László börtönben történt állami meggyilkolása. Boross Tamás felrobbantása, elkövetői és az állami megrendelés.

- Lomnici Zoltán bűnöző, az ál-emberjogi, valójában politikai Strasbourg és a Tánczos Gábor elleni állami nemzetközi maffiaper.

- Lomnici Zoltán és az alkoholizmusa okozta személyiségtorzulás. A Legfelsőbb Bíróság zsidó sapkás függetlenségének megőrzése, valamint a tisztelt Legfelsőbb Bíróság és az idültté váló alkoholizmus csak a médiában rejtett kapcsolatrendszere.

- Lomnici Zoltán és nem titkolt bűntársa: Salamon Berkowitz, a többször bíróság elé állított állami Moszad-bűnöző; ennek kapcsán is Lomnici és a cionista sábesz-dekli a Sátán Zsinagógájából; Lomnici és a sortüzek; Lomnici és a lőtt sebek miatti fejműtétek; Lomnici és az agyvízszivárgás; Lomnici és a szájpadláson át kioperált gumilövedék; A vérengző alkoholista pszichopata Lomnici Zoltán és a véres megtorlások; Segítségnyújtási javaslat és pszichiátriai felügyelet indítványozása a súlyosan patológiás bűnöző Lomnici Zoltán részére.

- Lamperth Mónika aláírta az állami vezetők fél éves fizetésüknek megfelelő jutalmazásukat. Lamperth Mónika azt hitte, eltussolják, hogy törvényt sért az aláírással, de tévedett. Eközben tavaly majdnem duplája lett a halálozási statisztika.

- Lamperth Mónika és a Nemzeti Nyomozóiroda létrehozása, valamint az NNI embereinek születésnapi ajándékai Lamperth Mónikától.

- Lamperth Mónika és Gergényi Péter, valamint a Medgyessy-kormány BM-jének egyik elbutulást célzó és okozó állami elektrosokk terápiája, és a rákgyanús bűnöző igazságügyi elmeszakértők.

- Budai Bernadett kormányszóvivő és a kettős mérce: megtámadott egy civil egy felsőbbrendűt, ezért az állami "elit" összefogott.

- A rendőrségi vallatószobák, a cellák, a börtönök és a bíróságok időtlen idők óta be vannak technikázva. Mi lesz, Budai Bernadett és Lomnici Zoltán a kényszervallatásokkal? Egy fejbe vert bíróra sok-sok ezer összevert és megkínzott civil jut.

- Állami bűnügyi beltenyészet, Lomnici Zoltán gazságszolgáltatása és sábesz-deklis antikrisztusai.

- Mi a szabadságharc, kik a szabadságharcosok. Felvilágosító segédanyag Lomnici Zoltán részére.

- Gyurcsány Ferenc a blogján írta, hogy kábítószert fogyasztottak - az agyonkamerázott és full-nemzetbiztonsági - partin, ahol megjelent. Az ügyben feljelentést tettem: Gyurcsány Ferenctől kezdve a multimilliomosokig mindenkit ki kell hallgatni. Lomnici Zoltán szakvéleménye és Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitány előre lendülése az ügy kivizsgálására, és a résztvevők legsúlyosabb módon történő megbüntetésére még várat magára.

- "Neveket akarok hallani, kik 56 hóhérai." Demszky Gábor, Körmend, pedofília, gyermekgyilkosságok, gyermekvisítás, ordítás. Demszky Gábor és a gyermekdarabok. Áldozatok, ébredjetek!

Az adás meghallgatása VMP3O

Hírháttér Média
http://hirhatter.t35.com

 

Lap teteje

web counter
web counter