NAPELLENZŐK  

Napellenzőink a napfényes Itáliából származnak, ahol nagy tradíciója van a csuklókaros napellenző gyártásnak hosszú évtizedek óta.
A napellenzők alumínium szerkezetűek, alkatrészben érkeznek, ezért vállaljuk a teljesen egyedi méretek gyártását.
A napellenző szerkezet színe fehér /Ral 9016/. A vászon színtartó, impregnált Satler és Dixon típusból választható 16 féle egyszínű és 60 féle csíkos változatban.

 

Természetesen napellenzőinket nem csak kézzel lehet működtetni. Akár utólag is motorizálhatóak, így egy vagy akár több napellenző ki- és betekerésének fáradalmát is megtakaríthatja. Működtetése pedig történhet fali kapcsolóról, vagy a karosszékből távirányítóval. Mivel a napellenzők egyetlen ellensége a nagy szélmozgás, ezért ajánljuk a különféle automatikák felszerelését. (pl.: szél – fény automatika) Amennyiben nincs otthon, vihar esetén a szélelektronika behúzza magától a napellenzőt, így megóvja annak épségét.

 

BALKON NAPELLENZŐ

 

Egyszerű szerkezet, ajánlott lakóparkok, lakótelepek erkélyeire, balkonjaira. Telepíthető a felső erkély aljára (mennyezeti szereléssel), illetve a nyílászárok fölé falsíkra.

A vászon megvezető homlokprofilját kiakaszthatjuk a korlát tetejére, karos változatban illetve karok nélkül.

Karos változatban teljes mértékben megmarad a panorámánk, kilátásunk, virágaink optimális fényben, árnyékban fejlődhetnek.
 

A NAPELLENZŐ ÁRLISTA MEGNYITÁSA